luni, 16 februarie 2015

Cercurile din lan si arcturienii


Cu totii ar trebui si chiar stim, in adancul fiintei noastre, ca nu suntem singuri in Univers. Ochii nostri neantrenati nu sunt capabili sa vada dincolo de aparente si totusi…exista mult mai multe dimensiuni decat cele patru (trei spatiale si una temporala) acceptate de civilizatia umana. Si daca exista mai multe dimensiuni, este logic ca acestea sa fie “populate” de civilizatii.

Una dintre aceste civilizatii, arcturienii, traiesc intr-o realitate paralela ca si “servitori” ai lui Dumnezeu. Arcturienii sunt fiinte multidimensionale, spirite intr-o frecventa imperceptibila pentru noi, oamenii. In cadrul acestei civilizatii exista un grup de fiinte numit Circle Makers (Creatorii Cercurilor).

Arcturienii sunt maestrii frecventei. Ei transforma pictograme geometrice holografice in formatiuni numite de noi, pamantenii, Cercurile din Lan (Crop Circle). Geometria sacra (prezenta in multe simboluri si constructii antice) din aceste formatiuni ne este relevata ca simple desene divine facute in locuri cheie a grilei planetare. Aceasta grila planetara este in fapt corpul eteric al planetei (Sufletul exterior – Urantia).

Energiile generate de aceste formatiuni hranesc energia planetei prin intermediul grilei mai sus-amintite. Acest lucru este posibil deoarece fiecare simbol sacru exprima o anumita calitate si, implicit, cantitate, de energie aflata in Razele Divine (cele 7 raze). Va rog sa retineti ca acest fenomen este multi-dimensional.


In ultimii ani aceste formatiuni (Cercurile din Lan) au devenit din ce in ce mai complexe in reprezentare. Unul din motivele care alimenteaza acest lucru este expansiunea constiintei umanitatii. Omenirea se deschide, incetul cu incetul, spre cunoastere.

Cand privim o astfel de formatiune (sau sImbol sacru) constiinta noastra se extinde si asta ne face capabili sa absorbim si sa intelegem pur si simplu, intelepciunea “inchisa” in aceste forme.

Cu cat cercurile sunt mai complexe cu atat mai mult este stimulata constiinta umana. Cercurile din lan din ultimii ani au generat si asistat o mai mare vointa a oamenilor de a intelege cunoasterea. Pe langa acest aspect, aceste formatiuni ne stimuleaza deschiderea intelegerii unor noi metode de auto-vindecare.

Informatiile din aceste formatiuni sunt aduse dintr-o alta dimensiune, invizibila pentru noi deoarece avem o vibratie diferita. Totusi cei din aceasta dimensiune incearca si, chiar au gasit o modalitate prin care sa spijine, sa ajute progresul nostru lent prin stimularea sistemului nervos si a creierului. Aceste Cercuri din Lan contin abilitatea de a face acest lucru.

Prin aceste formatiuni omenirea este capabila sa absoarba mai multa intelegere decat prin intermediul celor cinci simturi. Cresterea constiintei umanitatii este stimulata la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, pentru a asigura sprijinul, suportul necesar devenirii ei continue in sensul Planului Divin. Astfel se creeaza si premiza ca exista, totusi, si alte forme de viata si implicit mai multe modalitati de comunicare.

           

 Aceste simboluri sacre contin informatii care nu pot fi descifrate prin procese de gandire analitica. Noi, ca oameni, avem tendinta sa reactionam la stimuli vizuali, blocand astfel “vederea Divina”.

Metoda de a absorbi energia si cunoasterea continute in aceste formatiuni este de a privi in centrul lor iar informatia va fi imediat absorbita in subconstient, activand structurile ADN-ului.

Este important de tinut minte ca aceste cercuri sunt formate intr-o anumita ordine pentru a aduce la “suprafata” adevarata frumusete a Divinului din noi. Va vor asista in intelegerea dumneavoastra asupra diferitelor aspecte ale Creatiei.

Un alt beneficiu adus de aceste formatiuni este ca ne vor ajuta sa eliminam durerea, presiunea si disperarea.

Cele mai recente dintre aceste formatiuni reprezinta inceputul unui nou nivel al comunicarii prin codurile continute in ele.

Asimilare placuta…

MIHAI ALEX PRELIPCEANU

COMUNICARE-Meditand asupra acestui simbol devii constient ca poti comunica cu corpul tau, receptionezi semnalele pe care ti le transmite si rezolvi problemele. Aceasta energie generata de simbol iti aduce corpul si spiritul in comuniune.

     ImageImage

TRANZITIE- Energia generata de acest simbol regenereaza increderea in tine si te pregateste pentru etapele viitoare.
      ImageImage

AL TREILEA VAL-Energia generata de acest simbol te ajuta sa devii constient de misiunea ta pe Pamant.
   ImageImage

Foto 1,3,5: www.lucypringle.co.uk/photos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...