marți, 27 septembrie 2016

Tu cate sensuri ale existentei percepi ?

scris in timp real,deci va continua

Fizica cuantica care mai este numita si fizica zeilor spune ca, intr-un numar infinit de universuri paralele cunoscut si sub numele de multivers,orice poate fi imaginat exista.

Plecand de la aceasta idee iti pot spune ca in fiecare univers paralel poate exista versiuni ale tale updatate, in sensul in care tu il urmaresti.

Imagineaza-ti ca stai linistit pe canapea,auzi o muzica placuta,sau vezi un filmulet inspirativ de tipul celui postat de mine.Esti liber de prejudecati,deschis la posibilitatea unei calatorii dincolo de orizontul arhicunoscut.Esti pregatit intr-un mod relaxat si pentru tine se deschide un portal magic.


  

In timp ce intri intr-un fel de transa,poti remarca cateva picaturi de transpiratie care se preling,care iti amintesc de ceva transparent ca licaririle unei ape,prin care intrezareai un pestisor,si te intrebi daca aceasta transparenta este cheia transformarii si formarii tale,in acelasi timp in care picatura cade pe aceasta apa si formeaza blande si largi ochiuri care se unduiesc.Si aceasta picatura devine apa vie a energiei tale de copil si de adult gata sa-si exploreze propriul univers.O energie care se imprastie in tine cufundandu-te intr-o stare placuta de transa....si poti sa-ti amintesti timpul cand aveai aceasta capacitate de a te contopii cu versiunile tale cele mai bune din alte universuri.In timp timpul parea lung,ca erai si acolo si aici in acelasi timp.Erau euri-le tale cele mai bune si frumoase din alte universuri,erai tu la fel de bun si frumos din acelasi univers.....

M-am jucat putin, deoarece o stare diferita a constiintei,o stare theta sau de usoara transa poate fi poarta catre alte dimensiuni.

Ati auzit de ''salturile cuantice''?.Salturile cuantice postuleaza ideea ca poti face un salt catre un tu al tau mai bine dezvoltat intr-o directie care ti-o doresti tu.Cercetarile mele parapsihologice mi-au permis sa extind acest concept,doar sunt un ''explorator al constiintei'' cercetarile mi-au permis asadar, sa il duc pe un nivel chiar mai interesant.

Si anume acela de a-ti inlesni fuzionarea cu mai multe versiuni ale tale,in acelasi timpcu aptitudini pe diverse domenii.

Va aduceti aminte unii de vorba aceea din ''lumea dezvoltarii personale''care spune ca; si daca crezi ca poti,si daca crezi ca nu poti sa faci ceva ce iti propui, oricum ai dreptate, sau ''Este important sa nu incetezi sa-ti pui intrebari'' spunea Einstein.

Majoritatea oamenilor stiu ca anumite lucruri nu pot fi inventate,pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le inventeaza...Albert Einstein

Eu nu am incetat de-a lungul timpului sa imi pun intrebari.

Si am aflat ca prin ,,reglarea'' mintii la frecventa corecta,poti lua contact cu orice din univers,iar subconstientul inregistreaza in memorie frecventa oricarui lucru cu care venim in contact prin simturi.

Explorand ideea salturilor cuantice,in urma unor experimente placute,am sesizat ca pot facilita aceasta experienta aventuroasa si deosebit de fructuoasa.Totdeauna intr-un univers paralel va exista o versiune a ta mai plina de succes,mai creativa,mai sanatoasa,mai implinita si aici putem face un sir enorm de lung de enumerari.Dar la fel de bine exista nuante ale succesului,ale unor aptitudini.Iar daca simti ca singur nu poti intra in aceasta  stare adecvata, in calitate de facilitator si intiator al acestui program incununat de succes, iti dau stau la dispozitie printr-un training de formare,facand ca aceste versiuni sa vina lesne,la tine.

Pare SF,nu ? Si conceptul ''salturilor cuantice'' a parut SF, si acum se tin cursuri,si multe alte lucruri intrezarite de mari visatori si exploratori au parut SF-uri, si acum lumea se infrupta din ele.

Exista chiar un titlu care spune ca medicina din Startrack este mai actuala ca oricand.

În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinţa intitulată „Cercetarea avansată NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una din lucrările prezentate la această conferinţă erau prezentate echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă. Echipamente care puteau calma orice durere, fără a interveni cu medicamente şi a căror utilizare ar fi permis oricărei fiinţe umane să îşi menţină şi la vârste înaintate aceleaşi funcţii de la tinereţe.


Deci intr-un univers infinit exista tot ce iti poti imagina.Spre exemplu tema mea preferata este senzualitatea care depaseste cu mult sfera obisnuita a sexualitatii cu care noi faceam adesea asocierea,si se refera la modul plenar in care poti simti realitatea.Exista prea multa seriozitate in lume si prea putina senzualitate spunea Richard Bandler cofondatorul NLP-ului.De aceea am si pus acest titlu care are legatura cu Expansiunea constiintei,in cazul nostru cu fuzionarea eu-rilor tale cele mai implinite,erotic,afectiv si financiar si toate acestea pentru o lume mai buna.

Am sa detaliez putin aceasta metoda pentru a intelege mai bine.Prin experimente facute cu prieteni am observat urmatoarele aspecte.Pentru a anclansa acaesta stare,practic pentru a se creea o stare de rezonanta cu acele versiuni pe care ti le doresti,este nevoie de o perioada de 3-4 minute.In tot acest timp eu ma gandesc la ce iti doresti.Dupa cele 3-4 minute,apare un raspuns la mine ca o confirmare ca acest lucru se manifesta,iar celui caruia ii se aplica metoda,incepe sa i se schimbe starea de spirit,conform a ceea ce am cerut, pe un anumit palier.Se va simti mai plin de succes mai motivat,daca acesta a fost subiectul,si dat fiind faptul ca acesta stare de multe ori este cu mult peste ceea ce a visat persoana respectiva, poate resimti adesea un sentiment de recunostinta.Acest lucru se intampla cand iti dai seama ca starea naturala a omului este de a avea totul si a fi implinit,fara a trebuii sa lupti pentru acestea.Cu alte cuvinte,intr-un univers paralel,acest lucru se petrece cu tine efectiv.


Sunt multe de spus vizavi de ce inseamna sa primesti calitatile versiunilor tale mai bune,sau sa fi infuzat de versiunile tale cele mai bune,doar se spune ca imaginatia este mai importanta chiar si decat cunoasterea si acest lucru este in continua cercetare din partea mea,ceea ce oricum la un moment dat presupune si un gen de cunoastere.Este evident ca daca tu vei vrea sa fi mai inalt,acest lucru nu pot sa afirm ca se petrece si fizic,dar la un nivel energetic cu timpul te poti simti mai inalt.Este cunoscut faptul ca oameni mici de statura datorita increderii in sine se pot simti mai inalti,si uneori datorita faptului ca ei se percep asa,nu lipseste mult ca si tu ca interlocutor sa-l percepi mai inalt decat este.Dar spuneam ca aceste aspecte de ordin fizic tin de o cercetare mai minutioasa,si de o monitorizare mai indelungata a celor cu care lucrez acum,pentru a vedea pana unde se poate ajunge.Evident ca vreau sa pastrez proportiile si nu vreau sa cad in fabulatie.De aceea vizavi de transformare fizica imi pastrez si scepticismul,dar si un gen deschidere specifica oricarui explorator.Deci ce merge evident si rapid,am detaliat deja.Ce se mai poate,ramane de cercetat.


Pana una alta ca sa lamurim,aici vorbim mai mult de aspecte psihologice.Capacitatea de a avea succes si de a te simti mai implinit,tine in mare parte de aspectele psihicului deci este intradevar facila.


Dupa aceasta oferta vine inca una  extrem de tentanta si la fel de benefica, as spune mai degraba regeneratoare si vindecatoare.

Timp de un an de zile,jumatate de ora pe zi,vei beneficia de o incarcare de la distanta cu un soi de bioenergie.Este vorba de energia tatvelor,sau energia elementelor pamant,apa,foc,aer si akasha.

Beneficiile acestui lucru sunt enorme.Incarcarea fiintei cu aceste elemente duce la o puternica regenerare a fiintei.Practic dupa un an de zile,puteti spune,va veti arata cu 10 ani mai tanar decat un om de aceesi varsta cu d-voastra.

Prima oara cand am observat ca pot trimite energie de la distanta respectiv energia tatvelor,a fost acum cativa ani buni in urma, cand o amica cu care ma intalnisem,in urma unor mici divergente,conjugate si cu starea ei proasta de la servici, usor depresiva,a facut-o sa plece intr-o stare nu tocmai buna.In acel moment eram chiar intrigat ca stiu atatea,si totusi nu stiu cum sa rezolv o situatie de genul acesta.In realitate cateodata lucrurile se rezolva mult mai usor decat am crede,atunci cand omul poate dispune de suficienta energie sau chiar un surplus de energie,in situatii de forta majora.Ca atare in timp ce plecase la metroul,am incercat sa o incarc cu energie de la distanta conform inspiratiei de moment.Dupa un sfert de ora,primesc si confirmarea,sunandu-ma si intrebandu-ma ce am facut,ca i-a disparut,supararea,indispozitia si se simte chiar bine.

Daca te intrebi cand voi avea timp sa incarc mai multi oameni,raspunsul este foarte simplu.In timpul in care eu insumi imi fac aceste incarcari, ma gandesc initial la inceputul exercitiului la persoanele care vor beneficia de acest lucru,si asta e tot,energia stie de acum destinatia.

Am uitat sa mentionez ca adeseori acest gen de bioenergie este asociat si cu culoarea orange,culoarea vietii.Practiv beneficiezi si de cromoterapie in acelasi timp.Culoarea portocalie are extrem de multe calitati in ceea ce priveste potentarea fortei si marirea vitalitatii.Deci cumularea celor doua; bioenergia si cromoterapie,fac ca tu sa beneficiezi de energie la patrat,entuzism,forta si anduranta.

Dar ce spui de o reantinerire pana la 10 ani,daca asta a fost scopul tau ?
Si asta doar in decursul unui an.Timp in care trebuie sa aiba loc procese de restructurare,reparare si regenerare.

Mentiune;Pentru a afla ce este energia tatvelor,si modul in care pot ele sa regenereze fiinta, cititi cartea lui Franz Bardo-Initiere in Hermetism care se gaseste acum pe piata.

Tu cate sensuri ale existentei percepi ?

O lume a fiintelor senzuale care traiesc sentimentul iubirii pana la disperare. Dragostea este un pamant al fagaduintei ravnit cu lacomie de toti, dar care devine fericire doar pentru cei generosi, pentru cei care primesc dar care si ofera iubire...Andre Maurois
exploratorulconstiintei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...