miercuri, 5 octombrie 2016

Cand Yoga creeaza efecte miraculoase


Zeci de ani a trăit cocoşată de spate, până într-o zi când a făcut o simplă schimbare. Acum e de nerecunoscut


Până la vârsta 85 de ani Anna Pesce a avut mari probleme din cauza unei scolioze severe care i-a provocat numeroase dureri adeseori insuportabile ţintuind-o chiar în anumite perioade într-un scaun cu rotile. Recent a descoperit că exerciţiile yoga o pot ajuta să depăşească această problemă fizică şi să devină o persoană perfect normală.


Zeci de ani Anna Pesce a trebuit să ducă povara acestei deficienţe fizice care i-a afectat întreaga viaţă. Voinţa şi curajul au ajutat-o pe această bătrânică să îşi poată repara problema coloanei, ajungând în cele din urmă să îşi recapete poziţia verticală.
De fiecare dată când Anna îşi vizita copiii şi nepoţii avea nevoie de ajutor pentru a urca scările. Chiar şi aşa cocoşată de spate bătrânica nu şi-a pierdut speranţa că îi va fi bine. Ea a mers la mai mulţi doctori, a urmat numeroase şedinţe de acupunctură consultând o mulţime de chiropracticieni şi specialişti în domeniu. Însă indiferent de tratamentele efectuate, problema ei continua să se agraveze.
Deoarece era hotărâtă să schimbe ceva în viaţa ei a mers la un instructor de yoga în speranţa că aceste mişcări îi vor fi benefice organismului. Rachel Jesień a a fost cea care a ajutat-o pe Anna să descopere efectele terapeutice ale tehnicilor yoga asupra organismului.
La început, poziţiile corpului în care era solicitată coloana erau destul de dureroase, însă în cele din urmă ea a început să se acomodeze cu astfel de mişcări. Încet, dar sigur, ea a început să înveţe ceea ce ar putea-o ajuta la combaterea scoliozei care nu-i dădea pace După o perioadă de câteva luni Anna Pesce a reuşit să-şi îndrepte spatele într-atât, încât acum are o poziţie verticală perfectă.


Autor text: LiveBiz.ro

YOGA REGENERATIVA - Cum sa devii mai tanar cu 10 ani.

Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? 

Sunt Tudor instructor yoga, am absolvit Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate, putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.

Sunteti gata sa intoarceti ceasul biologic in favoarea d-vstra ?
Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 8 dimineata la Centru Shakti din str Cristofor Columb nr 3,sect 1 pentru o ora si jumatate de yoga regenerativa.Pentru programari la yoga regenerativa instructor Cornel Tudor Iosub www.centrulshakti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...