luni, 16 februarie 2015

Masajul - Placere si terapie


 Cum ar fi, daca ati avea corpul care sa atraga ca un magnet?

Masajul amplifică „hormonul fericirii” - serotonina. 
Masajul este una dintre cele mai practicate şi apreciate metode de recuperare şi refacere a energiei fizice şi psihice. El redă vigoarea, buna dispoziţie, iar mâinile pricepute îl transformă în terapie, dătătoare de sănătate. Masajul, ridicat la nivel de artă, ne relaxează nu numai musculatura, dar şi psihicul. Prin creşterea circulaţiei în zonele masate, contribuie la eliminarea toxinelor, îmbunătăţeşte nivelul „hormonului fericirii” - serotonina, care ne păzeşte împotriva depresiilor şi a dezordinilor psihice. 

Arta de a ne explora corpul 
În febra vieţii cotidiene suntem mereu activi, ne risipim energia sau suntem mereu în alertă. În timpul şedinţei de masaj, suntem pasivi, ne abandonăm în mâinile binefăcătoare ale celui care are aproape ca unic rol să ne readucă aminte că suntem vii şi avem nevoi, simţiri, plăceri simple, ca aceea de a fi atinşi (prin manevre specifice masajului) fără a opune rezistenţă, aşa cum facem mai tot timpul, zilnic. Ne obişnuim din nou cu corpul nostru, intrăm din nou în pielea noastră, facem cunoştinţă cu durerile şi plăcerile trupului, dar şi ale psihicului nostru. Avem în sfârşit timp să simţim, să ne resimţim, să comunicăm cu noi înşine. 

Indiferenţa faţă de noi înşine cauzează tensiuni fizice 
Masajul este plăcere şi terapie în acelaşi timp, plăcerea de a ne simţi, bucuria de a ne vindeca de dureri ale trupului, dar şi ale minţii. Care se nasc în special din indiferenţă, din indiferenţa faţă de noi.

Dacă nu acorzi timp copilului tău, el se supără şi plânge. Tot aşa şi trupul tău neglijat te atenţionează prin durere. E un mecanism natural, compensator, pe care, dacă nu îl luăm în seamă, ne punem singuri în primejdie. Timpul pe care îl acordăm masajului e un timp câştigat.


Masajul ne încarcă cu energie, ne vitalizează, pentru că pune în mişcare sângele, creşte metabolismul, schimburile de oxigen de la nivelul celulelor. În acest fel, respiraţia metabolică se intensifică, arderile de toxine se accelerează şi celulele scapă de deşeuri. Astfel, echilibrul energetic al corpului se reface, iar funcţiile tuturor organelor se restabilesc.

În plus, este un mod de a îmbina utilul cu plăcutul, de a acorda în acelaşi timp atenţie şi sufletului şi trupului. 

Sunt terapeut si maseur atestat;Masajul pe care il fac este;masajul clasic suedez,in care manevrele pot fi de revigorare sau de relaxare,combinate cu shiatsu si bioenergie.De asemenea masajul oriental pentru doamnele care stiu sa aprecieze si acest gen de masaj, cu frumusetea si rafinamentul care deriva dintr-un astfel de masaj.

Masajul de reinvigorare, este de 45 minute.Miscarile sunt dinamice, incluzand si manevre anticelulitice.-dupa acest masaj,totul se pune in miscare, si va veti simti ca dupa o cafea tare,tot aici veti beneficia si de sfaturi de nutritie sau metode de antrenament pentru arderea grasimilor..

Masajul de relaxare,cand aveti nevoie sa va scaldati intr-o  toropeala placuta de senzatii regenerante si binefacatoare dupa o zi istovitoare.Aici vor fi miscari blande, lente,din cand in cand,mai penetrante si manevre de tip shiatsu la nivelul capului,care va vor purta spre straturile adanci ale relaxarii si confortului,cand grijile si stresul,se duc usor,usor,ca un fum,lasand loc unei stari minunate de relaxare si regenerare.E ca si cum v-ati scalda intr-un mic lac cu apa cristalina, cu proprieitati tamaduitoare si vitalizante.Corpul d-voastra va toarce de placere,iar bateriile va sunt incarcate la maxim.Va fi inclus si masajul de tip bioenergetic,la fel ca si la celelate tipuri de masaj,pentru potentarea vitalitatii.

Se poate si  oriental la cerere,pentru femeile dezinhibate sau care vor sa experimenteze beneficiile acestui gen de masaj,erotic sau oriental.

Masajul erotic- este randul d-voastra doamnelor sa va bucurati de beneficiile unui astfel de masaj, dublat de profesionalism. (miscarile vor fi tandre, ca o adiere,alteori mai impetuoase si senzuale,fiori de placere,va vor strabate trupul).-dupa acest masaj,in care veti avea parte de un erotism rafinat,confort si siguranta,veti simti un sentiment de plenitudine,printr-o curgere mai fireasca a energiilor interioare ,veti descoperii noi dimensiuni ale feminitatii si senzualitatii.Prin acceptarea placerii in viata d-voastra,si bucuria va deveni mai pregnanta.Acest masaj ca si celelalte va fi dublat de transfigurare,o cheie care va va amplifica mult magnetismul si impactul social.

Si da,prin oricare din aceste masaje,corpul d-voastra va deveni mai radiant,devenind in felul acesta pentru cei din jur o prezenta mai fermecatoare si plina de viata.

La toate aceste tipuri de masaj veti beneficia de discretie si profesionalism. 70 roni/ora-prima sedinta e la jumatate de pret-locatie;Bucuresti

Sunt deschis si pentru colaborari pentru centre SPA,saloane de masaj.

Se poate si in CONSTANTA;Tariful va fi insa de 120 Roni din start pentru a=mi acoperi cheltuielile.

Programari la 0767948273; Cornel 

.Valabil doar pentru doamne.

vezi si;Saltea cu propietati bionergetice si magnetice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...