vineri, 6 martie 2015

Campul de lumina,chacrele si tineretea                      

Atunci cand campul energetic de lumina devine toxic,in urma poluantilor din mediu si a celor emotionali,chacrele se infunda.Procesul este analog unui motor ale carui pistoane sunt blocate in mocirla.Chacrele se infunda cu reziduuri si incep sa se invarteasca alene,astfel incat nu mai avem energie si devenim usor iritabili sau deprimati.In cele din urma,ele se inchid,iar sistemul imunitar cedeaza.

Calitatea rezervelor de combustibil din Campul Energetic de Lumina ne influenteaza longevitatea.Atunci cand rezervele noastre de energie devin toxice,chacrele transporta aceste toxine.Oamenii de stiinta care studiaza imbatranirea au descoperit ca ceasurile biologice din corp nu actioneaza dupa timpul liniar.Celulele noastre nu au un numar limitat de ani.In schimb,au un numar limitat de vieti,un numar limitat de dati in care se pot multiplica si isi pot face copii fidele.Sa spunem,de exemplu,ca celulele ficatului isi pot face o suta de copii,inainte sa cedeze

.Daca ai ingheta niste celule hepatice dupa patruzeci si noua de replicari,ele ar continua sa se divida de inca cinzeci si unu de ori.Chiar daca fiecare celula poate avea o suta de vieti,obiceiurile tale alimentare si stilul de viata vor avea mare influenta asupra toxine inspre sistemul nervos central si ne imbolnavim sau chiar murim.Eficienta cu care noi dam calitate acestei vieti.Daca vei consuma mari cantitati de alcool,vei reduce durata de viata a ficatului.

Tot atat de importanta pentru longevitate,ca si stilul de viata si dieta,este este care determina calitatea rezervelor din Campul Energetic de Lumina.
Atunci cand ne aflam intr-un stres emotional sau fizic,ne irosim foarte repede rezervele de combustibil,care scad in mod periculos.Campul Energiei Luminoase,.

De cat de bine ne pastram si ne regeneram rezervele de lumina,depind durata si calitatea vietii noastre.O cale de de a ne spori rezervele de lumina,este sa cresteti viteza chacrelor,permitandui fiecarui vortex de energie sa se invarta la frecventa optima.O chacra curata este capabila sa atraga energie naturala, pentru a umple rezervele din Campul Energiei Luminoase,pastrandu-ne sanatatea intr-o stare exceptionala...

Daca am putea vedea cu ochii liberi aceste vartejuri energetice - spune autorul - am observa ca la o femeie sau un barbat de 25 de ani ele se rotesc toate cu acelasi numar de rotatii pe unitatea de timp, lucrand toate impreuna in armonie. Daca am urmari insa aceste vartejuri la o persoana aflata la mijlocul vietii, am constata ca unele dintre ele si-au incetinit dramatic viteza de rotatie si ca fiecare dintre ele se roteste cu o viteza diferita.

Cel mai incet va provoca, in acea parte a corpului unde se afla, deteriorari,cel mai rapid va produce nervozitate, anxietate si stare de epuizare. O chacra curata este capabila sa atraga energie naturala,pentru a umple rezervele din Campul Energiei Luminoase,pastrandu-ne sanatatea intr-o stare exceptionala.Biologii compara cateodata procesul de imbatranire a celulelor,cu efectuarea unei fotocopii a unei fotocopii.La cea de-a 99-a fotocopie,imaginea incepe sa devina neclara.

Cand ne apropiem de varsta de 40 de ani,pielea noastra incepe sa isi piarda elasticitatea,ridurile superficiale din jurul ochilor devin tot mai pronuntate si incep sa apara ridurile adanci...Ce bine ar fi daca am putea gasi imagineaq originara,ca sa-i facem o copie!....<

Si totusi… 
Kyron spune ca organismul trebuie sa se supuna vointei noastre. 

Draga corp, al meu,du-te la Matricea mea Originara Divina si reprodu-o

Pentru consultatii si sedinte

Tudor Cornel Iosub- tel 0767948273 

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)


tudor.cornel.iosub@gmail.com


                  vezi si;tinerete fara batranete,telomeri si telomeraza

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu