sâmbătă, 20 august 2016

Sexualitatea magica

Sexualitatea magica asociata cu Saturn-Gnosis,ca si cea altor grupari europene, s-a raspandit dincolo de Atlantic, in anii''20',si acontinuat pana astazi.De exemplu,''Marea Fratie a Domnului'' a fost condusa de un fost membru al manastirii Thelema. A fost foarte activa in anii''30 si a atras surprinzator de multi membri. Louis Culling a publicat o descriere detaliata a evolutiei sale in societate. El a trecut numeroase teste, in timpul unuia dintre ele fiind necesar sa realizeze un act continuu,fara ejaculare, timp de trei ore!
Culling nu numai ca a trecut cu brio toate testele,ajungand la un inalt grad de initiere in acea grupare, dar si a realizat numeroase crecetari in domeniul sexualitatii oculte, care i-au adus celebritatea. Cel mai mare succes al sau a fost descoperirea faptului ca o planta mexicana, numita damiana,f olosita in general pentru combaterea oboselii, este un excelent afrodisiac psihic. El spune ca atunci cand este ingerata determina cresterea accentuata a energiei psihosexuale a fiintei in cauza(cu alte cuvinte,a puterii ei de atractie si a farmecului personmal),incat ea devine irezistibila pentru persoanele de sex opus. O serie de experimente pe care le-a realizat in anul 1962 dovedesc efectele paranormale ale plantei damiana,dincolo de orice indoiala .Cercetatorul, la varsta de 62 de ani,a inceput sa bea zilnic cate o cana cu ceai din planta minune. Dupa numai 10 zile, femei cu peste 30 ani mai tinere decat el au inceput sa manifeste un interes vizibil pentru el. Patru zile mai tarziu, dorinta lui sexuala a devenit atat de mare (comparabila cu aceea a unui barbat  foarte tanar), incat si-a luat o vacanta pe care a petrecut-o in mod euforic in orasul mexican Tijuana. Acolo, el a facut o prima cucerire:o tanara de 25 de ani s-a indragostit de el, si cuplul a facut dragoste, timp de 12 ore continuu!
Acestea sunt afirmatiile ocultistilor sexologi, care sugereaza posibilitatea transformarii omului, dar si a mediului exterior lui. Aceasta energie poate misca obiectele,ca in fenomenul de poltergeist, este revitalizanta, vindecatoare, si totodata poate fi folosita de catre cel initiat pentru o veritabila evolutie spirituala.
Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga si Tantra
Coach
Consilier dezvoltare personala


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga si nu putin lucru,initieri in sexualitatea magica.
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti  tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel; O767948273

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...