joi, 13 octombrie 2016

Maestrul Aivanhov despre femeie


Cei mai multi calugari din trecut,ascetii,ermitii au lasat o filozofie dezastruoasa.Pentru ei,idealul consta in a trai ascunsi in paduri sau in munti pentru a e refugia de tentatii si mai ales pentru a evita femeile,fiindca ei considerau femeia o creatura a diavolului.Dar sarmanii de ei erau urmariti de alte femei pana in grote sub forma unor viziuni astrale,de care nu puteau scapa.Da,tentatiile sfantului Anton...Si chiar daca nu ajungeau sa se refugieze in deserturi,de-a lungul veacurilor,cei mai multi oameni,influentati de traditia crestina gresita,au considerat femeia o creatura inferioara,slaba,lipsita de judecata si incapabila sa se descurce in viata daca barbatul nu o mentine pe calea cea dreapta.


Este evident ca femeile au anumite defecte,dar ce i-a putut face pe barbati sa se considere superiori lor?.

Adesea,barbatii au fost aceia care le-au refuzat femeilor conditii favorabile pentru a evolua si a-si arata calitatile.

Cum nu si-au observat ei cruzimea si egoismul,nedreptatea fata de ele,instinctul lor de dominatie?.

Ei le-au exploatat,le-au folosit si abuzat de ele,dar nu au vorbit despre aceasta.

Femeile le pot demonstra acum barbatilor ca ii pot depasi in multe domenii.

Vreme de secole ele au trait in liniste,in sacrificiu,in ascultare,ele s-au aplecat,dar acum ele au posibilitatea de a se misca in intrega lume.

Studiind operele unor scriitori celebri,am observat ca multi dintre ei s-au inselat in privinta femei.Ei nu au inteles-o si s-au lasat condusi de propriile prejudecati si fantasmagorii pentru  a oferii in final o filozofie gresita.Unii considera ca,daca se inseala in privinta femei nu are nicio o importanta,dar eu va voi spune ca este foarte important,si ca intreaga lume,viitorul omenirii depind de ceea ce gandim despre femeie,ca totul se va dezvolta sau va fi in pericol in functie de felul in care barbatul va considera femeia.

In planul fizic,cand este cazul aducerii pe lume a unui copil,femeia nu este mai putin importanta decat barbatul.Nimic nu se poate produce fara uniunea barbatului si a femeii;amandoi reprezinta factori de o importanta egala.

Atunci,de ce barbatul trebuie sa abuzeze de prerogativele sale si sa subestimeze femeia atunci cand importanta femei este egala cu a barbatului?

<<Fiindca asa cum spune maestrul nemuritor RAMTHA s-a lasat un mesaj nefast omenirii ca;


 femeia trebuie oprimata,aceasta emotie sexuala a fost trasmisa genetic din generatie in generatie,


si are mii de ani in spate de cand femeile erau folosite de mici, pentru placerile si fanteziile barbatilor, si erau manate ca vitele,lucru care in mare parte nici in ziua de azi nu s-a schimbat prea mult, decat ca nuanta.De aceea pentru a schimba acest lucru, femeile trebuie sa se decida sa isi ia destinul in propriile maini.Acum are posibilitatea mai mult ca oricand,puteti oprii aceste atrocitati, daca veti invata sa va uniti prin rugaciuni,prietenie,frumusete.


Vi se pare ca s-a schimbat ceva de mii de ani,de cand se comit aceste abuzuri.Cumva Romania este mai evoluata,sau cazurile sunt mai bine musamalizate,iata totusi ca acestea se dezbat, si ies la iveala nenumarate fapte ,ce-i drept nu de aceeasi amploare,dar acest lucru nu te consoleaza, cand stii ca ai urcat totusi pe scara evolutie de la regnul animal la om,sau credeai ca ai urcat,barbate,frate si cati mai sunteti din toate ierahiile sociale.



Exista barbati care inteleg ce se spune in acest filmulet,s-au la multi li se pare ca este o vrajeala pentru agatat gagici,cum comenta un retardat pe you tube ?

Mai exista o clasa de barbati,a celor  cuminti, chiar ''sfinti''prin faptul ca ei nu fac asa ceva(abuzuri),dar in adancul sufletului lor,consimt,si chiar nici ei nu au putut sa-si demonstreze launtric ca femeia este egala cu ei,ba uneori chiar superioara,astfel ca atunci cand nu-i merge prea bine cu femeile,sau femeia lui,in cumintenia lui,se consoleaza.Eu nu o bat,dar stiam ca femeia e proasta si curva.In multe cazuri nu se confirma,alteori din pacate da.Nu exista padure fara uscaturi, nu se contesta ca nu exista si asa ceva,dar la nivel de principiu,barbatii au multe de rezolvat,vizavi de viziunea femeii.Abia dupa ce talerele au fost cu adevarat echilbrate,putem judeca din acele momente, cine greseste,si cine nu. >>comentariile mele

Rukhsana, în maşina poliţiei, spunând ceea ce i s-a întâmplat. Rezemat de maşină, tatăl ascultă povestea cutremurătoare a fiicei sale


Moartea studentei care a fost violată în grup într-un autobuz din New Delhi a readus în opinia publică controversele privind defectele societăţii patriarhale din India, unde femeile sunt desconsiderate. La fel, uciderea în masă a fetuşilor de sex feminin, practicile culturale şi exploatarea sexuală a minorelor revoltă Occidentul.

În ediţia online de miercuri, BBC a prezentat povestea cutremurătoare a unei tinere în vârstă de 14 ani care, timp de un an, a fost exploatată sexual şi prin muncă de o familie care o cumpărase de la un traficant de carne vie.

Rukhsana se întorcea de la şcoală când a fost răpită de trei bărbaţi înarmaţi, care au ameninţat-o că "o vor face bucăţi" dacă opune rezistenţă. 

La trei zile de la răpire, fata, care avea atunci 13 ani, a fost vândută în Haryana, nordul Indiei, unei familii formată din patru membri: o mamă şi cei trei fii ai săi.

Acolo, Rukhsana a suferit umilinţe greu de imaginat. A fost bătută, izolată de restul lumii şi violată în repetate rânduri de fiul cel mare al femeii, care considera că îi este soţ.

"Îmi spunea adesea: Te-am cumpărat, aşa că faci ce îţi spun eu! El şi mama lui mă băteau. Credeam că nu o să îmi revăd familia. Plângeam în fiecare zi", a povestit Rukhsana.

Într-una din zile însă, coşmarul ei avea să aibă sfârşit. Câţiva poliţişti i-au dat de urmă în casa în care era ostatică.

Deşi femeia care o cumpărase a încercat să nege, motivând că "nu prea au fete" în acea regiune, adevărul despre răpirea Rukhsanei a ieşit la iveală iar aceasta s-a întors la familia ei. 

Mii de tinere dispar în India, în fiecare an. Ele sunt vândute spre prostituţie, sclavie sau, aşa cum i s-a întamplat tinerei Rukhsana, spre a deveni soţii bărbaţilor din nordul Indiei, care duc lipsă de femei din cauza uciderii în masă a fetuşilor.



Woman is the radiance of God; She is not a creature; she is the Creator!

~Rum
i

.Lipsita de principiul feminin,creatia ar devenii incompleta,fiindca nimic in natura nu poate trai si prospera daca unul dintre aceste principii lipseste.Chiar daca barbatul ar fi Dumnezeu insusi,el ar fi incapabil sa aiba un copil in lipsa femeii.Iar femeile,oricat ar fi de puternice si independente ar fi,nu pot avea un copil fara barbat.Barbatul este o putere fiindca el singur poseda germenele.Si totusi aceasta putere este incapabila sa creeze,sa concretizeze,sa aduca pe lume un copil daca ii lipseste un lucru;materia.

Acest adevar se gaseste peste tot,in munca brutarului,a muncitorului,a sculptorului,in cele mai mici ocupatii,dar nu s-a observat deloc.Atunci cand mancati,repetati acelasi proces:puneti mancarea in gura.Barbatul este acela care pune mancarea in gura;gura este femeia,iar viata care rezulta este copilul.Iar cand respirati,este tot acelasi proces.Creatorul a inscris peste tot aceste adevaruri.Dupa adevarata Stiinta Ezoterica,nimic nu este mai important decat principiile masculin si feminin,barbatul si femeia,iar in ziua in care cei doi vor intelege ce reprezinta in realitate,viata se va schimba complet,viata sociala,viata economica si chiar viata cosmica;iar eu sunt absolut convins ca Imparatia lui Dumnezeu va veni atunci pe pamant.De ce acum este imposibil? Fiindca barbatii si femeile nu stiu cum sa se priveasca,sa se aprecieze sa se cunoasca,sa se comporte unii cu ceilallti,mai ales sa se comporte,deoarece comportamentul depinde de modul in care fiintele gandesc si considera lucrurile.

Daca nu se accepta faptul ca Sfanta Treime este alcatuita dintr-un principiu masculin,dintr-un principiu feminin si dintr-un al treilea principiu-copilul-nu se va intelege nimic nici din filozofie nici din viata.Deoarece toate religiile afirma ca noi am fost creati dupa chipul si asemanarea Domnului,trebuie sa redam adevaratul loc principiului feminin,care este splendoare si perfectiune.Evident,aici,pe pamant,femeia este doar o reflectare foarte indepartata a Mamei Divine,a Femei Cosmice,despre care ne este imposibil sa avem cu adevarat o idee.Se poate intampla ca unii sa aiba de suportat o femeie oarecare,rea,grosolana sau urata,dar nu pentru aceasta,asemenea lui Socrate care acunoscut-o pe Xantipa,toate femeile trebuie la fel considerate.


In realitate nimic nu este mai frumos,mai luminos,mai poetic,mai perfect decat femeia,dar trebuie sa invatam sa o privim.Eu am intalnit asa zisi spiritualisti care,in speranta de a se salva de toate tentatiile,isi inchipuiau femeia acoperita de rani si plagi dezgustatoare,si o vedeau in cea mai ingrozitoare uratenie.Este foarte periculos sa gandesti astfel,si eu le-am spus-o.Acela care hraneste astfel de ganduri este pe cale sa devina fara sa stie-un mag negru.El o insulta pe Mama Divina este cea care a creat toate fete frumoase,toate aceste femei,ele sunt copiii ei,iar aceia care si le inchipuie mutilate si deformate,lucreaza impotriva intregii generatii.


Fiecare trebuie sa lucreze pentru ca frumusetea sa se incarneze pe pamant,iar eu sunt poate singurul care nu condamna cochetaria femeilor si dorinta lor de infrumusetare.Femeia trebuie sa iubeasca frumusetea,trebuie,sa o mentina si sa lucreze ca sa o transmita copiilor ei,fiindca daca se comporta ca barbatul,pe care aeasta problema nu il intereseaza,toate frumusetile viitoare vor fi de o uratenie ingrozitoare.Femeia este cea care,dorind sa fie frumoasa,mentine inca frumusetea in lume.Problema consta numai in a stii cum vor folosi ele aceasta frumusete .In loc sa se foloseasca de aceasta pentru a-i seduce pe barbati,spunandu-si:,,Ah,eu sunt frumoasa,sunt atragatoare,voi profita...''si sa-si satisfaca asfel vanitatea,ele trebuie sa se angajeze intr-o lucrare de regenearare a omenirii.


Din nefericire sau fericire,este indubitabil ca natura a acordat multe puteri femeii.Dar totul consta in felul cum foloseste ea aceste puteri.Deseori,ea se distreaza punandu-l la incercare pe barbat,iar acesta fiind mult mai slab ca ea in acest domeniu,ea nu intampina nici o dificultate in a reusi.Atunci cand ea simte ca poseda farmec caruia barbatii nu ii pot rezista,in loc sa foloseasca toate aceste puteri pentru a-i inspira,a le arata calea,a-i face mai cinstiti,mai nobili,ea profita pentru a-i distruge.Ea ar fi fericita sa ii prinda in mrejele sale chiar si pe sfinti,pe profeti,pe Initiati.Nu din rautate,ci din nevoia de avedea pana unde i se intinde imparatia.Ea este mandra sa constate ca pe strada sau la teatru,toata lumea intoarce privirea dupa ea.Dar iata ca ca frumusetea nu i-a fost daruita femeii pentru a satisface apetitul senzual al barbatului,ci pentru a-l ajuta pe acesta sa inalte.Frumusetea,ca toate celelalte inzestrari si calitati,este facuta pentru a folosi proiectelor Cerului.

<<De fapt asa cum spunea Maestrul Osho,femeia vrea sa razbune acum acele milenii de oprimare si abuz,si pe buna dreptate.Doar ca acum nu mai e timp pentru asa ceva.Planeta e pe cale sa sucombe daca nu se iau masuri rapide.Asadar e bine sa redam adevaratul rol al femei in societate,si asa cum se spunea in filmulet sa ne cerem iertare pentru toate monstruozitatile comise, si sa purcedem impreuna,prin a salva planeta,care a ajuns asa datorita conducerii patriarhale.Asta presupune sa se schimbe radical tot,sisteme de finante, economie,invatamant,etc,etc,toate conduse de''vajnicii barbatii''.Dar asa cum se spune.
Poti sa-ti tii respiratia in timp ce numeri banii ?.


In mod normal, barbatul ar fii trebuit sa reprezinte constiinta, dupa legile cosmice,insa aceste legi au fost incalcate flagrant,atat de mult, incat uneori nici nu stii unde mai  este barbatul.Vezi doar pachete de muschi sau inteligente masculine diabolice,dar fara urma de constiinta,cu exceptia lucratorilor de lumina.De aceea se spune, ca exista pericolul ca aceasta rasa sa fie anulata,daca nu se ajunge rapid la un echilibru.>>comentariile mele




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...