marți, 30 august 2016

Muschii feminitatii si arta amorului

Partidele de amor dintre doi parteneri sunt, de fapt, definiţii ale acelei eliberării explozive a tensiunii sexuale. Momentul culminant, excitarea totală este ceea ce numim orgasm şi poate fi provocat prin diverse moduri, în diverse contexte: de la stimularea clitoridiană, la penetrarea vaginală superficială sau profundă, stimularea anală internă sau externă, a sânilor sau a diferitelor părţi ale corpului...


În momentul orgasmului se produce o descărcare de tensiune ce provine de la nivelul ţesutului muscular, mai ales din muşchii abdominali, fese, coapse şi cu precădere de la nivelul diafragmei pelvine.

Muşchii vaginului 

Doctorul David Reuben spunea că o femeie poate ajunge să controleze complet muşchii din jurul vaginului. "Cu practică şi antrenament, poate controla conştient aceşti muşchi şi poate stoarce, strânge şi pompa cu pricepere penisul când se află în vagin."
Această abilitate depinde şi de anatomia muşchilor sexuali ai femeii - vaginul este suţinut de un ţesut muscular foarte puternic care poate avea şi o utilizare excitantă, deşi în mod normal scopul lui este să suţină vaginul şi celelalte structuri asociate.
"Aşadar, orice femeie are două grupe de muşchi sexuali. Prima grupă constă în două tipuri de muşchi vaginali: perechea externă este reprezentată de bulbocavernosus sau muşchiul sfinctero-vaginal. Acest muşchi înconjoară orificiul vaginal şi, când se contractă, închide aproape de tot acest orificiu. Mişcarea este asemănătoare celei făcute de buze când pronunţă cuvântul ou.
A doua pereche de muşchi o constituie sfinctero-uretrali. Principalul scop al acestor muşchi este de a oferi fluxul de urină la sfârşitul micţiunii. De asemenea, contractă vaginul, ca şi sfincterul vaginal, chiar înăuntrul orificiului."
Nu rămâne decât ca fiecafe femeie să controleze ambele grupe; este foarte simplu - trebuie doar să încerce să oprească fluxul de urină şi apoi să-i dea drumul (o tragere spre interior şi apoi o relaxare a muşchilor).

Doctorul Reuben precizează că antrenamentul ar trebui să dureze câteva clipe, cam de 20 de ori pe zi, iar rezultatele vor fi evidente (întâmplător, un astfel de exerciţiu măreşte şi capacitatea de control asupra vezicii).
"A doua grupă de muşchi ce pot fi antrenaţi pentru a spori plăcerea sexuală este grupa levator ani. Aceştia sunt de fapt trei grupe separate de muşchi: pubococcygeus, iliococcygeus şi puborectal. Se întind din zona anală până la cea pubiană şi înconjoară partea mai profundă a vaginului. Când se contractă, pereţii vaginului sunt ferm lipiţi şi comprimă penisul pe toată lungimea lui. Aceasta este o grupă de muşchi foarte puternici care contează foarte mult din punctul de vedere sexual."
Pentru dezvoltarea celei de a doua grupă de muşchi, trebuie urmată aceeşi mişcare ca şi cum aţi încerca să opriţi urinarea în mijlocul şuvoiului. În jur de 20 de contracţii pe zi timp de câteva săptămâni, recomandă sexologul David Reuben.

Cum se folosesc muşchii vaginali în timpul actului sexual?

Dacă sunt folosiţi corespunzător, muşchii vaginali pot genera senzaţii nebănuite atât pentru bărbat cât şi pentru femeie. De exemplu, "după ce penisul este introdus deja în vagin, dacă femeia îl comprimă prin contractarea muşchilor sfincter externi, îi va intensifica bărbatului erecţia, sporind excitaţia sexuală. În acelaşi timp, stimulează terminaţiunile nervoase sensibile ale orificiului vaginal şi sporeşte intensitatea pentru femei.
Muşchii întind şi clitorisul când se contractă şi îl contractă când se relaxează. Acesta este echivalentul masajului clitoridian constant - care îmbunătăţeşte totul."
 Mai mult, o femeie se poate folosi pentru comprimarea şi relaxarea alternativă a penisului şi de muşchii levator ani. De fapt, prin toate aceste mişcări - contracţii ale muşchilor superficiali şi profunzi, se lasă impresia unui masaj blând şi ritmic a penisului (de la bază la vârf sau, după exerciţii serioase, de la vârf la bază). Iar finalul va fi sigur unul fericit sau... mai degrabă orgasmic!...

Autor: Bianca Dragomir

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu