luni, 15 august 2016

Deprinderea parapsihica cu propriul corp


 Ce se întâmpla, doctore? Încrederea în propriul corp

Nu are importanta cât de des mergeti la doctor sau la un practicant al medicinei alternative, întotdeauna încercati sa ramâneti în contact cu propria conditie fizica. Ceilalti nu pot resimti simptomele în locul dumneavoastra, asa ca sunteti dator sa le acordati atentie. Dar mai întâi trebuie sa deveniti constient de ele.

 Pentru a reusi acest lucru, încercati exercitiul urmator. Puteti înregistra cuvintele pe o caseta, pentru a le asculta ulterior sau rugati un prieten sa vi le citeasca ori cititi-le dumneavoastra de câteva ori înainte de a începe. Puteti pune niste muzica linistitoare pe fundal. 

Un bun exercitiu pentru jurnalul dumneavoastra parapsihic îl reprezinta notarea tuturor senzatiilor interceptate, cu privire la simptome. Descrieti totul. S-ar putea sa receptati o voce, o imagine, o impresie kinestezica sau chiar un miros. 

Nu încercati sa va analizati experienta în timpul desfasurarii ei, ci asteptati pâna se încheie si lucrurile se linistesc. Amintiti-va, ca si în cazul tuturor celorlalte exercitii, ca la început s-ar putea sa va simtiti ca si cum ati inventa raspunsurile. Dar perseverati si notati-va tot ce vi se întâmpla. Nu rationalizati. Puteti încerca sa scrieti în timp ce parcurgeti exercitiul sau puteti retine impresiile pentru a le nota mai târziu. Sa începem. 

Medicul launtric 

Care dintre simptomele fizice pe care le aveti va îngrijoreaza? Descrieti-le aici: 

Asezati-va într-o pozitie confortabila si închideti ochii. Inspirati adânc de câteva ori, pentru a va relaxa. Expirati lent de fiecare data. Numarati lent de la 10 la 1 si simtiti-va din ce în ce mai relaxat, cu fiecare respiratie. Daca accesarea sanctuarului interior va ajuta la relaxare, s-ar putea sa doriti sa-l accesati în acest moment al exercitiului. 

Începeti sa va concentrati încet asupra acelei zone a corpului care va îngrijoreaza. Permiteti-i atentiei sa zaboveasca acolo. Lasati orice imagine sau senzatie sa devina constienta. Imaginati-va ca simptomul dum¬neavoastra are voce. Întrebati-l: „Ce încerci sa-mi transmiti?” sau „Ce pot face ca sa te ajut?” Notati orice informatie aici: 

Pauza. 

Ati simtit vreun sentiment sau vreo emotie în timpul acestui exercitiu? Daca 

da, mentionati aici: 

Pauza. 

Ce senzatii ati simtit în corp sau în acea zona a corpului? Precizati aici: 

Pauza. 

Mai este ceva ce ar vrea simptomul dumneavoastra sa va dezvaluie? Notati aici: 

Atunci când sunteti pregatit, deschideti ochii si întoarceti-va la starea de constiinta normala. Ce anume ati învatat? 

Acum, gânditi-va la alte moduri (diferite) de a reactiona, pentru atunci când simptomul va reaparea. Descrieti câteva optiuni aici: 

Am avut odata o eleva care si-a imaginat un medic launtric în adevaratul sens al cuvântului, cu halat alb si stetoscop, drept ghid interior pentru acest exercitiu. El i-a oferit informatii despre simptomele sale si despre ce putea face pentru a se vindeca. Cu toate ca ea avea nevoie de un medic pentru prescrierea unui tratament, organismul ei a fost cel care i-a semnalat o posibila boala. De asemenea, simptomele va pot ajuta pe mai multe cai în mentinere starii de sanatate. Daca afectiunile sunt grave, atunci veti auzi tare si clar mesajul care va spune ca trebuie sa consultati un medic. Pe de alta parte, durerile mici, rare, pot fi semnale preventive de avertizare - ascultati-le si acordati-va timp pentru a intra în contact cu sinele. 

SURSA.NET

  • Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
    Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
    jurnalist 
    Instructor Yoga


    In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga  si nu putin lucru,initieri in sexualitatea magica.
    Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

    Tel;O769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...