marți, 10 februarie 2015

Unealta Sonica - Armonizare / Echilibrare


Setează pe 480p sau 720p pentru o calitate mai bună a sunetului. 


Recomand a se asculta la căşti! Închide ochii, coloana dreaptă şi cât mai relaxată, pentru 20 de minute permite sunetelor să lucreze asupra ta, fii una cu aceste sunete, simte vibraţia lor, permite sunetelor să te înalţe, lasă-te purtat(ă) de val... Totul a fost conceput pentru binele tău cel mai înalt şi am să rog Divinitatea ca oricine ascultă acest program audio să fie asistat şi ajutat cu orice ar fi necesar pentru a aduce şi a menţine echilibrul în toate aspectele vieţii sale.

Ce conţine acest program audio?

Un set de secvenţe audio -- din care fiecare are propriile efecte energetice unice. Toate aceste efecte sunt programate să armonizeze câmpurile tale energetice -- în diverse moduri diferite. Adică fiecare secvenţă este un sunet extrem de energizat, conceput pentru a influenţa puternic energia subtilă într-o manieră specifică.
În ordinea în care acestea sunt redate:

1. CICLURI DE VINDECARE DIN PLEIADE
* Dezintegrare şi reintegrare: reorganizare corp subtil spre o mai mare coerenţă şi ordine
* Efect purificator: eliminarea resturilor energetice acumulate

2. O FÂNTÂNĂ DE LUMINĂ CRISTALINĂ
* Stimulează şi activează chakra Coroană
* Umple corpurile dvs. subtile cu Lumină
* Facilitează fuziunea între "viitorul" dvs. corp de Lumină şi sinele dvs. actual pentru activarea Corpului de Lumină
* Efect general de stimulare şi activare a sistemelor energetice lente

3. BIJAMANTRE
Mantra-ele, definite simplu ca „formule" mistice, sunt expresii sonore ale unor forţe subtile cosmice, permiţând accesul la realitatea inefabilă pe care o desemnează.
O mantra acţionează ca un factor de integrare psihică a fiinţei. Ea trezeşte anumite potenţialităţi ale fiinţei umane, în corespondenţă cu nivelul pe care acţionează, apropiind-o de starea de desăvârşire, de unitate. De aceea, fiecare mantra acţionează specific pe diferite niveluri ale fiinţei. Un astfel de sunet arhetipal poate să înalţe fiinţa umană către universalitate. Mantra-ele oferă omului posibilitatea de a realiza armonia dintre lumea interioară şi lumea exterioară, armonia dintre corp şi spirit.
Aşa cum am spus, mantra-ele scurte sunt expresia unor sunete esenţiale, arhetipale. Ele nu au un înţeles discursiv, conceptual sau ideatic, accesibil minţii limitate, fiind anterioare formării limbajului. Aceste sunete -- sămânţă sau bija trezesc la viaţă imagini primordiale ale subconştientului. De exemplu, bija mantra LAM este în legătură cu simbolul pătratului, asociat în tradiţia yoghină elementului pământ, bija mantra VAM este în legătură cu simbolul semilunii, pe care tradiţia yoghină îl asociază elementului apă etc. Aceste elemente sunt corelate cu proprietăţi precum soliditatea (pământul), fluiditatea (apa), căldura (focul) etc., care sunt, la rândul lor, asociate funcţiilor diferiţilor centri de forţă (chakra-e) ai corpului. Utilizarea unei bija mantra-e armonizează centrul subtil de forţă (chakra) respectiv purificare, armonizare şi rafinare a fiinţei.

4. ASCENSIUNI SPIRALE
* Purifică energia care curge prin Axul dvs. de Lumină
* Elimina orice blocaj eteric de-a lungul coloanei vertebrale
* Puteţi îndrepta acest sunet în sus -- de-a lungul liniei vieţii dvs. -- spre octave superioare ale fiinţei dvs.
* Îmbunătăţeşte orice activităţi legate de ascensiune

5. CUMUL DE STRĂLUCIRE (Peria eterică)
* Asigură flux lin, liber de energie prin canalele dvs. de energie eterice, prin eliminarea tuturor blocajelor locale
* Echilibrează emisferele cerebrale, atunci când se ascultă cu căşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...