duminică, 21 august 2016

Exercitii de control al energiei sexuale


Deschiderea spontana si practica iscusita merg mana in mana pentru a dezvalui fericirea pe calea sexualitatii iluminatoare. Aceasta ultima parte a cartii descrie exercitii specifice pentru a restaura fluxul natural de energie in circuitul intern al corpului tau, pentru ca iubirea sa-si gaseasca calea. Aceste exercitii sunt universale, adica au fost descoperite si redescoperite de mii de ani in diverse locuri de pe glob, in China, Tibet, Japonia, India, Europa si cele doua Americi. Pentru ca aceste exercitii sa aiba efect pentru tine trebuie sa le descoperi si apoi sa le redescoperi valoarea mereu si mereu, in fiecare moment. Fa-le iarasi si iarasi, pe baza propriilor revelatii. Fa ca aceste exercitii sa iti devina proprii.
Exercitiile sunt eficiente. Dar trebuie sa le faci, in special cand obiceiurile tale superficiale generate de tensiuni, frici si inchidere incearca sa te tina iar la distata de iubirea ta profunda. Este important sa te joci cu aceste exercitii, sa le abordezi cu atentie pentru a-ti dezlega nodurile de tensiune specifice si a elibera fluxul natural al energiei tale sexuale. Pentru a obtine cele mai bune rezultate in urma practicii acestor exercitii combina auto-disciplina ferma cu prospetimea si incantarea  fiecarui moment si cu o parte importanta de creativitate intuitiva.
In timp ce faci aceste exercitii aminteste-ti acest principiu: Puterea energiei sexuale ce se transmite intre doi iubiti este determinata de obicei de deschiderea catre iubire si placere a femeii; profunzimea cu care energia sexuala este transmisa intre doi iubiti este determinata de obicei de capacitatea de a vehicula energia in mod constient a barbatului.
Aceasta inseamna ca energia sexuala in sine este un dar feminin. Unde se duce aceasta energie sau cum este ea folosita, este un dar masculin. Bineinteles, fiecare dintre noi, indiferent daca suntem de sex masculin sau feminin este liber sa aleaga, in fiecare moment, an dupa an, cand prefera sa ofere darurile sexuale predominant feminine sau predominant masculine.
Daca extazul nestapanit nu se poate exprima in totalitate prin corpul femeii, atunci sexul va deveni rece, mereu la fel si neinteresant.
Daca barbatul nu este capabil sa determine cuplul sa ajunga la revelatii din ce in ce mai adanci ale iubirii, abandonului si comuniunii divine, atunci sexul va deveni frustrant, diletant, chiar patetic, doar o umbra a intregului sau potential.
Fiecare dintre noi are atat puteri feminine, cat si masculine. De aceea fiecare dintre noi poate spori energia sexuala (prin aspectul feminin) si poate directiona energia sexuala catre anumite zone (prin aspectul masculin). Cu toate acestea, in orice moment al unui act sexual, un partener are de obicei rolul fortei predominant feminine a puterii de a radia, in timp ce celalalt partener are rolul fortei predominant masculine de permanent indrumator. Unul este mai atragator; unul este in masura mai mare cel care comanda. Daca aceasta polaritate sexuala nu este luata in considerare sau este reprimata, dragostea tinde sa isi piarda pasiunea si profunzimea.
Cand exercitiile prezentate aici coboara de pe hartie in patul tau, este posibil sa se produca ceva curios. Pe masura ce energia sexuala se acumuleaza, este posibil ca partenerul predominant feminin sa uite sa faca exercitiul pe care vi l-ati propus impreuna. Pe masura ce iubirea va deschide inimile in fericire din ce in ce mai mare si placere coplesitoare, partenerul masculin este prea patruns de extaz pentru a se mai preocupa de aspectele tehnice ale respiratiei sau ale transferului de energie.
Din fericire, aceasta are o finalitate buna, deoarece, de obicei, partea masculina din fiecare dintre noi se bucura de adancirea si perfectionarea practicilor de transformare.
In timpul interactiuni sexuale, daca partenerul masculin face un exercitiu cu profunzime, fiind total prezent, cu sensibilitate, bucurie si indemanare, de obicei, partenerul feminin (daca este suficient de deschis) va rezona aproapa fara efort, reusind sa ajunga la aceeasi profunzime. Din punct de vedere sexual, cand cei doi parteneri se respecta unul pe altul si au incredere unul in celalalt in iubire, partenerul feminin il va urma pe cel masculin, oriunde se indreapta acesta.
Prin urmare, daca tu esti un barbat cu o energie predominant feminina, nu te ingrijora daca devii atat de deschis in extaz in timp ce faci dragoste, incat nu iti amintesti sa exersezi exercitiile tehnice de respiratie prezentate aici. Relaxeaza-te doar in placerea naturala a corpului tau. Exprima-ti increderea si placerea cand femeia iubita cu o natura masculina face bine exercitiul si nu iti inhiba exprimarea durerii sau plictiselii cand ea nu reuseste exercitiul. Deschide-te in fata propriei iubiri. Deschide-te in fata iubirii iubitei tale. Si apoi deschide-te de dragul iubirii insasi. Exerseaza primirea iubirii si energiei in fiecare parte a corpului tau, respiratie cu respiratie. Abandoneaza-te in totalitate pentru a fi miscat si respirat de iubire. Dragostea va avea caile ei proprii.
Aceste exercitii pot parea dificile la inceput, dar odata ce incepi sa le faci ti se vor parea usoare. Ca si in cazul in care inveti sa conduci o masina, la inceput te poti simti depasit de detalii. Cum ai putea fi atent in acelasi timp sa vezi ce se intampla pe sosea, ce iti apare in oglinda retrovizoare, daca benzile de circulatie sunt libere, sa privesti si la turometru si indicatorul de benzina, sa stii cand sa accelerezi si cand sa franezi, si, fereasca Dumnezeu, sa trebuiasca sa mai utilizezi concomitent si ambreiajul si cutia de viteze!
Dar cu putin exercitiu, ceea ce la inceput parea complicat devine practic foarte usor. La fel este si cu exercitiile acestea de control a energiei sexuala. Exerseaza fiecare exercitiu atat cat iti poti aminti, apoi mai analizeaza-l odata, inainte de a-l pune in practica iar. Exerseaza si analizeaza, exerseaza si analizeaza.
Cu timpul vei fi gata sa depasesti practicile descrise aici, pentru ca ti se vor parea prea usoare – si atat de aducatoare de placere, intr-un mod atat de simplu.
Respira energia sexuala in cerc

                   
Pentru majoritatea oamenilor, sexualitatea inseamna in general stimularea organelor genitale in scopul de a obtine placere. Daca aceasta energie stimulata se acumuleaza peste un anumit punct, majoritatea oamenilor nu o mai pot sustine, si elibereaza energia respectiva prin orgasm cu descarcare fie ca este vorba de ejaculare la barbati, fie ca este vorba de descarcarea exploziva a fluidelor sexuale specifice la femeie. Aceasta este o forma primitiva si nedezvoltata de sex, desi este cea cu care majoritatea oamenilor sunt familiari. In timpul acestei forme de sex, deseori simti ca energia sexuala vrea sa coboare si sa fie eliberata in exteriorul corpului. La majoritatea femeilor energia se acumuleaza si apoi este eliberata in valuri, organele genitale si soldurile ondulandu-se in aceasta descarcare. La majoritatea barbatilor se acumuleaza in organele genitale si apoi vrea sa fie eliberata prin ejaculare.
Pentru a evolua deasupra acestei obisnuinte ce presupune doar stimularea si eliberarea, poti invata sa dizolvi blocajele interne, sa suporti niveluri de placere mult mai intense decat pana atunci si sa circuli energia sexuala astfel incat sa determine in tot corpul tau un orgasm ce umple, in loc sa goleasca, rezervele tale de energie.

Primul pas in invatarea celor de mai sus este sa permiti energiei tale sexuale interne sa circule liber. Asa cum am descris si in Partea Intai, cand circuitul intern de energie este deschis, o mare parte a energiei tale se misca in cerc, ascendent pe partea dorsala a corpului si descendent pe partea frontala. In timp ce faci dragoste energia se misca de la organele genitale in sus pe coloana vertebrala, ajungand la nivelul capului, umplandu-l, iar apoi coboara pe partea frontala a corpului, prin limba, gat, inima, plex solar si abdomen, inapoi in zona genitala, completand astfel cercul.
Practicand sexualitatea iluminatoare poti invata sa te bucuri de orgasme genitale mai profunde, de orgasme ale coloanei vertebrale, ale creierului, ale inimii si ale intregului corp. Iti poti spori energia interna pana la o intensitate la care sa te simti plin de lumina, mult mai extatic, decat in orice orgasm tipic cu ejaculare sau clitoridian. Esti capabil sa te abandonezi in totalitate in sexualitate, sa te pierzi in actul sexual atat de profund, cateva ore in sir, astfel incat existenta se topeste in forta iubirii ce misca universul. A face dragoste devine o modalitate ce te ajuta sa iti eliberezi corpul si mintea de obiceiurile limitate, pentru a deveni capabi sa te deschizi in adevarul cel mai autentic al inimii tale, gata sa iti oferi darurile pe tot parcursul zilei, la servici, in relatiile tale si in meditatie.  
Vom analiza in etape exercitiile pentru vehicularea energiei sexuale prin circuitul intern natural.
  
Este bine sa incepi aceste exercitii in timp ce partenerul te stimuleaza sexual sau in timpul unui act sexual, dar, de cele mai multe ori, este mai usor sa inveti exercitiile acestea in timp ce te auto-stimulezi sexual sau cu alte cuvinte te auto-exciti sau si mai simplu spus te masturbezi singur. Atentie, nu este vorba de a te masturba in vederea descarcarii cu ejaculare. In cele din urma vei fi capabil sa practici aceste exercitii in timp ce faci dragoste.
Mai intai invata sa iti dezvolti sensibilitatea fata de energia interna proprie, relaxandu-ti corpul cat de mult posibil. Tensiunea din corp scade fluxul de energie si mascheaza fluxurile si miscarile subtile, pe care trebuie sa le simti pentru a circula eficient energia sexuala. Respira profund si total. Dupa cum vom vedea, respiratia poate fi folosita pentru cresterea si miscarea energiei. Totusi, la inceput, exerseaza doar respiratia profunda in timp ce te stimulezi sexual, pentru a nu pune piedici energiei din corpul tau.

Pe masura ce te stimulezi sexual, constientizeaza energia ce se acumuleaza in zona genitala. unde vine aceasta energie sexuala? Unde este „depozitata” aceasta energie? Poti simti din ce este formata aceasta energie si in ce directie se misca? Este ascutita, fierbinte, racoroasa, pulseaza, este constanta? Iti umple abdomenul sau doar organele genitale? 

Pe masura ce te apropii de orgasm poti simti aceasta energie „incercand” sa evadeze din organele tale genitale intr-un spasm orgasmic de eliberare. In loc sa permiti aceasta eliberare placuta, dar descendenta de energie, si apoi afara prin organele tale genitale, vei exersa sa intorci acest flux, de la organele genitale inapoi si ascendent pe coloana vertebrala. Deci, pentru moment, nu te mai stimula pana ajungi la orgasmul ejaculator. Te opresti in punctul de intensitate a excitatiei in care poti evita orgasmul ejaculator. Nu trece de acest punct. 

Sa nu iti faci griji daca nu simti subtilitatile fluxului de energie sexuala interna. Unii oameni sunt mai sensibili decat altii la a percepe manifestarile acestui flux. Sunt capabili, de exemplu, sa deosebeasca furnicaturile sau vibratiile, de curenti energetici calzi sau mai reci, directia ascendenta de cea descendenta. Altii sunt doar constienti de faptul de a fi sau nu excitati. Prin exercitiu oricine poate deveni mai sensibil la fluxurile energiei interne. Pana atunci nu te ingrijora daca nu simti detaliile subtile ale fluxului de energie interna – exercitiile vor fi eficiente si asa. 
Extras din lucrarea „Ghidul sexualitatii iluminatoare” de David Deida, ed. Kamala
Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;0767948273

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...