luni, 16 februarie 2015

Impregnarea spatiului


Prin respiratia pulmonara si prin pori inspira forta vitala si preseaz-o cu toata puterea imaginatiei in corp pana ajunge sa fie dinamica,radianta. Corpul tau devine o energie radianta ca un soare individual.Cu fiecare respiratie maresti cantitatea de energie si putere radianta si acum umple cu ea camera in care stai. Cu ajutorul acestei energii camera trebuie sa fie stralucitoare.Prin exercitii perseverente si repetate poti ilumina o camera in mijlocul noptii intr-o asa masura incat obiectele din camera pot fi vazute nu doar de mag ci si de catre un profan, deoarece e posibil in acest fel sa materializezi lumina din energia vitala in forma unei reale lumini de zi, cu ajutorul imaginatiei. Dar acest fenomen nu-l va satisface pe magician care stie ca energia vitala are un caracter universal care nu-i poarta doar ideile, gandurile si dorintele ci, de asemenea este si realizatorul imaginatiei sale.

Astfel se poate obtine orice prin energia vitala iar realizarea depinde de imaginatia plastica.
Daca experimentatorul a umplut camera cu energie radianta, trebuie sa-si imagineze ceea ce-si doreste sa obtina, de ex: toate influentele magice si astrale din incapere vor disparea si se vor dizolva. Magicianul se va simti bine si in siguranta in camera si de asemenea toti cei care vor veni in vizita. In plus magul poate umple camera cu ideea de a progresa mai rapid in dezvoltarea sa etc. Magicienii avansati isi protejeaza camera personala de oameni nedoriti prin ideea ca aceia sa simta disconfort, neliniste si dorinta de a pleca de acolo. Aceste spatii sunt incarcate sau impregnate cu ideei de protectie sau de primejdie/pericol. E posibil sa incarci orice camera intr-un mod mai subtil astfel incat oricine intra in camera fara permisiune va simti un fel de paralizie sau repulsie/dezgust. Precum se vede magul are o multime de posibilitati si cu ajutorul acestor indicatii poate gasi si alte metode. 

Magul poate inapoia surplusul de energie vitala in univers prin expiratie, lasand energia radianta in camera, folosindu-si imaginatia. Tot prin imaginatie poate aduce energia vitala din univers direct in camera fara sa mai fie el intermediarul, mai ales daca are experienta in domeniu. In acest fel poate impregna o camera chiar cu propria sa dorinta. Imaginatia combinata cu vointa si credinta-ferma convingere, nu au limite. Aceste experimente nu depind de o camera anume; se poate incerca impregnarea a doua sau mai multe camere in acelasi timp sau incarcarea intregii case cu aceasta forta vitala si energie radianta, prin metoda de mai sus. Pentru ca imaginatia nu stie de timp sau spatiu, magul poate face aceste lucruri si de la distanta. Cu timpul, prin dezvoltarea sa, magicianul va putea umple orice camera oriunde si oricand. Dar sa nu uite de dezvoltarea morala si sa-si foloseasca puterile doar pentru scopuri nobile iar aceste puteri vor deveni nelimitate, deoarece practica face perfectiunea. 

Biomagnetismul 

Sa ne ocupam de un alt aspect al energiei vitale. Cum am vazut, fiecare obiect, animal, om sau idee poate fi incarcat cu energie vitala si dorinte. Dar forta vitala are proprietatea de a accepta si idei si ganduri de la alte persoane, combinandu-se sau influentand directia data initial si acest lucru scade potentialul constructiv dorit de magician, daca acesta nu ar face reincarcari repetate, reafirmand ideea de baza. Acest lucru inseamna timp pierdut si un final discutabil. Ca sa previna aceasta magul trebuie sa cunoasca legile biomagnetismului. Forta vitala accepta nu numai idei, concepte, dorinte si sentimente ci si limitari de timp. Aceasta lege trebuie respectata cand lucrezi cu energia vitala si mai tarziu cu elementele. Pe viitor cand impregnati energia vitala cu dorinte tineti cont de timp si spatiu. In lucrarea magica trebuie sa luam in considerare urmatoarele reguli: 

Lucrul in Akasa este dincolo de timp si spatiu, in sfera mentala operezi cu timpul, in sfera astrala cu spatiul (culoare, forma); in lumea materiala lucrezi simultan cu timpul si spatiul. In continuare voi explica biomagnetismul prin niste exemple. · Cu ajutorul energiei vitale incarca o camera cu dorinta de a te simti bine in ea si ca aceasta influenta va persista atata timp cat locuiesti in camera. Repeta procedura incontinuu chiar si cand pleci din camera sau lipsesti pentru o vreme. Daca cineva va intra in ignorand acumularea de energie vitala, se va simti neconfortabil. Din cand in cand poti reincarca densitatea energiei radiante din camera prin repetarea dorintei. 

Daca traiesti intr-o camera incarcata astfel, energia inmagazinata intotdeauna iti va influenta in bine sanatatea si corpul. Forta vitala din camera are vibratia dorintei sanatatii. Daca vrei sa faci exercitii oculte in aceasta camera, exercitii care nu au nimic comun cu sanatatea, de alta vibratie a gandurilor, nu vei obtine rezultate la fel de bune ca in cazul unei camere incarcate cu dorinta corespunzatoare (de aceleasi vibratii) cu tipul exercitiilor oculte; mai bine lasati camera neincarcata decat impregnata cu alt tip de vibratii. Deci intotdeauna este recomandabil sa incarcati camera cu o vibratie de gandire/dorinta armonioasa cu natura muncii si experimentelor ce le faceti.

Franz Bardon-Initiere in hermetism

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu