Vechi de cand lumea, retetele afrodisiace preparate din produse naturale au fost folosite atat de barbati, cat si de femei. Cu mult timp inaintea dinastiei Hya, al carei reprezentant, Yu cel Mare a trait in 2197 i. C., vindecatorii chinezi fierbeau radacina unei plante numita "Jen Shen" si o foloseau pentru cresterea potentei si virilitatii masculine. In Babilonul antic, femeile preparau dulciuri cu miere si seminte de susan pentru a-si stimula astfel sexualitatea si fecunditatea. Cu secole in urma, femeile consumau o bautura facuta din plante si miere pentru a-si mari puterea de atractie si pentru a-si intretine fecunditatea.
Credinta oamenilor in actiunea acestor remedii populare ce influenteaza benefic functia sexuala precum si trairile erotice, a fost considerata de multe ori de-a lungul timpului, drept superstitie sau chiar a fost incadrata in categoria vrajitoriilor. Cercetarile stiintifice ce au fost realizate asupra acestor plante si a efectelor lor, a dus la descoperiri extraordinare ce i-a determinat in acest fel pe multi sceptici sa revina asupra prejudecatilor lor. Intr-adevar, legendele despre puterea anumitor plante asupra libidoului si a potentei sexuale sunt astazi sustinute si de dovezi stiintifice.
Semintele de susan recunoscute inca din antichitate
Susanul era una dintre principalele plante cultivate in minunatele gradini suspendate ale Babilonului. De-a lungul intregii istorii a orasului, aceasta samanta a fost apreciata, iar productia sa se bucura de toata atentia regelui. Babilonienii foloseau semintele de susan pentru a prepara prajituri, dulciuri, alcool si vin. Femeile amestecau semintele cu miere si mancau aceste dulciuri pentru a-si stimula glandele sexuale.
Semintele de susan erau considerate de invatati ca aliment dar si sursa de substante pentru prepararea parfumurilor. Herodot considera uleiul din seminte de susan ca fiind singurul ulei folosit de babilonieni, aroma si proprietatile sale calmante recomandandu-l ca ulei ideal pentru piele.
Dulciuri cu susan pentru o activitate sexuala sanatoasa
Analiza dulciurior pe baza de seminte de susan si miere, folosite de femeile babiloniene, arata ca mierea este bogata in acid aspartic si ca semintele de susan sunt o excelenta sursa de potasi si de magneziu. Asociate, acestea constituie o bogata sursa de saruri de potasiu si de magneziu ale acidului aspartic. Efectele acestor doua substante au fost puse in evidenta de tratamentul doamnei dr. Formica, din Old Bridge (New Jersey) care a tratat cu succes numeroase cazuri ale asa-numitului "sindrom al femeii maritate", care este caracterizat de o stare de oboseala si de plictiseala fata de munca si de raporturile sexuale, insotite adesea de nervozitate, insomnie, dureri de cap si de spate.
Medicamentul prescris de dr. Formica este compus din sarurile de potasiu si de magneziu ale acidului aspartic, aceleasi substante pe care le foloseau femeile babiloniene prin intermediul prajiturilor cu miere si seminte de susan.
Dr. Formica a obtinut rezultate pozitive la 87% dintre pacientele sale, dupa 4-6 saptamani de tratament cu acest medicament. "Schimbarea", spunea ea, "este remarcabila". "Femeile devin vesele, vioaie si mai active, din punct de vedere sexual. Ele declara ca sunt mai odihnite dimineata, la trezire, decat inainte de inceperea tratamentului." Dr. Formica specifica totusi faptul ca acest tratament nu este adecvat in toate cazurile, oboseala cronica putand fi un simptom de boala sau avand origini psihologice.
Efectele dulciurilor afrodiziace cu susan asupra functiei sexuale
Dulciurile cu susan si miere va pot garanta un bogat aport de saruri aspartice de potasiu si magneziu. Aceste dulciuri se pot prepara usor chiar in bucataria proprie. Consumandu-le puteti beneficia de vitamina E - numita si vitamina fertilitatii - ca si de alte elemente nutritive: calciu, fosfor, acizi grasi nesaturati (vitamina F) si lecitina, indispensabile unei bune stari de sanatate. De asemenea, semintele de susan contin si proteine, cu 50% mai mult decat se afla in carne. Dr. Leathem, de la Rutgers University arata ca hipofiza secreta un hormon compus in special din proteina si ca aceste elemente nutritive sunt indispensabile dezvoltatrii sale. Hormonul hipofizar este un factor important pentru buna functionare a glandelor sexuale. Prin urmare, semintele de susan sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor, avand proprietati revigorante asupra organelor sexuale.
Noua omenire va fi universala si va avea atitudinea artistului;adica va recunoaste ca valoarea imensa si frumusetea fiintei constau tocmai in faptul ca apartine celor doua regate ale naturii si spiritului -Thomas Mann
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului
Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...
-
Informatii despre homeopatie si remedii florale :: Metode alternative (metoda cu eticheta, etc) Remedii homeopate facute cu ajuto...
-
La 17 decembrie 1970, la o întâlnire cu studenții și cadrele didactice universitare de la Universitatea Politehnică din București, savant...
-
Mirzakarim Norbekov este o persoană datorită căreia un mare număr de oameni din întreaga lume și-au putut restabili vederea și au scăpa...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu