marți, 27 septembrie 2016

Si iti voi da inapoi anii mancati de lacuste

Daca oamenii nu si-ar lega propriile maini de superstitii goale,si nu si-ar umili propria minte,ar fi asemenea zeilor antici...Boris Akunin...
Exista un Zeu/Zeita in voi care asteapata in orice moment sa fie activat.Nu puteti,nu putem fiindca suntem hipnotizati.De cine ?
Nu o sa creez pretexte pentru polemici.Atat vreau sa spun.In biblie este o fraza care poate crea o derogare de la conditia omului obisnuit.Dar aceasta functioneaza atunci cand sti sa te raportezi la viata divina,ceea ce echivaleaza si cu o dehipnotizare.Si cand spun asta nu e vorba de a te inregimenta in vreo secta sau la vreo doctrina religioasa,ci pur si simplu sa lasi supraconstientul sa participe in viata ta,sau mai bine zis sa asculti de indrumarile lui.Indrumari pe care noi le numim intuitie.Dar ce este intuitia? Intuitia este acea care te face sa faci alegeri corecte din punct de vedere karmic.

Iata si fraza care va functiona daca de aici incolo il vom lasa pe DUMNEZEU SA JONGLEZE CU ORICE SITUATIE DIN VIATA NOASTRA...Este chiar titlul textului.

..Pot sa presupun ca acest lucru poate insemna inclusiv intoarcerea la anii tineretii ? Nu stiu,dar stiu ca exista Dumnezeul din noi.Si atunci intrebarea se poate spune si asa.POATE DUMNEZEUL DIN NOI SA CREEZE ACEST LUCRU ? Se spune ca dorintele drepte sunt glasul lui Dumnezeu.Nicio astfel de dorinta nu ii este data omului fara putinta de a se putea realiza.altfel de ce s-ar mai spune ca;
Există trei departamente ale minţii: subcontient, conştient şi supraconştient.
Supraconştientul este mintea Dumnezeiască din fiecare om şi este regatul ideilor perfecte. 

În el, se află „ideea perfectă”, despre care a vorbit Platon; Modelul Divin, pentru că acolo se află un Model Divin pentru fiecare persoană. 

"Există un loc pe care doar tu îl poţi umple şi nimeni altcineva, există ceva ce ai tu de făcut şi nimeni altcineva nu poate face în locul tău". Există imaginea perfectă a acestuia în mintea supraconştientă. De obicei străfulgeră prin mintea conştientă, ca un ideal intangibil - ceva "ce pare prea frumos ca să fie adevărat".

În realitate este adevăratul destin al omului (sau destinaţie), transmis de Inteligenţa Infinită care se află în el. 

Totuşi, mulţi oameni îşi ignoră adevăratul lor destin şi luptă pentru lucruri şi situaţii care nu le aparţin şi care, odată atinse, le-ar aduce doar căderi şi insatisfacţii

Tu sti daca vrei sa intineresti sau vrei altceva,insa acum ai doua chei.Cea din titlul,si aceasta cu Modelul Divin pentru fiecare persoană..ToTdeauna acolo unde este un scop va aparea si o cale. 

....Adaptare dupa jocul al vietii-FLORENCE SCOVEL SHINO 


YOGA REGENERATIVA - Cum sa devii mai tanar cu 10 ani.


Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? 

Sunt instructor yoga, am absolvit Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate, putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.

Sunteti gata sa intoarceti ceasul biologic in favoarea d-vstra ?


Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 8 dimineata la Centru Shakti din str Cristofor Columb nr 3,sect 1 pentru o ora si jumatate de yoga regenerativa.Pentru programari la yoga regenerativa instructor Cornel Tudor Iosub www.centrulshakti.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu