sâmbătă, 17 decembrie 2011

Electricitatea din corpul nostru si starea de sanatate

V-ati intrebat vreodata de ce doctorii aplica pacientilor care au suferit un atac de cord curent electric/ De ce nu le dau medicamente,vitamine,solutii din plante? Toate acestea se intampla pentru ca ei stiu faptul ca sistemul electric al al corpului nostru are atunci,pe undeva o defectiune si necesita o crestere a acestei energii fara de care nimic nu functioneaza si necesita o crestere a acestei energii fara de care nimic nu functioneaza cum trebuie.Si ce se intampla atunci cand chiar inima este cea care imorima defectiunea? Aplicarea unui curent electric pe pieptul pacientului este de preferat in acest caz in locul oricaror medicamente,vitamine sau minerale.

Corpul are nevoie de un sistem electric stabil si echilibrat
Cercetatorii au recunoscut nevoia corpului de a avea un sistem electric stabil si echilibrat.Pentru buna functionare a corpului a corpului,sistemul nervos initiaza o serie de semnale prin intreg organisul,aducand din partea tuturor organelor si glandelor raspunsurile electrochimice care se desfasoara la acel nivel.Capacitatea electrica a celulelor corpului-neuronii,este cea care asigura comunicarea intre vindecare si sistemul imunitar.



Sistemul imunitar e strans legat de sursa de energie
Fara o continuitate echilibrata a impulsurilor electrice care au loc in corp,istemul imunitar nu poate face fata efectiv invaziei bacteriilor,virusilor sau bolilor in general.
SIstemul imunitar depinde de existenta unei surse de energie echilibrata pentru aputea face fata efectiv invaziei bacteriilor,virusilor sau bolilor in general.Sistemul imunitar depinde de existenta unei surse de energie echilibrata pentru a putea sa faca fata provocarilor si pentru a tine corpul intr-o stare de sanatate

Corpul nostru este format din aproximativ 70 la suta apa
Apa continuta de corpul nostru se regaseste sub diverse forme:sange,tesuturi,protoplasma,limfa,diverse fluide sau materii care la prima vedere ar parea ca fiind o masa solida.Apa,dupa cum se stie,este un conductor perfect pentru curentul electric.
Fiecare celula individuala din corp este electrica,imprimand intregului corp corp acest caracter.Chimismul sau depinde de aceasta electricitate.
Atunci cand capacitatile sale electrice au fost alterate sau intrerupte este clar ca nu o pastila sau o injectie poate ajuta,ci cresterea electricitatii sale.Exact ca la masina,atunci cand v-a lasat bateria si nu porneste motorul,la fel si corpul are nevoie de un impuls exterior.
Si la fel cum exista o multime de serviceuri gata sa va ajute sa porniti masina,la fel exista aparatura necesara producerii impulsurilor electrice necesare mentinerii sursei de energie eletrica a corpului.
   
Reactiile electrochimice au nevoie de o sursa stabila de energie
Cercetarile au demonstrat faptul ca organismul are nevoie pentru a se mentine sanatos sau pentru vindecare de o sursa de energie stabila pentru realizarea reactiilor sale electrochimice care au loc la nivel de celula.
Atunci cand energia electrica a corpului este dezechilibrata oamenii resimt o lipsa de vitalitate,o slabire a intregului organism,iar cand aceasta curgere a energiei este blocata in anumite portiuni,organele sau glandele din apropiere ne semnalizeaza o defectiune in zona.

Hormonii pot transmite semnale sau comenzi false
Atunci cand corpul acumuleaza toxine,hormonii semnalizeaza un dezechilibru si intregul sistem endocrin transmite semnale sau comenzi false.Aceste false semnale pot duce la confuzii mentale,stres sau conduc organele si glandele la o functionare incorecta.
Corpul poate sa se vindece singur doar cand el este in echilibru si energia sa se misca liber prin organism.Trebuie ca,spre exemplu,el sa poata fi capabil sa lupte contra toxinelor,dar si sa mentina starea de vitalitate la cote ridicate,astfel sistemul imunitar sa nu fie afectat.

Medicamentele trateaza simptomele si pot induce efecte secundare

 

Oamenii de stiinta sunt constienti de faptul ca niciun medicament,supliment mineral sau vitamina nu poate ajuta la vindecarea sau remedierea unor boli ale organismului.Ei stiu ca pot trata in cel mai bun caz simptomele si nu sunt intotdeauna convinsi ca administrarea unor astfel de remedii nu poate duce mai departe,datorita efectelor secundare ce pot aparea la aparitia altor forme de boala.
In zilele noastre,nici cele mai bune retete homeopate,din plante sau diete atent elaborate,nu pot inlocui necesarul de lectricitate al organismului.Nici cel mai puternic medicament nu poate face nimic decat sa trateze simptomele,ele fiind concepute astfel incat sa sprijin necesrul chimic al corpului,in niciun caz cel electric.
De forta energiei lectrice a corpului depinde si puterea sa motoare,astfel incat coordonarea muschior,ligamentelor si tendonelor,rezistenta si coordonarea lor depinde de acest ehilibru electric.
Sistemul nervos al organismului necesita suficienta enerie electrochimica pentru a produce semnalele corecte sau pentru a transmite aceste semnale spre receptorul corespunzator.Fara aceasta capacitate sistemul nervos nu ar putea comunica eficient prin infrastructura electrochimica a corpului.



Sistemul nervos al corpului si sistemul sau imunitar

Sistemul imunitar este in permanenta in contact cu sistemul nervos central.Avand in vedere faptul ca sistemul imunitar este un fel de ''caine de paza''al corpului avertizand contra invadatorilor,el trebuie sa dispuna de o sursa de energie stabila si de o curgere libera a acesteia.
Unul dintre cele mai bine pastrate secrete din medicina este acela ca organismul este conceput astfelincat sa raspunda semnalelor electrice ce contin mesaje care pot aduce insanatosirea si fericirea noastra.

Cristina Matache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...