sâmbătă, 20 august 2016

Starile de constiinta si femeile supersexuale


Imaginatia poetica.
Daca doriti sa invatati cum sa va controlati cu adevarat si pe de-a intregul in timpul actului sexual,nu numai cum sa va controlati ejacularea,iata cateva ganduri care sunt in masura,daca va impregnati cu ele,sa genereze in fiinta dumneavoastra starea mentala care duce spre extazul in dragoste: …

Femeia este o floare care se implineste in mana mea.
Sub mangaierile mele,trupul ei raspandeste un parfum care vine din strafundurile fiintei…
O ating pana in strafundul fiintei ei si, prin zvacnirile mele repetate,izbesc pamantul pana cand tasneste izvorul ascuns…
Izvorul curge,fiind de-acum eliberat..Ma scufund in apa lui…
Eu sunt granitul care spinteca orice piatra pana in adancul ei…
Ma pierd in valea adanca,in luncile inmiresmate.
Apa murmura pe sub stratul de muschi.  …
Trupul femei este ca un suvoi de lumina si intru in ea ca intr-un torent,spintecand apa si inotand inspre izvoare…
Vulva femeii este poarta templului:patrund pana in strafundurile pamantului…
Eu sunt cerul imens care apasa asupra taranei printr-o ploaie deasa si bogata,din toate partile.
-

Imaginatia poetica este modul cel mai placut de a va controla sirul gandurilor,in asa fel incat sa va concentrati. cu totul asupra a ceea ce simtiti impreuna si asupra impresiilor carora doriti sa le dati nastere.Fluxul imaginar trebuie sa fie viu si sa-si schimbe mereu forma printr-un sir neintrerupt de imagini.Trebuie sa va lasati patruns de bogatia si plenitudinea fiecarei imagini,s-o vizualizati in detaliu sau global,continuand sa parcurgeti un itinerariu imaginar,care va calauzeste de la un peisaj la altul.Toate simbolurile si toate armoniile posibile cu natura sau cu animalele va vor conduce spre culmile voluptatii. Cand traiti in acest flux de viata,nu trebuie sa blocati imaginile care se nasc cu de la ele putere,ci sa le traiti pe toate cu intensitate...
 ...autor Regine Dumai.

FEMEI SUPERSEXUALE


Motto"Avem in noi totul pentru a fi splendide." - Maya Angelou

Ce face experienţa sexuală atât de pasionantă? Care sunt cheile cu care se poate ajunge la împlinirea sexuală? Unele femei experimentează o pasiune foarte intensă în timpul momentelor intime şi experimentează trări foarte speciale, care pot fi numite supersexuale.

Ele povestesc că tot ceea ce trăiesc în acele momente este dincolo de gândire şi imaginaţie. Ele "se pierd" în acele stări de extaz, iar în momentul în care revin din aceste experienţe, sunt pline de energie, creativitate, entuziasm şi de dorinţa de a trăi cât mai intens viaţa. Cine sunt aceste femei "supersexuale"? Cum de ajung acestea să aibă asemenea experienţe sexuale? Este capacitatea lor extraordinară de a trăi intens aceste momente, doar un noroc fantastic cu care s-au născut sau ceva ce poate experimenta orice femeie?

O întâlnire cu o asemenea femeie? Iat-o: "Părea că exprimă din toată fiinţa sa bucuria de a trăi. Ea a descris viaţa ca pe un râu şi spunea că multor oameni le este frică să se lase luaţi de curent, astfel încât intră în apele râului şi merg împotriva curentului. Dar a înota împotriva curentului conduce în mod inevitabil la epuizare, frustrare şi în general la dezamăgire. Ea a învăţat să meargă în sensul curentului şi să se bucure de sentimentul de a trăi în sensul curentului, dar a şi învăţat să se ferească de stânci. Ea a descoperit ceea ce noi am numit supersexualitate. A mărturisit că în timpul acestor experienţe avea senzaţia că se afla în legătură cu miriade de senzaţii, sentimente, imagini - atât conştiente, cât şi inconştiente - care îi aduceau o bucurie imensă. Era capabilă să trăiască momente extraordinare şi în afara trăirilor ei sexuale."


Iată câteva descrieri ale trăirilor acestor femei deosebite:

"Am devenit foarte conştientă de mine. Mă simţeam foarte completă ca persoană, dar îmi este greu să explic în ce mod. Eram mai conştientă de ceea ce eram capabilă să simt şi să experimentez. Am realizat că în mine nu era numai acea fetiţă care trebuie să fie hrănită, ci era o femeie independentă, care nu avea nici cea mai mică slăbiciune. Era ca şi cum partea spirituală şi cea sexuală din mine nu mai erau separate. Am dobândit un sentiment profund de unitate interioară şi de pace profundă."


"Totul părea să fie într-o deplină armonie''. Nici unul dintre noi nu trebuie să facă ceva special. Ce va fi va fi! Parcă eram într-un vis în care nu era loc de mai bine. Îmi simt corpul şi sistemul nervos unit cu tot ceea ce mă înconjoară. Timpul a dispărut, şi noi doi avem la dispoziţie tot timpul pe care-l dorim. Un moment poate fi o oră deoarece am sentimentul că am intrat în atemporalitate, că nu mai există timpul. Nu este vorba despre cum arăt sau cum arată iubitul meu; orice griji sau frici au dispărut, a dispărut senzaţia de oboseală. succesul sau orgasmul nu mai constituie probleme care să provoace anxietatea şi îmi este foarte uşor să mă scufund din ce în ce mai mult în plăcere. Mă simt în totul. Mintea şi sentimentul de separare se dizolvă şi simt că totul răspunde natural la pornirile mele interioare. Sunt foarte conştientă de culori, sunete, atingeri şi mirosuri de nedescris, precum şi de faptul că eu sunt sursa propriei mele plăceri, forţe şi plăceri sexuale. Este ca o stare de transă, dar mă simt total în legătură cu tot ceea ce este în mine sau în afara mea, toate barierele au dispărut. Am un sentiment de bucurie profundă, care creşte din ce în ce mai mult."
Experienţele supersexuale implică apariţia stărilor modificate de conştiinţă. Plină de o extraordinară încântare, te găseşti dincolo de starea obişnuită de orgasm şi experimentezi extazul, care uneşte mintea, corpul şi spiritul. După o asemenea experienţă, o femeie se simte vindecată sau transformată din punct de vedere psihologic. Există o mare diferenţă între sex şi supersex ca între fizică şi metafizică.

Femeile care au asemenea trări nu se bucură de aceste experienţe sexuale extraordinare datorită unor standarde artificiale, nici datorită frumuseţii lor sau a unui iubit extraordinar de bine făcut. Această experienţă sexuală extraordinară nu are legătură cu modul cum arată, ci este în legătură cu atitudinea interioară a femeilor. Ele au capacitatea de trăi foarte intens tot ceea ce fac, până la a fi absorbite complet de acel lucru. Ele acordă sexualităţii un loc principal în viaţă, ca tuturor celorlalte lucruri bune.

În acele momente, o femeie transcende conştiinţa de sine. Totul este exact aşa cum trebuie să fie. Liberă de îndoieli şi inhibiţii, ea se simte plină de spontaneitate, forţă şi creativitate. Ea se concentrează instantaneu, fără nici un efort. Ea simte o bucurie atât de mare, încât pierde contactul cu lumea înconjurătoare, ea se simte plină de noroc. Simte tot ceea ce i se petrece ca pe o binecuvântare, ca pe o graţie divină.

Experienţele supersexuale, îaninte de a fi investigate de oamenii de ştiinţă, au fost descrise mai întâi ca fiind experienţe mistice. O cercetătoare a constatat din studiile pe care le-a făcut asupra experienţelor mistice că extazul care apărea în timpul acestora avea caracteristici comune cu extazul din experienţele amoroase. Comparând cuvintele şi frazele folosite pentru descrierea momentului extazului mistic cu cele folosite pentru descrierea momentelor din experienţele supersexuale, ea a descoperit că sunt foarte asemănătoare. Sentimentul de unitate, sentimentul de atemporalitate, de emoţie copleşitoare şi de perfecţiune sunt percepţii care au for întâlnite în ambele cazuri.

În cartea sa, "Extazul: O metodă de cunoaştere", sociologul şi teologul Andrew M. Greely scria: " Cel mai interesant aspect în cazul experienţelor mistice îl constituie experienţele supersexuale, deoarece acestea nu au fost menţionate în literatura mistică. Experienţa mistică constă în înţelegerea spontană, intuitivă a adevăratei naturi a realităţii, în cunoaşterea profundă a modului în care este alcătuită creaţia." De asemenea, el sugerează că extazul poate fi o modalitate de cunoaştere, dar şi o rezultantă a procesului de cunoaştere.
                                
                           
             
De ce extazul sexual a fost ocultat atât de mult timp chiar de teologii fascinaţi de aceste tipuri de experienţe?

Din mai multe motive: datorită faptului că sexul a fost considerat imoral foarte mult timp şi s-a considerat că nu ar avea nimic în comun cu experienţele mistice.

Femeile care au avut experienţe supersexuale declară însă că tot ce li s-a petrecut a avut o dimensiune sacră, fără nimic profan. De asemenea, multe din relatările lor se referă la stări extatice divine. Multe dintre aceste femei au definit experienţele ca pe nişte "vizite personale pe care le-au făcut în rai".

Din declaraţiile lor, se pare că imaginaţia este caracteristica cea mai importantă a femeilor supersexuale. Ele posedă o imaginaţie vie şi o memorie bună. Atunci când vizionează un film, se identifică cu personajele acestuia, iar mult timp după vizionare pot să retrăiască întreaga poveste în mintea lor ca şi cum aceasta ar fi reală. Ele pot chiar să călătorească în locuri îndepărtate cu ajutorul imaginaţiei. Noi percepem în exterior ceea ce suntem pregătiţi să percepem în interior. Femeile supersexuale sunt parcă mai pregătite să vadă, să miroasă, să simtă frumuseţea unui trandafir sau să aprecieze frumuseţea unui apus de soare. Fiecare femeie are în ea tot ceea ce îi este necesar pentru trăirea unor asemenea experienţe, dar în primul rând ea trebuie să se deschidă mental faţă de acestea.

Referinţe asupra extazului sexual pot fi găsite atât în scrierile vechi, în special orientale, cât şi în cele contemporane, dar acestea nu au fost luate în consideraţie datorită unor considerente de ordin religios.

Ca multe alte femei, femeile supersexuale au învăţat că puterea de a te bucura de asemenea extaze nu este un dar primit de la iubiţii lor, ci este o putere care se găseşte în ele însele.

Supersenzualitatea este rezultatul modului în care noi experimentăm viaţa. Supersenzualitatea, supersexualitatea este o experienţă holistică a minţii, a corpului, a emoţiilor şi a spiritului. Dacă vom dori să înţelegem complet această experienţă, va trebui să o examinăm cât mai detaliat, păstrând în minte faptul că atunci când "analizăm trandafirul" îl putem face să îşi piardă frumuseţea.

O femeie aflată într-o asemenea stare transcendentă nu simte o senzaţie ca fiind izolată de celelalte. Ea tinde să simtă o stare de pace, de etern, de unitate copleşitoare. Ca faţele unui diamant sau miriadele de culori ce dansează pe suprafaţa unei prisme, fiecare parte este legată de întreg într-un mod inexplicabil. Aici se află dimensiunile obişnuite ale trăirii supersexuale.
extras carte  "Arta de a fi femeie", Svetlana Sauciuc

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga

In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. 
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti la;
  tudor.cornel.iosub@gmai.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...