luni, 2 martie 2015

Convingerile limitative in atragerea fluxului de bani


Convingerile tale sunt cele care iti pot creea realitatea.Cand crezi ca ceva este posibil,convingerile sunt cele care va vor sprijini in crearea realitatii.Dar ai grija ce fel de convingeri ai ,fiindca ele te pot sprijini in viata sau te pot limita.Nici nu stii de cate ori vorbesc prin vocea ta, parintii,profesori,educatori,politicieni,doctori,adeseori avand ei insisi convingeri limitative.Deci ideea este ca tu sa faci in asa fel incat convingerile tale sa nu te saboteze.Avem insa o veste buna,exista tehnici simple care pot elibera convingerile limitative din subconstient.Aceste tehnici  chiar sa elibereze clustere de convingeri atunci cand tehnicile sunt facute temeinic,si de aici implicit rezultand un mai mare potential al d-voastra.

Cand convingerile pot sa-ti stea in cale ?

Cand vine vorba de bani,convingerile tale sunt un factor important pentru succesul tau finaciar.Noi avem avem adeseori convingeri limitative fata de bani,si acestea sunt adanc incrustrate in subconstientul nostru.Ele sunt determinate de un program de restrictii pe care ni l-am consolidat de-a lungul vietii,CUM AR FI;''E prea frumos ca sa mi se intample mie'', ''unii chiar zic''tu mai crezi in Mos Craciun ?'' si cred ca stiti ca se refera la aceste limitari,si de asemenea cred ca fiecare dintre d-voastra stie o gramada de astfel de convingeri limitatoare.Ele va impiedica sa va asumati riscuri calculate chiar,si in felul acesta nici macar nu va dati posbilitatea de a fi pregatiti pentru a sesiza oportunitatile.Convingerile limitative devin prin urmare profetii de auto-indeplinire,si prin urmare va vor impiedica sa va atingeti obiectivele,si chiar noi culmi..Deci,pentru a atinge succesul financiar ,va trebui sa iti convingi subconstientul tau,ca aceste obiective sunt realizabile.

Cum poți recunoaște care sunt convingerile tale limitative?

Limitarea convingerile limitative convingeri  sunt atât de naturale, atât de mult fac parte din noi, că ele sunt adesea dificil de identificat. O modalitate buna de a le recunoască este de a vă testa imaginea dumneavoastră pentru  ceea ce vrei. De exemplu, vedeți-vă într-o situație în care venitul dumneavoastră este de ordinul milioanelor de dolari,  vizualiza-va noul stil de viață și toate modificările care vin cu ea. Va  simtiti foarte confortabil? Dacă există ceva care te face sa nu te simti bine, exploreaza-l. Există, probabil, o credință limitativa în scenariul tau. Un alt mod de a descoperi convingerile limitative este de a asculta,atunci cand iti vorbesti singur. Va puteti surprinde spunand "Eu nu sunt bun la asta", sau "Nu sunt norocos". ''Cred ca nu imi permite karma''Acestea sunt convingerile tale limitative. Dacă doriti să atrageti bani, va trebui sa dati drumul vechilor credinte limitative,pentru altele noi care vin in sprijinul materializari dorintelor d-voastra.




Schimbarea convingerilor d-voastra

Există mai multe tehnici care vă pot ajuta să provocati și sa eliberați credințele limitative. Unele dintre aceste tehnici sunt folosite de milioane de oameni pentru atragerea de bani și obținerea succesului. Programare Neuro-Lingvistica, tehnici emoționale libertate (EFT) și Tap temporala sunt doar câteva dintre ele.

Atingerea temporala este o tehnică veche care a fost redescoperita recent. Își are originea în China, unde a fost folosita in principal pentru controlul durerii. Astăzi, atingerea temporala sau bataia temporala  a devenit un instrument de rupere a vechile obiceiuri și  stabilirea a altora noi. Aceasta poate fi de asemenea utilizata pentru a elibera convingerile limitatoare și să le înlocuiti cu altele noi dezirabile. Tehnica presupune atingerea cu vârful degetelor în jurul urechilor, în timp ce repetati o declarație specifică. Bataia temporala este considerata a produce un efect calmant asupra sistemului nervos, care permite creierului sa devina mai receptiv la noile credințe și afirmații. Acesta este un mod simplu dar puternic pentru a schimba multe obiceiuri sau credințe.
Pentru manifestarea efectelor atingerii temporale asteptati timp de treizeci de minute,dupa care puteti relua procedura cu aceeasi afirmatie.Facand procedura de mai multe ori pe zi,puteti inocula o noua deprindere,un nou comportament sau o noua convingere.Se poate bate de 7 ori pe zi pentru o eficienta sporita.E bine sa scrieti afirmatia d-voastra,pentru afi siguri ca ati schimbat sau ati facut o mica modificare fara sa va dati seama.Cu toate acestea daca simtiti ca nu vi se potriveste,schimbati-o cu o noua versiune.

O data ce declaratia d-voastra a devenit o parte din viata d-voastra,o puteti inlocui cu alta noua.Fiti atenti la ce se intampla in minte in timp ce spuneti afirmatiile.De exemplu,daca declarati,''Merit prosperitate si abundenta in viata mea'' si va auziti spunand,da,da s-o crezi tu,''Nu esti suficient de pregatit pentru a fi bogat'',aceasta declaratie nu se potriveste,nu suna adevarat.De aceea e mai bine sa reformulati spunand,''Acum am abilitatea de a recunoaste si de a profita de oportunitatile care imi creeaza prosperitate''.Daca declarati''Banii curg usor in viata mea''si te auzi spunand :''Parintii mei au trait de la un salariu la altul si asa voi fi si eu'',atunci incercati ceva de genul,''Eu atrag mai multa abundenta in viata mea,pentru ca imi doresc acest lucru''.''Fi creativ cu afirmatiile tale;si gaseste-le pe cele care rezoneaza cu tine si in care simti ca crezi cu adevarat.

Nu am Timp Pentru A Crește Fluxul De Bani În Viața mea?

Contrafirmatia ar putea fi formulata in felul acesta "eu fac mereu tot ce este necesar pentru a stabili un flux pozitiv de bani in viata mea", "Universul mă sprijină mereu," sau "Tot ceea ce fac este de un real succes." CINEVA A GASIT DE CUVIINTA IN A EXPRIMA SI MAI FRUMOS SPUNAND ''veniturile mele cresc,fie ca joc sau ca dorm'''si in felul acesta si-a gasit un loc de munca foarte avantajos.Altcineva a spus;''Eu ajut o multime de oameni si fac gramezi de bani'' Posibilitatea de a-ti construi afirmatiile este mare si diversificata.Bataia temporala a ajutat o gramada de oameni sa-si construiasc mai multa incredere in sine,sa-si schimbe obiceiuri,sau sa-si inoculeze un comportament constructiv.Aceasta poate fi folosita in aproape orice domeniu al vietii tale personale,incepand cu planul mental,emotional,fizic,spiritual,la locul de munca,pentru uz casnic si social.Oamenii l-au folosit si pentru a pierde in greutate,pentru a-si imbunatatii performanta la locul de munca.

Cum să utilizați Atingerea temporala  pentru a elibera credințele limitative


Important: Această metodă este o tehnică  energetica care ar putea ajuta să va reprogrameze mintea . Trebuie să îti asumi întreaga responsabilitate pentru propria bunăstare, dacă alegeți să urmati această metodă. Modul in care o veti utiliza poate implica mici variatiuni.
Cupa vârful degetelor și atingeți ușor dvs. în jurul urechii. Urmați puncte din față spre spate. Puteți apăsa pentru cât mai multe afirmatii diferite, după cum doriți. Afirmații dvs. pot referi la orice doriți să schimbați în viața ta.

1. Începeți prin identificarea convingerea de blocare pe care doriți să schimbați. (De exemplu, "Eu nu sunt norocos.")

2. Creați o afirmație cu noua credința pe care doriți să o adoptati în schimb. (De exemplu, "Sunt foarte norocos.")

3. Apăsați de trei ori de-a lungul punctele din jurul urechii stângi, folosind o declarație negativă, cum ar fi:
Eu nu mai cred că (credință blocarea) _________. De exemplu: eu nu mai cred că "eu nu sunt norocos".

urechea stângă

4. Apăsați de trei ori de-a lungul punctele din jurul urechii drepte, folosind o declarație pozitivă
Eu aleg să cred că _________ (noua credință). De exemplu: eu aleg să cred că "eu sunt foarte norocos".

urechea dreapta


Ceaiul antilipemic

Produsul companiei Tiens, este rezultatul combinatiei reusite a culturii antice a ceaiurilor în China si obtinerea unor rezultate de înaltã performantã în domeniul fitoterapiei si nutritiei.



Ceai antilipemic    Pret: 55 lei/cutie (1,5g x 40plicuri/cutie)



Cod produs: A05


Prezentare: 40 pliculete × 1,5 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Ceai metabolic(hipolipemiant).


Ceai antilipemic - componente principale
Iarba de gynostema pentaphyllum: 390 mg,
Frunze de nelumbo nucipera: 390 mg,
Radacina de polygonum multiform: 255 mg,
Frunze de ceai verde (camelia sinensis) 255 mg,
Seminte de cassia tora/cassia obtusifolia: 210 mg,
Gypenoside: 8 mg/100 g.

Valori nutritionale/100 gr: Calorii: 111,52 kcal; proteine: 15,6 g, carbohidranti: 12,28 g, lipide: 0 g.


Ceaiul verde Tiens contine cafeina, teobromina, tanin, multã vitamina C si încã 130 de substante biologic active. Gynostema, polygonum si fragopyron contin substante tonice, detoxifiante, hipoglocemiante, tanin, acid salicilic, glicoizi, saponine, flavonoid, derivati antrochinonici, minerale. Semintele de cassia si frunzele de lotus contin microelemente minerale (cupru, zinc, seleniu, fluor, calciu) si vitamina A.

Saponinele continute în Ginostema pentafilum în combintie cu alti componenti contribuie la reducerea nivelului colesterolui rãu - LDL si eliminarea lui din organism. Numit „purificatorul vaselor cordului”, acest ceai este un produs natural reusit, folosit în profilaxia si tratamentul unor maladii ca: arteroscleroza,hipertensiune arteriala,boalã ischemicã a cordului - B.I.C. 

Ceaiul actioneazã asupra organismului tonificându-l, îmbunãtãste digestia, normalizeazã scaunul, înlãturã rapid sindromul de mahmurealã, eliminã intoxicatiile alimentare si de alte tipuri de intoxiacti. De fapt, el mai posedã si alte capacitãti în afara celor indicate, ce sunt caracteristice Icanului, deoarece, în componenta ambelor intrã Ginostema.

De fapt, actiunea ceaiului antilipemic are un spectru mult mai larg. El dispune de capacitãti antipiretice, este antioxidant, normalizeazã somnul, influenteazã favorabil asupra activitãtii ficatului si splinei, activeazã schimbul de grãsimi (este folosit în programele de micsorare a greutãtii), îmbunãtãteste vederea.

Trebuie mentionatã si prezenta ceaiului verde. Acum savantii au început studierea intensã a actiunii ceaiului verde si au depistat o multime de ingrediente, care fac acest produs foarte folositor prentru organism. Din ultimele descoperiri poate fi mentionatã concluzia cercetãtorilor de la Universitatea din Cleavland (statul Ohio, SUA): în afarã de prezenta specialã necunoscutã pânã în prezent stiintei. Era cunoscut pânã la aceastã descoperire cã ceaiul verde poate fi un mod efectiv în profilaxia cancerului stomacului.




 La Institutul Central de Tratare a Cancerului din SUA, prin studierea componentelor ceaiului antilipemic, au fost identificate substante care programeazã celulele canceroase la autodistrugere (la cancerul de stomac, prostate si piele).

Ceai antilipemic este indicat în cazul urmãtoarelor boli si stãri:

Profilaxia bolilor cardio-vasculare, inclusiv hipo si hipertensiune(regleazã tensiunea);

Ceai antilipemic normalizeazã nivelul de colesterol, lãrgeste vasele chiar cele mici oriunde s-ar afla. Ceaiul reduce lipidele inferioare - LDL (trigliceride - TG si lipoproteide cu densitate micã - LPm) le micsoreazã, iar cele superioare - HDL (lipoproteide cu densitate mare - LPM) le mareste. Lipidele inferioare - LDL aduc colesterolul pe vase, îl transportã la celule si formeazã plãcutele aterosclerotice, iar lipidele superioare recupereazã surplusul de colesterol din celule si le transportã în ficat (la materialul de constructie si acizii biliari) pentru a fi distrus. Colesterolul- LDL trebuie sã fie mai mic sau egal cu valoarea 1,5g/l, iar LDL trebuie sã fie cel mult de 2 ori mai mare decât HDL. Cu cât HDL este mai mare, cu atât este mai scazut riscul aparitiei unei maladii coronariene. Dacã valoarea colesterului total depãseste 3 g/l, este necesar sã se modifice dieta. 

Ca mijloc suplimentar în cazuri evidentiate ale patologiilor cardiovasculare, ateroscleroza, cu reducerea ulterioarã a dozei medicamentelor indicate de medic si trecerea la regimul de consum al ceaiului antilipemic; 

Este un minunat produs profilactic al infarctului, accidentului vascular cerebral si al tromboflebitelor.

Ceai antilipemic normalizeazã microcirculatia sângelui în creier si a tensiunii intracraniene.

Ceai antilipemic reduce riscul de edeme tisulare.

Normalizeazã activitatea prostaglandinilor (hormonul peretilor vaselor). Este recomandat sã se cupleze cu chitosanul care normalizeazã nivelul ionilor de clor din sânge.

Tonificã, este un antioxidant si un hepatoprotector; în caz de eforturi fizice si intelectuale, pentru îmbunãtãtirea stãrilor de obosela;

Ceai antilipemic este un detoxifiant în diverse intoxicatii, inclusiv stãri de ebrietate pentru înlãturarea sindromului de mahmurealã;


Ceaiul antilipemic

 curatã lichidul intercelular
, si astfel schimbul intercelular decurge normal si are loc eliminarea intoxicatiei. 

În cazul muncii sau traiului în zone ecologice infestate si eliminã radionucleide din organism;

Ca antipiretic are capacitatea de a înlãtura intoxicatia virusologicã, mijloc de tratament în BACR, gripa anghina si scade temperatura.

Ceai antilipemic îmbunatateste calitatea propriei insuline si microcirculatia. 

Normalizeazã nivelul hormonilor glandei prostate, care raspunde de tensiune arterialã si reface fondul hormonal.

Ceai antilipemic este foarte eficient la conjunctivitã (la copii) prin stergerea ochilor cu o vatã udã cu ceaiul antilipemic.

Administrat timp îndelungat, ceaiul antilipemic poate ameliora auzul.

În cazul diverselor boli ale tractului digestiv mai ales la constipatiei cronica. Ceaiul antilipemic fiind un excelent antioxidant, normalizeazã (regleazã) foarte bine aciditatea sucului digestiv. La cei care au aciditatea scãzutã o ridicã, iar la cei care o au ridicatã, o micsoreazã.

Este indicat în cazul de dischinezie biliara la copii.

Ceaiul antilipemic are proprietatea de dizolvarea pietrelor.

Profilactic, ceaiul antilipemic este indicat pentru bolile ficatului si ale splinei.

În programele de reducere de greutate pentru activarea tuturor tipurilor de schimburi, inclusiv grãsimi.

La profilaxia si tratamentul (ultimul ca mijloc suplimentar) bolilor oncologice ale stomacului, sistemului limfatic, tesutului cutanat. 

Ceai antilipemic eliminã sindromul abstinentei.

Ceai antilipemic intensificã actiunea celolalte produse ale companiei Tiens, atunci când sunt administrate împreuna.

Contraindictii
Nu se recomandã gravidelor si mamelor cu nou-nascuti.

Utilizarea internã
Ceai antilipemic trebuie consumat dimineata, si cel mai târziu pânã la ora 18:00, deoarece are efect de înviorare. În cazul tensiunii ridicate sau normale se consumã cald, cu 20-30 minute înainte de mâncare. În cazul hipotensiunii se consumã rece, între mese. Trebuie bãut încet, în înghitituri mici. Nu trebuie sã adãugãm nimic în ceai (lãmâie, zahãr, miere). Uneori dupã 20-30 de minute se simte somnolentã. În acest caz se recomandã odihnã. Apa caldã (70-80 grade Celsius) se toarnã peste ceai, se acoperã vasul si se lasã timp de 20 minute, dupã care se bea încet cu înghitituri mici pãnã cel târziu la orã 18. Ceaiul cald spalã si curatã vasele, intestinul, ficatul, articulatiile etc.

