sâmbătă, 28 februarie 2015

Energia hrana desavarsirii


Sănătatea oamenilor este fundamentul de care depinde
intreaga lor fericire şi toate puterile lor ca stat.”- Benjamin Disraeli

Am văzut că fiziologia este calea spre desăvarşire. Unul din felurile in care fiziologia poate fi afectată este schimbarea modului in care vă folosiţi sistemul muscular- vă puteţi schimba ţinuta, expresia facială şi respiraţia.Tot despre ce vorbesc in această carte depinde şi de nivelul de sănătate a funcţionării biochimice. 

Acest lucru presupune că vă curăţaţi şi vă hrăniţi corpul, şi nu vi-l imbacsiţi şi nu vi-l intoxicaţi. In acest capitol, vom arunca o privire la temelia fiziologiei – ce mancaţi şi ce beţi, şi cum respiraţi.Eu numesc energia – hrana desăvarşirii.

Puteţi să vă schimbaţi reprezentările interioare cat e ziua de lungă, dacă biochimia este dată peste cap, ea va determina creierul să creeze reprezentări distorsionate.



Intregul sistem va fi dat peste cap. De fapt, este chiar foarte puţin probabil să aveţi dispoziţie să folosiţi ceea ce aţi invăţat.

Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă. In acest capitol vă voi impărtăşi cateva ganduri despre energie şi cum să faceţi s-o ridicaţi la niveluri de varf.

Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.Ştiu din proprie experienţă despre cat de importantă este energia şi farmecul pe care belşugul ei il poate slobozi.

Sursa...cartea-Putere nemarginita-Anthony Robbins.

Vezi si;Nutritie Coralclub- produse pentru reglarea fiziologiei si amplificarea vitalitatii


INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...