joi, 11 august 2016

Yoga si amplificarea potentialitatilor


Se spune ca la acumulari cantitative se produc salturi calitative.Putini stiu ca de fapti acumularea unei bune vitalitati si reditribuirea energiei acumulate in mod armonios poate sa duca la activarea unor potentialitati latente.In domeniul yoga gasim poate cea mai bogata paleta in acest sens.In acest articol ne vom referi la una din posturile cele mai apreciate in yoga pentru calitatile si implicatiile benefice care deriva din ea,avand si un grad redus de dificultate.


Ugrasana (Pascimottanasana)

Intindeti in afara ambele picioare si tineti-le departate;luati ferm capul intre brate si plasati-le pe genunchi..Aceasta este numita Ugrasana (pozitia ferma,rigida) ; aceasta pozitie activeaza miscarea Pranei ,distruge tulburarile mintii si ale corpului si este numita de asemenea Paschimothanasana (pozitia posterioara incrucisata ). Acel om intelept care practica zilnic aceasta nobila pozitie poate sa determine cu siguranta curgerea Pranei pe calea posterioara.

Cei care practica aceasta pozitie obtin toate siddhis-urile;de aceea cei doritori de a atinge(puterile paranormale,psihice),trebuie sa o practice zilnic aceasta asana.

Aceasta utilizare speciala trebuie sa fie tinuta secreta cu mare grija si sa nu fie data oricui si oriunde.
Prin aceasta vayu-siddhi este obtinut si sunt distruse o multime de obstacole (dificultati).
Da chestia cu secretul nu mai este valabila,acum secretele se protejeaza de la sine.In aceasta perioada digitalizata sunt extrem de putini aceaia care acorda atentie corpului in modul acesta si ciulesc urechile.

Pentru efecte mult mai la indemana si rapide,va pot spune ca aceasta asana Pschimottanasana confera un lucru extrem de dorit tuturor.

Sterge mirosurile neplacute si confera un parfum plcut ceea ce va poate duce cu gandul in mod sigur si la cuvantul sexy.

Textul e luat din cartea lui Mirahorian;- cartea secretelor SHIVA SAMHITA

Pentru foarte multe persoane care lucreaza si interactioneza cu oamenii, un miros sanatos frumos,natural, dublat de o buna vitalitate care cu siguranta va face de remarcat, este un aspect deosebit de important in profesia practicata.. Tu cât investeşti în imaginea ta?

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...