joi, 18 august 2016

De unde izvoraste cu adevarat ''forta personala''.- Tehnici de amplificare a fortei personale si karismei


Practicant cu multi ani in spate de Yoga,chi kung si  alchimiei tantrica va invit la un curs de amplificare a vitalitatii,virilitatii si fortei personale,prin tehnici de yoga,chi kung ,transmutare,respiratii speciale,amplificarea magnetismului si alte surprize frumoase, toate probate in decursul anilor si verificate.Bonusul poate neasteptat al acestor cursuri,practic beneficiile ei majore pe langa cresterea vitalitatii si a regenarii este ca va veti amplifica puterea de seductie la cote neasteptate.In calitate de consultant hipnotist si stiindu-se ca lucrul cu transe usoare pot potenta acesta tehnici,le vom corobora pe toate pentru a obtine un efect sinergic.
Hmmm,suna ca un anunt,dar chiar asa si este
.Pentru cei interesati in vederea constituirii unor grupe imi pot scrie la adresa;

tudor.cornel.iosub@gmail.com
DONATIA PENTRU FIECARE SEDINTA SAPTAMANALA ESTE DE 50 LEI
.

PENTRU A TRANSFORMA ENERGIA REPRODUCTIVA IN ENERGIE VIŢALA


 Yogii de mult si-au fixat atenţia asupra intrebuintarii energiei reproductive. Puţin din stiinţa lor esoterica a putut fi culeasa de savanţii apusei care au întrebuinţat-o pentru folosul semenilor lor. In această mica carte noi nu putem din nefericire dect sa frunzarim acest subiect. Lasînd deoparte teoria pură, ne vom mulţumi să dăm un exercitiu practic de respiraţie, graţie caruia cititorul va putea să întrebuinţeze energia sa reproductiva transformînd-o într-o energie vitală, care va folosi organismului întreg. Energia reproductrice este primul sef al energiei creatice; ea poate fi utilizata de organism dupa ce a fost transformata în energie vitală. 


Această transformare a energiei reproductive va umple pe acei care o vor opera, de o mare cantitate de forţă vitală care va radia din ei si se va manifesta prin ceea ce se numeste „Magnetism personal”. Energia astfel transformata va putea fi într-un fel oarecare canalizată si dirijata către orice parte a corpului. Organele reproducătoare sînt acelea în care natura a conndensat cea mai mare cantitate de "prana" caci funcţiunea lor este de a crea viaţa. Energia care este acumulată în ele ca si electricitatea intr-o baterie electrică trebuie să fie cit mai bine întrebuintata pentru nevoile generale ale organismului decît pentru funcţiunile ordinare ale reproducţiei sau risipite în excese sexuale.

Nu putem aici decît să expunem aceste fapte, fara a cauta a le proba, aceasta ne-ar obliga să intram in detalii teoretice, si ne-ar cere o prea Iunga dezvoltare.Transformarea energiei reproductrive se opereaza în modul cel mai simplu. Ea poate să se efectueze în orice timp, totuşi ar fi preferabil de a alege momentele cînd instinctul sexual se manifestă cu mai multă violenţa, caci atunci energia reproductiva atinge maximul său si poate fi mai uşor transformată pentru trebuinţele organismului. 

Iată cum puteţi practica acest exercitiu. Reprezentati-vă în spirit cît mai exact ideea de „Energie” si alungati toate gandurile contrarii. Dacă gîndurile rele vor veni fara voie, nu va descurajaţi pentru aceasta si priviţi-le ca manifestaţii ale unei forţe ce aveti intenţia de a o supune trebuinţelor scopului si spiritului vostru. Culcati-va sau staţi pe un scaun, corpul drept, într-o atitudine pasivă; respiraţi ritmic si inchipuiţi-vă că la fiecare aspiraţie pompaţi energia reproductiva a organelor de reproducere pana in plexul solar unde ea va fi transformata si pusa in rezerva (inmagazinata). Daca ritmul este bine stabilit si daca imaginea mentala este clara veti simti trecerea fortei vitale si veţi avea proba efortului stimulant.

Daca doriţi a mări energia voastră cerebrala, voi puteţi prin acelaşi procedeu sa trimiteţi energia reproductiva la creier.Bărbatul sau femeia care trebuie sa faca o lucrare mentală sau manuala va putea utiliza această energie creatriva practicînd exercitiul de mai sus, adica pompînd energia cu fiecare aspiraţie si împingind-o cu expiraţia către partea corpului ce trebuie stimulată.Se înţelege că nu fluidele reproducătoare sunt atrase si transformate ci numai energia eterata "pranică" care le însufleţeste.E bine de a înclina capul usor înainte în timpul duratei acestui exercitiu.

sursa;STIINTA RESPIRATIEI


Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga

In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga  si nu putin lucru,initieri in sexualitatea magica.
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti la;
  tudor.cornel.iosub@gmai.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu