marți, 28 ianuarie 2020

OMUL AR PUTEA CĂLĂTORII SPRE STELE, CU PROPRIA SA ENERGIE


La 17 decembrie 1970, la o  întâlnire cu studenții și cadrele didactice universitare de la Universitatea Politehnică din București, savantul Henri Coandă a făcut o declarație surprizătoare: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie.
         Biografia lui Henri Coandă conține și file albe. Se pare că savantul a lucrat și pentru un program german, având ca obiect proiectarea unor aparate de zbor destinate spațiului cosmic. Ceea ce puțini știu este faptul că Henri Coandă a fost judecat în Franța pentru înaltă trădare și a fost la un pas de a fi împușcat. Potrivit declarației sale, proiecta și experimenta aparate de zbor de formă lenticulară în Africa de Nord, între anii 1938 – 1939. Primele aparate din seria OZN-urilor terestre proiectate de Henri Coandă, zburau fără echipaj uman din cauza accelerației violente pe care o dezvoltau. Aparatele germane pentru zbor cosmic din seria Vril și Haunebu, ce au fost construite în anul 1944 conform documentelor găsite de Aliați în arhivele secrete ale  SS, este posibil să fie proiectate pe baza experimentelor făcute de Henri Coandă. Programul german prevedea și construcția navei Andromeda până la sfârșitul anului 1945, cu o lungime de 139 metri și viteză teoretic nelimitată în spatiul cosmic. În ce măsură a fost implicat Coandă în aceste proiecte, ar trebui să elucideze biografii săi apolitici.
         Savant multilateral, Coandă a fost preocupat şi de unele probleme din biologie. Era ştiut că fiinţele vii generează, omnidirecţional în spaţiu, energii ce intră în componența biocâmpului. Biocâmpul se extinde de la limita de separare a organismului viu față de mediul ambiant și se continuă pe distanţe nedeterminabile. După unii cercetători, biocâmpul este format din energii slabe. După opinia lui Henri Coandă, biocâmpul conține energii foarte puternice. Atâta doar că, propagându-se în toate direcţiile în spaţiu, are loc o echilibrare a energiilor emise de fiinţele vii.
         Omul, spunea Henri Coandă, generează în biocâmpul său o energie corpusculară colosală, pe care a denumit-o emisie de gravitoni. Gravitonii sunt  capabili să propulseze omul în spaţiul cosmic, cu o viteză fantastică. După părerea savantului, ar trebui proiectat un dispozitiv tehnic de ecranare și direcționare a gravitonilor, pentru a li se imprima o direcţie şi un sens prestabilite. Şi, desigur, să fie pus la punct un procedeu tehnic de prezervare a vieţii omului la asemenea viteze.
        Erau doar în fază de idee dispozitivele tehnice despre care vorbea Coandă,  sau au fost proiectate și realizate de către savant? Întâmplător sau nu, acest aspect al activităţii lui Henri Coandă este deocamdată omis de biografii săi.

În foto: Henri Coandă, la întâlnirea cu studenții de la Universitatea  Politehnică din București. 
Sursa;Jurnal paranormal
HENRI COANDA SI GRAVITONII / HENRI COANDA AND THE GRAVITONS

Henri Coandă: "omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie "

Cei care au scris articolul discutat mai jos [1] cred ca in acest mesaj Henri Coanda se refera la zbor prin spatiul cosmic, cand de fapt este vorba despre teleportare [12]DESPRE MODUL DE VIRUSARE AL MESAJULUI LUI HENRI COANDA DE CATRE PRIZONIERII IN DOGMELE RELIGIOASE SI STIITIFICE ?

"Arta ("dar si stiinta" cum afirma Henri Coanda) trebuie să fie eliberată de sentimentalitate, ca şi de narcoticul religios."/"II faut debarasser l'art du sentimentalisme, de même que du drogue de la religion."/"Art must be freed from the sentimentalism and the religious drug too."(Constantin Brancusi ). Fiindca toata lumea face share la un articol [4] de dezinformare, propaganda religioasa si de demonizare a celor care nu cred in Dumnezeul crestin antropomorfizat, desi am expus intr-un articol anterior [2] opiniile lui Henri Coandă, privind eliberarea stiintei de dogmele religioase (exact cum afirma Brancusi, in cazul artei, care i-a fost coleg in perioada cat a studiat sub conducerea lui Rodin ) [11] m-am hotarat sa prezint mai jos articolul sursa [1][2] despre subiectul din titlu.
Constantin Brancusi a realizat conexiunea cu traditiile civilizatiilor anterioare, fiindca inca de pe vremea cand era discipol la Rodin, coleg cu Henri Coanda, studia traditiile tibetane de eliberare [11]. In 1971 Henri Coanda mi-a vorbit despre "Instructiunile de aliniere" (Yoga Sutra) ale lui Patanjali, o carte despre care Nicolae Tesla i-a spus ca este cea mai valoroasa de pe Terra, findca ea cuprinde intr-o forma sistematizata caile de trezire sau de trecere la regimul divin (direct, holografic ) de functionare al fiintei umane [10][6]. Aceste cai de trezire au fost descoperite si practicate de civilizatiilor anterioare ( redate si in Shivaismul nondualist din Kashmir sub forma celor 112 tehnici de iluminare din Vijnana Bhairava ). [Nota DM 2,3]
Vectorii dezinformarii nu actioneaza doar prin televiziune, cum cred unii, ci si prin articolele scrise de cei ce sunt prizonieri in dogmele celor care fac propaganda religioasa eronata. Va comunic acest lucru fiindca nu-mi este straina calea de indumnezeire prin rugaciune din moment ce am fost trimis de parintele profesor Dumitru Staniloae, la parintele Arsenie Boca, care m-a invatat modalitatea de a practica rugaciunea lui Iisus si am descris acest lucru intr-un articol [5]
In articolul de dezinformare [4] Henri Coandă este insultat in clipa in care se afirma ca acesta ar fi ignorat capacitatile biologice si divine directe ale fiintelor umane si calea de acces la acestea [Nota DM 2,3] : "Cat de mici sunt oamenii, viseaza la masini in loc sa viseze ceea ce Dumnezeu le-a promis oamenilor in Biblie ca le da daca il urmeaza pe EL. Calugarii beneficiaza de aceste cadouri, oamenii care traiesc printre satane sunt inca departe de adevar" .

In Marele Amfiteatru din Universitatea Politehnică din Bucureşti, unde dedesubt se aflau instalaţiile pe care le-a utilizat Anghel Saligny pt a testa materialele pentru Podul de la Cernavodă, iar alături "tunelul aerodinamic" - unul din primele din lume, pe care s-au stabilit ecuaţiile aripii de avion, la data de 17 decembrie 1970 a avut loc o întâlnire cu studenţii şi cadrele didactice universitare, la care a asistat soţia sa în prima bancă. Cu aceasta ocazie savantul Henri Coandă a făcut o declaraţie surprizătoare: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie. [1][2]
"Biografia lui Henri Coandă conţine şi file albe. Se pare că savantul a lucrat şi pentru un program german, având ca obiect proiectarea unor aparate de zbor destinate spaţiului cosmic. Ceea ce puţini ştiu este faptul că Henri Coandă a fost judecat în Franţa pentru înaltă trădare şi că a fost la un pas de a fi împuşcat. Potrivit declaraţiei sale, a proiectat şi a experimentat aparate de zbor de formă lenticulară în Africa de Nord, între anii 1938 – 1939. Primele aparate din seria OZN-urilor terestre proiectate de Henri Coandă, zburau fără echipaj uman din cauza acceleraţiei violente pe care o dezvoltau. Aparatele germane pentru zbor cosmic din seria Vril şi Haunebu, ce au fost construite în anul 1944 conform documentelor găsite de Aliaţi în arhivele secrete ale SS, este posibil să fie proiectate pe baza experimentelor făcute de Henri Coandă. Programul german prevedea şi construcţia navei Andromeda până la sfârşitul anului 1945, cu o lungime de 139 metri şi cu viteză teoretic nelimitată în spatiul cosmic. În ce măsură a fost implicat Coandă în aceste proiecte, ar trebui să elucideze biografii săi apolitici."[1][2]
"Savant multilateral, Coandă a fost preocupat şi de unele probleme din biologie. Era ştiut că fiinţele vii generează, omnidirecţional în spaţiu, energii ce intră în componenţa biocâmpului. Biocâmpul se extinde de la limita de separare a organismului viu faţă de mediul ambiant şi se continuă pe distanţe nedeterminate. După unii cercetători, biocâmpul este format din energii slabe. După opinia lui Henri Coandă, biocâmpul conţine energii foarte puternice. Atâta doar că, propagându-se în toate direcţiile în spaţiu, are loc o neutralizare a impulsurilor datorate energiilor emise in sens contrar de catre fiinţele vii.

"Omul, spunea Henri Coandă, generează în biocâmpul său o energie corpusculară colosală, pe care a denumit-o emisie de gravitoni. Gravitonii sunt capabili să propulseze omul în spaţiul cosmic, cu o viteză fantastică. După părerea savantului, ar trebui proiectat un dispozitiv tehnic de ecranare şi direcţionare a gravitonilor, pentru a li se imprima o direcţie şi un sens prestabilite. Şi, desigur, să fie pus la punct un procedeu tehnic de prezervare a vieţii omului la asemenea viteze." [Nota 1 DM]
"Erau doar în fază de idee dispozitivele tehnice despre care vorbea Coandă, sau au fost proiectate şi realizate de către savant?
Intâmplător sau nu, acest aspect al activităţii lui Henri Coandă este deocamdată omis de biografii săi." [Nota 2 DM]

Nota 1 DM: Fiecare fiinta constienta din acest univers este multi-dimensionala. / Every conscious being in this universe is multi-dimensional vedeti imaginea si textul care o insoteste la adresa de mai jos:

Nota 2 DM: Acest lucru este fals ("acest aspect al activităţii lui Henri Coandă este deocamdată omis de biografii săi") fiindca cititorii mei au aflat din cartea Comentariu la misterul UMMO [10] despre faptul ca a dedicat 35 de ani studiului antrenamentului antic de acces la capacitatile directe de actiune si de cunoastere la care se refera Patanjali in cartea Yoga Sutra (instructiuni de aliniere) despre care Nicolae Tesla i-a comunicat lui Henri Coanda ca indica modalitatea de acces la intreaga cunoastere a civilizatiilor care ne-au precedat. In pagina si grupul dedicat [6] vor fi incarcate articolele publicate dedicate stiintei alinierii (stiinta si tehnologia transei expusa in Yoga Sutra) pt. a realiza accesul la capacitatilor directe de cunoastere si de actiune ale fiintelor umane. Amintiti-va ca meditatia este mijlocul suprem de vindecare. Antrenamentul in yoga era cunoscut tuturor civilizatiilor avansate care ne-au precedat.
Alberto Villoldo traduce astfel Yoga Sutra I: 24-26 : "Spiritul i-a instruit direct pe cei mai mari maestrii. Spiritul locuieste în atemporalitate, liber de trecut, liber de viitor./ Spirit taught the greatest teachers directly . Spirit dwells in timelessness free from the past free from the future."[6]

Nota 3 DM: EFECTUL DEMONIZARII PRACTICILOR SPIRITUALE SI TERAPEUTICE ALE ALTOR POPOARE IN ROMANIA EXEMPLIFICATA IN CAZUL YOGA [8]

IMAGINE : Henri Coandă- întâlnirea de la Universitatea Politehnică din Bucureşti cu studenţii şi cadrele didactice din data de 17 decembrie 1970
Mirahorian Copyright © 2015 All Rights Reserved http://www.danmirahorian.ro/BIBLIOGRAFIE
1. Henri Coandă : Omul ar putea calatori spre stele cu propria sa energie
Interviu cu Henri Coanda (1970)
2. Problema religiei în şcoli era dezbatuta si acum 100 de ani. Ce spunea un medic în 1912: „Oameni buni, avem nevoie de şcoli şi de cultură, nu de popi şi de ignoranţă!“
Cum se face dezinformare in Romania ?
Propaganda religioasa prin citate false atribuite lui Henri Coanda
3. Calea colectiva si cea individuala de acces la controlul nemijlocit al realitatii
Eroarea evolutiei colectiviste, a inregimentarii copiilor in gradinite si scoli la varste tot mai mici si a propagandei ca fara altii nu esti o fiinta intreaga si nu poti sa faci nimic...
4. Henri Coandă: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie.
5. ARSENIE BOCA - CUM SE REALIZEAZA OPRIREA MINTII IN MEDITATIA PT TREZIRE ORI NASTERE DIN NOU PRIN RUGACIUNE, KOAN ZEN SI MANTRA ?
6. YOGA SUTRA - INSTRUCTIUNI DE ALINIERE (CENTRARE, TREZIRE, ELIBERARE DIN MINTE)
PAGINA DEDICATA: SITE PSI-SCIENCES
7. Henri Coanda – Fragment dintr-un interviu cu Henri Coanda, realizat la Bucuresti in 1966, de Manase Radnev
8. EFECTUL DEMONIZARII PRACTICILOR SPIRITUALE SI TERAPEUTICE ALE ALTOR POPOARE IN ROMANIA EXEMPLIFICATA IN CAZUL YOGA
9. Ce părere aveţi despre natura acestor aşa-numite “farfurii zburătoare"?/ What do you thing about the origin of the flying saucers?
Henri Coanda: „Eu pot să spun numaidecât dacă cred sau nu în existenţa lor. Eu ştiu că sunt mai mult decât 10 ani de zile de când lucrez în această direcţiune, am făcut “farfurii zburătoare", machete şi pe urmă mai mari şi actualmente lucrăm în America la un aparat, de două locuri, cu patru “farfurii zburătoare" pe care se reazemă. Acest aparat o să fie peste un an, un an jumătate în serviciu." Henri Coanda 1970
"I may only say if I believe or not in their existence. I know that there are more then 10 years I have worked for that. I have done flying saucers, small and then larger. Nowadays we are working in America, to build a two seating flying aircraft having four flying saucer to support on them. This aircraft will be ready to fly in an year or an year and a half." Henri Coanda 1970
DETALII DESPRE ACEST SUBIECT: MIRAHORIAN: GALACTIC CONTACT NETWORK:
10. Comentariu la Misterul Ummo de Mirahorian
Afirmatiile lui Henri Coanda si cele din textele UMMO, redate in cartea indicata mai jos [1] arata ca strapungerea chineza in domeniul computerelor cuantice [2] foloseste o noua modalitate de procesare a informatiilor
11. Conexiunea dintre Constantin Brancusi si Henri Coanda. Ambii au fost discipolii lui Rodin [ François-Auguste-René Rodin (1840 – 1917)]
"Arta ("nu doar stiinta" cum afirma Henri Coanda) trebuie să fie eliberată de sentimentalitate, ca şi de narcoticul religios."/"II faut debarasser l'art du sentimentalisme, de même que du drogue de la religion."/"Art must be freed from the sentimentalism and the religious drug too."(Constantin Brancusi )
12. Teleportarea fara mijloace tehnologice la care s-au referit si Henri Coanda si Nicolae Tesla / Teleportation without technological means to which there are references in the messages of Henri Coanda and Nikola Tesla
Teleportarea biologica spontana a lui Gill Perez in 1593 / Teleportation of Gill Perez in 1593 [3]
Imagine: dezinformarea pt ascunderea capacitatilor native de teleportare ale fiintelor umane de pe Terra are doi vectori: 1. ca pot fi blocate tehnologic [Jumper(2008)] ; 2. ca pot fi obtinute doar cu ajutorul mijloacelor tehnologice externe sau implantate.

Un comentariu :