marți, 17 februarie 2015

Creearea formei gand-mingea de energie si implinirea dorintelor

























Cand aveti astfel de proiecte evitati sa impartasiti cu altii ceea ce faceti, intrucat asteptarile celorlati poate sa interfereze intr-un mod perturbator. Asteptarea cuiva este intrucatva asemanatoare cu hipnoza la distanta, influentandu-va scopul. De aceea tineti doar pentru dumneavoastra ceea ce faceti, magnetizand in felul acesta si mai mult proiectul, si conferindu-i efectul de laser,asta cel putin pana cand veti obtine rezultatul dorit. Evident ca puteti impartasi cu cei care au aceleasi preocupari, sau lucreaza la acelasi proiect.

La clubul de Quantum Brain Yoga, vom aborda si astfel de tehnici, de creare a formelor gand constiente, pentru abundenta, pentru fericire, pe langa alte tehnici de optimizare psihica si fizica.

https://www.facebook.com/events/178882436228637/

Instructor Yoga si Tai Chi- Tudor

Praf de dinti facut in casa sau Pulbere pentru dinţi „MicroBrite” cu Microhidrină



2 linguri de frunze de salvie (proaspata), 2 linguri de sare de mare. Maruntiti frunzele, impreuna cu sarea, intr-un mojar, pana ce obtineti o pudra fina, pe care o bagati la cuptor si o lasati sa se coaca. Cand este tare si "facuta", scoateti-o din cuptor, pisati-o inca o data si pastrati-o intr-o cutie sau un recipient etans. Folositi-o de 2 ori pe zi impotriva tartrului. Albeste dintii si improspateaza respiratia.



                            Pret: 70 RON

MicroBrite with Microhydrin

Pulbere pentru dinţi „MicroBrite” cu Microhidrină

Pulberea pentru dinţi „MicroBrite with Microhydrin” cu aromă proaspată de mentă este prima pulbere pentru dinţi din lume cu proprietăţi antioxidante.
În compoziţia sa intră cel mai activ antioxidant – microhidrina.

„MicroBrite with Microhydrin” are capacitatea de albire a danturii, fără a utiliza produse abrazive, oferind o prospeţime plăcută.
Microhidrina reface echilibrul alcalino-acid din cavitatea bucală, împiedică formarea tartrului şi depunerilor de piatră pe dinţi şi combate halena.

Un tub de MicroBrite ajunge pentru 10-12 luni !

Xilitul previne apariţia cariilor. Activizează procesul de remineralizare, adică saturează cu minerale atât emailul sănătos, cât şi dinţii afectaţi deja de carii, inhibă creşterea florei patogene, ce provoacă carii şi afecţiuni ale gingiilor, stabilizează pH-ul salivei şi îmbunătăţeşte pătrunderea calciului în emailul dentar.

Aloe vera are o acţiune favorabilă supra gingiilor, combate iritaţia şi inflamaţia rădăcinilor descoperite ale dinţilor şi gingiilor, contribuie la însănătoşirea acestora.

Mentolul, exercitând o acţiune de iritare asupra terminaţilor nervoase, asigură efect calmant, bactericid şi o uşoară senzaţie de răcoare, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină în gingii, împrospătează respiraţia pentru mult timp.

Acest produs se gaseste de comandat la urmatorul link, dupa inregistrarea gratuita:https://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=916246716958
transport prin curier sau la sediul clubului de sanatate Coral , la sectiunea frumusete.

Manualul Ki

Introducere: 
Acest manual a fost creat cu scopul de a-i învăţa pe cei care nu ştiu să manipuleze energia. Dacă deja ştii să faci acest lucru, poate fi de asemenea un ajutor pentru tine în măsura în care va fi un ghid cuprinzător pentru toată lumea. Dacă eşti doar un începător, îţi sugerez să pui un bookmark pe această pagină şi să o foloseşti mai târziu ca ghid de referinţă. Toate acestea fiind spuse, haideţi să începem.

Meditaţia: 
Înainte de a încerca să faci orice cu ki-ul, trebuie mai întâi să înveţi să meditezi. Va fi de asemenea de ajutor să stăpâneşti această tehnică. Ok, mai întâi aş vrea să spun că trebuie să meditezi în fiecare zi pentru ca efectul să fie deplin. Este de asemenea folositor să stabileşti zilnic un moment anume din zi în care să meditezi. Dacă poţi, încearcă să-l stabileşti la aceeaşi oră în fiecare zi. Ok, acum să vedem cum se meditează.
Pentru a medita aşează-te pe un scaun sau pe podea. Dacă stai pe un scaun, sprijineşte-ţi tălpile de podea pe toată suprafaţa lor. Dacă stai pe podea, încrucişează-ţi picioarele astfel încât gamba dreaptă să fie deasupra gambei stângi. Cu alte cuvinte, stai jos şi încrucişează-ţi picioarele. Mulţi oameni numesc aceasta “Poziţia în Stil Indian”. Acum aşează laba piciorului drept peste genunchiul stâng. Aceasta este poziţia în care trebuie să stai. Acum asigură-te că spatele este drept, nu te încovoia. Este folositor acum să asculţi o muzică calmă, dar e mai bine să fie linişte. Pe mine mă ajută să ard nişte beţişoare parfumate, aşa că încercaţi şi voi. Poţi să închizi ochii dacă vrei, va fi mai uşor astfel.

Apoi, încearcă să îţi goleşti mintea şi să relaxezi fiecare muşchi al corpului, începând cu extremităţile picioarelor. Continuă în acest mod până la cap, apoi relaxează-te pur şi simplu câteva secunde. Inspiră prelung pe nas şi expiră prelung pe gură. Numără în gând de la 10 la 0, apoi de la 9 la 0, apoi de la 8 la 0, şi tot aşa până ajungi la 0. De fiecare dată când ajungi la 0, spune “calm şi relaxat” în gând. Acum ar trebui să fii complet relaxat şi să nu te gândeşti la nimic. Felicitări! Acum meditezi. Pentru a te trezi din această meditaţie, numără simplu de la 0 la 1, de la 0 la 2, de la 0 la 3 şi tot aşa până la 10. De fiecare dată când ajungi la numărul cel mai mare, de exemplu când numeri de la 0 la 5, când ajungi la 5, spune “mă trezesc din ce în ce mai mult”, în mintea ta. Te vei trezi complet şi ar trebui să te simţi minunat. Acum deschide ochii în caz că i-ai ţinut inchişi.

Vizualizarea:
Vizualizarea te ajută să îţi foloseşti mintea mult mai clar. Aceasta este o necesitate Dacă vrei să fi capabil să faci “Proiecţii Astrale”. Îţi voi explica mai târziu ce este “Călătoria Astrală”. Ok, acum să trecem la vizualizare! Mai întâi, trebuie să stăpâneşti Meditaţia. Apoi şi numai apoi vei fi capabil de vizualizare. Întâi, începe să meditezi. Când simţi că te afli în starea cea mai relaxată de care eşti în stare, vizualizează un măr. Priveşte mărul. Acum, apucă mărul şi simte-l. Muşcă mărul şi simte-i gustul. Urmăreşte mărul cum devine din ce în ce mai mic pe măsură ce îl mănânci. Simte cum eşti din ce în ce mai puţin înfometat cu fiecare muşcatură. Când mărul s-a terminat, gândeşte-te la cât de bun a fost. Încearcă să-ţi aminteşti cum a fost.

După ce stăpâneşti tehnica mărului, încearcă un scenariu diferit. Încearcă să înoţi într-un lac. Simte cum îţi ţii respiraţia. Simte apa venind asupra ta. Este apa rece? Fierbinte? Simte peştii înotând în jurul tău. Vizualizează un rechin. Eşti speriat? Simte sperietura. Apoi vizualizeaz-o cum pleacă, numai dacă nu vrei să rămană. Felicitări! Ai reuşit să vizualizezi lucruri care nu există. Încearcă să stăpâneşti această tehnică înainte să mergi mai departe.

 
Înţelegerea Ki-ului: 
Pentru a folosi ki-ul şi alte tipuri de energie, trebuie mai întâi să înţelegi pe deplin ce sunt ele. Chi (în chineză) sau Ki (în japoneză) este forţa internă din corpurile noastre, manifestarea spiritelor noastre. Sursa puterii este în noi. Se numeşte Tan Tien (în chineză) sau Hara (în japoneză). Este situat la 2 şi ½ inch (un inch = aprox. 2,5 cm – nota trad.) sub ombilic şi 3 inch în interior. Aici se găseşte de asemenea centrul de greutate al unui om obişnuit. Numele său porneşte de la ideea de “centru” şi reprezintă centrul nostru; centrul spiritului, sufletului, puterii şi echilibrului. Este un centru fizic şi un centru de echilibru – aşa că descrierea sa ca un “loc” este o construcţie potrivită pentru a înţelege. E posibil să nu crezi că există o “putere” care circulă prin tine chiar în acest moment, religia ta poate respinge această credinţă, dar această putere este acolo. Ea te ţine în viaţă chiar acum. Este sursa principală a vieţii tale. Fară ea nu ai putea să trăieşti.

Ki-ul este energia forţei vitale pe care fiecare o are în el. Se găseşte în aer, în pământ, în apă şi în noi. Fiecare lucru viu trebuie să o aibă pentru a trăi.

Respiraţia Ki: 
Acesta este unul dintre cele mai importante exerciţii pe care trebuie să le ştii. Este necesar pentru aproape orice în acest manual. Mai întâi trebuie să-ţi relaxezi complet corpul. Apoi, inspiră încet pe nas, şi expiră încet pe gură. Spatele trebuie să fie drept tot timpul. Nu contează Dacă eşti în picioare sau aşezat. Trebuie să te concentrezi total pe respiraţie. Goleşte-ţi complet mintea de gânduri. Ei bine, asta-i tot. Ţine minte, acest exerciţiu este o necesitate pentru toate tehnicile din acest manual.

 

 Conştientizarea Ki-ului tău: 
Mai întâi, trebuie să ştii că ki-ul circulă prin tine tot timpul. Trebuie să crezi că el este tot timpul acolo. Dacă nu crezi, nu vei fi niciodată capabil să foloseşti ki-ul. Întâi, incepe să meditezi. Asigură-te că efectuezi exercitiul de respiratie ki descris mai sus. Apoi, concentrează-te deplin pe Tan Tien. Conştientizează ki-ul, care este acolo, şi concentrează-te asupra sa. Vizualizează că începe să strălucească. S-ar putea să începi să simţi furnicături în acest moment, acesta este ki-ul tău. Încearcă să te concentrezi complet asupra ki-ului. Acum, spune ki-ului să se deplaseze în mâinile tale. Dacă nu reuşeşti, încearcă să te concentrezi asupra mâinilor. Ar trebui să se ducă acolo. Acum încearcă să deplasezi ki-ul în fiecare loc din corpul tău. Trebuie în mod categoric să stăpâneşti această tehnică înainte de a merge mai departe. Trebuie să-ţi ia o săptămână sau două sau poate încă câteva zile. Acum, să mergem mai departe.


Exerciţii Ki: 
Acestea sunt exerciţii ki tradiţionale pe care trebuie să le execuţi în fiecare zi. Aceasta nu este o necesitate absolută, dar îţi face ki-ul şi mai puternic, îl transformă în jing. Jing este o formă mai puternică şi mai solidă de ki. Este forţa vitală de luptă din tine. Vei învăţa să o dirijezi în aceste exerciţii. Ţine minte să inspiri lent pe nas, şi să expiri lent pe gură. Sprijinirea Cerului cu Degetele Încleştate: Stai în poziţie de drepţi cu călcâiele lipite şi labele picioarelor uşor depărtate, cu degetele picioarelor lipite de podea şi bolta plantară ridicată. Braţele atârnă natural pe lângă corp. Sprijină uşor vârful limbii de cerul gurii şi respiră pe nas. Priveşte drept înainte şi relaxează toate încheieturile. Păstrează această
poziţie câteva minute. Apoi ridică braţele încet şi încrucişează şi întrepătrunde degetele deasupra capului, palmele fiind îndreptate în sus ca şi cum ar sprijini cerul; ridică-te pe vârfuri în acelaşi timp. Acum întoarce-te la poziţia de început. Repetă aceste mişcări de mai multe ori.

Trage cu Arcul pe Ambele Părţi: Stai drept, confortabil. Acum fă un pas lateral cu piciorul stâng şi îndoaie ambele picioare. Aceasta este “postura călăreţului”. Încrucişează mâinile la nivelul pieptului cu mâna dreaptă în afară. Întinde braţul stâng în partea stângă cu degetul arătător îndreptat în sus, degetul mare întins înapoi, şi celelalte degete îndoite. Întoarce capul în stânga şi priveşte degetul arătător stâng. În acelaşi timp strânge mâna dreaptă în pumn şi deplaseaz-o până la nivelul umărului drept cu braţul îndoit ca şi cum ai trage cu arcul. Acum întoarce-te la poziţia iniţială. În continuare reia exerciţiul, inversând mişcările pe partea cealaltă. Apoi revino la poziţia de început. Repetă exerciţiul de câteva ori.

Ridicarea unui Braţ: Stai în poziţie de drepţi cu călcâiele lipite sau la o distanţa de o lăţime de umeri, braţele atârnând natural pe lângă corp. Acum ridică mâna dreaptă deasupra capului cu palma îndreptată în sus şi degetele alipite îndreptate spre stânga. În acelaşi timp apasă mâna stângă în jos cu palma îndreptată spre podea şi degetele orientate înainte. Păstrează câteva secunde poziţia şi revino la postura iniţială. Acum, execută din nou exerciţiul pe partea cealaltă. Apoi revino la poziţia iniţială încă odată. Repetă aceasta de mai multe ori.

Respiraţia cu Pumnii Strânşi: Stai cu picioarele depărtate la o lăţime de umeri. Strânge ambii pumni cu încheieturile degetelor îndreptate înainte şi vârfurile ambelor degete mari apăsate uşor pe coapse. Foloseşte o respiraţie abdominală uşoară. Când inspiri din nou, păstrează pumnii strânşi şi când expiri, strânge pumnii mai tare decât înainte. Repetă aceste mişcări de mai multe ori.

Respiraţia Închisă şi Deschisă: Stai cu picioarele depărtate la o lăţime de umeri. Pune palmele împreună în faţa pieptului de-a curmezişul părţii inferioare a cutiei toracice cu degetele îndreptate în sus şi vârfurile degetelor mari apăsate pe piept. Numai degetele mari trebuie să fie îndoite. Când inspiri, păstrează coatele la nivelul la care sunt atunci când se retrag în ambele părţi depărtând usor palmele una faţă de cealaltă, cu degetele mari uşor apăsate pe piept până ce ajung în dreptul subsuorilor. În acest timp corpul vibrează intens. Când expiri, palmele se mişcă încet înapoi în poziţia iniţială. Mişcările trebuie să fie coordonate cu respiraţia, care trebuie să fie lentă, relaxată şi egală. Repetă aceste mişcări de mai multe ori.

Acestea sunt doar câteva din multele exerciţii disponibile pentru manipularea ki-ului şi a energiei. Păstraţi în minte faptul că aceste exerciţii sunt tradiţionale, nu moderne. Tradiţionale înseamnă că sunt mai grele dar mult mai puternice. Este la alegerea ta dacă vrei să faci aceste exerciţii sau nu. Nu există o cale rapidă de a învăţa şi de a executa tehnicile ki. Necesită timp şi răbdare. Dacă nu ai nici unul din acestea două, nu te deranja
deloc să obţii ki-ul.

Acumularea Ki-ului: 
Ai la dispoziţie multe variante de tehnici/mişcări pentru acumularea ki-ului. Aceste variante sunt în principal pentru ki-ul modern. Exerciţiile de mai sus sunt pentru ki-ul tradiţional. Aşa cum am spus mai devreme, tu alegi metoda pe care o preferi. Să vedem mai departe tehnicile.

Împământarea: Aceasta este modalitatea cea mai comună de acumulare a ki-ului. Pentru a face aceasta trebuie să stai cu picioarele la o distanţă de o lăţime de umeri pe sol, ceea ce înseamnă că trebuie să fii în afara locuinţei. Acum inchide ochii şi vizualizează o rădăcină pornind din tălpile picioarelor tale şi intrând adânc în pământ. Apoi vizualizează ki-ul curgând din pământ în corpul tău. Încearcă să dirijezi acest ki în Tan Tien. Folosul acestei energii este pentru a da putere unui atac.

Respiraţia Ki: Aceasta este o tehnica simplă. Stai în picioare sau aşezat confortabil. Dacă eşti aşezat, încrucişează picioarele. Dacă stai în picioare, depărtează-le la o lăţime de umeri. Aşează palmele de-o parte şi de alta a corpului şi inspiră uşor pe nas. Închide ochii şi vizualizează-te inspirând ki-ul. Când expiri pe gură, vizualizează cum ki-ul curge spre mâini. Repetă de mai multe ori. Absorbirea energiei Soarelui: Stai cu picioarele depărtate la o lăţime de umeri şi ţine mâinile drepte pe lângă corp, cu palmele îndreptate în sus. Închide ochii şi îndreaptă-ţi faţa spre Soare. Vizualizează palmele adunând ki din razele Soarelui care îţi ating corpul. Inspiră pe nas şi expiră pe gură uşor. Continuă să faci asta timp de aproximativ 5 minute.

Împământarea: 
Stai într-o poziţie de luptă cu picioarele depărtate la o lăţime de umeri. Acum, vizualizează nişte rădăcini care pornesc din tălpi şi intră în sol absorbind ki din Pământ. Continuă să circuli acest ki prin corpul tău până capeţi o stare de bine. Acum poţi reântoarce energia în Pământ, ori s-o foloseşti. Nu îţi recomand să o păstrezi. Această tehnică ajută la reducerea oboselii.

