luni, 9 martie 2015

Ziduri si Crezuri- Bashar-Meditatie de recablare si acordare cun noi dimensiuni


Am descoperit ceva excelent lucrand cu materialul lui Bashar – Brick Walls & Beliefs. Este vorba de siretlicurile pe care le au la dispozitie Convingerile Negative. Primul ar fi ca acele convingeri negative nu pot fi sub nici o forma schimbate. Al doilea ca daca schimbi o convingere negativa, nu vei supravietui. Al treilea, convingerile negative se ataseaza de ceea ce noi percepem a fi Placere (in opozitie cu Durere, ceva Inconfortabil, etc),oferindu-ne o falsa recompensa pentru a perpetua convingerea negativa. Al patrulea, se foloseste de o structura complicata, pentru a distra mintea fizica.

Structura este de felul acesta:
Convingere Negativa se intareste prin: Paranoia, Proiectie, Recompensa, Rationalizare, Justificare si Respingere. E foarte foarte tare cand te uiti obiectiv la mecanism si iti deschizi ochii. Ideea e ca toate convingerile noastre negative se folosesc de o combinatie de tehnici.
De exemplu si scriu exact cum mi-am notat astazi pe hartie, lucrand cu materialul Bashar: Pentru a evita dezamagirea de a descoperi ca ceea ce crezi despre tine este atat de rau pe cat ti-ai imaginat folosindu-te de mintea ta fizica, cedand convingeri negative, refuzi din start sa cauti convingerea pozitiva, de exemplu ca esti tot timpul iubit.
Practic convingerea negativa se foloseste de ea insasi pentru a se reintari! Adica, odata ce incepi sa explorezi, de fapt gasesti tot convingerea negativa initiala, dar deghizata altfel!
Astfel, daca nu incepi sa explorezi pentru a descoperi convingerea pozitiva, iti spui ca este mai bine sa stai unde esti, fiindca daca incerci sa iesi de acolo, vei fi dezamagit sa descoperi ca nu poti ajunge la pozitivitate.
Bashar foloseste analogia Yin-Yang, adica in intuneric exista o portita de lumina, numai ca ea este camuflata de convingerile negative, care pentru a face acest lucru, au nevoie de ceva complex, cum ar fi cele 6 elemente despre care am vorbit: Paranoia, Proiectie, Recompensa, Rationalizare, Justificare si Respingere.
Paranoia poate sa mearga mana in mana cu recompensa. Uitati-va in jur. Multi oameni prefera sa creada in tot felul de lucruri negative, ca si cum totul este impotriva lor, apoi primesc o falsa recompensa data de Stabilitatea obtinuta.
Convingerile negative se folosesc de Proiectie, spunand ca chiar si daca alegi o convingere pozitiva, ea tot va fi negativa pana la urma, in mod automat. Dar aici este cheia, o convingere pozitiva nu devine in mod automat negativa, sau nu faci saltul asa fara discernamant, pentru ca in Pozitivitate, intr-adevar exista o usa catre negativitate, dar tu o vezi clar. Daca mergi spre -, este o alegere clara.
Este super profund materialul lui Bashar. O alta carte pe care o au la indemana convingerile negative, este Respingerea. De exemplu respingerea faptului ca acesta este un mecanism mecanic valabil. Mintea fizica poate respinge chiar si ideea de Paranoia, spunand Nu, Eu nu sunt paranoic. Dar paranoia are si ea anumite grade. Este o proiectie, spunand ca ce e in exterior e automat negativ, sau are potentialul de a fi negativ oricand.
Convingerile negative se ataseaza de instinctul supravietuire, spunandu-ti ca daca crezi in ele, macar uite vei reusi sa supravietuiesti.
Te fac sa crezi ca, daca iti dovedesti ca esti fara de valoare -> inseamna ca intreaga ta lume se va darama -> nu vei supravietui.
Dar cum ai putea sa supravietuiesti stiind ca ai valoare? Foarte bine, pentru ca Dumnezeu nu creaza lucruri fara de valoare, daca existi inseamna ca exista o ratiune pentru a exista.
Deci este eronat ce spun convingerile negative, de fapt mecanismul prin care ele se autosustin, si tocmai ca este eronat ii da de lucru mintii fizice, care ii plac astfel de provocari.
http://www.puterea-creatiei.ro/bashar-ziduri-si-crezuri/
Meditatia Holotopica 

 
Meditatia Holotopica iti permie sa -ti recablezi structurile neuronale,sa fi mai flexbil,sa permiti accesarea noilor dimensiuni.Vei incepe sa percepi straturi diferite,nivele diferite,ale structurii multidimensionale.Vei deveni o antena mai sensibila capabila sa se acordeze cu Sinele mai inalt.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu