miercuri, 13 mai 2020

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului


Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport exagerat de calorii. Indepartarea grasimii depozitate este imposibila in absenta unui program care sa aduca organismului o cantitate mai mica de energie decat cea pe care o consuma zilnic.
 O intelegere a factorilor sulimentari ,care pot fi semnificativi pentru fiecare client in parte,e ste de asemenea importanta. Acesti factori pot fi de nutritie,metabolici sau factori de mediu si sa fi contribuit la dezvoltarea starii de obezitate sau pot fi rezulatatul obezitatii. Tratamentul de baza prevede deci un regim alimentar potrivit nevoilor clientului si un program de masuri auxiliare.

 Obiectivele care trebuie indeplinite pentru o reusita sunt:
-convingerea subconstientului
-regimul si igiena alimentara
-combaterea senzatiei de foame
-diminuarea absortiei intestinale
-atenuarea excitabilitatii pancreatice
-eliminarea surplusului de apa retinut de tesutul adipos

                                      
 Convingerea subconstientului

 Este un lucru care se poate face realtiv usor cu putina perseverenta.Poate ca fara aceasta tehnica, cura de slabire nu le reuseste celor care vor sa combata obezitatea. Acesta este de fapt primul pas. Este foarte usor si necesar.
  Se va construi un sirag de margele cu 21 de margele insirate pe o bucata de nailon,putin mai lunga decat aceste margele insirate, in asa fel ca sa se poata usor trece dintr-o mana in cealalta cate o bila in timpul cat se va spune o fraza aleasa pentru fiecare in parte dar care sa contina mesajul necesar.

    Vor fi 20 de margele de aceeasi marime si una mai mare ca celelalte. Se va incepe oricand,nu are importanta data cand se incepe si nici alte considerente ci doar va trebui sa fie inceputa in perioada in care subconstientul este mai accesibil. Aceste momente sunt inainte de a adormi, dupa ce s-au rezolvat toate grijiile zilei respective si dimineata imediat dupa ce v-ati trezit, inainte de  a va ridica din pat.
  Seara se va aseza omul in pat, recapituleza ce mai are de facut inainte de adormi si cand constata ca nu mai trebuie absolut nimic de facut decat sa se culce va putea incepe acest exercitiu.

  Se va incepe cu margeaua mai mare care se va pune in cealalta mana.Nu are de asemenea importanta nici in ce mana se tin mataniile acestea si nici in care se vor trece ulterior.
 Se va cauta cu mare grija o fraza care sa o tinem minte, dar cu conditia ca aceasta fraza sa nu contina nicio negatie. Nu se va spune de exemplu; nu voi mai fi gras ci se fac numai afirmatii. Ca de exemplu din zi in zi sunt tot mai slab. Sau; pe zi ce trece slabesc tot mai mult mentinandu-mi sanatatea. Se va putea spune acest lucru in gand. In timpul care se va spune acest lucru in gand va trebui sa se priveasca cu ochii pe spate ca si cum ati urmari un obiect aflat undeva in spatele vostru si mai sus. Apoi se inchid pleoapele si se spune fraza in gand (sau cu voce tare).   

 Se va repeta aceasta fraza de 20 de ori inainte de culcare si de 20 de ori imediat ce v-ati trezit, inainte de a va scula din pat, cand inca nu a trecut corpul in faza de trezire deplina. Pentru aceasta este bine ca siragul de margele sa le aveti puse sub perna. Se trece deci o bila dintr-o mana in cealalta zicand in gand fraza aleasa.

  Acest lucru se va face in toate perioada perioadei curei de slabire. Este simplu sa spuneti exact de 20 de ori pentru ca de fiecare data cand veti spune frza veti trece o margea in cealalta mana. Cand nu mai aveti in mana in care erau la inceput nici o margea atunci inseamna ca ati repetat de 20 de ori fraza. Este excat cat trebuie.Se face acest lucru asa cum am spus de 20 de ori chiar inainte de culcare si de 20 de ori inainte de a va da jos din pat.
  De asemenea este bine ca aceasta fraza care o construiti d-voastra conform dorintei d-voastra sa fie de asemenea scrisa cu litere mari si eventual chiar sa fie colorate literele in diverse culori si se fac mai multe etichete cu aceasta fraza pe mai multe cartonase care se vor lipi la un colt de televizor,in asa fel ca atunci cand va uitati la televizor sa o vedeti, la oglinda undeva in baie,pe frigider si oriunde va desfasurati activitatea pentru ca in permanenta sa aveti sub ochi aceasta fraza. Nu trebuie sa va fie teama ca ati scris-o de prea multe ori ci doar ca nu ati scris-o de suficient de multe ori, trebuie sa va faceti griji. Cu timpul la unii mai repede, la altii mai incet) aceasta fraza se va introduce in subconstient si va actiona in consecinta.

   Este foarte simplu acest lucru.
In plus va trebui sa va alegeti niste haine cu care va veti imbaca dupa ce veti slabi si sale priviti cu mare atenti tot inainte de culcare in fiecare seara imaginanandu-va ce fericit vei fi si ce usor fara surplusul de greutate in momentul in care veti fi imbracati cu acele haine. Visati acest lucru cat mai des chiar daca nu in visul de noapte, in visul care vi-l puteti crea d-voastra cu ochii inchisi cand va ganditi la acest lucru.

 Fiti sigur de resusita si veti reusi.Organismul este astfel conceput incat asemenea vise care ledoriti sa fie implinite cu destul de multa ardoare,daca le doriti suficient de mult.
   Porniti deci la lupta cu kilogramele cu convingerea ferma ca veti reusi si intr-adevar veti reusi.

  Depinde cat de mult doriti acest lucru.Subconstientul controleaza inca de la nastere o serie de procese care se fac in organism fara sa fie ajutat de catre mintea constienta rationala ,ci este invatat sa fac aceste lucruri singur.Tot in decursul anilor datorita faptului ca d-voastra i-ati impus ca anumite alimente sa fie preferate le-a acceptat cu toate ca el,care controleaza digestia si multe procese din organism stia ca acestea vor duce la obezitate, adica la acumularea in organism in exces a grasimii, dar datorita faptului ca a fost obligat de convingerile d-voastra a acceptat acest lucru asa cum ati dorit d-voastra.In acest fel ati reusit sa deveniti obezi si sa contribuiti la o functionare mult mai grea a organismului.

  Acum tot d-voastra veti fi singurul care va trebui cu ajutorul autosugestiei sa introduceti in subconstient comanda de a reveni la greutatea normala. Daca reusiti acest lucru fiti siguri ca organismul va face acest lucru foarte eficient si usor intr-un timp record.depinde ,repet,cat de mult doriti sa realizati acest lucru si cum veti reusi sa convingeti subconstientul de necesitatea slabirii.Veti descoperi ca odata subconstientul convins va va fi foarte usor sa slabiti,ba chiar s-au intamplat cazuri in care oamenii au fost foarte mirati ce usor au slabit.In cazul in care se convinge subconstientul de necesitatea slabirii veti descoperi ca nu va mai fi greu dupa ce ati slabit sa va mentineti greutatea normala pentru totdeauna,fara niciun efort si fara sa tineti seama de nicio retrictie,pentru ca organismul de fapt este condus in mare parte de subconstient si acesta va va da posibilitatea nu numai sa nu va mai ingrasati ci va determina sa evitati sau sa nu mai puteti consuma,anumite alimente care fac rau organismului. 
   Visati zilnic la hainele cu care va veti imbraca de mai multe ori.Uitati-va la ele si inchipuiti-va cum veti arata,ce vor spune prietenii,cunoscutii,etc.de noua d-voastra forma.Toate aceste lucruri nu sunt aberatii ci vor contribui la o mai rapida realizare a unei noi tinute si la o noua sanatate pentru ca in acest veti reusi sa va controlati eficient greutatea si daca subconstientul este convins atunci totul va fi in regula.Este simplu de incercat,nu trebuie bani multi,nici cunostinte deosebite ci numai perseverenta.

  Unii vor intreba in cat timp,pentru ca in ziua de astazi totul se doreste sa se realizeze in timp record.Ei bine ati reusit sa aveti o supragreutate in ani de zile si vreti acum totul rapid / Este mai greu. IN GENERAL SUBCONSTIENTUL IN 40-60 DE ZILE POATE FI INFLUENTAT, de o fraza daca aceasta se se va implementa in subconstient in mod sistematic in timpul diminetii si serii. In plus daca veti reusi sa faceti ce am scris mai sus (etichete plasate la vedere,etc) se va realiza cu certitudine.

Sa nu credeti insa ca in doua luni veti slabi dramatic pentru ca subconstientul stie ca este foarte dificil sa reduca brusc greutatea si in general nu este prea benefic pentru organism daca acest lucru nu se face gradat,natural.

Deci perseverati si veti reusi. Este cea mai ieftina si eficienta metoda,care nu are nicio contraindicatie si nu produce nicio modificare negativa in organism ci doar efecte benefice sau care sunt de dorit in organism.
Notati de asemenea toate realizarile care le-ati realizat intr-un caiet in care doar d-voastra sa stiti ce scrieti. Este foarte important sa constientizati ca ati reussit fiecare lucru lucru in parte. Seara inainte de culcare este bine sa repetatiin gand ce anume ati realizat in ziua care a trecut. Este o metoda foarte simpla si eficienta de permanetizare a realIzarilor d-voastra.

Consultant hipnotist-Tudor 
email:vril_energy@yahoo.com


Un comentariu :