joi, 5 martie 2015

Cum sa produci orice remediu homeopat oricand si fara nici un ban -cu ajutorul unui pix, o bucata de hartie si un pahar cu apa pe jumatate plin


 Informatii despre homeopatie si remedii florale :: Metode alternative (metoda cu eticheta, etc)

Remedii homeopate facute cu ajutorul unui pix, o bucata de hartie si un pahar cu apa

Dupa mai mult de 6 luni de experiente pozitive (intre timp peste 5 ani !), chiar uimitoare, a sosit timpul sa fac publica o metoda simpla cu care oricine poate fabrica un remediu homeopat si orice remdiu floral Bach pe loc si gratuit. Remediul facut in acest mod are acelasi efect ca si administrarea de granule homeopate dizolvate intr-un pahar cu apa sau de remedii florale.

Putem fabrica deci acasa orice remediu homeopat in orice dilutie incepand de la CH3 pana la CH200 dar si dilutii foarte inalte (1M, 10M, 50M , 100M si MM) cat si dilutiile D (de la D2), Q (de la Q1) sau LM (de la LM1).

Putem fabrica asa si remediile florale Bach sau orice alt remediu floral. (La remediile florale nu este nevoie de a trece nici o dilutie caci esle sunt deja potentate de soare)

Pentru a "fabrica" un astfel de remediu este nevoie doar de un pix, de o bucata de hartie si de un vas cu apa - un pahar, cana sau o sticla (mai bine fara etichete). Materialul si culoarea vasului nu aunici o importanta.

Adaugare 2012: zguduirea apei (dinamizarea) nu este necesara deoarece remediul este proaspat facut si vibratia este activa si nu trebuie reactivata. In cazul granulelor dizolvate dinamizarea se face pt. a reactiva vibratia stocata in zahar.

Adaugare 2012: paharul nu trebuie pus la intuneric asa cum recomandasem initial. Nu are nici o influenta daca e facut
la lumina sau intuneric. Iar 2-5 minute de "programare" ajung. Programarea insemnand plasarea paharului peste hartia pe care s-a scris numele remediului...

Insa atentie:remediile homeopate se pot lua numai daca sunt potrivite simptomelor, cel mai bine indicate de un homeopat cu experienta (un medic homeopat). Remediile homeopate luatea aiurea pot da reactii adverse. Aceasta metoda nu se poate folosi in gluma si nici la intamplare caci prin folosirea ei necugetata pot aparea acelasi reactii negative ca si la folosirea de remedii homeopatice cumparate de la farmacie.

Cum se procedeaza la fabricarea unui remediu homeopat cu metoda cu hartia:

1. Se ia o bucatica alba de hartie nefolosita inca, pe care se scrie frumos numele complet al remediului si dilutia lui (de ex. "Arnica montana C9", "Aconitum napellus C12", "Argentum nitricum C30" - dilutiile C sau CH sunt identice.)

2. Hartia se pune sub un pahar sau o sticla cu ceva apa (cantitatea nu conteaza, o treime de pahar ajunge). Nu conteaza nici materialul din care e facut paharul sau sticla

3. Programarea apei Se lasa paharul cu apa timp de 3-10 minute peste hartia cu numele scris pe ea. Daca paharul sta mai mult peste hartie nu este nici o problema. In caz de urgente 5-10 de secunde de programare sunt suficente, de fapt programarea este aproape instantanee.

Administrarea
4. Ca la orice remediu homeopat lichid : se bea o singura inghititura (sau lingurita) din pahar si care se tine cateva secunde in gura inainte de a fi inghitita. Asta e tot ! Cantitatea de apa inghitat nu conteaza, la sugari pot fi si 2 picaturi.

5. In caz ca doza a fost una unica, restul de apa si paharul se spala foarte bine cu apa mai fierbinte (peste 40 de grade) ca sa nu ramana apa in pahar si sa nu bea ulterior altcineva din el. O picatura din acea apa are efect ! Sau se face remediul in sticla de plastic si pe urma sticla se arunca.

Daca doza trebuie repetata, apa se pastreaza asa in pahar maximum 1-2 zile, caci apa care sta se strica si a doua zi se programeaza cu apa proaspata (adica apa veche se arunca, se spala paharul si se puna apa proaspata)

Pt. conservarea remediului mai mult timp se poate adauga ceva 20-30% alcool de tarie 30-40% (ethanol, tzuica, vodka, whiskye, etc) in apa.
Un medic homeopat din USA a remarcat ca remediul din pahar facut numai cu apa a functionat mai multe zile la rand.

Se recomanda totusi ca cel tarziu dupa 2 zile sa se schimbe apa din pahar, programand-o din nou cu eticheta. De fapt din cauza bacteriilor care apar in apa statuta este de recomandat sa se faca zilnic un remediu nou.

Am folosit astfel de remedii in cate sute de cazuri acute si cronice cu succes (deja de peste 3 ani). Remediul astfel fabricat functioneaza identic ca si cel care este fabricat prin dizolvarea unei granule homeopate reale, de la farmacie. 

De ce functioneaza aceasta metoda nu este chiar asa de greu de inteles, caci a fost dovedit stiintific de japonezul Masaru Emoto ca apa preia vibratiile unui cuvant si daca acel cuvant consta din numele unui remediu homeopat, atunci apa se programeaza cu aceeasi vibratie ca si cea din remediul homeopat. Hartia este numai o copie a remediului homeopat si are aceeasi vibratie care informeaza apa impregand-o cu vibratia remediului scris pe hartie.
Si apa sfintita ede preot se bazeaza pe acelasi efect.

Si putini stiu, ca de fapt, un remediu homeopat nu contine nimic material in afara de zahar si ca efectul remediului este bazat numai pe vibratia unor substante eterice invizibile si nu de la ceva material continut in granula de zahar. In granula de zahar deci nu este nimic material, masurabil, tot asa cum si pe un CD nu este decat plastic si muzica se afla totusi pe CD. 


Pentru cei mai multi oameni insa aceasta metoda este greu de crezut iar teoria din spatele ei este grea de inteles. Nu ramane deci decat sa testati.

Metoda cu paharul insa ne ofera posibilitatea de a "fabrica" singuri orice fel de remediu homeopat si orice fel de dilutie la orice ora. Multe dilutii de care este nevoie in homeopatie (dilutii inalte sau dilutii LM ) nu sunt disponibile la orice farmacie. 

In plus remediile pot si schimbate si luate fara alergaturi la farmacii, nu costa nici un ban si le avem disponibile la ORICE ora. Un medicament ideal pentru o tara ca Romania und farmaciile homeopate sunt destul de rare sau pentru cei care nu au bani sa le cumpere. In plus este o metoda extrem de folositoare in caz de urgente la care des nu este disponobil remediul potrivit pe moment.

Am aratat aceasta metoda pe care eu o folosesc deja de 3 ani zilnic la catva medici homeopati si dupa ce cativa au incercat-o, s-au mirat foarte mult ca a functionat. Este greu de crezut pt. cei mai multi ca functioneaza, chiar dupa ce o testeaza si se conving singuri.

Metoda este acum, sper, pe cale de extindere, eu sunt un fel de pionier al ei, cum s-ar zice, si metoda are marele avantaj ca pacientul isi poate face in 15-30 de minute orice remediu homeopat numai cu o hartie si un pahar cu apa indiferent unde se afla. Multi din acest forum au fost vindecati cu remedii produse in acest fel si ii rog sa depuna marturie mai jos ca sa se convinga si altii ca acest lucru nu este nici placebo si nici vrajitorie.

Placebo nu are cum sa fie caci metoda a functionat atat la bebelusi, la copii mici, la animale cat si la oameni care nu au stiut ca iau remedii. Prin placebo nu se poate explica nici homeopatia si nici aceasta metoda.
In plus au existat cazuri cand metoda nu a dus la vindecare caci nu a fost dat remediul potrivit si desi pacientul a crezut in metoda, remediul u a avut nici un efect. In cateva cazuri au aparut chiar efecte negative sau inrautatiri temporare la care cei care le-au folosit nu se asteptau, tot asa ca si cu orice remediu homeopat sub forma de granule.

Multi oameni mai atenti vor remarca un gust foarte ciudat la apa: ori metalic, ori statut, ori altfel. Insa gustul nu apare mereu, depinde si de remediu si de dilutie si de persoana. Dilutiile LM se pare ca nu au un gust ciudat. O fata chiar mi-a zis ca paharul se simtea foarte greu in mana. Multi au remarcat un gust ciudat la apa, lucru care arata ca se petrece ceva cu apa, caci un pahar cu apa fara eticheta homeopata nu prinde nici un gust chiar daca este lasat ore intregi.

Si remediile Bach se pot fabrica sa: se scrie "remediu Bach" si se adauga numele lui (eventual si dilutia CH3).

Mai jos doua cazuri din forum care au fost vindecate cu aceasta metoda:
http://forum.romedic.ro/prod/durerea_din_talpa_piciorului_-_remediu_homeopat_038777.html

Inca odata metoda pe scurt:

1. Scri numele de la remediu impreuna cu numarul dilutiiei homeopate (de ex. "Arnica montana CH30") sau a remediul Bach (de ex. "remediu Bach Mimulus") pe o bucata da hartie si plasezi pe aceasta hartie un pahar sau sticla in care pui ceva apa. Cantitatea nu conteaza. 

2. Lasi paharul peste hartia cu numele 2-5 minute la "programare". In cazuri de urgenta merge si mai repede. Daca sta mai mult nu conteaza. Nu conteaza materialul paharului, culoarea scrisului, cu ce se scrie, daca e apa plata sau nu. Hartia poate fi lipitsa de sticla sau pahar.

3. Din remediul astfel facut se bea o singura gura, asta reprezinta e o doza. In caz ca este vorba de o doza unica, restul de apa se arunca si spala bine paharul cu apa fierbinte sa nu bea si altcineva din el dupa aceea, caci si o picatura ramasa are efect ! 
Cu apa fierbinte se anihileaza remediul ramas in pahar In caz ca trebuie repetata doza de mai multe ori in aceea zi, nu se arunci apa ci se pastreaza si se ia cate o gura la intervalul necesar sau indicat.

Folosind metoda asta este ca si cum am dizolva granule de la farmacie in apa. Efectul este identic.
Insa aveti grija, nu faceti si luati remedii homeopate la intamplare asa caci de la remediile luate in mod gresit pot aparea
agravari ale starii de sanatate cat si simptome noi. 

-------------------------------------------------------------------
Daca cineva are chef sa scrie experienta lui personala cu remediile homeopatice facute singur cu hartia si paharul cu apa este binevenit deci. 

Poate in felul acesta cred si incearca si mai multi. Caci este totusi destul de incredibil ca functioneaza. Des chiar si pt. mine...:-) 

Insa nu trebuie uitat bineinteles ca un remediu homeopatic actioneaza numai cand se potriveste simptomelor pacientului. Adica luand un remediu oarecare in mod gresit nu se observa un efect pozitiv nici la granule homeopate si nici de la apa programata in acest mod. Trebuie ca sa fie ales remediul potrivit pt. a testa sau a te convinge ca astfel de remedii functioneaza. 

Caci daca ii dai unui om o farmacie la dispozitie, acest lucru nu il face medic sau vindecator caci el trebuie sa stie ce sa dea, cand sa dea si cat de des sa dea si cand se se opreasca. Aceasta metoda de fabricare pune la dispozitia oricarui om o farmacie gratuita de remedii energetice (homeopat si florale) insa nu si cunostintele pt. administrarea lor corecta si folositoare.

Deci noi vrem sa "copiem" sau sa programan cu metoda cu eticheta doua tipuri de remedii similare in efect dar diferite ca mod de producere. Ca urmare trebuie sa fim destul de precisi in ceea ce scriem (sau gandim) .

1) remedii homeopate

Astea au un nume latin din 2 cuvinte insotite 
de CHxx, Dxx LMxx sau xxM care reprezointa dilutia (forta ) remediului.

Aadica CH5 sau CH7 sau CH9 sau CH15 sau CH30 sau CH200...sau idem cu D (D12, D30)
sau cu LM: LM1, LM3, LM5. etc
sau potenze inalte 1M, 10M, 50M, 100M etc (M = CH1000)

Numele unui remediu consta de regula din "nume" si prenume". De exemplu Arnica montana, Calendula officinalis, Belladonna atropa, Calcarea phosphorica, Argentum metallicu, Argentum nitricum.
sau uneori numai dintr-un singur nume Phosphorus, Sulphur. 

Daca e vorba de o planta sau animal si numele remediu e unic sau e foarte comun atunci ajunge daca scriem numai numele fara prenume : "Arnica CH9", "Calendula CH30", "Belladonna CH15" sau "Phosphorus LM1" sau caci nu mai exista alta Arnica sau Calendula sau Belladonna sau Phosphor (ca element!)

La saruri trebuie ambele nume caci exista
mai multe saruri de calciu:
Calcarea phosphorica
Calcarea carbonica
Calcarea fluorica

sau la metale:
Argentum nitricum
Argentum metallicum
Cuprum (metallicum)
Aurum (metallicum)

2) remediile florale sau remedii Bach.

remediile Bach nu contin in nume diluatia (potenta).
La remediile florale se adauga in fata "remediu floral" sau "remediu Bach" sau "remedii Bach" sau "remedii florale" daca sunt mai multe de programat simultan. Caci remediile se fac altfel si se fac in general numai din flori (mai este si un mugure si o apa de izvor)

Iar numele originale nu sunt in latina ci engleza. De regula folosim numele orginal, deci in engleza.

Din floarea la orice planta putem face un remediu floral. Dar putem scrie si numele ei in limba romana sau engleza sau latina sau orice alta limba. Limba nu conteaza de fapt. 

De ex. "remediu floral Calendula" sau "remediu floral din galbenele"

In ce limba este folosit numele nu conteaza de fapt, caci continutul este acelasi. Si daca nu este remediul standard, trebuie sa precizam din ce sa fie facut remediul (radacina, flori, etc).

Un remediu Bach este de fapt un remediu homeopat dinamizat de soare. Dilutia lui se afla undeva intre CH12-CH60 ca putere, in functie de cat a stat la soare, dar acest lucru nu se stie si nici nu este scris pe remediu caci chiar daca s-ar cunoaste acest lucru dilutia nu este ceva fix.

Remediile florale fiind si ele tot remedii homepatice nu trebuie sa adaugam numarul dilutiei. Insa o putem face facultiv sau inalta dilutia.

Deci putem facultativ adauga o potenta (CHxx, 1M, 10M) la numele lui si atunci el devine si mai puternic sau lucreaza intr-un plan si mai adanc.

Deci in loc de "remediu Bach Mimulus putem scrie "remediu Bach Mimulus CH200"
sau "remediu Bach Mimulus 1M"

Asta face remediul mai dinamizat, deci mai puternic sau care lucreaza mai adanc.
Insa in general nu este nevoie sa adaugam CHxx la remedii Bach caci acestea sunt destul de puternice asa cum sunt si ele se iau mai des decat cele homeopate actionand mai mult pe planul emotional decat pe cel organic.

Eu sunt una din persoanele care fac remedii cu ajutorul apei. Am fost o persoana disperata, foarte bolnava , din oct 2009 si pana in ian 2010 nu au reusit la un spital bucurestean sa-mi puna un diagnostic clar. Ajunsesem epuizata,mi se lua sange de 3-4 ori pe luna, plangeam zilnic incercam sa accept ca probabil nu voi mai trai mult, nu intru in amanunte cu diagnosticele si organele afectate. Nu mai aveam ce pierde , ma simteam binecuvantata ca exista cineva care ma va ajuta. Dar CREDINTA in el ,in Dumnezeu, tratamentul cu apa cu bilutele si regimul alimentar practic conlucreaza . La inceput am fost sceptica cu acest remediu , nu am stiut ce sa simt cand am facut Sepia cu paharul , dar m-am terzit dupa 2-3 zile ALT OM,puternica, cu mult curaj, energica, am primit complimente ca am ochii mai vii si alta mina .Apoi am facut si Carduus marianus si am inceput sa simt gustul apei schimbat , efectele ,am inceput sa arunc picatura de susceptibilitate pe care o mai aveam . Aseara am facut remediul cu Nux vomica C30 ,a fost mai puternic , imediat ce am baut am simtit ceva toxic ca si cum as fi fumat multe tigari, senzatie usoara de voma , usor ametita ,de somn subit ,am fost la inceput parca usor hipnotizata ,apoi spre ziua ma trezisem pe jumatate,ceasurile sunau si eu eram undeva in adanc nu- mi venea sa ma trezesc.Am fost cam somnoroasa in prima parte a zilei , am baut ceiuri multe si mai dupa pranz am observat ca sunt foarte bine, ca nu ma mai inteapa ficatul. Cum eram si cum sunt acum cand zambesc , visez si ma simt bine ?

Pe langa Remediile cu apa iau si pastilutele recomandate .

Mie mi-a recomandat cineva anul tercut sa citesc o carte " In sfarsit nefumator- ALL CARR " , sa o citesc ca ma voi lasa de fumat. Evident ca am ras, Hm... ocarte!!!! dar am citit cartea si intradevar a fost un remediu care functionase ptr 99% din cititori inclusiv ptr mine si ami apoi prietena mea.

Asa ca sunt remedii care functioneaza ,va recomand si eu voua acest remediu , zambiti si voi ca si mine .Daca aveti un medic care va indruma nu stati pe ganduri remediul cu apa FUNCTIONEAZA .
Toate bune si sanatate ! geea

sursa;http://sanatate.findtalk.biz/t510-cum-sa-produci-orice-remediu-homeopat-oricand-si-fara-nici-un-ban

Atentie;Acesta este  doar un material informativ,si nu isi propune sa dea sfaturi.Cumpaniti bine inainte de a incerca astfel de remedii,si de asemenea intrebati si un doctor,deci fiecare isi asuma raspunderea pentru astfel de remedii.

2 comentarii:

  1. Cine doreste o carte cu un studiu despre metoda prin care se fac remedii homeopate cu un simplu pahar cu apa (si nunumai), poate accesa pagina mea de facebook (mihaiionescuro).

    RăspundețiȘtergere

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...