marți, 17 februarie 2015

Praf de dinti facut in casa sau Pulbere pentru dinţi „MicroBrite” cu Microhidrină



2 linguri de frunze de salvie (proaspata), 2 linguri de sare de mare. Maruntiti frunzele, impreuna cu sarea, intr-un mojar, pana ce obtineti o pudra fina, pe care o bagati la cuptor si o lasati sa se coaca. Cand este tare si "facuta", scoateti-o din cuptor, pisati-o inca o data si pastrati-o intr-o cutie sau un recipient etans. Folositi-o de 2 ori pe zi impotriva tartrului. Albeste dintii si improspateaza respiratia.



                            Pret: 70 RON

MicroBrite with Microhydrin

Pulbere pentru dinţi „MicroBrite” cu Microhidrină

Pulberea pentru dinţi „MicroBrite with Microhydrin” cu aromă proaspată de mentă este prima pulbere pentru dinţi din lume cu proprietăţi antioxidante.
În compoziţia sa intră cel mai activ antioxidant – microhidrina.

„MicroBrite with Microhydrin” are capacitatea de albire a danturii, fără a utiliza produse abrazive, oferind o prospeţime plăcută.
Microhidrina reface echilibrul alcalino-acid din cavitatea bucală, împiedică formarea tartrului şi depunerilor de piatră pe dinţi şi combate halena.

Un tub de MicroBrite ajunge pentru 10-12 luni !

Xilitul previne apariţia cariilor. Activizează procesul de remineralizare, adică saturează cu minerale atât emailul sănătos, cât şi dinţii afectaţi deja de carii, inhibă creşterea florei patogene, ce provoacă carii şi afecţiuni ale gingiilor, stabilizează pH-ul salivei şi îmbunătăţeşte pătrunderea calciului în emailul dentar.

Aloe vera are o acţiune favorabilă supra gingiilor, combate iritaţia şi inflamaţia rădăcinilor descoperite ale dinţilor şi gingiilor, contribuie la însănătoşirea acestora.

Mentolul, exercitând o acţiune de iritare asupra terminaţilor nervoase, asigură efect calmant, bactericid şi o uşoară senzaţie de răcoare, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină în gingii, împrospătează respiraţia pentru mult timp.

Acest produs se gaseste de comandat la urmatorul link, dupa inregistrarea gratuita:https://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=916246716958
transport prin curier sau la sediul clubului de sanatate Coral , la sectiunea frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...