marți, 27 septembrie 2016

Viziunea lui RAMTHA,Maestru nemuritor asupra Femeii


Iubirea necondiţionată este ceva mult mai măreţ decât depresia voastra, lipsurile voastre,nesiguranţa voastră, inaptitudinile, vinovăţiile, ruşinea voastră, şi lista este mult mai lungă. Toate acestea crează separaţie de forţa de viaţă, acesta va face umani. Despre a atinge divinul în voi, a vă arăta ca există,contrar tuturor religiilor şi bisericilor, a grupurilor etnice, a culorii pielii, a celor care cred că ei sunt singurii pe calea spre Dumnezeu. Ce farsă. Nimeni nu poate opri soarele să răsară. Voi aţi creat un Dumnezeu după imaginea voastră, el este cel mai drastic, pedepsitor al exceselor voastre.




Doamnelor, frumoasele mele doamne, eu ştiu ce compromisuri aţi făcut pentru securitatea voastră şi a copiilor voştri şi că munca voastră nu se termină niciodată. Este adevărat. Sunteţi specia cea mai puţin apreciată. Niciodată nu s-a adus la cunoştinţă despre o femeie Crist. Nu. Niciodată nu a fost un Dumnezeu care să spună: "Sunt foarte mândru de iubita mea fiica ." Ce păcat.Cel mai vechi arhetip de Dumnezeu este Voidul, care a fost văzut ca Nut.Zeiţa egipteană Nut, care este descrisă in Cartea Morţilor, o femeie din a cărui uter a venit toata creaţia. Uitaţi de mişcarea pentru drepturi egale. 


Hai să vorbim despre femei de toate virtuţile şi din toate grupurile entice din jurul lumii. Până şi în ziua de azi, unele sunt arse de vii, de soţii lor - în ţara mea sacră - India. Şi un adevărat master trebuie să fie întotdeauna bărbat, pentru că din nefericire arhetipul de master nu a fost niciodată femeie. Eu vin săcombin toate posibilităţile, să combin bărbatul şi femeia simultan. Iubescfemeia, uterul vieţii. Dumnezeu a dat acestui sex un uter al vieţii şi este la discreţia ei dacă viaţa va deveni sau nu. Vorbesc pentru cea mai depreciatăspecie de pe faţa pâmantului - femeile.

Aveţi reţele neuronale. Aveţi un corp emoţional. Aveţi o crescătura în creier, un fel de ghem. Este o grupare de neuroni. Fiecare din emoţii are o casă. Voi sunteţi dependenţi de emoţiile voastre. Sunteţi dependenţi de sex (sensul este:independenti ca de droguri). Sunteţi dependenţi de victimizarea voastră.Sunteţi dependenţi de sărăcia voastră, de lipsurile voastre de durerile voastre, de cap, de alergiile voastre, de nefericirea voastra, de singurătatea voastră, deautocompatimire, de vinovăţie, de înstrăinarea voastră de  Dumnezeu.

NINHARSAG - ADEVĂRATA ZEIŢĂ A GENEZEI
Fiecare bărbat are nevoie să fie glorificat de o femeie. Dacă nu, el nu poate fi niciodată rege,niciodată nobil, pentru că este doar o linie genetică care calificăsinele regescSângele regesc nu vine prin sămânţa bărbatului, vine prin oulfemeii. Casele regale merg înapoi genetic pe linie femeiască.
Poate că ar trebui să deveniţi geneticieni ca să înţelegeţi ca linia femeii poate fi dusă inapoi până la Eva (continuitatea liniei, a moştenirii genetice poate fi trasată prin structura AND-ului mitocondrial a femeilor dintr-o familie ). Bărbatul are consistenţă, dar nu este prin linia masculină din sîngele lui, ci prinantecedenţa feminină. Iuţi, greiavând nevoie de expresie personală în fiecare zi, dar primii care vor cere mamele în ceasul morţii.

Este că femeile sunt Dumnezeu şi că ele sunt mai aproape de Dumnezeu încompasiunea lor,în iubirea lor, în iertarea lor, înţelegerea, grija lor, decât un bărbat care nu are nici un fel de pasiune pentru samânţa lui.




Sunt sigur că toţi sunteţi familiari cu Cartea Genezei. Evreii au copiat un text vechi care datează de la sumerieni şi istoria lor, istoria lor despre Tera.(Geneza, povestea creaţiei este izbitor de asemănătoare cu o veche poveste despre creaţie din literatura sumeriană, numită Enuma Elish. Acesta a fost cel mai sacru text de ritual al Babilonienilor, pentru peste o mie de ani. Nu este nici un dubiu că evreii au fost familiari cu acest text, din moment ce Abraham a fost babilonian, născut în oraşul Ur, iar familia lui a avut legături cu preoţimea de acolo).

. Tera a fost numele pe care Dumnezeii 1-au dat pământului.
Enki şi Enlil au venit aici acum 455.000 de ani. Ei s-au certat şi s-au certat. Sora lor mai mare a fost un strălucit genetician din familia lui Anu. Ea a venit aici jos şi a început să despartă genele. Ceea ce voi veţi găsi curînd în genomul uman, ea a ştiut acum 455.000 de ani. Ea a fost mama care a creat hibridul de Cro-Magnon, care sunteţi voi, Zeul GenezeiDeci Zeul Genezei a fost o Zeiţă. Numele ei a fost Nisgal sau NinharsagEa a mai fost numita abreviatMammy, adică mama. Acesta este adevărul. În textele sumeriene -veţi găsi acele texte în orice muzeu mare din lume - se spune cine a fost Zeiţa Genezei şi că ea a fost sora celor doi fraţi rivali. Deci în inima şi sufletul nostru atunci cândpărăsim corpul, când ultima suflare pleacă şi sângele nostru este împrăştiat pepământ, chemam mamele.

O chemam pe mama primordială, Zeiţa care ne-a făcut. 



Ea a fost cea care a spus: "Lăsaţi copiii mei să fie ceea ce sunt! "şi au fost fraţii ei cei care s-au străduit să-i dividă, să-i folosească. Bărbaţii sunt războinici.Mamele sunt compasiune şi iubire. Cea mai veche religie din lume, divinizează o Zeiţă (religia egipteană - Zeiţa Nut). Aceasta este cea mai veche religie dinlume, divinizarea lui Mammy, marea Mamă. Deci voi sunteţi în viaţă astăzi datorită lui Mammy. Şi ea trăieşte. Ea este vie şi bine În voi toţi, pentru că voi toţi aveţi genele ei în voi.Cu 455.000 de ani în urmă, a aprut prima colonie dinNibiru, înainte au fost Homo erectus,Neanderthal şi Homo sapiens, care încă maievoluau înainte de venirea marii Zeiţe. Ei au venit şi au creat canale şi râuri în Estul Mijlociu. Nilul este un fiu Artificial. Estul Mijlociu a fost Grădina Edenului.Eufratul,Tigrul şi Nilul fuseseră create. Da, toate sunt artificialePâmântul aici nu era un deşert. Fiecare fir de nisip pe care îl vedeţi astăzi, este rezultatuleroziunii a ceea ce a fost odată cel mai fertil pâmînt din lume şi cum deja aţi auzit au venit aici cei doi fraţi, Enlil si Enki, fii lui Anu. Aceasta este cris înEnuma Elishtăbliţele din Sumer care au înregistrat adevărul.

Marele elixir al Zeilor care s-a păstrat peste milioane de ani, ( vinul roşu ), a ajuns pe acesta planetă acum 455.000 de ani. Cultura a început într-o vale între Tigru şi Eufrat, acolo a fost cea mai mare vie de pe Pămînt. De acolo a fost dusîntr-un loc numit Argentina, apoi în America de Sud, apoi în America de Nord,iar apoi în stepele Rusiei si Europa. Viţa de vie se plantează numai pe pământ care a fost cîndva pe fundul mării . Pentru că pâmântul care se ridică din ocean, este ca un copil care s-a născut din uterul mamei sale.Dar vestigiile marilor vii sunt pe pământ ce a fost cândva sub apa mării. Este un simbol. Este coroana uneiînvieriPâmîntul este învierea din uter. Solul este un dar divin de la Dumnezeu. Deci Zeii au plantat via şi au învăţat oamenii ce era şi la ce folosea.

Grânele nu sunt indigene de pe Pământ. Au fost aduse aici. Grâul nu este de aici, a fost adus de pe o stea/cluster. Grâul încă mai păstrează schimbărilegenetice pe care Zeii le-au făcut cînd l-au adus aici, ca -adapteze la aşa o mare distantă de acel soare.Creşteau capre şi oi, pentru lapte, nutrientrulabsolut pentru copii. Un copil creşte cu o hrană care are valoarea nutritivă necesară să menţină creierul şi intru adevăr ADN-ul stimulat. Calciu este marea moleculă care "deschide" celula şi îngăduie nutrienţilor să pătrundă şi apoiADN-ului să-1 folosească. De aceea copii pot trăi numai cu lapte.

Cu 455.000 de ani în urmă. această planetă a fost populată de mari şi avansatecivilizaţii : una este ce a lemurienilor, iar cealaltă a atlanţilor, iar Zeii sumerieni, ar fi cei din a căror genealogie au apărut atlanţii.Atlanţii - acum 450.000 de ani - au fost o încrucişare de ADN între Zei şi cei mai inteligenţi umanoizi care au existat în acel timp. A durat peste 120 de ani ca să dezvolte un lanţ perfect deADN care să îngăduie entităţii să arate ca Zeii, adică cu un creier mare. Aceste au fost primele entităţi care au moştenit creierul galben (scoarţa cerebrala sau substanţa cenuşie) Ei au moştenit toate abilităţile, înălţimea şi frumusetea, darvor fi sclavii Zeilor. Deci laboratoarele de ADN au existat în Africa, dar au fost şi în India, pentru că migraţia înapoi în India (atracţia spre India ) este o adâncînrădăcinată în memorie, o memorie genetică a locului de concepţie.

În acel timp, pe acest plan a venit un alt grup de dincolo de Steaua de Nord, marii lemurieni. A căror navă a fost de fapt o entitate biologică în şi din ei îşisi. Ei aveau aceasta abilitate. Lemurienii au venit de dincolo de Steaua de Nord, printr-o gaură neagră (worm-hole) care făcea conecţia cu o altă realitate. Ei erau giganţi. Navele lor erau entităţi biologice care răspundeau sistemului lor nervos şi concentrării lor. Orice ei visau,nava putea deveni. Ei au aterizat aici cînd încă mai erau dinozauri, dar nu le era frică, pentru că ei înţelegeau radiaţia biologică cu care creau navele lor. Cum să vă spun, navele lor erau crescute în grădini. Sunt organisme care trăiesc în spaţiu. Aceste organisme trebuie să aibă gene antigravitaţionale, ca să poate trăi acolo fără să fie capturate pe orbitavreunui corp greu.

Lemurienii au venit aici şi au însămânţat ceea ce voi numiţi Pacificul de nord, pînă la Ecuator, care exista în vremea lor. Ei au venit să schimbe, să modulezeformele de viată. Au venit să exploreze. Lemurienii erau mult mai puri. Erau foarte diferiţi fizic de atlanţi. Apoi s-au amestecat cu atlanţii şi ionienii, care au fost originea grecilor. Ionienii din literatura greacă sunt norvegienii de azi, grecii pe care îi vedeţi astăzi în bazinul mediteranean sunt un amestec de sînge care vine de la Imperiul Turcesc. Adevăraţii greci au pielea albă, ochi deschişi şi păr deschis la culoare. Ei sunt ionienii. Deci, acum 450.000 de ani, au venit aici, unde existau deja nişte fiinţe primitive care evoluau şi le-au dat un impuls în evoluţie. Au dat celor care nu erau pregătiţi, un mecanism cu care să poatăgândi, să fie, să contempleze şi ca să considere problemele complexe. I-au făcut sclavi şi i-au pus să lucreze în minele de aur. Aveau nevoie de aur ca sa-1 pună în atmosfera lor, căci ei locuiau pe o planeta care nu avea soare. Aurul este un foarte bun conducător de lumină.

Mai mult chiar, ei foloseau aurul ca mîncare - pîine.Acei Zei, prin procesele lor de alchimie, ştiau cum să facă aurul să-şi învârtească nucleul atât de repede,încât rezulta o pulbere albă, care emena un câmp radioactiv. Făceaupâine din ea şi o mîncau, iar corpul lor spiritual strălucea. Le dădea nemurire. Acesta este motivul pentru care fiecare fiinţă care ajungea la tron,după acel timp, era îmbrăcată în platoşă de aur, pentru că aurul reprezenta pentru ei Zeii pe care îi serviseră în antichitate. Deci aţi avut un impuls în evoluţie. Aţi fost la locul potrivit în timpul potrivit. Adică fiecare venea din Punctul Zero, din Void şiPunctual Zero era ca o uriaşă stea, cea mai mare stea care a fost vreodată. Şi totuşi a fost cea mai mică particulă care a existat vreodată şi încă există, dar în moment a fost cel mai mare sistem în Voidul Însuşi. Iar razele care care vin de la el, nu au număr, căci el este un motor  care păstrează perpetuarea conştiinţei în propria contemplare şi de aceea voi sunteţi acum aici. Nord, - nu contează dacă sunteţi atlantilemurieni, cenuşii .

Concentraţi-vă, îmaginaţi-vă o particulă care este ca un diamant cu multe feţe pe care cade lumina -străluceşte. Şi nu putem să număram câte raze sunt, pentru că ele ies continu din diamant. Gândiţi asa : în Punctul Zero a fost o razăstrălucitoare şi când aceasta a ieşit în afară, altele au apărut şi după ce ele au ieşit,au apărut altele şi mereu altele care se mută în afară şi altele apar. Esteîntr-un fel ca vânturile solare care par să fie eterne. Astăzi, nu ne bucurăm de aceeaşi căldură de la soare ca acum patru miliarde de ani, dar totuşi el continuă să creeze căldura. Şi Punctul Zero continuă să creeze. Şi voi toţi, care sunteţi acum, care ati fost şi care veţi fi vreodată, sunteţi Punctul Zero, razele lui şi totul se conectează cu acelaşi Dumnezeu.

Exact ca şi cum am lua Punctul Zero şi am face asta : dacă întoarcem Punctul Zero în interiorul lui însuşi şi îi îngăduim să reflecteze şi să se observe pe sine, el va produce o diviziune aparentă a Punctului Zero.Această virtuală diviziune crează o oglindă care permite Punctului Zero să se exploreze şi să se cunoască pe sine. Nu contează dacă veniţi din Zeta Reticuli, dacă veniţi de dincolo de Steaua de care deţine toată puterea mondială) dacă sunteţi egipteni sau hinduşidacă sunteţi Ishamata sau Actanus - nu contează.Voi toţi veniţi din acelaşi Punct Zero. Cunoştinţele trebuiau să fie trecute unor oameni selectaţi, ştitivoi,urmaşii Zeilor. Ei primeau cunoştinţele şi cei care le înţelegeau deveneaunemuritori.

Nemurirea are totul de a face cu deschiderea minţii, are totul de a face de felul cum ADN-ul se replică în celulă. Nemurirea este despre cunoaştere şi despre adevăr. Corpul emoţional este blestemul fiecărui om.Corpul emoţional este că atunci când te mulţumeşti cu nişte unelte mediocre, care fac o trebăsatisfacatoare,în loc să te foloseşti de să zicem, computer. El este ca şi o carte care te invaţă cum să operezi un computer,dar niciodată nu aţi lucrat pe un computer. Continuaţi să folosiţi lumânări în loc de laser.Sentimentul nu este adevăr. Sentimentul este chimie. Din creier. Din felul în care gândiţi. Aveţiprobleme emoţionale, pentru că sunteţi oameni care aveţi nevoie de cunoştinţe şi sunteţi neâmpliniţi. Trăiţi prin prezumpţii, gândind limitat. Credeţi că religia voastră este importantă. Nu este. Poate că întregul vostru concept despre realitate este greşit. Poate ca voi doar aţi dat puţin prea mare însemnătate emoţiilor, căci ele sunt drojdia unei reţele de gândire colectivă. Da. asta-i tot ce sunt ele. Şi a trăi prin emoţii înseamnă a înceta chiar şi să gândeşti, ci doar să trăieşti în exaltare sau suferinţă, sau furie sau durere, în trecut.

Sunt 11 miliarde de planete ca Pămîntul în Calea Lactee. Sunt 11 miliarde de planete în cuadrantul în care este Pământul, numai că au sori albaştri. Soarele vostru este galben pentru ca este murdărit cu radiatii,ceilalti sori nu au această problemă. Albastru este culoarea curăţeniei si a sănătăţii. Nu-i ele mirare căregalităţile ţineau la moştenirea lor de singe albastru. Cele mai marcante entităţi în acest cuadran sunt albastre, nu albe sau negre ori galbene - albastre. Priviţi Calea Lactee prin telescop. O să vă ia mai mult de o noapte întreagă ca să priviţi vastitatea a ceea ce nu sunteţi şi singurătatea a ceea ce sunteti, ca să înţelegeţi ce nu sunteţi şi de ce sunteţi aici.

Cea mai măreaţă entitate care a trăit vreodată pe Tera a fost o Zeiţă, nu un bărbat, pentru că Pământul este un mare uter. Energia este uterul realităţii. Cel mai mare om de ştiinţă care a trăit vreodată a fost femeie.Cei mai grozavi oameni de ştiinţă sunt femeile. Daca Einstein ar fi fost femeie ar fi ştiut să admită public teoria câmpului unificat şi de aici mai departe. Dar a fost bărbatul din el care 1-a făcut să respingă public teoria fizicii cuantice. O femeie ar fi înţeles-o cu uşurinţă.Fizica cuantică este fizica Zeilor.

Acum despre supresia din societatea dominată de bărbaţi. Zeiţa nu a creat copiii ei pentru a fi folosiţi şi făcuţi sclavi. Au fost bărbaţii, Zeii bărbaţi care i-auabuzat. După ce Zeii au plecat, încet, întregul element feminin al divinei mame, a fost înlocuit cu controlul dur al preoţilor, al mentorilor care se considerau puntespre Dumnezeu. Dar ei erau doar sclavii datori ei, nu aveau cunoaştere. Ei doar serveau. Iar când au fost lăsaţi singuri, au transformat datoria lor în religie, pentru că nu ştiau ce făceau. Femeile au fost mânate ca vitele, folosite ca obiecte sexualeîncâ din copilărie. Au fost proprietatea fanteziei bărbaţilor.

Este vorba despre emoţia sexuală care a fost transmisă genetic din generaţie în generaţie, femeia trebuie oprimată.


Stiti, sora acestei ilustre familii, a lui Anu, ea a fost cu adevărat o eroină. A fost o femeie dedicată cu seriozitate proiectării vieţii aici. Suntem în viaţă astăzi datorită unei mari femei din alt sistem solar. Asta a fost 455.000 de ani în urmă. Omul de Cro-Magnon a apărut acum 35.000 de ani. Deci prin eforturile eiştiinţifice, a fost creată o fiinţă emoţională şi gânditoare, pentru ca toate spiritele să se poată încarna venind din câmpul albastru, în lumină şi în corp.

Jehova, Dumnezeul lui Moise, a fost un răsfăţat. El şi-a urât sora. A urâtfemeile. A fost homosexual.El a iubit sângele şi suferinţa. A fost sadic. Tot ce trebuie să faceţi este să citiţi Vechiul Testament şi veţi vedea numai sânge şi măcel făcute de cei care l-au servit. El este o viaţă joasă, în terminologia mea, osăraca reprezentare a lui Dumnezeu. Şi a fost foarte ocupat cerând ca fiecareîntâi născut din fiecare familieprimul fiu născut, să i se taie gâtul ca sacrificiu pentru el. Cred ca au trebuit 40 de ani pentru apetitul sexual al fiecăruia şi sacrificiul primilor lor născuţi, ca să-i dovedească lui că îl iubesc. Acesta este un fapt. Acesta este Dumnezeul lui Moise. Şi nu este o privelişte prea frumoasă.

Ştiţi că erau râuri de lapte şi miere şi strugurii erau cât pepenii. Ei bine, era ocupat de palestinieni. Şi el le-a spus : " Puteţi avea acest pământ dacă vă duceţi acolo şi omorîţi fiecare mamă, tată, fiu şi fiică. Şi după ce faceţi asta am să vi-1 dau vouă”. Şi ei s-au dus şi au omorât pe toata lumea. Copilaşi au fostmăcelăriţi, şi li s-a tăiat capul numai ca tribul din deşert al lui Jehova să se poată muta şi să reclame acel pâmânt. Şi asta este baza disputei de astăzi în Estul Mijlociu. Deci au trebuit 40 de ani. Au trebuit trei generaţii de copii sacrificati,până ce el s-a plictisit în sfârşit.

Deci Jehova este un răsfâţatsado/masochist care poartă linia genetică a luiMammyEl a luat copii ei şi i-a abuzat şi încă mai face asta şi astăzi. Deci Jesuaben Joseph (Isus ) a distrus pe Dumnezeul lui Moise,când a spus clar : “Am venit să împlinesc legea ". Am venit să împlinesc legea, ceea ce înseamnă ca el a luat o poziţie mai mare decât Jehova şi mai mare decât oamenii din deşert, care au distrus cel mai drept sistem de credinţă din istorie (punctul de vedere filozofic despre lume al egiptenilor). Iar el (Isus) a venit să-1împlinească - o profeţie. El nu 1-a iubit pe Jehova. Citiţi oricare din învăţăturile lui, aşa prostituate cum sunt ele, de către Paul. El nu a celebrat niciodată pe Dumnezeul lui Moise sau al lui Abraham. El a celebrat şi iubit pe Dumnezeul care 1-a trimis şi a spus;
" Dumnezeu care este în mine este acelaşi care este în voi.
Avem o adevărată uniune în asta. Impărăţia mea este diferită de cea a luiAbraham. Împărăţia mea nu este aici.A lui Abraham a fost din case,a mea nu.Sia dovedit asta.El a invatat doua cai;
-numărul unu, el a Învăţat că el era un bărbat, dar ar fi putut fi şi femeie, nu conta,căci oricum era potrivit,
-numărul doi, ca toată Marea Lucrare pe care a făcut-o, a făcut şi a spus prinDumnezeul din el, Dumnezeul lui milos şi iubitor, care nu 1-a judecat nici măcar o data. Bătaia inimii lui şi suflarea sa sunt mărturie a acestui adevăr.

Deci eu sunt Ramtha cel Iluminat. Am trăit o singură viaţă. Am trăit-o ilustru. Sunt un războinic. Sunt un maestru al strategiei. Am făcut asta excepţional de bine. Sunt un Dumnezeu înălţat. Nu am murit niciodată.
Am trăit două secole ca vânt, un vânt capricios, şi vântul poate fi foarte capricios. Şi am venit "înapoi prin corpul unei femei, în care intru prin cercebel(creierul mic) şi vă vorbesc prin corpul ei, în acelaşi fel în care Dumnezeul vostru ar putea să vă vorbească. Dumnezeul vostru, înţeleptul, a-tot-inteligentul, Punctul Zero,conştiinţa voastră supremă, suprema voastră aptitudine spre măreţie. În corp nu vom găsi niciodată măreţie,ci numai reacţiichimice. Nu putem judeca niciodată nimic prin ceea ce simţim. Numai prin ceea ce ştim. Eu sunt purtătorul de cuvint al Dumnezeului vostru. Dumnezeu este iubire şi în astfel de iubire există (iubire absolută).

Deci copii ai lui Mammy - o, iubită Mammy - asta este ceea ce sunteţi. O să neîntâlnim în lumină, în Planul de Lumină şi o să avem o discuţie despre asta. Sunt un învăţător despre eliberare, întâietate şi supresiune. Iubesc Dumnezeul vostru. Vreau să ştiţi că fiecare celulă din corpul vostru are potenţialulnemuririi. Vreau să ştiţi că folosiţi mai puţin de 10% din creierul vostru. Aveţi enorm de mult loc pentru a visa împreună cu mine. Aveţi motiv să visaţi că puteţi trăi două sute de ani fără să muriţi. Nu am nici o intenţie de a vă face să mă divinizaţi. Acesta nu este un cult. Este despre a vă da înapoi şi de a văînvăţa puterea de a vă iubi pe voi înşivă şi de a vă diviniza pe voi înşivă şi de a dezvolta aceasta minunată conştiinţa în voi.



Celebrez femeia în această seară. Ea este mai aproape de Dumnezeu. Ele sunt Mama - Pământ. Ele sunt Mammy. Ele sunt uterul întregii vieţi. Şi ele vor pune ceea ce iese din uterul lor, mai presus decât orice iubit care le-ar putea dasămânţa. Despre eliberarea părţii masculine a sexului vostru şi devenirea părţii feminine -devenirea şi înţelegerea şi iubirea acestei părţi - a responsabilităţii feminine, a iubirii, tandreţiidulceţii feminine. Dacă Dumnezeu ar avea o definiţie, aceasta ar trebui să fie ieşit din comun. Asta arată ce ar trebui inima voastră să urmeze şi nu ce aţi devenit prin pecetea emoţiilor voastre, că ar trebui să fiţi acel ieşit din comun Dumnezeu (unic, extraordinar de deosebit) care este atât de îndrăgostit de propria sa viaţa, încât este loc pentru toate grădinile să înflorească. Există un război al valorilor vieţii, se numeşte SIDA. Sunt homosexuali susceptibili la asta, pentru că ei nu produc viaţă. Simplu. Este legea naturii. Nu vă place ? Este adevărat.

Femeile poarta o povară extraordinară, sfâşietoare. Ele s-au compromis în toate felurile că să găsească bărbatul care are destul feminin în el, ca să fie capabil să înţeleagă adevărul lor, să fie cinstit cu viaţa lor şi pe care ele să-1 poată considera prieten de încredere. Femeile poartă responsabilitate nu numaipentru copii lor ci şi pentru adevărul copiilor şi nu datorează nimic bărbaţilor care le-au impregnat viaţă. Şi fiecare bărbat care se preţuieşte pe sine, va învăţa despre misterul femeii. Aceasta este o evoluţie, înseamnă evoluţie să înveţi despre ce şi cine sunt ele, pentru că ele sunt un aluat misterios. De aceea ele sunt atât de seducătoare. Ele sunt mister. Şi uite aşa ne întoarcem înapoi laMammy, la marea Zeiţă, creatoarea copiilor,pe care fraţii ei i-au dezbinat. A vrut să dea copiilor ei totul şi le-a dat.  Fiecare din noi, venim din uterul mamei noastre, am venit din Mammy. Vreau ca femeile să fie Dumnezeiliberi şi să nu se simtă inferioare niciunui bărbat. Şi cel mai mare iubit în viaţa fiecărei femei va fi apărătorul lor,Tatăl/Principiu, Sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...