duminică, 15 februarie 2015

TRATAKA-Trezeste-ti potentialul


= Una dintre cele 6 SHATKARMAS care urmăreşte, printre altele, amplificarea şi întărirea puterii de concentrare mentală, simultan cu curăţarea şi îmbunătăţirea vederii, prin fixarea neîntreruptă a privirii asupra unui punct colorat sau o YANTRA. La început trebuie aleasă şi aşezată o bulină colorată,ori o YANTRA la nivelul axei ochilor ce va fi plasată la aproximativ 1,50 m în faţa noastră. Atunci când ne antrenăm (facem TRATAKA), privirea va fi ferm şi continuu îndreptată asupra bulinei colorate sau a YANTRA-ei, cu ochii larg deschişi şi vom urmări la început să nu clipim deloc, decât o dată pe minut.

Antrenamentul în TRATAKA la început poate să fie de minim 10 minute. Proporţional cu antrenamentul nostru în timp, vom remarca faptul că putem rămâne minute în şir fără a mai simţi deloc nevoia să clipim şi în acelaşi timp vom remarca o îmbunătăţire considerabilă a puterii noastre de concentrare mentală şi a atenţiei

Noaptea, această tehnică yoghină (TRATAKA) se poate face la fel, dar folosind drept suport de fixare neîntreruptă a privirii flacăra unei lumânări care va fi astfel plasată încât să se găsească la nivelul axului optic al privirii noastre. Vom mări treptat durata antrenamentului în TRATAKA dar vom avea grijă să ne oprim în momentul în care ochii încep să lăcrimeze foarte mult. Perioada optimă la care trebuie să ajungem mărind gradat timpul afectat antrenamentul este de 30-45 minute.


TRATAKA

Vom remarca instalarea unei stări de intensă fericire mentală (FARĂ MOTIV) în timpul şi la 3-4 ore după realizarea tehnicii de TRATAKA şi, de asemenea, vom constata o uluitoare creştere a încrederii în sine. Prin TRATAKA consecvent realizat, privirea devine magnetică, caldă, expresivă, puternică şi fermecătoare. Dacă este cazul, uneori putem alterna antrenamentul în TRATAKA, punând o farfurie plată plină cu apă la oarecare distanţă şi aşezând-o astfel încât să facă un unghi adecvat cu flacăra lumânării, astfel încât aceasta să ajungă să se reflecte aproape în mijlocul farfuriei. Imediat după aceea vom face TRATAKA numai asupra imaginii lumânării reflectate în apa din farfurie.

Practica acestei forme de TRATAKA, îmbunătăţeşte vederea şi calmează oboseala ochilor, în finalul tehnicii de TRATAKA, mai ales dacă a apărut lăcrimarea abundentă,ochii vor fi spălaţi prin stropire cu apă rece aruncată din palme în timp ce ţinem ochii deschişi.

Atunci când ne spălăm după TRATAKA ochii, aceştia trebuie să fie stropiţi uşor cu apă rece de câteva ori; dacă suntem foarte sensibili şi folosim apă caldă, vom încheia întotdeauna folosind măcar de 2 ori apa rece. Aceasta amplifică aportul de sânge la nivelul ochilor şi masează în mod armonios globii oculari..


Efecte;
TRATAKAM-deblocheaza energia inerenta a mentalului si o canalizeaza in mod constient in zonele adormite sau cu alte cuvinte netrezite ale constiintei.Tocmai de aceea yoghini afirma ca practica lui Trataka nu confera doar clarviziune,ci si trezirea capacitatilor paranormale ,de telepatie,telekinezie,vindecari de natura psihica,etc..Amplificarea vointei,imbunatatirea memoriei si capacitate marita de concentrare.

Elimina toate bolile ochilor,face sa dispara oboseala si lenea si elimina cauzele aflate la originea acestor maladii.
TRATAKAM , poate sa genereze unele puteri mentale si chiar o trezire si amplificare a fortei hipnotice. 

Şi ne întoarcem încă o dată la întrebarea: în ce lume trăim? Intr-un univers viu, organic şi interconectat sau într-unul divizat şi imobil? Noi alegem.Intenţia iar de cealaltă parte alegerii e acţiunea!

Când dr.Tiller şi-a desfăşurat cercetarea cu privire la capacitatea intenţiei de a influenţa sistemele fizice, el a folosit „patru meditatori foarte bine calificaţi”.După cum sugerează dr. Pert,această abilitate de a mânui intenţia este un talent ce poate fi dezvoltat.

Dr. Tiller adaugă cu privire la abilitatea de a focaliza intenţia:
Acesta e motivul pentru care unele învăţături oculte străvechi învăţau oamenii să se concentreze asupra unei flăcări. în acest fel înveţi să îţi aduci atenţia pe un canal foarte îngust, astfel încât densitatea energetică devine mai mare”
Si iata o forma de trataka deosebita preluata de pe http://yoga4people-ro.blogspot.ro/2011/03/trataka.html

Să păstrezi mereu țelul în fata ochilor trebuie și poate fi învățat, iar Trataka este tehnica potrivită pentru asta.

Trataka înseamnă în sanscrită a privi continuu și este una dintre cele mai importante și simple exerciții de concentrare în yoga. Când practici Trataka te uiți încontinuu la un obiect, fără să închizi ochii sau să clipești în acest timp.

Pentru asta ai nevoie de un obiect - obiectul tău de concentrare!

Acesta trebuie să fie simplu și să te atragă spontan cu ceva. Lista posibilelor obiecte pentru concentrare e practic nelimitată. Iată câteva propuneri: un punct negru, soarele (însă doar la răsărit/apus, atunci când e încă roșu și lumina are o intensitate corespunzător redusă), cerul, imaginea proprie în oglindă, ochiul altcuiva, întunericul, reflexia lunii în apă, un cristal, un nasture, o poză a unei persoane iubite, flacăra unei lumânări...

Alege-ți atent un obiect pentru concentrare și păstrează-l apoi!

Trataka implică, mai întâi, să te uiți la obiectul concentrării tale cu ochii foarte relaxați și liniștiți. Întreaga ta atenție trebuie să se focalizeze asupra obiectului de concentrare. În caz că te descoperi totuși visând cu ochii deschiși sau cu gândul în altă parte, revino blând la obiectul inițial. În momentul în care simți o cât de mică senzație de discomfort, închide ochii și rămâi astfel o vreme. Deschide-i apoi și reia exercițiul.

Atunci când poți să realizezi cu ușurință asta, treci la faza următoare: integrează acum, pe lângă concentrare, si vizualizarea. Aceasta intervine atunci când închizi ochii. Concentrează-te asupra imaginii în negativ, care apare imediat ce închizi ochii. Sau imaginează-ți obiectul tău de concentrare, exact așa cum tocmai l-ai văzut înainte să închizi ochii. Această imagine apare, poate, nu foarte clar la început - exersează mai departe și se va îmbunătăți.Imaginea va apărea și, după o vreme, va dispărea - o readuci și, după un timp, va dispărea iar. Aceasta se va repeta de câteva ori, până când nu vei mai vedea nici o imagine. Deschide iar ochii și reîncepe exercițiul!

Următoarea etapă implică să nu te mai concentrezi asupra obiectului extern. Începi direct cu ochii închiși și readuci imaginea obiectului tău de concentrare în fața ochilor interiori, fără să îl mai fixezi cu privirea înainte. Astfel îți antrenezi, în continuare, nu doar puterea de concentrare, ci și capacitatea de vizualizare și, implicit, memoria.

Și prin asta te apropii de ideea inițială: a păstra țelul în fața ochilor!

Ce înseamnă asta exact? Cum se face așa ceva?

Pentru început, trebuie să-ți fi găsit un țel.
Ce-ți dorești? Ce vrei să realizezi întâi și-ntâi? Și mai ales: cum formulezi asta?

Iată o listă care ți-ar putea fi de ajutor:

1.- Definește-ți țelul cât se poate de concret și exact. Clarifică toate întrebările posibile (de exemplu, determină tot ce ai nevoie și/sau pune-ți un termen limită pentru realizare, dacă așa ceva este posibil etc.) 

2.- Fii atent la formularea țelului: evită orice comparații și formulează doar pozitiv! 

3.- Fă o verificare ecologică: ce consecințe are pentru tine și cei din jurul tău dacă îți atingi scopul? 

4.- Este un țel realist? 

5.- Este chiar un țel de dorit? Vrei asta din toată inima? Ești total convins sau există, totuși, rețineri? 

6.- Depinde doar de tine dacă-ți poți atinge țelul? 

7.- Poți să-ți măsori cumva progresul pe drumul către țelul tău? Definește țelurile etapelor intermediare, dacă este posibil.

Folosește aceste șapte puncte ca pe o check-list, după ce ți-ai găsit un țel.

Și acum, după ce ți-ai găsit un țel și l-ai mai și formulat după toate regulile ;-), vizualizează-te, te rog, imediat după ce ți-ai atins țelul.

Imaginează-ți situația cât poți de bine, cufundă-te complet în acel moment, în care tocmai s-a întâmplat ceea ce-ți dorești și simte plenar tot ce se întâmplă, ascultă eventualele sunete... lasă-ți toate simțurile să ia parte la acest moment... și tot ceea ce percepi atunci (= vezi, auzi, simți ș.a.m.d.). Acesta este obiectul concentrării tale, care trebuie vizualizat cât mai des și păstrat cât mai mult, conform tehnicii de Trataka prezentate mai sus. Este absolut necesar să menții această imagine (completată cu sunete, senzații, miros ș.a.m.d.) în fața ochilor interiori, și nu drumul care duce acolo, pentru că sunt multe drumuri care duc la țelul dorit.

Și acum, la lucru! Care îți este următorul țel?

Sursa; 
http://yoga4people-ro.blogspot.ro/2011/03/trataka.html

 

De fapt, ce face Tratakam in alta ordine de idei?.Tratakam face trecerea de la omul animalic la omul superior.Spun omul animalic fiindca o societate tinuta sub stress functioneaza doar in regim de supravietuire ca orice animal.Lobii parietali sunt cei care se ocupa de stimularea senzoriala,atunci cand facem diverse activitati,mancam,ne incheiem la sireturi,etc.Ei ne asigura supravietuirea,orientarea senzoriala,problema este ca; acesti lobii parietali sunt suprastimulati in detrimentul ''lobilor frontali'' acestia din urma tinand de scopul in viata,vointa,capacitate de decizie,discernamant,concentrare.Si aici intervine rolul Tratakai,aceasta tehnica,linistind lobii parietali,si stimuland lobii frontali,care mai sunt numiti si coroana creierului.Cititi si blogul ''lobii frontali''si de asemenea articolul Yogoda,acest sistem de antrenament care de asemenea stimuleaza lobii frontali,impreuna cu antrenamentul stiinta respiratiei acestea impreuna ducandu-va pe culmile evolutiei. 

RECOMANDARE;Prin Trataka cu ajutorul unei flacari de lumanare,veti capata o stralucire aparte,data de amplificarea tejasului(focul subti)in plus, va va ajuta enorm in meditatie datorita fascinatiei creata de foc.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)


Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)

jurnalist 

Instructor Yoga

In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Prin Ochii lui Dumnezeu


In exercitiul descris in cele ce urmeaza,invatam sa traim procesul in continuitatea sa,El modifica starea de constienta si,in scurt timp,schimba conceptia noastra asupra vietii.

1.Incercati sa gasiti un loc unde nu veti fi deranjat timp de douazeci-treizeci de minute.Asezati-va confortabil si stati linistit,respirand normal.

2. Imaginati-va ca va aflati singur pe o plaja protejata,intr-o zi calda si insorita.Sunteti asezat sau culcat pe nisip,complet rtelaxat.Puteti sa uitati de toate grijile si problemele dumneavoastra cat timp va aflati pe aceasta plaja.Sunteti singur si in totala siguranta.Priviti imprejur si descrieti-va pentru dumneavoastra insi-va ce vedeti.Observati cum va simtiti.


3.La unul din capetele plajei se afla o casa nelocuita cu cel putin trei incaperi.Mergeti catre aceasta casa,dar nu intrati inca inca inauntru.Descrieti-va pentru dumneavoastra insiva cum arata casa.

4.Intrati pe usa din fata a casei.Prima incapere in care patrundeti are pe perete o oglinda mare,de un stat de om.Opriti-va in fata oglinzii si priviti-va in ea.Va puteti vedea in mare detaliu.Incercati sa observati cat de multe aspecte puteti in legatura cu imaginea dumneavoastra din aceasta oglinda.Cum va simtiti in timp ce faceti asta?

5.Dupa cateva minute in care ati examinat imaginea dumneavoastra,intrati in urmatoarea incapere.Si aici se afla o oglinda.Dar este o oglinda fermecata,care va permite sa vedeti cum arata Dumnezeu.Lasati-va imaginatia sa zboare si presupuneti ca aceasta este o fereastra catre ceruri si ca prin ea il puteti vedea pe Dumnezeu.Petreceti cateva minute cufundat in aceasta experienta de a vedea imaginea lui Dumnezeu.

6.Acum, intrati in cea de a treia incapere.Aici se afla o alta oglinda,mare de un stat de om.Cand va veti oprii in fata ei,veti trai o experienta ce reprezinta combinarea celor din camerele anterioare.Priviti-va propria imagine din oglinda si traiti in acelasi timp prezenta Divinitatii.Cu alte cuvinte,in aceasta oglinda va veti vedea pe dumneavoastra asa cum va vede Dumnezeu.Priviti-va prin ochii lui Dumnezeu-ca sa spunem asa-si observati cum aratati din perspective divinitatii.

8.Cand ati terminat,parasiti casa refacand invers acelasi traseu pe care ati intrat.Intoarceti-va la locul de pe plaja unde ati inceput exercitiul si asezati-va sau intindeti-va pe nisip,simtindu-va liber,relaxat si total linistit.Ramaneti acolo timp de cateva minute.Cand sunteti gata,respirati de cateva ori adanc si deschideti ochii.Atunci cand reusim sa ne desprindem pentru un timp de criticul din launtrul nostru,realizam instantaneu o noua relatie cu viata.In ochii lui Dumnezeu suntem perfecti.
Fiecare moment,pe masura desfasurarii lui Dumnezeind,este un nou inceput.Fiecare moment este o noua sansa de a fi in mod plenar cine suntem sau chiar cine credem ca vrem sa fim.Este intotdeauna la dispozitia noastra.Dumnezeind este aici.Noi suntem aici.Asta este esenta.

Extras carte-Dumnezeu este un verb.

Terapia cu seminte de legume si fructe neprajite (crude)!

·
Scumpii mei prieteni va prezint reţetele magice ale vindecătorilor de odinioară: 
• Consumate crude, seminţele fructelor şi legumelor sînt adevărate medicamente naturiste 
Statisticile spun că românii ronţăie mai multe seminţe decît americanii, consideraţi cei mai mari consumatori de popocorn. Ne plac seminţele, mai ales cele de floarea-soarelui şi de dovleac. Nu numai la meciuri de fotbal sau cînd vrem să ne lăsăm de fumat. Seminţele legumelor şi fructelor şi-au găsit o întrebuinţare la români mult mai valoroasă: leac pentru diferite afecţiuni. Seminţele făceau parte din reţetele magice ale vindecătorilor de odinioară, iar azi sînt ingrediente pentru cele mai eficiente preparate naturiste. Consumate crude, au efectul cel mai puternic. 

Micile uzine de medicamente 

Pe vremuri, ţăranii le considerau păstrătoarele vieţii, adevăr demonstrat şi de medicina modernă care a descoperit că, înainte să se transforme în plante verzi, seminţele conţin energii uriaşe şi substanţe benefice pentru organism. Terapia cu seminţe nu presupune consumul exclusiv al seminţelor, ci în combinaţie cu un regim sănătos bazat pe legume şi fructe. Pentru a fi eficiente terapeutic, seminţele se mănîncă neprăjite, deoarece prin preparare termică, cea mai mare parte a proprietăţilor lor vindecătoare este distrusă. Din seminţe se pot prepara şi remedii sub formă de pulberi, tincturi, uleiuri, decocturi, cataplasme sau infuzii. Mai trebuie ştiut că seminţele, deşi par uscate şi moarte, sînt organisme vii, bogate în nutrienţi. De aceea, consumul seminţelor între mese, în locul gustărilor, pe lîngă rolul extrem de benefic, şi satură. Nu întîmplător terapia cu seminţe este inclusă în regimurile dietetice. 

Seminţe de dovleac pentru inimă 

Dietologii din Japonia pun seminţele de dovleac (bostan) pe primul loc în tabelul produselor alimentare, deoarece ele conţin 36-52% grăsimi, vitamine, microelemente şi, mai ales, zinc. Sînt recomandate în lupta cu prostatita, constipaţia şi balonarea. Sînt diuretice, întăresc muşchiul cardiac şi rinichii, ajută la creşterea părului, elimină metalele grele din organism. Pentru tratarea acestor afecţiuni, se prepară laptele de bostan dintr-un pahar de seminţe pisate într-un vas de lut şi trei pahare de apă clocotită. Se strecoară, se stoarce bine terciul şi se bea lichidul obţinut de trei ori pe zi, cîte 1/2 de pahar, înainte de masă. În caz de limbrici (viermi intestinali), se prepară un amestec din 30 g de seminţe crude de bostan, cu pieliţă verde, 50-60 ml de apă şi o linguriţă de miere de albine. Se ia pe nemîncate, cîte o linguriţă, timp de o oră, pînă se epuizează toată doza, apoi se face o clismă. În cosmetică, seminţele de dovleac împrospătează tenul. Seminţele crude se pisează bine, se amestecă cu apă clocotită (1:10) şi se fierb pînă se obţine o pastă omogenă care se aplica pe faţă pentru 15-20 minute. Specialiştii în medicină naturistă încurajează consumul seminţelor de dovleac, care desfundă vasele de sînge, reglează colesterolul şi stimulează activitatea rinichilor, dar au şi rol adjuvant în cancer, leucemie, scleroză sau diverse boli greu vindecabile. Se mai recomandă în alimentaţia persoanelor cu boli hepatice, cardiovasculare, femeilor însărcinate şi copiilor

Susanul previne osteoporoza 
Seminţele de susan conţin vitaminele A, B, C, E. Pentru întărirea şi curăţirea organismului, se consumă cîte 15-20 g de pulbere preparată din seminţe, cu puţină apă, de trei ori pe zi, cu 10-15 minute înainte de masă. Arsurile se tratează cu un terci din seminţe de susan rîşnite şi apă. Se schimbă pansamentele de 2-3 ori pe zi, pînă la vindecare. Susanul poate înlocui sarea. Se amestecă 5 linguri de seminţe de susan, cu 3 linguri seminţe de in şi o lingură de sare de mare, prăjită în prealabil într-o tigaie uscată. Amestecul se păstrează într-un borcan închis bine. Seminţele de susan conţin şi proteine, cu 50% mai mult decît se află în carne. Sînt foarte bogate în calciu şi înlocuiesc cu succes laptele. Consumul de susan previne osteoporoza. Seminţele au o mare valoare energetică, aduc un aport însemnat în afecţiunile de nutriţie, sînt laxative, emoliente, antitumorale şi ajută la detoxifierea ficatului şi a rinichilor, întăresc sistemul imunitar, cresc fertilitatea şi sînt afrodisiace. Seminţele de susan sînt o sursă bună de seleniu, magneziu şi fosfor, avînd un conţinut scăzut de colesterol şi sodiu. 

Seminţe de mărar pentru glaucom

În medicina tradiţională, seminţele de mărar şi-au cîştigat reputaţia de leac extrem de eficient în mai multe afecţiuni. Pentru hipertensiune şi insuficienţă coronariană cronică, se opăresc în 500 ml apă clocotită 2 linguri de seminţe de mărar pisate şi se infuzează într-un termos timp de o oră. Se strecoară şi se beau cîte 100 ml lichid cu 30 minute înainte de masă, de 3-4 ori pe zi. Leacul este bun şi pentru artroză şi îmbunătăţirea digestiei. În caz de insomnie, 5 linguri de seminţe de mărar pisate se amestecă cu 500 ml vin roşu tare, se pun pe foc mic 10 minute, se infuzează o oră şi se strecoară. Se beau cîte 1-2 linguri, cu 30 minute înainte de culcare. Glaucom: peste o linguriţă seminţe de mărar rîşnite, se toarnă 250 ml apă clocotită, se ţine la infuzat o oră. Se consumă cîte 50 ml, de patru ori pe zi, înainte de masă, timp de 21 de zile. După o pauză de 10 zile, tratamentul se repetă. În caz de bronşită şi răceală, se recomandă să se mănînce zilnic cîte o linguriţă de pulbere din seminţe de mărar amestecată în ceai sau apă caldă. Le puteţi amesteca şi cu cartofi fierţi sau le puteţi presăra pe o felie de pîine. Ceaiul din seminţe de mărar rezolvă şi incontinenţa urinară. Pulberea şi tinctura extrasă din seminţele de mărar sînt un stimulent şi un reglator hormonal foarte puternic. Din seminţele de mărar se obţine un ulei cu care se masează sînii, pentru a deveni mai mari şi mai fermi. 

Expectorant din seminţe de in 

Seminţele de in sînt folosite la combaterea constipaţiei şi a inflamaţiilor tubului digestiv şi căilor urinare. Extern, făina din seminţe de in are proprietăţi antiseptice şi calmante. Cataplasma din făină de in şi muşeţel (părţi egale) ajută la maturarea abceselor şi furunculelor, iar în amestec cu mierea ajută la vindecarea rănilor. Pentru conjuctivită: o linguriţă de seminţe de in se infuzează 15 minute în 50 ml apă clocotită. Apoi se pisează pînă ce apare un mucilagiu. Se strecoară şi se foloseşte pentru spălarea ochilor, de 2-3 ori pe zi. Urciorul trece dacă se încălzesc pe o tigaie uscată seminţe de in, se leagă într-o batistă şi se aplică pe locul bolnav pentru 5-7 minute. Un expectorant bun se obţine din 1/2 linguriţă de seminţe de in rîşnite, care se agită 15 minute, în 150 ml apă. Se strecoară şi se beau cîte 2 linguri de 3-4 ori pe zi pentru tratarea bronşitei. Extractul din seminţe de in este utilizat în inflamaţiile şi hipertrofia prostatei. Scade senzaţia imperioasă de a urina şi cantitatea de urină acumulată în vezică. Un alt avantaj constă în faptul că împiedică creşterea celulelor prostatei, contribuind la vindecarea cancerului de colon şi a prostatei, la tratamentul arterosclerozei, împiedicînd formarea cheagurilor de sînge. 

„Bomboanele agricole“ combat nicotina 

Seminţele de floarea-soarelui, cele mai populare seminţe consumate la noi, au multiple întrebuinţări în medicina naturistă. Sînt un remediu de bază în combaterea bolilor de rinichi, de bilă şi circulatorii. De asemenea, se folosesc în cure pentru tratarea sterilităţii şi impotenţei vasculare şi hormonale. Uleiul obţinut prin presare la rece se poate folosi pentru dezintoxicarea organismului, prevenirea afecţiunilor gingiilor, tratarea bolilor respiratorii ale căilor superioare. Se ia o gură de ulei în fiecare dimineaţă, pe nemîncate, şi se suge vreme de 10 minute, apoi, lichidul plin de microbi, se scuipă şi se clăteşte gura insistent. Seminţele de floarea-soarelui conţin o cantitate substanţială de acid linoleic, care reduce depozitele de colesterol din pereţii arterelor. Sînt bogate în vitamina E, un antioxidant care previne apariţia bolilor de inimă. Sînt recomandate mai ales femeilor gravide şi copiilor, pentru conţinutul ridicat de vitamine B. Seminţele de floarea-soarelui au darul de a reduce pofta de nicotină, iar infuziile fortifică vasele de sînge şi nervii, amortizînd impactul renunţării la tutun. 

Seminţele care înlocuiesc insulina 

Schinduful este o plantă ierboasă ale cărei seminţe tratează diabetul de tip insulinodependent. Se face o cură de 12 luni cu infuzie de schinduf, din care se beau cîte 2-3 căni pe zi. Schinduful este un hipoglicemiant puternic în timp, care va necesita reducerea gradată a dozelor de insulină. Pentru valori crescute ale colesterolului, se ia cîte o linguriţă de pulbere de patru ori pe zi, înaintea meselor principale. Intervine în metabolismul lipidelor, reducînd aşa-numitul colesterol rău, protejînd sistemul cardiovascular de apariţia ischemiei cardiace. Seminţele sporesc secreţia lactată şi îmbunătăţesc starea de sănătate a mamei. Două linguriţe de pulbere amestecată cu miere, luate cu o oră înainte de masă, vindecă anorexia. Infuzia de schinduf e de ajutor femeilor aflate la menopauză, prevenind eliminările masive de calciu şi ajutînd la păstrarea forţei musculare. Mai vindecă şi sterilitatea, dar are şi efecte antiinflamatoare asupra intestinului. Cataplasma cu seminţe de schinduf ajută la terapia ulcerelor varicoase, eczemelor cu mîncărimi. În cosmetică, întăreşte unghiile şi părul, iar pe femeile prea slabe le ajută să-şi rotunjească formele, fără a creşte ţesutul adipos. 

Chimen, coriandru şi mac 

Se consideră că seminţele de struguri sînt nişte antioxidanţi foarte puternici, cu rol în combaterea cancerului. Sînt bune remedii împotriva artritelor, alergiilor, problemelor de circulaţie, diabetului şi a problemelor de vedere. Celebru pentru combaterea gazelor la stomac şi a aerofagiei, chimenul se prepară în felul următor: se opăreşte o linguriţă de seminţe cu o cană de apă, se lasă să se infuzeze 10 minute, apoi se bea cîte o ceaşcă după fiecare masă. Datorită principiilor sale active, chimenul ajută în tratarea enterocolitelor, măreşte diureza şi lactaţia mamelor care alaptează, stimulează pofta de mîncare şi este vermifug. Seminţele se folosesc şi la conservarea murăturilor, pentru a-i da pîinii o aromă deosebită, în brînză, iaurt. În India se foloseşte chimenul alb, care are un cu totul alt gust şi aromă, cu el se condimentează mîncărurile cu orez şi legume. Infuzia cu seminţe de chimen este recomandată în guturai. Seminţele de coriandru, preparate sub formă de decoct reduc colesterolul rău. Este un bun diuretic şi stimulează acţiunea rinichilor. Siropul din seminţe de mac tratează răceala, iar infuzia calmează durerile de dinţi şi urechi. Seminţele de mac mai au şi efect sedativ. 


Alte seminţe de leac 
- seminţele de pătrunjel vindecă insuficienţa cardiacă. Macerate în ţuică, ajută la dispariţia petelor de pe piele. 
- seminţele de arţar sînt recomandate în caz de colecistită. În timp, dispar durerile în zona ficatului, creşte pofta de mîncare. 
- seminţe de fenicul: bronşită cronică cu tuse. 
- pentru tratarea lipsei de iod, se mestecă 8 seminţe de măr, care asigură doza zilnică de iod. Atenţie, seminţele conţin şi o cantitate mică de cianură! 
- seminţele de muştar sînt bune contra durerilor de dinţi, dacă se amestecă pe partea unde se află dintele bolnav. 
- pentru potenţă, prostată şi pietre biliare: se amestecă 3 linguri seminţe de pepene galben, 3 linguri seminţe de dovleac şi 5 linguri miere de albine. 
- seminţele de pepene roşu pisate, amestecate cu ulei de măsline, elimină pietrele de la rinchi. Cu trei linguri de lapte, vindecă hemoragiile uterine. 
- seminţele de ridiche neagră sînt bune la vindecarea rănilor, escarelor şi ulcerului varicos. 
- seminţele de morcov ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi şi fiere.
- durerile în gît provocate de răceală se ameliorează cu 1/4 de pahar de seminţe de rodii fierte în 250 ml apă. Se bea lichidul fierbinte. 
- pentru îndepărtarea mirosului de peşte, se fierb seminţe de anason. Decoctul din seminţe de anason este foarte bun în astm bronşic. 
- seminţele de muştar negru dau mîncărurilor cu legume un gust puţin iute şi normalizează activitatea hormonală. 
- seminţele de ardei iute în apă fiartă şi miere sînt bune contra durerilor de gît. 
- decoctul din seminţe de gutui se foloseşte intern în cazul bronşitelor, al tusei cu sînge, al hemoragiilor uterine, şi extern, sub formă de comprese ca mijloc antiinflamator în afecţiunile ochilor, în arsuri, iritaţii ale pielii şi în anghine (gargară). 
- în caz de artroză, se recomandă comprese calde din decoct de seminţe de brînduşă de toamnă. 
- mîncaţi în fiecare dimineaţă o mînă de seminţe de susan negru foarte bogate în calciu. 
- uleiul obţinut din seminţe de urzică mare este cel mai bun remediu în otrăvirile cu ciuperci. 
- cîteva seminţe de salvie puse în apa pentru baia picioarelor duc la diminuarea transpiraţiei şi a mirosului neplăcut. 
- seminţele de frasin au proprietăţi afrodisiace. 
Semintele de rosii te ajuta sa traiesti mai mult 

Un ingredient natural gasit in semintele de rosii a fost identificat de oamenii de stiinta britanici drept o componenta cheie pentru o viata mai lunga si mai sanatoasa. Gelul facut din aceste seminte ajuta ca sangele sa nu devina lipicios si este promovat ca o alternativa naturala la aspirina. 
Gelul este deja utilizat intr-un produs de suc de fructe si se asteapta sa fie adaugat in unele bauturi lactate. 
Uniunea Europeana a acceptat ca acest ingredient imbunatateste circulatia sangelui si a aprobat mentionarea pe ambalaje a acestui ingredient. 
Produsul este un derivat din gelul gasit in jurul semintelor de rosii, iar studiile au demonstrat ca poate preveni aparitia cheagurilor de sange.
Va iubesc si va doresc multa sanatate si tot binele din lume ! Aveti grije de voi !
sursa net

vezi si;Microhidrina,cel mai puternic antioxidant

Intarzierea imbatranirii

Procesul de imbatranire,de multe ori incepe prematur datorita stresului provocat de societatea moderna,are ca principala cauza degenerarea celulelor organismului.Acestea,chiar daca se reproduc,cu fiecare noua reproducere se deterioreaza determinand astfel imbatranirea.Doctorul S,Frank a remarcat ca celulele care sunt deteriorate se pot reface,deci pot fi reintinerite prin alimentarea lor cu anumite substante care le pot hrani in mod direct si anume aciziii nucleici.Este stiut faptul ca celulele organismului au vita proprie,avand un sistem trofic propriu,care poate fi alimentat cu ADN(acid dezoxiribonucleic)si ARN(acid ribonucleic).ADN-ul sta la baza baza constituirii noilor celule,eliberand moleculele de ARN care vor forma noi celule.Atunci cand ADN-UL nu mai comanda ARN-ulului constituirea de noi celule procesul este stopat si viata se opreste.
Organismul uman are nevoie de cca 1-1,5 g de acizi nucleici.Acestia sunt produsi de organism singur,dar sunt destul de repede descompusi in componente,astfel incat,daca se doreste incetinirea procesului de imbatranire,se impune administrarea unor suplimente.
Deci se vor consuma alimente bogate in acizi nucleici,cum ar fi germenii de grau(graul incoltit),spanacul,ciupercile,taratele,pestele,ficatul de pui,fulgii de ovaz si ceapa.Se recomanda utilizarea alimentelor de origine marina de sapte ori pe saptamana,iar zilnic doua pahare de lapte smantanit,un pahar de suc de legume sau fructe(natural) si patru pahare de apa.Alti autori recomanda doua pahare de suc de fructe sau legume pe zi si opt pahare cu apa.

Dr. Frank a efectuat unele experimente in acest sens.Dupa doua luni de suplimentare a cantitatilor de ADN-ARN,pacientii au inregistrat un nivel energetic mult mai ridicat decat de obicei,o parte din riduri disparusera,iar pielea avea un aspect mai tineresc,sanatos.Printre alte elemente importante,a caror prezenta in organism intarzie procesul de imbatranire,se numara si o serie de enzime si antioxidanti,cum ar fi suplimente de papaya,si cel mai puternic antioxidant cunoscut la ora actuala in lume ''microhidrina'',iar ca exercitiul fizic,sistemul yogoda,cu efecte specatuculoase in plan fizic si psihic totodata.
Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

sâmbătă, 14 februarie 2015

Binele este in voi acceptati-l (Legea rezonantei)

 Daca vreti sa practicati vizualizarea creatoare cu succes,trebuie sa fiti gata sa ACCEPTATI ca ceea ce viata are mai bun sa va ofere este ,,binele'' care se afla in voi.
    Oricat de ciudat ar putea sa para,multi dintre noi  accepta cu greu posibilitatea de a-si realiza visele.Acest aspect provine in general dintr-un profund sentiment de lipsa de merit,care este contractat din frageda copilarie.Aspect care determina o opinie despre sine pe care am putea-o rezuma asa:,,Nu sunt deloc o persoana interesanta,care sa fie demna de iubire,si tocmai de aceea nu merit ce e mai bun in viata''
    Aceasta judecata personala este in general insotita de alte sentimente,uneori chiar contradictorii,care ne spun ca suntem buni si merituosi.Daca va vine greu sa va imaginati pe voi insiva in circumstante ideale sau daca va surprindeti gandind:,,N-o sa pot avea niciodata cutare stare''sau,,este imposibil sa mi se produca asta mie'',ar fi bine fara indoiala sa aruncati o privire asupra imagini pe care v-o faceti despre voi.

  Aceasta imagine este in realitate modul in care va apreciati,modul in care va simtiti fata de voi insiva.
Aceasta este o imagine adeseori complexa si foarte diversificata.Pentru a lua cunostinta de diferitele aspecte ale imaginatiei pe care v-o faceti despre voi,incepeti prin a va intreba;,,Cum ma percep eu acum,''aici''?,de mai multe ori in timpul zilei,si in situatii diverse.Incepeti sa remarcati ce fel de idei sau de imagini aveti despre voi insiva in functie de moment.
    Este foarte interesant sa va constientizati imaginea FIZICA pe care o aveti despre voi insiva,intrebandu-va:,,Cum ma vad eu acum?'' Daca va gasiti stangaci,urat,slab,obez,prea inalt,prea scund sau mai stiu eu cum,aceasta ar putea insemna ca nu va simtiti suficient pentru a va acorda ceea ce meritati cu adevarat;Adica ceea ce este mai bun.Suntem uneori uluiti sa constatam in ce masura unii oameni care sunt foarte atragatori si frumosi se cred adeseori urati,neinsemnati,fara niciun merit.

        Afirmatiile binefacatoare si vizualizarea creatoare constituie un mijloc excelent pentru a ne crea o imagine de sine mai pozitiva si demna de iubire.Atunci cand descoperiti de ce nu va acceptati asa cum sunteti,nu pierdeti nici o ocazie sa va faceti complimente,sa va marturisiti stima si afectiunea pe care le resimtiti fata de voi insiva,pentru a declansa in felul acesta procese de REZONANTA.Fiti de asemenea atenti la momentele in care sunteti mentali,duri sau critici in ceea ce va priveste si mai ales atunci sa urmariti constient sa fiti mai cordial,sa va apreciati mai mult.

     

 Ganditi-va mai ales la anumite calitati ale voastre care va plac cu adevarat. La fel cum va iubiti un prieten in ciuda defectelor si slabiciunilor lui,va puteti accepta si pe voi asa cum sunteti,fiind in acelasi timp constient ca,pentru a progresa,trebuie sa lucrati asupra anumitor aspecte ale personalitatii voastre.Iata acum un exercitiu simplu si foarte util care va poate transforma cu adevarat existenta.
  •       Pentru ca sunt foarte bun si iubitor,sunt frumos si demn de a fi iubit.
  •      Sunt amabil si foarte afectuos si am multe trairi minunate de impartasit cu altii.
  •     Am talent si sunt foarte inteligent si creativ
  •    Sunt pe zi ce trece din ce in ce mai fermecator
  • Pentru ca iubesc si  urmaresc sa-i fac fericiti pe ceilalti,merit ceea ce este mai bun in viata.
  • Am multe stari minunate de oferit si toata lumea trebuie sa stie aceasta.
  • iubesc lumea cu incantare si aproape toata lumea ma iubeste.
sau puteti utiliza orice alta formula binefacatoare care vi se pare adecvata

Este adeseori eficient sa formulati acest tip de afirmatie la persoana a doua folosind propriul nume.

 Marcel esti o persoana buna,frumoasa,charismatica si interesanta si te iubesc tare mult. sau 
Daniela esti atat de incantatoare si afectuoasa! Oamenii apreciaza cu adevarat aceste calitati la tine.

  Acest mod direct de a-ti vorbi tie insuti este deosebit de eficace,pentru ca majoritatea ideilor negative pe care le putem intretine in ceea ce ne priveste provin din frageda copilarie,atunci cand cei din anturajul nostru ne declarau;esti rau,esti egoist,esti un incapabil.
  Urmariti sa va trasati mental propriul portret,cat mai limpede cu putinta apoi trimiteti-va ganduri de dragoste,intocmai cum ati face pentru o alta persoana.Spuneti-va ca,prin intermediul vostru,mama sau tatal sunt cei care isi exprima dragostea fata de copilul care sunteti.Spuneti;
   Te iubesc,esti minunat.Iti apreciez sensibilitatea,virilitatea si onestitatea.
Vizualizarea creatoare este de asemenea un mijloc foarte bun pentru a lucra asupra oricarei probleme fizice sau psihice care va deranjeaza.Daca ,de exemplu,vi se pare ca sunteti prea gras,lucrati pe doua directii in acelasi timp:

          1.Gratie afirmatiilor binefacatoare si a energiei iubiri,invatati mai intai sa va apreciati si sa va acceptati mai mult,ASA CUM SUNTETI IN ACEST MOMENT.
2.Prin practica vizualizarii creatoare si a  afirmatiilor binefacatoare,mentalizati-va cu putere ASA CUM VRETI SA FITI,zvelt,cochet,sanatos si fericit.

  Aceste tehnici sunt extrem de eficiente si opereaza veritabile transformari in scurt timp;ele ne permit sa actionam asupra indiferent carei probleme care este legata de respectul de sine.
  Amintiti-va ca,datorita proceselor de REZONANTA,fiecare noua clipa face din voi o noua persoana.Fiecare zi isi aduce aportul ei de energie si de nouatate si va ofera ocazia de a va da seama cat de iubitor,vesel,minunat,afectuos si adorabil sunteti.
     In acelasi timp cu lucrul asupra imaginii personale,este foarte util sa formulati afirmatii binefacatoare care sa va permita sa recunoasteti si sa acceptati generozitatea nesfarsita a UNIVERSULUI.


  •   De exemplu:
  •   Sunt oricand gata sa primesc toate binecuvantarile acestui univers al armoniei si al abundentei.
  •  Tot ceea ce e bun,primesc uosr si fara efort(puteti inlocui,,tot ceea ce e bun''cu orice alta expresie;dragoste,prosperitate,inteligenta).Accept cu bucurie binele pe care il primesc aici si acum
  • Pentru ca sunt bun si iubitor,merit tot ce e mai bun si de acum inainte primesc tot ceea ce e mai bun.
  •  Cu cat primesc mai multa iubire,cu atat am mai multa iubire de oferit.
Iata o meditatie care va va ajuta sa va recastigati iubirea de sine si va permite sa va dezvoltati aptitudinea de a folosi iubirea si energia fericirii pe care UNIVERSUL este oricand gata sa le puna la dispozitie.

 Meditatie creatoare pentru apreciere de sine.

 Imaginati-va intr-o anumita situatie din viata de fiecare zi si apoi reprezentati-va pe cineva(pe care il cunoasteti sau pe care nu il cunoasteti) care va priveste cu o mare dragoste si admiratie,facandu-va complimente.Apoi imaginati-va ca i se latura si alte persoane si insita toate asupra faptului ca sunteti o fiinta minunata.(Continuati,chiar daca ceea ce faceti va jeneaza!) Imaginati-va din ce in ce mai multi oameni care sosesc si va privesc cu o iubire si cu o simpatie infinita in privire.Imaginati-va apoi intr-un spectacol,sau pe o estrada,primind o imensa revarsare de incurajari,de aplauze,de marturii de dragoste si apreciere.Lasati aplauzele sa va rasune foarte clar in auz,apoi ridicati-va,inclinati-va si multumiti cu recunostinta publicului pentru toata aprecierea si sustinerea lui.

  • Afirmatii pentru respectul de sine:
  • Imi place din ce in ce mai mult de mine si ma accept asa cum sunt.
  • Nu am nevoie sa urmaresc sa plac nu conteaza cui,eu ma plac si asta este ceea ce conteaza.
  • Ma simt foarte bine cand ma gasesc fericit si iubitor in prezenta altor oameni.
  • Ma exprim liber,fluid si usor.
  • Sunt o fiinta puternica,fermecatoare,afectuoasa si creativa.
Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

Sa ne programam in mod armonios prosperitatea - Frumusetea din voi


 Programarea prosperitatii reprezinta un aspect foarte important al procesului vizulaizarii creatoare.Este vorba de a intelege,de a admite in mod constient,ca in permanenta universul este un corn al abundentei absolut inepuizabil,continand tot ceea ce v-ati putea dori ,atat in plan material,cat si in plan emotional,mental sau sau spiritual.Tot ceea ce va doriti,tot ceea ce aveti nevoie este aici,la dispozitia d-voastra;este suficient doar sa CREZI,sa VREI sincer,sa urmaresti sa ACCEPTI si atunci totul se rezolva!
     Unul dintre motivele majore ale esecului in realizarea dorintelor noastre;provine din ,,programarea restrictiilor''.Aceasta expresie desemneaza o atitudine fata de viata sau un ansamblu de prejudecati de genul:

   * Este putin si nu ajunge la toata lumea...
   * Viata este suferinta...
   * Este imoral sau egoist sa ai mult cand altii nu au destul...
   * Viata este dura,dificila,cel mai adesea este o vale a plangerii...
   * Trebuie sa lucrezi din greu si sa te sacrifici neancetat pentru a obtine ceea ce vrei...
   * Este mai nobil si mai elevat sa fi foarte sarac...
si asa mai departe.

   Aici nu e vorba decat despre niste idei false,care sunt fondate pe o intelegere partiala si eronata a mecanismelor universului si a principiilor spirituale importante.Asemenea conceptii nu va sunt utile nici voua nici altora,ele nu fac decat sa ne interzica TUTUROR,accesul la realizarea starii noastre naturale de prosperitate si abundenta.
    Desigur foamea si mizeria sunt pentru multi o realitate in lumea noastra contemporana,dar noi nu suntem deloc obligati sa cream sau sa perpetuam o asemenea realitate prea mult timp.


                        Intr-adevar ,pamantul detine mai mult decat simplul necesar si aceasta pentru fiecare fiinta vie:este suficient sa vrei sa-ti deschizi constiinta la o asemenea posibilitate.Universul este cu adevarat un loc al abundentei,iar noi suntem cu totii,prin natura noastra infloritori din punct de vedere material si spiritual.Cei pentru care bogatia si abundenta lumii nu sunt o realitate sunt cei care cred,intr-un fel sau altul,mai mult in programul de restrictie decat in cel de abundenta.Ignoranta i-a determinat sa impartaseasca convingerea foarte raspandita,ca saracia si rationalizarea sunt inevitabile si ei nu realizeaza inca faptul ca puterea ultima de concretizare este in mainile noastre,ale tuturor,sau mai degraba in constiinta noastra.

        

In realitatea acest pamant este o oaza de bunastare,de frumusete si de abundenta.Singurul si unicul ''rau''provine din lipsa de intelegere a acestui adevar.Raul(ignoranta) este aidoma unei umbre care este lipsita de realitatea proprie,fiind o simpla absenta a luminii.Nu luptand impotriva unei umbre,calcand-o in picioare,insultand-o si nici opunanadu-i o oarecare rezistenta fizica sau emotionala o putem face sa dispara.Pentru a face sa dispara o umbra,este suficient sa aducem mai multa lumina.
     Analizati-va atent credintele si vedeti daca nu cumva,prin lipsa de incredere in binele universal,nu va creeati propriile voastre limite.Puteti cu adevarat,fara sa pierdeti simtul realitatii,sa concepeti ca succesul,satisfactia,prosperitatea si plenitudinea va sunt oricand la indemana? Puteti cu adevarat sa va deschideti ochii inspre bunatatea ,frumusetea si abundenta care neancetat va inconjoara ?


    Sunteti capabili sa va imaginati aceasta lume transformata intr-o gradina a Edenului,in care fiecare ar putea sa infloreasca,sa se ilumineze si sa traiasca fericit si prosper ?
    Atata vreme cat nu puteti concepe lumea ca pe un loc primitor si propice succesului pentru toti,veti avea dificultati in a realiza ceea ce a doriti in propria viata.
  Iubirea este o calitate fundamental umana si de aceea multi dintre noi nu-si dau voie sa obtina ceea ce vor,crezand ca aceasta ar insemna sa ''ia painea de la gura''altuia.
  Trebuie sa intelegem bine ca,realizandu-ne dorintele,contribuim in felul acesta la fericirea umana si ii ajutam totodata si pe ceilalti sa fie mai fericiti.
  Puneti in practica,pentru amuzament,urmatorul exercitiu,care va va stimula imaginatia si va va amplifica aptitudinea de avea totul.

 

Meditatia profund creeatoare a ,,cornului abundentei''

 Destindeti-va complet,fiind intinsi pe spate intr-o pozitie confortabila.Imaginati-va acum ca va aflati intr-un cadru natural minunat,pe o pajiste inverzita care este strabatuta de un raulet paradisiac,sau la malul malul oceanului pe o plaja de nisip alb.Imaginati-va apoi in voie frumusetea fiecarui detaliu si apreciati-l.Apoi incepeti sa mergeti pentru a va regasi dintr-o data intr-un decor total diferit; un lan unduitor de grau auriu,sau un lac cristalin in care faceti baie.Continuati sa va plimbati ,sa explorati,descoperind peisaje din ce in ce mai rafinate,mirifice si variate:munti,paduri,deserturi,tot ceea ce va farmeca fantezia.Savurati-le apoi rand pe rand...

     Imaginati-va ca va imbarcati pentru un paradis tropical luxuriant,unde fiecare arbore se inconvoaie sub povara unor fructe exotice.Mergand asa,ajungeti la un castel imens.Sunteti primit cu fanfara,in mijlocul dansurilor,apoi sunteti condus in sala tezaurului,in care descoperiti bijuterii de o stralucire inimaginabila,metale pretioase,vesminte somptuoase,toate fiind cu mult mai multe decat veti putea folosi vreodata.Jucati-va apoi cu imaginatia,plimbati-va in jurul lumii,descoperiti sau primiti in dar tot ceea ce va puteti dori si in cantitati care depasesc tot ceea ati fi indraznit vreodata sa visati.
   Imaginati-va apoi lumea ca pe un paradis fabulos in care toti cei pe care intalniti impartasesc aceeasi fericire,aceeasi plenitudine si aceeasi abundenta ca si voi.
   Savurati intens si fara rezerve aceasta experienta.vizitati alte planete,daca doriti,si descoperiti si acolo alte minunatii.Posibilitatile sunt infinite.
  In cele din urma intoarceti-va acasa,fericiti,impliniti si convinsi ca universul este intr-adevar un loc al abundentei plin de incredibile minunatii.

   

 Afirmatii
  *Acest univers abunda in imense bogatii care sunt la discretie pentru fiecare dintre noi
  *Iubire,abundenta si beatitudine,iata ceea ce sunt cu adevarat.De acum inainte,accept pe deplin si bucuros acest adevar.
  *Dumnezeu este izvorul infailibil si infinit al tuturor resurselor noastre.
  *Cu cat ma imbogatesc mai mult cu stari de fericire,cu atat am ce sa impart cu ceilalti.
  *Universul este pura abundenta pentru cel bun,iubitor si intelept.
   *Sunt gata sa accept toata bucuria si prosperitatea pe care mi le ofera viata acum.
   *Imi iau de acum inainte responsabilitatea de a face din lume o oaza de fericire si abundenta pentru toti.
   *Ating cu usurinta si fara efort succesul in tot ceea ce este bun si drept.
   *Viata este un joc divin si amuzant la care vreau si eu sa particip.
   *Mi se revarsa in viata infinite bogatii care provin de la DUMNEZEU.
   *Sunt bogat atat in interior cat si in exterior,cu ajutorul lui DUMNEZEU.
   *Fiecare zi imi aduce cat mai multa fericire si prosperitate.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...