luni, 28 septembrie 2015

TEORIE INCREDIBILĂ: Corpul are capacitatea de a se vindeca de unul singur

VIDEO. TEORIE INCREDIBILĂ: Corpul are capacitatea de a se vindeca de unul singur

Dean Ornish vorbește în videoclipul de mai jos despre capacitatea corpului de a se vindeca de unul singur, în atingerea scopului suprem al oricărei ființe umane: fericirea. Acesta susține că organismul uman se poate autovindeca doar dacă luăm în calcul eliminarea cauzei problemei care ne frământă atât de mult. 

Conferința susținută de Dean Ornish este o combinație între spiritualitate și motivație pentru un stil de viață sănătos. Ornish vorbește despre neputința medicinei în a opri robinetul încercând să prevină inundația, despre „înțelepciunea perenă” sau despre yoga și alte astfel de practici spirituale care nu au ca scop ”obținerea” fericirii, întrucât fericirea nu se obține, ci este. 

Ornish vorbește despre prietenia cu maestrul yoghin Swami Satchidananda care l-a învățat o serie de lucruri neștiute despre viață. Acesta susține că în urma colaborării timp de ani de zile cu maestrul yoghin a ajuns la concluzia că oamenii au un corp care are capacitatea de a se regenera, la fel și starea sufletească a fiecărui om, în funcție de șansele pe care i le dăm fiecare dintre noi.

De asemenea, Ornish atinge și subiecte sensibile precum depresia și singurătatea, care sunt boli mai grave decât obezitatea sau viciul fumatului, întrucât oamenii ajung să fumeze excesiv sau să mănânce până uită de ei pentru că sunt singuri sau se simt deprimați, iar țigara și mâncarea sunt prietenii lor cei mai fideli.


sursa;http://teotrandafir.com/video-teorie-incredibila-corpul-capacitatea-de-se-vindeca-de-unul-singur/30006/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...