Apa vie – Fa-ti singur apa vie – Fa-ti singur apa vie

Apa vie este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica de 25 ppm, sub cea a apei naturale si se obtine prin distilarea in vid a apei naturale. Se presupune ca apa vie poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale. Pentru purificarea apei se pot folosi diverse metode, de la aparate sofisticate pina la purificarea cu argila. Alte doua metode simple pot fi aplicate cu succes: fierberea si inghetarea. Fierberea contribuie la distrugerea microorganismelor. Inghetarea apei duce la eliminarea a mare parte din substantele chimice nocive. S-a observat ca oamenii care traiesc in apropierea celor doua cercuri polare, obligati sa consume tot timpul anului apa obtinuta din gheata, sint mult mai sanatosi decit noi, cei din zonele mai calde. Pentru purificare prin inghet, se toarna apa care in prealabil a stat la temperatura camerei aproximativ 24 de ore (pentru eliminarea clorului si d...