vineri, 13 februarie 2015

Sa devii mai bun cu ajutorul undelor alfa-foloseste-ti ambele emisfere cerebrale


Atunci cand pentru a gandi folosim emisfera dreapta devenim mai umani,pentru ca aceasta dimensiune,centrul spectrului de frecventa cerebrala,regatul alfa este o dimensiune spirituala. Pentru a deveni mai umani…mai omenosi,avem nevoie sa consolidam factorul spiritual,trebuie sa fim capabili sa o facem intr-o dimensiune spirituala.Uneltele spirituale sunt vizualizarea si imaginatia.Capacitatile spirituale sunt dorinta,credinta,asteptarea,iubirea si asa mai departe.Toate acestea sunt capacitate care pot fi practicate in regatul spiritual,pentru a imbunatatatii factorul spiritual.Stiinta ne spune ca atunci cand o persoana care foloseste numai emisfera cerebrala. Stanga face evaluari,rezultatul cel mai bun pe care il poate avea acea persoana este sa presupuna correct odata din cinci…numai douazeci la suta. Exista oameni care folosesc ambele emisfer cerebrale,capabili sa estimeze correct de patru ori din cinci…mai mult de optzeci la suta.

Succesul inseamna evaluari corecte intodeauna,in tot ce estimezi.A face alegerea corecta la cumpararea sau vanzarea unei case:momentul potrivit,pretul potrivit.Acesta este succesul in viata.Cu cat facem mai putine greseli,cu atat mai mult success avem in viata.Deci daca nu folosesti emisfera cerebrala dreapta,esti condamnat sa ai mereu rezultate de douzeci la suta si sa pierzi mereu cele optzeci la suta. Esti norocos daca folosesti ambele emisfere cerebrale;norocul iti iese in cale, nu numai ca nu te vei imbolnavii niciodata si vei scapa de toate problemele psiho-somatice prin practicarea celor cinsprezece minute in alpha,dar vei fi si mai prosper si mai plin de success,mai fericit pentru ca toate iti reusesc.Tot ce atingi se transforma in aur.


Oamenii care folosesc ambele emisfere cerebrale nu se imbolnavesc niciodata,acesti oameni rareori au accidente,acesti oameni sunt foarte norocosi in toate domeniile din viata.Ei nu sunt genii doar intr-un domeniu,ei reusesc in toate sectoarele:in viata de familie ei gasesc exact partenerul de viata de care au nevoie.Cel ce foloseste emisfera cerebrala stanga are numai o posibilitate din cinci sa evalueze corect.Nici nu este de mirare ca exista atat de multe divorturi; acesti oameni trebuie sa se casatoreasca de cinci ori pentru ca una din casnicii sa fie cea dorita.Oamenii care folosesc ambele emisfere cerebrale isi aleg partenerul de viata inca de la prima incercare.Oamenii care au fost casatoriti timp de patruzeci sau cinzeci de ani,evident aici exista posibilitatea ca ei sa isi foloseasca ambele emisfere cerebrale: dar cel care a divortat de trei sau patru ori,este clar ca isi foloseste doar emisfera stanga.Nimic mai simplu.

 De ce sa ai mai mult success in viata ? Selectarile potrivite. Tati si mame,ar fi foarte bine ca intre varstele de sapte si paisprezece anis a va pregatiti fii si ficele astfel incat sa stie cum sa-si foloseasca mintea sis a utilizeze ambele emisfere cerebrale.Drept consecinta,nu va fi nevoie ca,mai tarziu,sa se pregateasca prin cursul,,Metoda Silva”.Avem nevoie de mai multi oameni care sa-si foloseasca ambele emisfere cerebrale,mai mult decat procentul comun de zece la suta.Nouazeci la suta din oameni produc probleme si numai zece la suta dintre ei le si corecteaza.Nu putem sa continuam asa.Evolutia naturala ne cere sa antrenam oameni sa-si foloseasca ambele emisfere cerebrale pentru a mari procentul la cinzeci la suta; Atunci poate vom avea o sansa in salvarea planetei.Avem nevoie sa sporim de cinci ori posibilitatile pe care le avem in present,pentru a avea sanse egale de 50% de supravietuire pe aceasta planeta.-Metoda Silva

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu