joi, 6 octombrie 2016

Respirația și exercitarea ei conștientă -ASIMILAREA ELEMENTELOR NUTRITIVE

”Respirația este o formă de nutriție și asa cum mâncăm trebuie să mestecăm încet, la fel când respirăm trebuie să “mestecăm” aerul.
Când inspirăm, trebuiesă reținem aerul mult timp până când plămânii (care sunt un fel de stomac) au asimilat complet substanțele nutritive.
Dacă eliminăm aerul prea rapid, eliminăm în același timp toate aceste substanțe, chiar înainte ca plămânii să poată reține toate aceste elemente utile. 
DESCRIEREA UNOR EXERCIȚII
1. Astupati nara stingă și inspirați profund aerul prin nara dreaptă numărândpatru timpi.
2.Țineți-vă respirația 16 timpi.
3. Astupați nara dreaptă și expirați prin nara stângă numărând 8 timpi.
4.Reîncepe ți exercițiul inversând:
5. Astupați nara dreaptă și inspirați aerul prin nara stângă 4 timpi.
6.Țineți-vă respirația 16 timpi.
7. Astupați nara stângă și expirați pe dreapta 8 timpi.Exercitiul se repeta de 6 ori pentru fiecare nară.Cei care pot vor dubla timpii: 8-32-16.
Prin respirație profundă vă puteți vindeca sistemul nervos și multe alte boli.Medicii vă vor prescrie injecții de calciu, de iod, de sodiu etc. pentru a vă da elementele care vă lipsesc, în timp ce Inițiații vă vor sfătui să luați aceste elemente în stare eterică prin respirație.
Metoda este foarte simplă,respirați concentrâdu-vă pe ideea că sunteți pe cale să preluați remediul care vă lipsește..Da, fiindcă organismul știe foarte bine de ce are nevoie, el conține o întreagăechipă de chimiști perfect competenți, capabili să extragă din aer substanțele necesare.Iată de ce discipolul nu trebuie să caute neapărat medicamentele la farmacie.El respiră cu dragoste și cu convingerea absolută că este pe cale să extragă din spațiu elementele care-i sunt necesare.Dar prin respirație veți putea de asemenea să extrageți forța și particulele din lumea superioară, adică lumină, pace și toate elementele vivifiante.
Deci, când respirați trebuie să încercați să atrageți elementele spirituale de care aveți nevoie, în funcție de starea în care vă aflați.”-
{Maestrul O.M. Aivanhov}

Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? 
Sunt instructor yoga, am absolvit Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate, putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.

Sunteti gata sa intoarceti ceasul biologic in favoarea d-vstra ?


Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 8 dimineata la Centru Shakti din str Cristofor Columb nr 3,sect 1 pentru o ora si jumatate de yoga regenerativa.Pentru programari la yoga regenerativa instructor Cornel Tudor Iosub www.centrulshakti.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu