miercuri, 11 martie 2015

CUM SA CITESTI MINTEA CUIVA IN PATRU PASI SIMPLI!?


Fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand sta fata in fata cu cineva interlocutorul sa fie sincer. Asta se intampla insa foarte rar, de aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva trucuri cu care poti sa citesti adevaratele ganduri ale cuiva si iata care sunt invataturile unui lider in antrenament psihic.
1.       Curata mintea de toate gandurile
Curata-ti mintea de toate gandurile si grijile cotidiene si deschide-te pentru a-I intelege pe ceilalti si ia in calcul toate posibilitatile care te inconjoara. Nu te gandi la orice. Incearca sa simti totul. Incearca sa devii una cu mediul inconjurator si cu mintea celui care se afla in fata ta si vrei sa-I citesti gandurile.
2.       Vezi ceea ce vezi – asa ca concentreaza-te asupra a ceea ce nu vezi cu ochii. De exemplu, uita-te la persoana indeaproape si concentreaza-te asupra sa. Apoi studiaza tot ce nu apartine persoanei, incluzand scaunul pe care este asezat si tot ce este in imediata apropiere a corpului sau. Aceasta iti va da senzatia de delimitare a tot ceea ce este si ce nu este acea persoana, ceea ce este essential in citirea gandurilor sale fara sa interferezi cu fortele si energiile care graviteaza in jurul fiecarei persoane.
3.       Priveste persoana direct in ochi timp de 10 – 15 secunde iar apoi opreste-te brusc si uita-te in alta parte. Incearca sa-I vizualizezi fata si ochii in mintea ta si concentreaza-te intens pentru a-ti define ceea ce simti despre acea persoana. In acest moment te vei afla in gandurile persoanei din fata ta. Lasa-l sa-ti simta gandurile tale.
4. Incepe o comversatie cu respective persoana. In timp ce vorbesti mintea ta va fi alimentata cu gandurile sale, cu sentimentele sale, cu dorintele si planurile sale. Nu uita ca este foarte important in acest punct sa ai incredere in instinctele si intuitia ta. Nu incerca negarea gandurilor care iti intra in mintea ta. Trateaza-le in mod corect sau arhiveaza-le in memoria ta pentru a le analiza si utiliza mai tarziu. Este alegerea ta cum le folosesti!
http://sanatate.caplimpede.ro/cum-sa-citesti-mintea-cuiva-in-patru-pasi-simpli/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...