Convertirea Ki-ului în Jing: 
Această tehnică va converti ki-ul tău în jing. Jing poate genera un atac plin de forţă, aşa că foloseşte-l cu înţelepciune. Stai în poziţie verticală cu picioarele la o lăţime de umeri, ca de obicei. Acum, închide ochii şi vizualizează-te ca şi cum ai fi doar un schelet. Concentrează-te asupra ki-ului din braţele tale. Trimite ki-ul în braţe. Pe măsură ce inspiri pe nas, vizualizează cum ki-ul intră în oasele braţelor şi în măduvă. De fiecare dată când faci asta, imaginează-ţi cum oasele braţelor se micşorează. Continuă să faci asta iar şi iar. Ki-ul tău ar trebui să se solidifice în jing. Fă acest lucru cam 5 minute. Nu realiza o minge de ki cu energia, fă doar o încărcătură de jing. Este aproape acelaşi lucru cu o încărcătură de ki, dar folosind jing. Această tehnică nu implică deloc oasele braţului, doar te ajută să compactezi ki-ul, oasele braţului nu sunt afectate. Dacă poţi să te gândeşti doar la ki-ul tău şi să-l compactezi în partea inferioară a braţului/încheieturii, fără să te mai gândeşti la oasele braţului, este chiar mai bine.

Crearea unei Mingi de Ki: 
Sunt mai multe căi de a construi o minge de ki. Poţi alege metoda care este cea mai confortabilă pentru tine. Îţi voi oferi calea cea mai uşoară pe care o cunosc. Mai întâi, probabil ar fi bine să meditezi în caz că eşti începător. Apoi îţi sugerez să efectuezi tehnica “Respiraţiei Închise şi Deschise” oferită în acest manual. După ce faci asta, concentrează-te pe Tan Tien. Simte ki-ul din el. Trimite acest ki în mâini. Cea mai uşoară cale este să te gândeşti la ki-ul ce se deplasează şi să te concentrezi asupra mâinilor. Aceasta ar trebui să trimită ki-ul în mâinile tale. Prin toată această tehnică ar trebui să efectuezi exerciţiul respiraţiei ki pe care l-am prezentat mai înainte. Trebuie să mişti ki-ul încet. Acum, continuă să te gândeşti la deplasarea ki-ului, dar acum pune mâinile în faţă, mâna stângă la 4 inch deasupra mâinii drepte sau invers. Concentrează-te la un punct între mâini, situat la 2 inch faţă de fiecare mână. Ar trebui să simţi în mâini căldură şi furnicături. Mâinile de asemenea ar trebui să se atragă şi să se respingă asemeni unor magneţi. Tocmai ai realizat o minge de ki.

Ce să faci cu mingiile de Ki: 
Aceasta este o listă cu ce să faci cu mingiile de ki, după ce ai făcut una. Cel mai evident lucru este să faci o încărcătură de ki. Dar mulţi începători nu pot face asta încă, aşa că practică alte lucruri din această listă. Un alt lucru pe care poţi să-l faci este să vindeci. Chiar aşa, să vindeci. Dacă cineva este rănit, fă o minge de ki şi pune-o deasupra corpului său. Împinge mingea de ki în interiorul corpului, cu dorinţa ca ea să-l vindece. Concentrează-te asupra vindecării lui. Mingiile de ki pot fi folosite pentru a elabora diferite tehnici.

Mingii multiple de Ki: 
După ce ai deprins tehnica construirii mingiilor de ki, încearcă să faci două mingii de ki. Pune fiecare mână pe fiecare parte a corpului, de ex. mâna stângă pe partea stângă, mâna dreaptă pe partea dreaptă. Mâinile trebuie să fie la nivelul taliei, palmele îndreptate în sus. Trimite ki-ul în fiecare mână şi într-un punct situat la 2 inch deasupra fiecarei mâini. Asta-i tot. Aceasta necesită o oarecare voinţă pentru a reuşi. Continuă să practici. Totul se rezumă la timp şi răbdare.

Scutul de Ki:
Mai întâi concentrează-te asupra locului de pe corp unde vrei să realizezi scutul. Apoi, trimite o mare cantitate de ki în acel punct. Efectuează tehnica transformarii ki-ului în jing oferită mai inainte în acest manual. Acum, scoate afară ki-ul din acel loc transformând-ul într-o platoşă.Concentrează-te asupra lui pentru a deveni o platoşă deasupra acelui loc. Aceasta este foarte greu de făcut. Continuă să incerci, dacă nu reuşeşti.

Flacăra de Ki: 
Aceasta mai este cunoscută ca amplificarea ki-ului. Pentru a realiza acest lucru, concentrează-te asupra ki-ului din Tan Tien. Răspândeşte acest ki prin tot corpul tău. Accelerează curgerea sa. Concentrează-te asupra sa şi imaginează-ţi că ar fi foc. Gândeşte-te la el ca fiind foc. Acum împinge ki-ul în afara corpului în toate direcţiile. Vizualizează-l ca fiind foc. Aceasta iţi va amplifica energia. Nu este chiar greu, dar necesită ceva indemânare.

Dacă te simţi rău după ce faci aceste exerciţii/tehnici, întrerupe practicarea lor până te vei simţi mai bine. Nu executa aceste exerciţii/tehnici dacă eşti bolnav, sau foloseşti orice fel de medicamente, ori eşti însărcinată. Te rog, foloseşte bunul simţ. Dacă doreşti să pui acest manual pe site-ul tău, te rog să o faci. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-l laşi aşa cum este.

Acest manual a fost scris de Skull Kid. Dacă aveţi orice fel de întrebări comentarii, trimiteţi un e-mail la skullkid@jmail.co.jp.

Termenul Ki este echivalentul japonez al termenului chinezesc Chi (Qi), care înseamnă energie vitală, şi în acest manual este folosit şi pentru a desemna practica numită Qi Gong (Chi Kung). Manualul în forma sa originală îl găsiţi la adresa http://www.geocities.com/thekidojo/
Traducere din limba engleză de Tănăsescu Daniel, septembrie 2004

vezi si Roata bioenergetică Egely şi aparatul de măsurat vitalitatea

luni, 16 februarie 2015

Circuitele sacre Bashar


[…] In aceasta transmisie am dori sa ne concentram pe ideea pe care am numit-o in limba voastra “circuitul sacru”. Aveti cu totii diagrame – doar cateva – ale circuitelor sacre. Aceasta e o referire la un instrument special, o tehnica aparte, o idee speciala reflectiva ce e unica intr-un mod foarte special. De cele mai multe ori, ceea ce v-am impartasit ca si instrumente, tehnici si fise de invoire, au izvorat din cunoasterea din societatea noastra, din aplicatiile in propria noastra societate a acestor principii pe care le-am discutat cu voi.
In timp ce noi insine am adoptat si adaptat aceasta idee in propria noastra societate, aceasta tehnica speciala vine ca un dar, ca o impartasire ce ne-a fost inmanata de alte societati din Creatie. Vom spune doar ca nu isi are originea la ei.

Ceea ce e relevant pentru aceasta transmisie in mod special este ca aceasta tehnica speciala a fost, de asemeni, adoptata si adaptata de acea civilizatie, civilizatia fizica din sistemul stelar Sirius, si inmanata civilizatiei hibride despre care noi v-am vorbit deja, pe care ii numim “Primii”, Shalinaya sau Yahyel, care, la randul lor, au inmanat-o civilizatiei noastre, poporului Sassani. Iar acum, noi v-o inmanam voua.

Deci, e pentru prima data cand impartasim o tehnica, un instrument, o fisa de invoire, un dar inmanat ca si dar de o alta civilizatie intr-o succesiune anume. Iar voi sunteti urmatorii la rand ca sa primiti acest dar, aceasta impartasire. Deci va lasam mostenire acum acest instrument sa-l faceti sa va apartina, sa-l adoptati si sa-l adaptati propriilor voastre simboluri imaginative, propriei voastre civilizatii.
Deci, in timp ce va vom da o scurta indicatie pentru cum ati putea sa utilizati aceasta fisa de invoire speciala, va rog sa intelegeti ca in timp, va puteti baza pe propria voastra imaginatie, pe ghizii vostri spirituali, pe propriile voastre sincronicitati, propriile voastre revelatii pentru alegerile pe care le-ati facut ca sa traiti experienta acestei realitati; va puteti baza pe toate acestea ca sa adaptati aceasta idee, acest instrument, in orice fel sau forma vi se potriveste cel mai bine, individual si colectiv.
Ideea de baza e ca va accesa – ca multe fise de invoire – o constiinta colectiva si inconstientul civilizatiei voastre, spiritul colectiv al lumii civilizatiei voastre. Si de aceea, chiar daca l-ati putea adapta intr-o maniera foarte personala, va avea un efect asupra majoritatii voastre, chiar daca e o fisa de invoire prin care va oferiti permisiunea, folosind asta ca pe o reflectie, sa deveniti mai mult voi insiva, se va conecta la aceste lucruri care sunt comune pentru majoritatea voastra pentru ca acceseaza ideea de reconexiune a circuitelor cerebrale, a circuitelor neorologice cerebrale.


Dupa cum am spus si alta data, exista 3 nivele legate de ideea de receptie a informatiei in realitatea fizica. Exista Mintea Superioara – care e cea care concepe; exista creierul fizic – care e cel care receptioneaza, e antena; si exista Mintea Fizica – care e cea care percepe informatia.

Aceasta fisa de invoire, acest dar, aceasta impartasire ce ne-a fost inmanata, e in mod special proiectata sa va asiste in reconexiunile si adaptarile receptorului vostru - antena, creierul - in asa maniera incat sa inlesneasca multe lucruri, unul dintre ele fiind comunicarea dintre Mintea Fizica si Mintea Superioara, permitand creierului sa devina nu doar super-conductiv, ci hiper-conductiv si sa permita informatiei sa curga usor, fara efort in ambele directii, de la Mintea Fizica la cea Superioara, de la Mintea Superioara la cea Fizica. Si astfel, sa actioneze mai mult ca o retea, sa va permita sa faceti mult mai rapid asocieri, sa accesati mai rapid mai multa informatie, sa va sporiti perspectivele ce ingaduie o intelegere mai ampla a unor nivele variate a experientei realitatii voastre, si sa va ingaduie sa accesati o mai ampla capacitate de a percepe alte nivele ale realitatii, alte dimensiuni ale experientei.

Bineinteles, dupa cum, de asemeni, am spus, fiecare gand pe care il aveti va schimba conexiunile 
cerebrale, iar acest fapt se bazeaza in mod special pe ceea ce am discutat ieri seara din timpul vostru (nota: in transmisia “Shifting Through Infinity”) in ceea ce priveste transmutarea prin realitati paralele, ideea fiind ca sunteti cu adevarat o persoana diferita, o persoana noua la propriu, in fiecare clipa.

Ideea de a invata constient cum sa va refaceti conexiunile cerebrale in anumite feluri, va va ingadui mai multa eficienta pentru a deveni persoana ce vreti sa deveniti, sa deveniti cine preferati sa deveniti si astfel, odata cu asta, sa atrageti si realitatea paralela ce insoteste si reflecta acea stare.

Acum, daca priviti lung la primele 15 circuite sacre – si sunt multe altele, dar vom incepe de aici, vom ramane in simplitate. Intai de toate, un mod in care puteti incepe sa utilizati aceste simboluri, ar fi sa va faceti timp, dupa cum credeti de cuviinta fiecare, sa transcrieti aceste simboluri pe ceea ce numiti propria lor fisa – 15 fise de hartie, de cartone, fiecare cu cate un simbol si un cuvant pe ea. Dupa ce creati aceste fise, de la 1 la 15, fiecare cu circuitul si cuvantul ce-l insoteste, ideea ar fi sa intrati intr-o stare linistita si meditativa, o stare de relaxare si pace, intr-un mediu pe care il gasiti ca fiind relaxant si plin de pace, cu muzica daca vreti, plin de culori daca vreti – oricum vi-l doriti sa fie, astfel incat pentru voi sa reprezinte o stare de pace fara intrerupere – ideea fiind sa priviti lung la fiecare fisa din acestea in mod succesiv, in ordine, timp de 1 minut pentru fiecare fisa, in total 15 minute. 

Faceti asa 3 zile la rand, cate un minut pentru fiecare card, in ordine de la 1 la 15, in total timp de 15 minute.

Si in timp ce doar priviti si cugetati si va lasati mintea sa rataceasca, sa absorbiti doar ideea formei simbolului, sa absorbiti doar ideea conceptului ce il insoteste, fara sa ganditi, fara sa analizati, doar sa le lasati sa va patrunda, doar sa lasati ochii sa fie adevarate ferestre catre sufletul vostru, catre spiritul vostru, catre mintea voastra si catre tot restul.

. Ingaduiti-va ocazia sa stati doar cu aceste forme in fata si sa stiti ca facand asta, ceea ce fac ele este proiectat special sa permita circuitului neurologic al creierului sa reface conexiunile ca sa fie representative pentru fiecare dintre aceste forme simbolice astfel incat sa poata functiona in acord cu conceptul ce insoteste forma.



Iar in total, dupa toate cele 15 minute, sa va ingaduie sa functionati mai holistic, intr-un fel mai hiper-conectiv, hiper-conductiv, asociativ si care poate accesa mai usor cunoasterea, informatia despre voi insiva, despre Cosmos, despre Tot Ceea Ce Este in orice fel sau forma vi se potriveste fiecaruia ca si aspect individual al Creatiei. 

Dupa ce veti fi facut asta 3 zile la rand, in ordine, de la 1 la 15 de fiecare data, dupa aceea – dupa aceea – puteti continua sa meditati pe fise in orice ordine doriti, in orice ordine sunteti atrasi s-o faceti, in acest sens, in orice ordine doriti sa va concentrati pe ceva. O puteti face la intamplare si nu e neaparat ca trebuie sa treceti prin toate. V-ati putea trezi o data gravitand doar spre 1, 2 sau 3 fise cu simboluri – sau mai multe – intr-o zi oarecare. 

Ideea, totusi, e ca oricat de multe decideti sa parcurgeti intr-o zi – si nu e necesar sa faceti asta mai mult de o data pe zi; o puteti face de doua ori, o puteti face de 3 ori pe zi; nu v-as sugera s-o faceti de mai mult de 3 ori pe zi – ideea e ca e necesar sa-i ingaduiti creierului vostru sa se adapteze, sa-i lasati timp sa incorporeze, sa absoarba, sa cristalizeze aceste efecte, aceste adaptari, aceste circuite.

Deci luati-o incet, usurel, lasati-i oricat timp are nevoie in mod natural. Iar daca treceti prin mai putin de 15 simboluri intr-o zi – dupa primele 3 zile in care le-ati parcurs pe toate in ordinea in care sunt date – va puteti si-atunci ingadui ca in timpul oricarei meditatii, chiar daca folositi doar un singur simbol, sa nu stati per total mai mult de 15 minute. 

Asa cum am spus spus si alta data, in sesiunea pe care am intitulat-o “15 minute & conteaza” si dupa cum ati observat si veti mai observa in timpul meditatiei ce va insoti experienta holotopica, 15 minute e intervalul din realitatea voastra ce este cel mai potrivit pentru absorbtia de informatie si modificarea conexiunilor cerebrale pentru un anume scop. Mai mult de atat nu e cu-adevarat eficient. Mai mult de atat poate in realitate, in anumite privinte, inainte de a fi absorbit, adaptat si cristalizat cum trebuie, poate sa determine o pierdere din efect.
Deci, faceti totul simplu, scurt, ramaneti intotdeauna la cele 15 minute. Nu aveti nevoie de mai mult de atat. Garantat.


Deci, ingaduiti-va acum un moment – nu trebuie sa facem acum in 15 minute totul – dar, incepeti acum sa priviti cateva secunde la fiecare simbol in ordine, de la 1 la 15. Asta e pentru a va familiariza cu conceptul. Acum sunteti prezentati formal simbolurilor pentru a ingadui creierului sa stie ce urmeaza. Deoarece Mintii Fizice ii place atat de mult sa stie ce urmeaza. Asa ca ii vom face pe plac pe moment si o vom pregati putin.

Priviti la nr. 1. Opriti-va o clipa si salutati fiecare simbol si forma cu o energie asociativa, plina de iubire, pace, creativitate, entuziasm, joaca. 
Priviti nr 2. Faceti la fel. Doar o respiratie sau doua pentru fiecare simbol ajunge; poate 3 respiratii.
Opriti-va o clipa si va uitati la nr 3. Lasati simbolul sa va umple privirea, sa va umple mintea. Simtiti-l. Intr-un sens, lasati Mintea Fizica, lasati creierul sa-l constientizeze.
Daca doriti sa simtiti sau sa creati o senzatie a circuitului cerebral in timp ce reface conexiunile pe masura ce priviti simbolurile, e ok. Deoarece acesta e inceputul fisei de invoire chiar in aceasta forma simpla.
Priviti nr. 4. Ingaduiti mintii sa se familiarizeze cu forma lui.
Priviti nr 5. Respirati o data, respirati inca o data.
Treceti la nr 6. Si intelegeti, bineinteles, din nou, ca nu e o intamplare pentru care aceste simboluri sunt impartite in grupuri de cate 5, numarul 5 fiind numarul umanitatii. Aceasta adaptare e speciala pentru civilizatia voastra.
Deci de fiecare data cand va vom mai prezenta aceste circuite si mai multe mai tarziu, va vor fi intotdeauna date in manunchiuri de cate 5.
Priviti nr. 6.
Priviti nr 7.
Ingaduiti-va sa plutiti spre nr 8.
Cugetati si explorati forma nr 9.
Si nr 10, in orice ritm va e confortabil fiecaruia. Nu trebuie sa urmati exact ritmul in care ne miscam acum. Doar sa ramaneti o clipa cu fiecare simbol.
Dupa care, mergeti mai departe si treceti la nr 11, daca doriti. Ingaduiti-va sa simtiti expansiunea ce vine odata cu acest simbol. 
Ingaduiti-va sa treceti la nr 12 cu mintea si simtiti activitatea ce vine odata cu el.
Ingaduiti-va sa cugetati la nr 13, marele tranformator, cel care este creuzetul si permite schimbarea intr-un mod lin si lipsit de efort.
Apoi cugetati, daca vreti, la nr 14, marele, intr-un sens, conector pentru a va intari, cristaliza si stabili conexiunea cu toate lucrurile.

Iar in cele din urma, dar cu siguranta nu ultimul, la marea manifestare, cea care va permite sa vedeti cum toate lucrurile se manifesta, cum fiecare lucru se aseaza la locul potrivit, la timp, in timpul potrivit. Toate lucrurile la care sunteti deja conectati, devin dintr-odata vizibile pentru voi. Deoarece v-ati extins frecventa si sunteti astfel capabili sa vedeti ceea ce pana acum va era invizibil.
Deoarece doar asta este manifestarea – insemna sa faci vizibil ceea ce e deja aici, ceea ce mai devreme era invizibil.
Prin urmare, acum aveti acest instrument, aceasta tehnica, acest dar, aceasta impartasire, aceasta fisa de invoire. Nu va ingrijorati pentru felul cum sa recreati aceste simboluri pe fisele voastre de hartie sau carton. Le puteti desena de mana. E unul dintre motivele pentru care l-am indrumat pe canalizatorul nostru, cand i-am download-at aceasta informatie, sa le lase ca simboluri desenate de mana. Nu e necesar sa le faceti mai precise de atat. Puteti, daca doriti.
Le puteti inflori, decora in orice fel sau forma doriti, atata timp cat mentineti intact simbolul de baza.

Le puteti desena cu linii mai drepte sau le puteti desena de mana simplu, asa cum le vedeti aici, nu conteaza. Vor functiona oricum.
Iar in anumite privinte, de fapt, daca le desenati de mana cat de bine puteti, vor fi mai puternic conectate cu circuitul vostru, pentru ca le-ati desenat cu ajutorul circuitului vostru mai direct, mai – sa spunem – natural.
Din nou, depinde de voi. Daca simtiti o inrudire mai puternica cu ele daca le redati in vreo forma de arta computerizata sau oricum altfel, ramane la latitudinea voastra. Insa, ingaduiti-va sa simtiti daca fiind redat in acest fel, simbolul pare mai indepartat de voi sau daca continua sa se simta ca o parte din voi, o extensie a voastra si daca sunteti capabili sa relationati cu el intr-un mod firesc.

Asta e ceea ce e esential: sa formati cu-adevarat o relatie cu fiecare dintre aceste simboluri. Fiecare dintre ele e ca o fiinta autonoma, avand propria constiinta, propria vibratie, propria realitate si propria constienta. Si fiecare e gata sa formeze o relatie cu voi si sa se exprime ca o imprimare, ca o encodare in creierul vostru, in circuitul vostru neurologic pentru a va ajuta si asista in a deveni un receptor bun, o antena amplificata si sa ajute la facilitarea – prin intermediul imaginatiei si inspiratiei – unui mai bun dialog, a unui dialog mai clar, mai activ si a unui parteneriat activ intre Mintea Fizica si Mintea Superioara, folosindu-se de facilitarea creierului, receptorul vostru, antena voastra. […]

http://fymaaa.blogspot.ro/2010/11/bashar-circuitele-sacre-7112010.html 

Cercurile din lan si arcturienii


Cu totii ar trebui si chiar stim, in adancul fiintei noastre, ca nu suntem singuri in Univers. Ochii nostri neantrenati nu sunt capabili sa vada dincolo de aparente si totusi…exista mult mai multe dimensiuni decat cele patru (trei spatiale si una temporala) acceptate de civilizatia umana. Si daca exista mai multe dimensiuni, este logic ca acestea sa fie “populate” de civilizatii.

Una dintre aceste civilizatii, arcturienii, traiesc intr-o realitate paralela ca si “servitori” ai lui Dumnezeu. Arcturienii sunt fiinte multidimensionale, spirite intr-o frecventa imperceptibila pentru noi, oamenii. In cadrul acestei civilizatii exista un grup de fiinte numit Circle Makers (Creatorii Cercurilor).

Arcturienii sunt maestrii frecventei. Ei transforma pictograme geometrice holografice in formatiuni numite de noi, pamantenii, Cercurile din Lan (Crop Circle). Geometria sacra (prezenta in multe simboluri si constructii antice) din aceste formatiuni ne este relevata ca simple desene divine facute in locuri cheie a grilei planetare. Aceasta grila planetara este in fapt corpul eteric al planetei (Sufletul exterior – Urantia).

Energiile generate de aceste formatiuni hranesc energia planetei prin intermediul grilei mai sus-amintite. Acest lucru este posibil deoarece fiecare simbol sacru exprima o anumita calitate si, implicit, cantitate, de energie aflata in Razele Divine (cele 7 raze). Va rog sa retineti ca acest fenomen este multi-dimensional.


In ultimii ani aceste formatiuni (Cercurile din Lan) au devenit din ce in ce mai complexe in reprezentare. Unul din motivele care alimenteaza acest lucru este expansiunea constiintei umanitatii. Omenirea se deschide, incetul cu incetul, spre cunoastere.

Cand privim o astfel de formatiune (sau sImbol sacru) constiinta noastra se extinde si asta ne face capabili sa absorbim si sa intelegem pur si simplu, intelepciunea “inchisa” in aceste forme.

