duminică, 15 martie 2015

Contemplarea operelor de arta.


1.Stai confortabil in fata unei opere de arta;pictura,stampa,desen,fotografie.Nu conteaza ce fel de imagine este,dar ar trebui sa fie una care sa-ti placa.
2.Relaxeaza-te si liniste-ti mintea.
3.Gaseste cele mai importante detalii ale imagini si apoi apuca-te sa o desfasori in spatiu.,ca si cum imaginea ar iesi din rama extinzandu-se si devenind realitate.Ar putea fi util sa te concentrezi intr-un anumit punct in timp ce faci acest lucru.
4.Indreapta-ti atentia ,dinspre detaliile principale spre cele secundare,fara a-ti lua ochii de la imagine.
5.Dupa aceea incepe sa te deplasezi prin elementele contrastante pamant/apa/sus/jos,stanga -dreapta si invers.
6.Apoi schimba perspectiva de la detaliile evidente la cele de fundal si invers.
7.Cu ochiul stang,concentreaza-te pe partea stanga a imagini,iar cu ochiul drept pe partea dreapta inchizand ochii pe jumatate.
Ai nevoie de ceva practica,dar acest lucru te va ajuta sa-ti creezi o vedere aproape stereoscopica a imaginii.
8.Inchide ochii si incearca sa-ti imaginezi ca vezi imaginea prin pleoape,concentrandu-te din ce mai adanc asupra ei.
9.Este posibil sa simti o usoara ameteala cu tendinta de a te inclina in fata ,spre imagine.
10.Vei putea vedea aproape dincolo de rama si vei avea senzatia de spatiu si de continuare a imagini.

Acest exercitiu impreuna cu  tehnicile care lucreaza cu eterul de imprimare,care le voi preda in cadrul unui curs  te vor duce la reusita totala a tehnicilor

si toate acestea potentate de Neurobright care poate ajuta foarte mult in formarea unei imagini mai clare si a memoriei fotografice prin continutul ridicat si de Fosfatidilserina.

 Veti putea calatorii efectiv prin alte dimensiuni;Prin folosirea unui anumit tip de meditaţie, înveţi asadar cum sa accesezi acest alt „tu“, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel. Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu