luni, 9 ianuarie 2012

ROŞU STACOJIU



CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT ROŞU STACOJIU

În plan fizic acest curent subtil secundar are efecte stimulative la nivelul rinichilor, contribuind la reglarea activităţii acestora în cazul anumitor dereglări. La nivelul circulaţiei sanguine este un eficient stimulam, al circulaţiei arteriale. Energia sa subtilă are de asemenea efecte vasoconstrictive. Operarea cu acest curent secundar subtil colorat diminuează la nivel fizic calibrul vaselor datorită contracţiei fibrelor musculare pe care o provoacă. Este indicat de asemenea a se opera cu el în cazurile de VARICE (dilatarea permanentă, deformativă a venelor). Acest curent subtil are printre altele efecte afrodiziace, fiind eficient în tratarea cazurilor de impotenţă sau frigiditate determinate de absenţa dinamicii sexuale - erotice provocată de stress, şoc sau felurite inhibiţii psihice.
În cazurile de perturbare a ritmului de declanşare a ciclului menstrual, atunci când se urmăreşte redeclanşarea naturală a ciclului suspendat din anumite cauze, operarea sistematică cu acest curent subtil - secundar are efecte emenagogice. Prin urmare, acest curent secundar subtil provoacă sau reglează apariţia fluxului menstrual.
În plan psihic, operarea cu acest curent subtil colorat, secundar face să se instaleze o stare de voioşie, entuziasm şi bună dispoziţie contaminantă care anihilează inhibiţiile, complexele de inferioritate şi pesimismul.
În concluzie, putem spune c că acest curent secundar subtil colorat are următoarele efecte: stimulant general al vitalităţii fiinţei, face să crească în mod armonios tensiunea sanguină, stimulant al inimii, stimulant al activităţii rinichilor şi în special al sexualităţii atât în bărbat cât şi la femeie (din acest punct de vedere, acţiunea sa este atât de puternică încât este comparabilă cu aceea a unei cure - îndelungate cu GINSENG (rădăcina vieţii)), tratamentul natural al frigidităţii şi impotenţei, stimulent al sistemului arterial (sângele roşu), stimulent al fluxului menstrual.
PRINCIPALELE PROPRIETĂŢI CURATIVE ALE CURENTULUI SECUNDAR SUBTIL COLORAT
ROŞU STACOJIU
Stimulant arterial, afrodisiac puternic, stimulant al rinichilor, vasoconstrictor, emenagog, armonizator al fluxului menstrual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...