Cu cat cercurile sunt mai complexe cu atat mai mult este stimulata constiinta umana. Cercurile din lan din ultimii ani au generat si asistat o mai mare vointa a oamenilor de a intelege cunoasterea. Pe langa acest aspect, aceste formatiuni ne stimuleaza deschiderea intelegerii unor noi metode de auto-vindecare.

Informatiile din aceste formatiuni sunt aduse dintr-o alta dimensiune, invizibila pentru noi deoarece avem o vibratie diferita. Totusi cei din aceasta dimensiune incearca si, chiar au gasit o modalitate prin care sa spijine, sa ajute progresul nostru lent prin stimularea sistemului nervos si a creierului. Aceste Cercuri din Lan contin abilitatea de a face acest lucru.

Prin aceste formatiuni omenirea este capabila sa absoarba mai multa intelegere decat prin intermediul celor cinci simturi. Cresterea constiintei umanitatii este stimulata la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, pentru a asigura sprijinul, suportul necesar devenirii ei continue in sensul Planului Divin. Astfel se creeaza si premiza ca exista, totusi, si alte forme de viata si implicit mai multe modalitati de comunicare.

           

 Aceste simboluri sacre contin informatii care nu pot fi descifrate prin procese de gandire analitica. Noi, ca oameni, avem tendinta sa reactionam la stimuli vizuali, blocand astfel “vederea Divina”.

Metoda de a absorbi energia si cunoasterea continute in aceste formatiuni este de a privi in centrul lor iar informatia va fi imediat absorbita in subconstient, activand structurile ADN-ului.

Este important de tinut minte ca aceste cercuri sunt formate intr-o anumita ordine pentru a aduce la “suprafata” adevarata frumusete a Divinului din noi. Va vor asista in intelegerea dumneavoastra asupra diferitelor aspecte ale Creatiei.

Un alt beneficiu adus de aceste formatiuni este ca ne vor ajuta sa eliminam durerea, presiunea si disperarea.

Cele mai recente dintre aceste formatiuni reprezinta inceputul unui nou nivel al comunicarii prin codurile continute in ele.

Asimilare placuta…

MIHAI ALEX PRELIPCEANU

COMUNICARE-Meditand asupra acestui simbol devii constient ca poti comunica cu corpul tau, receptionezi semnalele pe care ti le transmite si rezolvi problemele. Aceasta energie generata de simbol iti aduce corpul si spiritul in comuniune.

     ImageImage

TRANZITIE- Energia generata de acest simbol regenereaza increderea in tine si te pregateste pentru etapele viitoare.
      ImageImage

AL TREILEA VAL-Energia generata de acest simbol te ajuta sa devii constient de misiunea ta pe Pamant.
   ImageImage

Foto 1,3,5: www.lucypringle.co.uk/photos

Quantum K -Un sistem revolutionar de vindecare


Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.

Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.

Printre avantajele aduse de utilizarea Flăcării Violet amintim:

- Purificarea campului energetic

- Eliminarea emotiilor si energiilor negative

- Transmutarea energiei de vibratie joasă in energie de vibratie superioară

- Reorganizarea corpurilor energetice la nivel atomic si molecular

- Cresterea imunitatii organismului
- Ridicarea frecventei energetice
- Cresterea constientei spirituale
- Dezvoltare spirituală accelerată

"Solfeggio"


Acum cativa ani niste cercetatori au redescoperit o scala de frecvente armonice care era folosita in antichitate, dar pierduta de-a lungul vremii si inlocuita cu scala muzicala armonica moderna. Aceasta scala armonica era inca folosita in muzica gregoriana din evul mediu... Apoi autoritatile bisericesti au pretins ca ea a fost pierduta. Noua intelegere a acestor frecvente redescoperite sustine ca acestea nu aveau doar scopul de a crea muzica, ci ele reprezentau de fapt frecventele de baza ale Creatiei, care modifica materia si nivelul de constiinta, deci 'realitatea'. Desigur, cei care le-au redescoperit au inceput sa le foloseasca pt vindecare, deoarece ele au darul sa readuca structurile corpului fizic la armonia arhetipala, prin refacerea ADN-ului. Sunt sase frecvente fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectand principiul armonic, inca trei: 174, 285 si 963 Hz. Dintre frecventele fundamentale, una se remarca in mod deosebit -- 528 Hz -- considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.

Ce este 'Quantum K'?
'Quantum K' este un sistem nou, revolutionar. Acesta utilizeaza cele mai noi progrese facute în fizica cuantica pentru a oferi o vindecare a mintii, corpului si a sufletului.

Este bine stiut ca organismul poate absorbi informatii prin stimularea senzoriala -- trebuie doar sa te uiti la succesul hipnoterapiei ca sa realizezi cât de eficienta poate fi. Acest sistem extinde acest principiu stimulând potentialul nostru de auto-vindecare prin intermediul cuvintelor scrise, numerelor, ecuatiilor fractale, sunetelor, culorilor si simbolurilor. Dând instructiuni directe inteligentei corpului nostru, îi stimulam puterile natural de vindecare.

Cum o pot folosi? 
Expereienta "Quantum K" este un program de 23 de minute disponibil gratuit pe acest site."http://quantumk.co.uk/index_romanian.htm " Nu este nevoie decât sa gasesti un moment de liniste când sa stai jos în fata calculatorului si sa te bucuri de acest proces, neîntrerupt de lumea exterioara.

Muzica este un element important al programului si ea se aude automat pe fundal. Daca nu ai placa de sunet pe PC-ul tau, va trebui sa faci un compromis si sa asculti ceva relaxant din colectia ta, sau sa cumperi întregul album de pe acest site. Experienta va fi valabila si fara muzica, dar cu o eficienta putin mai redusa.


Muzica: 

Track 1: AEO - music created by using the Solfeggio Healing Scale
Track 2: Harmonic Matrix of All 6 Solfeggio Tones
Track 3: Quantum K Healing Sounds

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...