Utilizare localã si externã:

În cosmeticã: dupã întrebuintare, filtrul de ceai se poate usca si, în caz de necesitate, poate fi utilizat ca tonic pentru ten. Continutul proaspãt de filtru de ceai îl putem opãri si putem realiza o mascã, pe care o aplicãm cãldutã pe fatã, o lãsãm timp de 10-15 minute, apoi o spãlãm. Se poate repeta de 1-2 ori pe sãptãmînã. Putem realiza si cuburi de gheatã cu care stergem fata de 1-2 ori pe zi

În obstreticã: are un efect antiinflamator prin bãi vaginale si comprese în inflamarea vaginului si eroziunea colului uterin. În acest scop, opãrim un filtru de ceai cu 1/2-1 litru de apã si lãsãm 10-15 minute. Se utilizeazã imediat, mai curând seara, durata curei fiind 10 zile. Mai târziu, sub formã de prevenire, se pot utiliza acest procedeu de 2 ori pe sãptãmânã.

În pediatrie: în cazul diatezei si eruptiilor calde, bebelusul va fi îmbãiat în ceai.

În grãdinãrit: filtrele de ceai utilizate de mai multe ori pot fi împrãstiate pe sol ca îngrãsãmânt.


Dozare: În functie de sensibilitatea fiecãruia, se pot administra un plic la un litru de apã chiar din prima zi, sau în primele 7 zile sã se foloseascã doze mici. În acest caz, se desface filtrul de ceai, se împãrte în douã: o parte se pregateste cu 2 pahare de apã. Dupã o sãptãmânã, se dubleazã doza (un filtru întreg), dupã urmãtoarea schemã:

1. Prima sãptãmânã

Cantitatea de ceai: 1 plic/zi

Cantitatea de apã: 1,5 litri


2. Începând cu a douã sãptãmânã

Cantitatea de ceai: 1 plic/zi

Cantitatea de apã: 1 litru

Pentru sporirea efectului sãu, se recomandã consumul de ceai fãrã grabã, cu înghititururi mici.

Note:
Ceai antilipemic poate fi administrat copiilor de sub un an (câte o lingurã/zi), în special în cazul bolilor frecvente de stomac. 

La vârsta de un an, se poate administra jumãtate de pahar, iar dacã manâncã de toate, atunci se poate creste doza pânã la un pahar/zi. Trebuie urmãritã starea scaunului, pentru început ceaiul face scaunul mai moale, apoi se normalizeazã.

Dupã vârsta de 10 ani se pot administra douã pahare/zi (1/2 de litru).

Ceai antilipemic poate fi recomandat copiilor cu constipatie, alergie, dar în special celor care au diagnosticul de dischinezie biliarã. 

În tulburãri ale schimbului de materii - grãsimi, diatezã acidului uric, la oameni peste 60 de ani si la copii între 12-16 ani, trebuie utilizate doze minime, adicã 1/2 plic la 0,5-1 litru de apã/zi. Trebuie utilizat timp îndelungat deoarece la dozele minime creste durata curei.

Durata curei: 1-6 luni

O mica poveste despre o planta importanta regeneranta si Ceaiul Antilipemiant Tianshi


CEAIUL HIPOLIPEMIANT-TIANSHI

Ceaiul hipolipemiant poate fi privit ca fiind o’’mostenire’’.In alimentele pe care noi le consumam zilnic,se afla cantitati mari de grasimi si colesterolul.
Aceste structuri alimentare au generat la scara mondiala ,problemele bolilor cardio-cerebro-vasculare.Tianshi a produs acest ceai,pentru ca astfel oamenii din lumea intreaga sa poate evita aceste boli.

`Componenta Ceaiului Hipolipemiant (antilipidic)este urmatoarea

1.Ginostema pentafilium,care este o planta din clasa ierbiceelor si face parte din categoria medicamentelor natural ale medicine traditionale chinezesti,fiind considerat un tonifiant moderat,este socotita totodata si un regulator.Ginostema pentifilium creste pe crestele muntilor inalti,la inaltimi foarte mari,unde este multa umezeala si ceata.Aceasta planta seamana cu o liana si cu toate ca ea creste in conditii grele si lipsa de oxigen,are o vitalitate extraordinara.Acum foarte multi ani,existau perioade de seceta in care cerealele nu cresteau si neavand alte surse de hrana,taranii mergeau pe munti si culegeau aceste plante pentru a le folosi in loc de mancare.Iar in urma acestor perioade au constatat ca mancandu-le se saturau si nu se mai imbolnaveau.In acele timpuri oamenii inca nu produceau medicamente,dar totusi si atunci existau oameni bolnavi.Si ce era de facut? Aceste persoane culegeau de pe munte,radacini de plante pe care,acasa le fierbeau si le foloseau ca alimente.In timp aceste persoane au observant ca folosind planta aceasta,persoanelor bolnave le scadeau temperature,celor care aveau dureri de burta le vindeca durerile,iar cei ce tuseau se insanatoseau rapid.Si-n felul acesta au descoperit ca ceea ce mancau era in acelasi timp si un medicament.Unele persoane foloseau planta in cazul ranilor de pe diferite zone ale corpului.Cel mai imbucurator era faptul ca au ajuns sa slabeasca.Si in felul acesta ei au aflat ca acesta planta,nu numai ca potolea setea si foamea ci avea si un rol detoxifiant si de scadere a greutatii.De asemeni existau personae care se antrenau in artele martial chinezesti si qi qong,si consumand aceasta planta, muschii lor capatau acea vigoare deosebita,iar corpul devenea usor si puteau sari chiar pana-n tavan.



In anii ’70 in Japonia ,s-a descoperit o etnie ce traia in locuri retrase,si a caror membrii aveau viata longeviva de peste 100 de ani,fiind si perfect sanatosi pana la varste inaintate.Specialisti japonezi au cercetat viata oamenilor din acea zona si au observat ca acestia merg pe munte si culeg o planta. Atunci au inceput sa studieze aprofundat aceasta planta si au descoperit ca ii face ape localnici sa fie longevivi.Specialisti au extras din aceasta planta 84 saponine,care erau asemanatoare cu cele de ginseng.Cu totii stim ca ginsengul este n tonifiant renumit In intreaga lume.Aceasta planta se folosea in toate dinastiile si casele imperial din China.Dar la ginseng exista o problema si anume da efecte secundare,multe persoane au ameteli dup ace il consuma,la alte personae se inflameaza ochii si de aceea nu oricine poate folosi aceasta planta foarte buna.In timpul cercetarii ginostemei s-a descoperit ca acesta are aceleasi efecte benefice ca si ginsengul dar fara efecte secundare si de aceea a primit numele de al doilea ginseng.


Prin cercetari ulterioare s-a descoperit cinci efecte principale ale ginostemei;

-Scade lipemia,tensiunea si glicemia sangelui.Deci persoanele care au acesti parametrii afectati,suferind de boli ca diabet,hiperlipemie,etc,pot folosi cu success Ceaiul hipolimiant;

Are rol de reglare ambivalent a sistemului nervos;

Bolile nervoase sunt de doua feluri;-in care apare insomnia;

In care bolnavul doarme toata ziua dar nu se poate trezi

Medicul prescrie persoanelor care au insomnia,somnifere,dar celor care nu se scoal din pat toata ziua,nu are ce sa le prescrie,nu le poate prescrie anabolizante.Produsele TIANSHI nu creeaza efecte anabolizante,iar ginostema pentafilium rezolva problema.

Stimuleaza regenerarea celulor hepatice.MAI DEVREME AM SPUS DEJA DESPRE GINOSTEMA CA ARE SI ROL DE DETOXIFIERE.Dar si ficatul are rol de detoxifiere al orgasmului.Dar noi prin faptul ca folosim Ceaiul hIpolipemiant,ajutam celule ficatului sa se regenereze usor,deci conferim o hiperabilitate ficatului.

Lupta impotriva cancerului prin faptul ca ajuta detoxifierea;lupta impotriva proliferarii celulelor canceroase si previne bolile de acest gen.

Are rol de imbunatatire a functiilor sexual.Ginostema avand o vitalitate atat de mare,este benefica si pentru functia sexual.Sexul nu se rezerva numai organului fizic,ci acesta se manifesta fiind practice controlat de intregul corp.Pentru a imbunatati si revigora functia sexual,trebuie echilibrat si imbunatatit intregul corp.

Radacina de poligoni multiflori,este si ea catalogata in medicina traditional chinezeasca ca fiind u medicament natural.Aceasta planta este un tonic moderat care scade lipemia si colesterolul din sange,ajutand deasemenea la secretia lichidului seminal.Hraneste si tonfiaza yangul si qi-ul.Intareste parul atat cel din barba in cazul barbatilor,cat si cel de pe cap.Ajuta la scaderea in greutate,fiind benefic pentru persoanele slabite sau cele in varsta care in general sunt slabite. 

In China este o poveste despre aceasta planta.In China veche a existat o persoana foarte cultivata,care se numea He.El nu era casatorit si nu facea altceva decat sa predea si sa-i invete pe altii.Muncea din greu,invatandu-I pe foarte multi.La un moment dat datorita muncii,se imbolnavea des si imbatranise inainte devreme.Pe la 40 de ani nu mai avea dinti in gura,iar parul lui devenise alb.Se transformase intr-un mosneag.Intr-o zi in timp ce statea in intins in pat,adormi si visa ca se afla intr-o poienita in care erau foarte multe flori,iarba,si multe persoane ce se luptau pentru ceva.Atunci el s-a dus si i-a intrebat’’tinerilor pentru ce va luptati?’’Acele persoane au inceput sa rada si l-au intrebat;’’de ce ne spui tinerilor,caci noi avem 60 de ani?,Imposibil a spus He.Cum sa aveti 60 de ani,cand aveti parul negru si dinti in gura,iar eu la 40 de ani arat cum arat? Iar raspunsul a fost.Din motivul acestei plante ne luptam.Si el s-a uita atent si a vazut ca se luptau pentru ceva de culoare neagra care avea si tepi.Iar acele personae i-au mai spus:’’Noi ne hranim cu acest lucru si de aceea aratam atat de tineri’’.Atunci el i-a intrebat;Pot sa ma lupt si eu voi pentru acest lucru?
  Iar ei i-au raspuns; ''desigur''.Si el si-a adunat toate fortele pentru a se lupta pentru acel lucru.Dar in momentul urmator s-a trezit si a realizat ca a fost doar un vis.Era sa moara de necaz,isi spunea;''Cum de nu am reusit sa mananc si eu asa ceva ?Si din acea zi,nu a mai avut pofta nici de mancare,nu a mai baut nu a mai predat,doar se gandea zi de zi cum sa faca rost de acea planta.Intr-o dimineata si-a luat desaga si a plecat in munti sa o caute.Si se gandea  tot timpul:''o voi gasi,pana la urma ,tot o voi gasi.'' Si gasind-o a inceput sa o consume,zi de zi.Dup un timp i-au crescut iarasi dintii,parul i s-a inegrit si spatele i s-a indreptat.Transformandu-se intr-un om tanar,s-a insurat si a avut doi copii.Si acel obiect (planta) era aceasta radacina de poligonii multiflorii.
V-am spus aceasta poveste ca sa puteti intelege,efectul benefic pe care il are poligonii multiflorii asupra organismului.

4.Semintele de Casia au efecte cu totul deosebite asupra organismului,si anume:

a) au rol de reglare interna,scad lipmia,tensiunea si colesterelolul
b)echilibreaza qi-ul haotic.In medicina occidentala se vorbeste despre nervi si vase sangvine,pe cand in medicina traditionala Chineza se vorbeste despre sange si i,deoarece in organismul nostru curge sangele si qi-ul.Alimentele pe care le consumam se transforma in elemente de nutritie si intra in sange,iar oxigenul pe care il inspiram se transforma in qi care inseamna aer,suflu,iar acest qi intra in fiecare celula sangvina si o pune in miscare.Acest qi este de doua feluri,qi-ul usor care urca si un qi rezidual.Dar daca in organismul nostru metabolismul este neechilibrat,i-ul nu se poate ridica,iar atunci nici qi-ul rezidual nu se poate elimina.Va dau un exemplu.Daca noaptea dormiti bine,va treziti cu capul limpede ? Aceasta deoarece noaptea in timpul somnului consumul de oxigen scade la minimum iar noi respiram intr-un mod echilibrat,eliminand dioxidul de carbon si acel qi rezidual.Dar daca nu va odihniti bine in noaptea respectiva,dimineata sunteti foarte ametit si nu va simtiti bine.Daca nu puteti dormi,si va rasuciti de pe o parte pe alta,dioxidul de carbon nu se elimina,ci urca creandu-va senzatia de greutate a corpului,de corp ingreunat.Un alt exemplu ar fi situatiile in care mergeti mult si va simtiti picioarele ingreunate.Sau daca burta scoate sunete,este tot din cauza acestui qi haotic;iar semintele de casia au rolul de a reglementa si a elimina acest qi haotic.
c)de asemenea curata ficatul,sunt benefice pentru o defecatie usoara,ajuta la urinare si asigura o anumita umiditate organismului,ajuta vederea.
5.Ceaiul verde este si el o ierbacee care scade lipemia,tensiunea,si ajuta digestia si implusioneza elementele carfe ajuta digestia.Ceaiul contine o substanta numita teofilina,care lupta impotriva radicalilor liberi si este benefica imbatranirii.Exista din cate stiti,ceai verde si ceai negru,dar ceaiului negru prin procesul de fabricatie ii sunt distruse multe elemente nutritive si de aceea este bine s aconsumam cat mai mult ceai verde..

  Aceste plante cumulate formeaza ceaiul Tianshi.In China este catalogat ca o reteta de scadere a unor elemente negative din organismul nostru.Frunza de lotus,semintele de casia si ceaiul verde au si ele rol de detoxifiere si scadere alipemiei,tensiunii si colesterolului dn sange.Acest produs are un rol unic de a preveni bolile cardio-cerebro-vasculare,lupta impotriva tensiunilor,extenuarii fizice,nervozitatii si stresului.Ceaiul hipolilemiant sau antilipemic folosit pe o perioada lunga de timp aduce organismul la o greutate normala,deci are rol de slabire.La inceput consumand acest ceai poate veti avea o senzatie de ameteala,care arata ca vasele de sange din spatele globilor oculari sunt intr-un proces de sclerozare.Altor persoane li se vor inrosi ochii,ceea ce arata ca vasele de sange din spatele globilor oculari sunt intr-un proces de sclerozare.Alte persoane vor avea dureri in diferite zone,ceea ce arata ca organismul este puternic intoxicat.Multe persoane ,dupa ce il vor consuma,vor avea scaun moale,iar alte persoane vor avea scaune de culoare inchisa chiar eliminand de cateva ori pe zi,aceasta insemnand ca efectul este foarte puternic si benefic asupra d-voastra dar nu va slabi functia organismului.Dar de ce excrementele eliminate sunt atat de urat mirositoare?  Pentru ca se curata intestinele,chiar eliminandu-se tesut conjunctiv,acesta insemnand ca s-au curatat celulele moarte din intestin.Persoanele care sunt constipate vor observa ca vor elimina normal.Persoanele cu tensiunea ridicata vor observa ca aceasta se va normaliza,scazand durabil dupa 3 luni de administrare.Ceaiul are rol ambivalent de reglare a tensiunii.El actioneza pentru scaderea lipidelor din sange,de aceea scade tensiunea doar dac ea este ridicata.Persoanele care au insomnie,in timp vor incepe sa doarma foarte bine.Persoanele care au vase ale creierului sclerozate si consuma acest produs o sa se simta ca si cum ar da jos o palarie de pe cap.Alte persoane vor vedea mai bine,iar altele vor auzi mai bine decat inainte.Utilizat pe o perioada mai lunga de timp va veti simti mai bine.Este de inteles de ce nu este suficient ceaiul TIANSHI in romania.Un pliculet se poate folosi de 2-3 ori la rand,pana isi pierde culoarea.
vezi si ;ceaiul antilipemic

duminică, 1 martie 2015

TEHNICA DE RELAXARE IN VIBRATIE CEREBRALA ALFA


Tehnica "charging" este o alternativa rapida de revigorare si incarcare energetica (de unde si numele). Realizata corect, meditatia poate furniza organismului in 30 de minute, echivalentul energetic a aproximativ 6 ore de somn. 
Vă puteţi revitaliza corpul prin diverse metode. Cea mai obişnuită constă în a vă odihni pur şi simplu. Odihna relaxează muşchii prin detensionare. Cînd se relaxează muşchii, se întîmplă o serie de lucruri. Corpul adoptă o poziţie de încordare minimă. Ochii se închid şi adeseori un suspin elimină bioxidul de carbon din plămîni, înlocuindu-l cu oxigen proaspăt. Creierul coboară la frecvenţa undelor cerebrale alfa (situată undeva între 7 şi 14 cicluri pe secundă) iar organismul începe imediat să-şi refacă energia. Ştim de obicei că luăm energie din hrana solidă şi lichidă. Cei mai mulţi oameni nu înţeleg că o mare parte din energia noastră este adusă în organism prin respiraţie. Oamenii pot trăi luni de zile fără mîncare şi zile întregi fără apă. Cît putem trăi fără aer? Cel mai puţin cunoscută este energia obţinută prin odihnă, mai ales prin somn. În timpul somnului, mintea începe să-şi schimbe ritmul de la frecvenţa beta la frecvenţele alfa, theta, delta şi apoi se parcurge ciclul invers, prin theta la alfa. Alfa este starea în care organismul se încarcă singur. În această stare, transformăm cîmpul de energie magnetică în biocîmpul care ne hrăneşte celulele. V-aţi întrebat de ce doar aţipind un pic "vă încărcaţi bateriile"? Vă dispare oboseala, vă dezmorţiţi iar durerea vi se alină. Vă simţiţi mai bine. De ce se întîmplă aşa? Şi cum? Ştim cu toţii că organismul preia o formă de energie şi o transformă în alta. Corpul este un transformator de energie. El ia hrană şi oxigen şi le transformă în bioenergie, energia folosită de celule. Ia energia pămîntului şi o transformă în aceeaşi forţă a vieţii care hrăneşte celulele. 
                      Tehnica meditatiei 


   
Fiecare se aseaza intr-o pozitie care sa-i permita relaxarea totala a corpului. Este esential ca pe parcursul meditatiei sa incercam sa nu ne miscam corpul. Acest act de vointa va conduce negresit la tot felul de senzatii care sa ne impiedice de la a ne atinge acest scop (ne mananca pielea si vrem sa ne scarpinam, nu ne gasim locul etc). Nu exista o pozitie ideala, dar este de preferat pozitia la orizontala sau pe un scaun/fotoliu relaxant si comod. Pozitia aleasa trebuie sa nu genereze inconfort, amorteli sau dureri. Odata aleasa pozitia, corpul incepe sa se relaxeze urmand curba normala de scadere a frecventei de functionare a creierului. Daca nu ne miscam corpul si continuam sa fim treji va aparea la un moment dat senzatia de imponderabilitate. Este ca si cum nu iti mai simti corpul. Bineinteles ca este de ajuns o simpla actionare a oricarui muschi pentru a realiza ca de fapt esti in control, dar nu acesta e scopul. De multe ori senzatia de incorporabilitate este corelata cu o serie de senzatii ca de "mici caderi in gol" – similare cu ratarea unei trepte la coborarea unei scari. Aceste serii de "caderi" anunta instalarea treptata a unor noi si mai profunde stari. Frecventa scade si creierul se indreapta catre starea theta-delta. Cheia acestei meditatii este controlul asupra motilitatii corpului combinat cu mentinerea starii de trezie.
Aceste 2 elemente conduc la mentinerea frecventei alfa, stare in care corpul se incarca rapid din punct de vedere energetic. Aceasta frecventa este asociata cu eliberarea de neurotransmitatori (serotonina, melatonina, etc.) esentiali in procesul de reechilibrare al corpului si al creierului. Cu timpul corpul invata sa ajunga la starea de relaxare intr-un timp foarte scurt, ceea ce declanseaza emisia in frecventa alfa.10 minute de mentinere a corpului in parametri starii alfa urmate de 20 minute de somn theta/delta (sau chiar mentinerea timp de 30 de minute in alfa), si suntem ca noi. Alfa este starea în care organismul se încarcă singur. În această stare, transformăm cîmpul de energie magnetică în biocîmpul care ne hrăneşte celulele.

Starea beta: este starea normala in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi - creierului emite semnale cu frecvente cuprinse intre 50-15 cicli/sec. Starea alfa: stare intermediara a creierului de trecere catre frecventa in care se realizeaza somnul. Frecventa creierul este mai joasa dar mai inalta in amplitudine. Acesta emite semnale cu frecvente cuprinse intre 14-8 cicli/sec. Pentru a identifica aceasta frecventa este nevoie sa va aduceti aminte de starea precedenta somnului, sau in momentul in care dimineata ne trezim si baleiem intre somn si realitate. Aceasta este starea in care corpul se incarca din punct de vedere energetic. Este insa o frecventa greu de controlat si de cele mai multe ori creierul trece repede ori spre theta-delta, ori spre beta. Poarta Psi – exista presupuneri conform carora pragul de 10 cicli/sec reprezinta poarta de trecere catre perceptiile alterate. Cu alte cuvinte, aici este pragul unde daca ramai treaz dai de gaura iepurelui ce te duce in "Tara minunilor". Dar de obicei adormim si urmeaza urmatorul prag. Starea theta – este frecventa in care se declanseaza mecanismele de relalaxare profunda, corpul este odihnit si somnul cu vise apare, fie ca el este constient sau nu. Creierele celor care viseaza cu ochii deschisi sau se afla in stari de meditatie profunda, emit frecvente cuprinse in aceasta zona. Creierului emite semnale cu frecvente cuprinse intre 8-4 cicli/sec. Starea delta – somnul cu vise – sau REM sleep (rapid eye movement). Creierului emite semnale cu frecvente cuprinse intre 4-2 cicli/sec. Starea gama– Somnul profund, fara vise. Creierului emite semnale cu frecvente sub 2 cicli/sec. Exista experiente efectuate de institutul Monroe de fizica din USA, care a monitorizat activitatea cerebrala a unor subiecti ce relatau experiente de perceptie alterata, creierele acestora emitand unde cu frecvente sub 2 cicli/sec. 

AFIRMAŢII














Renunţ la legămintele cu care am venit – legământul celibatului, legământul de a rămâne singur, legământul de a fi şaman sau vraci – cel de la periferia comunităţii,neînţeles şi temut. Nu vreau să mai fiu toate acestea. Vreau să am abundenţă în viaţa mea. Vreau să am tot ce îmi trebuie. Vreau ca iubirea lui Dumnezeu să-mi fie o companie constantă. Nu vreau să mă mai îngrijorez. Eu renunţ la legămintele făcute în vieţile anterioare, aici şi acum.Spirite iubit! Trăiesc în anii ce vor salva Pământul şi sunt aici pentru a aduce schimbarea pe planetă. Renunţ la toate jurămintele care ar sta în calea acestei schimbări,pentru că ele aparţin unei alte conştiinţe şi unei alte energii. În locul lor, îmi reînnoiesc jurămintele cu aceeaşi energie akashă ce le-a primit iniţial. Toate vieţile trăite de mine mă susţin. Şi ca o coloană de energie pe care o cobor în propria mea istorie, preiau acum controlul asupra lor. Voi avea nevoie de sprijinul tuturor conştiinţelor acestor multe suflete care am fost, din vremea când am venit pentru prima oară pe planetă. Împreună vom crea o lumină albă, aşa cum planeta n-a mai văzut vreodată. Lumina nenumăraţilor “eu”,focalizată prin actualul “eu”. Pentru asta am venit de data aceasta şi pentru asta am existat de-a lungul timpurilor - pentru a fi aici acum.
Prin decret Divin, în numele Prezenţei Divine, prin legea graţiei, a iubirii, a iertării, a karmei şi a divinităţii, Eu rup acum şi dizolv toate jurămintele, contractele pe care le-am făcut, eventual, de-a lungul timpului, spaţiului şi în toate dimensiunile, care au putut să îmi închidă orizontul, mintea, inima şi sufletul de la experimente noi şi care au putut să îmi transmită cinism, lipsă de credinţă, înţelegere greşită sau negativitate legată de noi căi de existenţă, de schimbare, de transformare şi despre Puterea şi Prezenţa Spiritului şi a Iubirii din interiorul tuturor fiinţelor. Arhanghelul Mihail Prin decret Divin, în numele Prezenţei Divine, prin legea graţiei, a iubirii, a iertării, a karmei şi a divinităţii, Eu rup acum şi dizolv, toate jurămintele, contractele pe care leam făcut, de-a lungul timpului, spaţiului şi în toate dimensiunile şi care au putut duce la negarea Prezenţei Divine şi a Încrederii mele în tot ce este fiinţa mea, în prosperitate şi în puterea infinită a iubirii şi luminii, ce există în fiinţa mea. Arhanghelul Mihail

şi îndepărtată de la mine la modul impersonal, fără ură, sau iubire.Returnez toate discordanţele sursei lor de emanaţie, decretând că nu li se va mai permite vreodată să prindă rădăcini în mine. Cer acum să fiu plasat în cadrul unei triple capsule de lumină albă universală de protecţie şi pentru această binecuvântare aduc mulţumiri. Amin. Îţi mulţumesc Doamne şi aşa este.Îmi recunosc divinitatea. Îmi accept dreptul divin din naştere ca şi cocreator cu Dumnezeul nostru Mamă/Tată şi cu Supremul Creator pentru a asista în manifestarea Raiului pe pământ. Accept sabia Arhanghelului Mihail ca pe un simbol al valorii şi demnităţii mele. Promit să folosesc energiile Primei Raze a Puterii, Voinţei şi Autorităţii cu iubire şi compasiune pentru binele cel mai înalt al întregii creaţii. Flacără Sacră din Inima lui Dumnezeu, arzi prin şi împrejurul fiecărui electron de energie cosmică pe care l-am eliberat vreodată sau pe care l-am manifestat şi care nu reprezintă perfecţiunea.

În numele prezenţei EU SUNT a fiinţei mele, în numele lui Dumnezeu, invoc acum în câmpul aurei mele acţiunea Flăcării Violete de transmutare, de compasiune şi de iertare,pentru curăţarea şi purificarea fiecărui gând şi sentiment din plexul meu solar şi din toate chakrele mele. Cer acţiunea Flăcării Violete de a inunda fiecare celulă, atom şi electron a celor 4 corpuri ale mele în acest moment şi în fiecare zi a vieţii mele, 24 de ore din zi, 7 zile din săptămână, pentru vindecarea tuturor distorsiunilor din câmpurile mele energetice provenite din neînţelegerile trecute şi prezente. Cer energiilor flăcării violete să înceapă să vindece toate distorsiunile din corpul meu fizic, emoţional şi mental. Cu deosebită recunoştinţă, cer acum acţiunea Flăcării Violete să se manifeste în câmpurile mele energetice în deplină forţă şi putere. Şi aşa să fie. Adama










Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...