marți, 17 ianuarie 2012

Vitalitate-ATP

Un om de ştiinţă californian, dr. LEO BARANSKI, a fost de curând citat ca susţinând că ideea
distrugerii
unui obiect prin intensificarea frecventei sale de vibraţie poate fi comandată prin arme
-
satelit acordate la frecvenţele specifice ale betonului şi oţelului, care vor putea dezintegra oraşele.
Din punct de vedere biodinamic şi constructiv, dr. BARANSKI crede că experienţele în curs vor
duce chiar şi la dublarea timpului vieţii omului. Aceasta se va realiza, spune el, prin folosirea unor
frecvenţe rezonante identice care stimulează o zonă de un deget mărime care se află la capătul
(vârful) măduvei spinării. În acest punct este situat un organ cunoscut ca mitocondria medulară,
care produce o substanţă numită adenozină trifosfat (ATP pe scurt) care este răspândită în tot
corpul. Moleculele acestei substanţe au o abilitate specifică să absoarbă fotoni (globulele de
vitalitate despre care am discutat mai înainte) din soare şi să - i strângă în provizii necesare. Prin folosirea unor frecvente adecvate ale sunetului concentrate în acest punct, dr. BARANSKI crede că moleculele de ATP vor elibera o cantitate mai mare de energie liberă decât o fac acum. "Eliberarea controlată a energiei ATP - ului, prin bombardarea cu scurte cascade de vibraţii sonore, poate să însemne o incredibilă vigoare şi regenerare a minţii şi corpului pentru a veni în întâmpinarea perioadelor critice", spunea el.
Literatura tantrică conţine şi ea nenumărate pasaje care, într- o terminologie diferită vorbesc
despre fenomene aproape identice cu cele ale lui dr. BARANSKI.

joi, 12 ianuarie 2012

Apa vie – Fa-ti singur apa vie – Fa-ti singur apa vie








Apa vie este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica de 25 ppm, sub cea a apei naturale si se obtine prin distilarea in vid a apei naturale. Se presupune ca apa vie poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale. Pentru purificarea apei se pot folosi diverse metode, de la aparate sofisticate pina la purificarea cu argila.
Alte doua metode simple pot fi aplicate cu succes: fierberea si inghetarea. Fierberea contribuie la distrugerea microorganismelor. Inghetarea apei duce la eliminarea a mare parte din substantele chimice nocive. S-a observat ca oamenii care traiesc in apropierea celor doua cercuri polare, obligati sa consume tot timpul anului apa obtinuta din gheata, sint mult mai sanatosi decit noi, cei din zonele mai calde.


Pentru purificare prin inghet, se toarna apa care in prealabil a stat la temperatura camerei aproximativ 24 de ore (pentru eliminarea clorului si decantarea impuritatilor) intr-un vas pe care il lasam 2-3 ore la congelator (pina cind se formeaza deasupra o pojghita de gheata de 1-2 mm). Se sparge gheata, se strecoara apa prin tifon si se pune apa din nou la congelator, in acelasi vas, dupa ce, in prealabil, am aruncat pojghita de gheata de la suprafata sa si de pe peretii interiori. Studii de specialitate au confirmat ca aceasta gheata nu este altceva decit apa grea (deuteriu) congelata, vatamatoare pentru organism. Ea are alt punct de inghetare, superior apei obisnuite (in jur de +3 grade C). Cercetatorii spun ca in apa potabila din reteaua publica, deuteriul se gaseste in proportie de 150 mg la litru. Prin inghetare se elimina 70-80 la suta din cantitatea lui. Apa rezultata in urma strecurarii se lasa 4-5 ore la congelator, pana cind ingheata 2/3 din volumul ei. Apa care nu a inghetat se arunca, deoarece contine impuritati: azotati, fenoli, pesticide etc. Ele coboara punctul de inghetare la circa -3 grade C. Lasam apoi vasul la temperatura camerei, pina cind gheata se topeste, iar apa rezultata este apa pura, avind efecte curative.

Actiunea terapeutica a apei purificate se bazeaza pe proprietatile ei fluidifiante ale singelui si limfei, stimulente ale metabolismului, antitoxice, usor diuretice. Aceasta apa este indicata indeosebi in afectiuni cardiovasculare si hepatobiliare, precum si in toxemii si boli renale.

Sursa: http://www.evenimentul.ro/articol/ce-fel-de-apa.html

Stiati ca cea mai buna memorie dintre toate substantele de pe Univers o are apa ?

Stiati ca apa memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca inmagazineza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecut?

Stiati ca apa este singura substanta din univers fara de care nu ar exista viata?

Stiati ca Apa propaga cel mai bine energia cosmica?

Stiati ca laboratoarele moderne din ziua de astazi fac doar analiza chimica a apei , dar niciunul nu face analiza energetica a apei ?

Stiati ca prin simpla rugaciune asupra unei ape se poate modifica gustul ei?

Stiati ca nici un postulat al chimiei nu poate explica acest lucru?

Stiati ca analiza fizica (structurala) si analiza energetica a apei este cea care conteaza cel mai mult?

Stiati ca apa filtrata cu ajutorul celor mai bune filtre este o apa moarta din punct de vedere energetic si nu stimuleaza viata in nici un fel?

Stiati ca band o apa superfiltrata expuneti corpul unei reactii asemanatoare cu cel al unui drogat intrat in sevraj?

Stiati ca daca udati o planta cu apa superfiltrata acesta moare mai repede decat daca o udati cu apa obisnuita?

Stiati ca apa superfiltrata nu inlatura acumularea de metale grele in organism?

Stiati ca 95% din acumularile de toxine din organism provin din modul de alimentare ,alimente ( surogate, conservanti , E-uri…) si aer ( esapamente si gaze )?

Stiati ca tehnica moderna prin vibratiile energetice produse conduc la modificari in campul energetic al corpului?

Stiati ca apa cea mai buna este apa care functioneaza ca si filtru al organismului?

Stiati ca apa energizata fortifica imunitatea corpului uman si nu numai?

Stiati ca Structura celulei canceroase este asematoare cu celula apei care curge la robinet?

Stiati ca Structura celulei sanatoase este asemantoare cu celula apei energizata cu ajutorul GENERATORULUI DE APA VIE (GAV)

http://uzinadeganduri.ro/pamflete/apa-vie

Revigorarea organelor sexuale cu ajutorul semintelor de susan

Vechi de cand lumea, retetele afrodisiace preparate din produse naturale au fost folosite atat de barbati, cat si de femei. Cu mult timp inaintea dinastiei Hya, al carei reprezentant, Yu cel Mare a trait in 2197 i. C., vindecatorii chinezi fierbeau radacina unei plante numita "Jen Shen" si o foloseau pentru cresterea potentei si virilitatii masculine. In Babilonul antic, femeile preparau dulciuri cu miere si seminte de susan pentru a-si stimula astfel sexualitatea si fecunditatea. Cu secole in urma, femeile consumau o bautura facuta din plante si miere pentru a-si mari puterea de atractie si pentru a-si intretine fecunditatea.

Credinta oamenilor in actiunea acestor remedii populare ce influenteaza benefic functia sexuala precum si trairile erotice, a fost considerata de multe ori de-a lungul timpului, drept superstitie sau chiar a fost incadrata in categoria vrajitoriilor. Cercetarile stiintifice ce au fost realizate asupra acestor plante si a efectelor lor, a dus la descoperiri extraordinare ce i-a determinat in acest fel pe multi sceptici sa revina asupra prejudecatilor lor. Intr-adevar, legendele despre puterea anumitor plante asupra libidoului si a potentei sexuale sunt astazi sustinute si de dovezi stiintifice.

Semintele de susan recunoscute inca din antichitate

Susanul era una dintre principalele plante cultivate in minunatele gradini suspendate ale Babilonului. De-a lungul intregii istorii a orasului, aceasta samanta a fost apreciata, iar productia sa se bucura de toata atentia regelui. Babilonienii foloseau semintele de susan pentru a prepara prajituri, dulciuri, alcool si vin. Femeile amestecau semintele cu miere si mancau aceste dulciuri pentru a-si stimula glandele sexuale.

Semintele de susan erau considerate de invatati ca aliment dar si sursa de substante pentru prepararea parfumurilor. Herodot considera uleiul din seminte de susan ca fiind singurul ulei folosit de babilonieni, aroma si proprietatile sale calmante recomandandu-l ca ulei ideal pentru piele.

Dulciuri cu susan pentru o activitate sexuala sanatoasa

Analiza dulciurior pe baza de seminte de susan si miere, folosite de femeile babiloniene, arata ca mierea este bogata in acid aspartic si ca semintele de susan sunt o excelenta sursa de potasi si de magneziu. Asociate, acestea constituie o bogata sursa de saruri de potasiu si de magneziu ale acidului aspartic. Efectele acestor doua substante au fost puse in evidenta de tratamentul doamnei dr. Formica, din Old Bridge (New Jersey) care a tratat cu succes numeroase cazuri ale asa-numitului "sindrom al femeii maritate", care este caracterizat de o stare de oboseala si de plictiseala fata de munca si de raporturile sexuale, insotite adesea de nervozitate, insomnie, dureri de cap si de spate.

Medicamentul prescris de dr. Formica este compus din sarurile de potasiu si de magneziu ale acidului aspartic, aceleasi substante pe care le foloseau femeile babiloniene prin intermediul prajiturilor cu miere si seminte de susan.

Dr. Formica a obtinut rezultate pozitive la 87% dintre pacientele sale, dupa 4-6 saptamani de tratament cu acest medicament. "Schimbarea", spunea ea, "este remarcabila". "Femeile devin vesele, vioaie si mai active, din punct de vedere sexual. Ele declara ca sunt mai odihnite dimineata, la trezire, decat inainte de inceperea tratamentului." Dr. Formica specifica totusi faptul ca acest tratament nu este adecvat in toate cazurile, oboseala cronica putand fi un simptom de boala sau avand origini psihologice.

Efectele dulciurilor afrodiziace cu susan asupra functiei sexuale

Dulciurile cu susan si miere va pot garanta un bogat aport de saruri aspartice de potasiu si magneziu. Aceste dulciuri se pot prepara usor chiar in bucataria proprie. Consumandu-le puteti beneficia de vitamina E - numita si vitamina fertilitatii - ca si de alte elemente nutritive: calciu, fosfor, acizi grasi nesaturati (vitamina F) si lecitina, indispensabile unei bune stari de sanatate. De asemenea, semintele de susan contin si proteine, cu 50% mai mult decat se afla in carne. Dr. Leathem, de la Rutgers University arata ca hipofiza secreta un hormon compus in special din proteina si ca aceste elemente nutritive sunt indispensabile dezvoltatrii sale. Hormonul hipofizar este un factor important pentru buna functionare a glandelor sexuale. Prin urmare, semintele de susan sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor, avand proprietati revigorante asupra organelor sexuale.

Vitalitate şi virilitate cu pulbere din rădăcină de ginseng- CRESTEREA PARULUI


Un remediu care ajută foarte mult organismul să-şi revină în urma stresului şi chiar să prevină astfel de stări este extractul de ginseng. Acesta îmbunătăţeşte starea generală de sănătate, activitatea mentală, nivelul energetic şi vigoarea, reglează funcţiile tuturor sistemelor din organism, mai ales pe cele ale sistemului endocrin. Ginsengul măreşte volumul glandelor suprarenale, fapt care le ajută să reacţioneze mai bine, avînd capacitatea să producă un efect bidirecţional şi de normalizare a funcţiilor fiziologice confruntate cu stresul.

Ginsengul este o plantă vitalizantă de excepţie. Rădăcina acestei plante este utilizată nu numai ca afrodisiac, ci şi preventiv, contra bolilor infecţioase. Este o plantă care armonizează şi stimulează nu doar fizicul, ci şi mentalul. Studiile efectuate arată că o cură cu ginseng face să scadă timpul de formare a reflexelor condiţionate, ceea ce este foarte important în terapia contra disfuncţiilor erectile, dar şi să crească acuitatea senzorială şi capacitatea de memorare.

Se foloseşte radăcina plantei mai ales sub formă de pulbere. În comprimatele care se vînd sub numele de ginseng se găsesc doar combinaţii în care această plantă intră în proporţii foarte mici. Din acest motiv, este bine să fie procurată o rădăcină întreagă şi nu un preparat. Se iau 0,5‑1 g pulbere de ginseng, sublingual, de 3 ori/zi, în cure de cel puţin 10 zile, doza putînd fi mărită pînă la 4g/zi în cazul bărbaţilor slăbiţi sau mai în vîrstă.

Ginsengul are o încărcătură energetică foarte puternică de Yang, fiind recomandat în mod deosebit ca virilizant. Face să se dezvolte în mod deosebit anumite calităţi masculine în fiinţă, cum ar fi forţa, capacitate de control şi expansiune. Este foarte util bărbaţilor care se confrunta cu un exces de energie Yin

Cum influenteaza ginseng cresterea parului?

S-a dovedit stiintific ca ginsengul reduce caderea parului si favorizeaza regenerarea acestuia. De asemenea, s-a observat ca acesta mareste numarul celulelor de papile dermice de la nivelul scalpului, prevenind moartea naturala a celulelor. Ginsengul poate stimula scalpul, favorizand cresterea parului. De asemenea, atunci cand este administrat intern, ginsegul reduce stresul, prin urmare se elimina o posibila cauza a caderii parului.
Ginsengul se gaseste in sampoane si  balsamuri, insa eficacitatea acestora este incerta. Cele mai indicate produse pe baza de ginseg sunt mastile de par si fiolele cu extract de ginseng.

Studii de cercetare privind ginseng si crestrea parului

ginseng alopecia areataIn urma unui studiu efectuat in Coreea, s-a stabilit ca exista o legatura clara intre aceasta planta si cresterea parului. Ea previne caderea parului si ajuta la regenerarea totala in cazul persoanelor care sufera de alopecia areata. La studiu au participat 131 de persoane care sufera de alopecia areata, impartite in doua grupuri. Pe durata a 12 saptamani s-au administrat tratamente diferite celor doua grupuri. Unuia i s-a administrat tratament cu corticosteroizi, intrucat alopecia areata este o boala autoimuna, iar celuilalt i s-a administrat acelasi tratament plus ginseng.
Rezultatele celor doua grupuri au fost comparate si cercetatorii au observat diferente intre efectele tratamentelor administrate. In cazul celor care au primit si tratament cu ginseng  parul se regenerase intr-o proportie mai mare. Au concluzionat ca ginseng era eficient datorita componentelor  numite ginsenoside care au proprietati antiinflamatorii si antialergenice.

ginseng pentru parBeneficiile tratamentului cu ginseng  pentru par sunt:

  • fortifica radacina parului (foliculii) datorita aportului de nutrienti – aceasta va duce la cresterea unui par mai rezistent si mai sanatos
  • previne caderea parului – prin fortificarea radacinilor parul nu mai cade
  • previne matreata – compusii din ginseng au proprietati antibacteriene care ajuta la curatirea scalpului si inlaturarea matretei
  • protejeaza parul de factorii externi nocivi, precum soare, frig, vant, poluare sau diverse metode de styling
  • previne albirea parului –uleiul si fitosterolii din ginseng previn depigmentarea firelor
Exista numeroase produse de ingrijire a parului pe baza de ginseng care previn caderea parului si ajuta la regenerare: sampone, balsamuri, masti de par sau  fiole cu extract de ginseng.
combinat cu articol de pe ;http://tratamentcadereaparului.ro/ginseng-remediu-natural-pentru-par/

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...