joi, 19 februarie 2015

Utilizarea aurei si amplificarea puterii psihice-legea atractiei


Puteti folosi aura pentru putere psihica si lucruri magice.Aura d-voastra este campul de energie care va inconjoara.Manifestarea succesului si a oricarei intentii depind de energia de care dispuneti si mintea subconstienta.Ce este specific aurei tale sunt modele energetice continute in subconstientul tau.Puterea pe care o aveti  este dictata de forta aurei d-voastra care va determina puterea de atractie si felul in care atrageti diversi oameni si lucruri in viata d-voastra.

Aura este la fel ca si o amprenta,fiecare om,va avea o aura specifica.Nu exista doua aure la fel.Aura poate fi folosita pentru a te proteja,atrage,influenta,vindeca.Acest domeniu al bioelectricitatii din jurul tau ,sau din jurul oricaror lucruri,poate fi poate fi programat folosindu-te de minte.Noi am stiu ca aura tine doar de lucruri pasive,in realitate aura poate fi programata pentru a-ti schimba realitatea.Puteti utiliza aura intr-un mod activ pentru a influenta lucrurile si fenomenele din viata in timp real.Veti afla cum sa utilizati aura pentru aceste fenomene.

Un motiv comun pentru esecul in obtinerea oricarui lucru,este ca nu dispunem de suficienta forta personalaCu cat sufletul tau are mai multa putere,cu atat mai repede vei obtine ceea ce vrei.Vezi zicala''dorintele fierbinti se indeplinesc mai repede''.(aici intervine si recuperarea partilor din suflet,pe care am sa o abordez intr-un curs).
Revenind la aura putem spune ca aura este puterea sufletului tau,si ea poate fi potentata prin exercitii pentru recuperarea partilor din suflet,prin lucrul cu culorile,prin tai-chi,si chi kung,sau toate la un loc si atunci veti beneficia de o aura extrem de puternica capabila sa va sprijine in multe domenii ale vietii.

Exista posibilitatea ca aura sa poata fi programata pentru a face diverse lucruri.Aura programata prin intentie fiind de fapt o prelungire a subconstientului,va putea actiona in mod eficient pentru atrage prosperitate,succes si chiar membri de sex opus,prin amplificarea charismei.

Exista si moduri neortodoxe de a-ti programa aura,insa din motive evidente,am sa evit acest subiect,pe care unii autori nu s-au sfiit sa le prezinte.

Majoritatea dintre noi vrem ca lucrurile dorintele noastre sa se implineasca mul mai usor.Avand in vedere ca aura si subconstientul sunt intrisec legate,pe baza cunoasterii acestui fenomen,si a unor cunostinte legate de aura ne putem mari substantial eficienta pentru ca aceste dorinte sa devina tangibile,in masura in care ele sunt si destul de plauzibile.

Cu cat vei invata sa-ti construiesti o aura mai puternica cu atat te vei bucura de mai multa protectie,sanatate,charisma si energie si de aici implicit si fericire.O aura puternica in mod pozitiv atentie,pot fi si aure puternice in sens negativ,in cel din urma caz,facandu-te o persoana non atractiva pentru cei din jur.De aceea pentru a fi sigur ca ai o aura puternica in sens negativ,poti contracara acest lucru cu aceasta afirmatie.''Aura mea este pozitiva,mult mai pozitiva decat multimea din jurul meu''.Acest lucru iti va polariza aura in sens pozitiv,dandu-ti o aura charismatica.

Sunt si oameni care au aurele extrem de slabe,acestia sunt cei mai influentabili si in general nau o sanatate precara,si sunt predispusi la evenimente nedorite de tot felul,sunt mici vampirasi uneori(in sens energetic)au nevoie de energie.Insa si acestia prin utilizarea acestor cunostinte pot deveni oameni puternici.

Puterea aurei d-voastra va determina succesul d-voastra.
Avand o aura puternica este si cheia materializarii mai usoare a unor dorinte,obiective.

Si acum datorita faptului ca de-a lungul intregii zile noi interactionam adesea cu aurele celor din jur,si uneori ne impletim aurele in mod involuntar,noi putem prelua in felul acesta si tendinte,diverse energii,forme gand care ne pot perturba considerabil.De aceea este imperios necesar sa invatam sa ne curatam aura pentru o igiena astrala si fizica.(In cadrul unui curs veti primi si un exercitiu simplu de protectie aurica si astrala,care va poate fi feri chiar si de accidente,sau violente).

Altfel ea poate fi chiar programata din start  si mai simplist pentru a va proteja 

Asadar intocmai ca un calculator si aurele pot fi programate prin meditatii si afirmatii pentru a obtine rezulatate specifice pe care le intentionati.Programul poate ramane in aura,mult timp adeseori insotindu-te si in cealalta viata.Deci aceasta este puterea ta personala,invata cum sa o utilizezezi.

Aura poate fi programată prin hipnoza. Acum, când începi să lucrezi cu aura şi cu subconştientul, trebuie să fi clar şi specific 100% cu privire la fiecare aspect a ceea ce îţi doreşti. Spre exemplu, în cazul dragostei, nu o să îţi doreşti pe cineva care nu este disponibil; în cazul banilor, nu o să îţi doreşti să vină la tine printr-o tragedie – aşadar fii mereu specific și clar. E bine sa spui chiar in felul urmator pentru o integrare armonioasa.
Atrag acum banii de drept divin.Atrag acum partenerul/a  de drept divin.
Atunci când se lucrează cu mintea, cum ar fi în magia ceremonială, energia ia cea mai rapidă şi cea mai scurtă cale pentru a-ţi aduce rezultatul dorit, iar dacă nu este acoperit fiecare aspect, orice energie nedirecţionată va cauta orice este disponibil şi rapid. Culoarea energiei este foarte importantă şi ea, atunci când se programează aura. Mai jos sunt câteva exemple despre felul în care ne putem programa aura în mod efectiv, pentru a face/atrage anumite lucruri:


Programarea aurei

Programează-ţi aura să îţi atragă ceva ce îţi doreşti. În acest caz, rezultatele pot fi nemaipomenite. Ideea este că îţi poţi folosi aura să îţi aducă orice îţi doreşti. Începe cu ceva uşor şi lucrează treptat, cu lucruri din ce în ce mai dificile. Atunci când începi cu un lucru prea greu, poţi eşua, iar aceasta te poate descuraja. De asemenea, ceea ce ceri trebuie să fie posibil din punct de vedere fizic. Orice lucrare mentală va lua cea mai scurtă cale disponibilă pentru a-ţi aduce ceea ce vrei, aşadar, asigură-te că eşti specific. Spre exemplu, atunci când faci o afirmaţie pentru a atrage bani - dacă nu specifici că aceşti bani sunt pentru tine, ca să îi păstrezi şi cheltuieşti aşa cum vrei - aceştia pot veni la tine şi pot fi chiar şi în mâinile tale; de exemplu, poţi ajunge casier la o bancă sau într-un magazin: o să manevrezi mari sume de bani, însă fără ca aceştia să fie ai tăi. Aşadar, fi mereu specific!

1. Intră în transă uşoară

2. Inspira energie. Culoarea alb-aurie este pentru toate scopurile, însă poţi folosi şi energie depinde de scopul lucrării. Umple-ţi întreaga fiinţă cu această energie, până când radiezi de lumina acesteia.

3. Acum programează-ţi aura. Afirmă: "Aura mea îmi atrage ____, într-un mod uşor şi fără efort". Afirmă acest lucru de 5-10 ori.

4. Scoate-ţi acest lucru din minte şi nu te mai gândi la el. Dacă eşti îndeajuns de puternic, ceea ce ţi-ai programat aura să îţi aducă, ar trebui să vină într-o scurtă perioadă de timp.

Îţi doreşti dragoste în viaţa ta:

Intră în transă – cu cât mai profundă cu atât mai bine şi vizualizează-ţi aura. Inspiră energie şi afirmă de câteva ori, la timpul prezent, o afirmaţie asemănătoare.
“Aura îmi atrage un/o (partener/ă de dragoste/sex, suflet pereche, orice) perfect pentru mine”. Simte-te liber să schimbi afirmaţia în aşa fel încât să se potrivească nevoilor tale. Afirmă acest lucru cu intenţie, de 5 – 10 ori, în timp ce inspiri energie (afirmi o singură dată pe inspiraţie).

Ai nevoie de protecţie:

Inspiră o lumină puternică alb-aurie şi adun-o în mijlocul corpului tău, vizualizând-o din ce în ce mai strălucitoare. Continuă să o expandezi odată cu expiraţia. Energia ar trebui să crească din ce în ce mai mult în strălucire. Fă acest lucru până când eşti inconjurat complet de această energie.
Afirmă: “Aura mea este foarte puternică şi mă protejează tot timpul”.
Pentru a-ţi construi un câmp energetic de protecţie puternic, fă acest exerciţiu regulat.

Vrei să laşi o impresie bună:

O aură puternică îi va influenţa adesea pe ceilalţi, să îţi facă favoruri.
Afirmă: “Aura mea lasă o foarte bună impresie lui ______”. Dacă foloseşti acest lucru pentru un interviu, poţi zice “persoanei/lor care mă intervievează maine” – poţi modifica oricum vrei, pentru a se potrivi situaţiei tale. Întotdeauna construieşte-ţi afirmaţiile la timpul prezent. Subconştientul nu înţelege cuvântul “va” sau “o să”; “o să” nu se îndeplinește niciodată.

Pentru a ţine departe de tine persoanele nedorite:

Inspiră o lumină alba şi strălucitoare ca Soarele; energia albă are proprietăţi reflectoare.
Afirmă: “Aura mea îl/o respinge pe ____, îl/o sperie (îngrozeşte, etc) şi îl/o ţine departe de mine, tot timpul”
Atentie,utilizeazeaz-o in situatii extreme doar,cand poti fi agresat/a altfel nu cred ca ai vrea sa-i sperii pe cei din jur.

Pentru a te vindeca:

Pentru vindecare este nevoie de multă energie. Energia de la Soare este excelentă în acest scop, atunci când este invocată şi direcţionată (prin vizualizare şi afirmaţii) către organul bolnav. De asemenea, Soarele conţine toate culorile chakrelor, în cea mai pură şi vibrantă formă. Soarele reprezintă cea mai puternică sursă de energie existentă. Atunci când suntem bolnavi, avem de a face cu o dezechilibru în chakra/ele care guvernează peste organul bolnav. Pentru a te vindeca, trebuie să lucrăm atât cu culoarea chakrei care guvernează organul respectiv, cât şi cu opozitul acesteia, pentru a restabili un echilibru.

Inspiră energie de culoarea chakrei care guvernează peste partea afectată a corpului tău şi afirmă:
“Inspir energie ___(culoarea)___ care îmi echilibrează chakra ____ şi îmi vindecă ____”
După ce termini, inspiră energie albă şi echilibrează-ţi aura.

Aurele celorlalţi pot fi şi ele programate.

Din ceea ce ai citit mai sus, ar trebui să ai deja o idee despre cum să îţi poţi construi propriile afirmaţii.

Pentru a proteja pe cineva:

Aşează o lumină alb-aurie în jurul persoanei. Pentru rezultate mai bune, cel mai bine e să faci acest lucru într-o transă profundă.
Afirmă: “Pun o puternică aură de protecţie în jurul lui ____. Această aură îl/o protejează întotdeauna şi în toate felurile”. Acest lucru ar trebui să fie făcut în mod regulat, de preferinţă când el/ea doarme.

Pentru a vindeca pe alţii:

Vizualizează o aură puternică, de culoare alb-aurie, înconjurând în totalitate persoana pe care vrei să o vindeci. Ar trebui să foloseşti energie colorată şi aici (vezi mai sus paragraful cu vindecarea personală).
Afirmă: “Pun o puternică energie vindecătoare în aura lui ____. Această energie luptă în mod efectiv împotriva ____ şi îi restaurează sănătatea perfectă.” În cazul unei boli serioase, acest lucru trebuie făcut de multe ori, în fiecare zi. Vindecarea altora te poate seca de energie, motiv pentru care este mai bine să începi cu vindecare de la distanţă, dacă nu eşti experimentat. De asemenea, este periculos să ai contant direct cu persoana bolnavă, spre exemplu cu chakrele mâinilor, deoarece boala poate fi absorbită în vindecător. Dacă totuşi insişti să practici o vindecare prin contact direct, asigură-te că ai o aură foarte puternică şi că îţi rezervi timpul necesar pentru a ţi-o curăţi în mod temeinic după o fiecare astfel de sesiune. Energia de la Soare este cea mai efectivă în curăţarea aurei.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

vezi si http://vitalitatemaxima.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...