joi, 19 ianuarie 2012

Metode simple de purificare şi energizare a apei


Pe o planetă acoperită în proporţie de 70% de apă, viaţa şi sănătatea noastră sunt dependente de apă. Dar dacă apa deţine cheia sănătăţii noastre, şi noi suntem la rândul nostru deţinătorii cheii sănătăţii apei...

Noi suntem, în cea mai mare parte, alcătuiţi din apă. Ea dirijează toate schimburile fizice şi chimice din corpul nostru. Un nou născut este format din aproximativ 97% apă, un adult sănătos din 75% şi, cu cât îmbătrânim mai mult, începem să ne deshidratăm în mod proporţional, până când ajungem la aproximativ 65% apă. Trupul nostru este o masă de trilioane de celule umplute cu lichid. Echilibrul acestui lichid este cheia sănătăţii noastre. O persoană poate să trăiască câteva săptămâni fără a mânca nimic, însă fără apă se deshidratează şi moare în câteva zile. Dacă nu bem îndeajuns de multă apă, datorită deshidratării suntem predispuşi la o serie de boli degenerative. În mod normal, ar trebui să bem cam 2 litri de apă naturală, pură, zilnic. Puţini dintre noi au însă acces la o apă pe deplin sănătoasă, nepoluată.

Pentru cei care sunt nevoiţi să consume în mod curent apă de la robinet, fără posibilitatea de a o filtra şi structura prin metodele sofisticate ale tehnologiei actuale, oferim câteva metode absolut gratuite de a o purifica, foarte uşor de aplicat de către fiecare. Aceste metode îşi găsesc explicaţia eficienţei lor în cercetările dr. Emoto, care au demonstrat capacitatea de memorare a apei şi de influenţă a noastră asupra ei.

- când beţi apă de la robinet, umpleţi o cană şi apoi aşteptaţi 5-7 minute, până când se evaporă o parte din clor, apoi adăugaţi suc proaspăt de lămâie (în proporţie de 5-7 linguriţe la un litru de apă), pentru combaterea efectelor nocive ale clorului;
- plasaţi apa într-o piramidă construită la scară după dimensiunile piramidei lui Kheops;
- creaţi prin rotire timp de 3-5 minute vortexuri în sens antiorar (yang) în apă înainte de a o consuma;
- direcţionaţi energia tainică a cristalelor în apă sau captaţi energie benefică în apă cu ajutorul culorilor ;
- plasaţi în apă un mic obiect din argint;
- puteţi adăuga busuioc apei pe care o beţi, dar nu lăsaţi planta mai mult de 24 de ore în apa


Alte metode de energizare a apei

După ce aţi purificat în prealabil apa, o puteţi încărca cu diverse energii binefăcătoare. Puteţi să realizaţi o rugăciune în preajma apei respective, puteţi medita sau să ascultaţi o muzică armonioasă, spirituală. De asemeni, apa poate fi încărcată cu energia unui sentiment, a unei stări, dacă acestea sunt emise cu suficientă putere. Evocaţi momentele în care aţi fost foarte fericiţi sau foarte îndrăgostiţi sau aţi manifestat înţelepciune şi trimiteţi apei energia acestor momente pe care le-aţi trăit. Dacă nu aveţi încă încredere în propria putere de evocare a stărilor trăite, puteţi recurge la experienţa lui Emoto, cu mesajele scrise. Lipiţi bileţele pe recipientul cu apă (neapărat din sticlă) cu ideea-forţă sau starea pe care doriţi să v-o induceţi (de exemplu: iubire, sănătate, înţelepciune, compasiune, bunăvoinţă, genialitate, etc.). Este foarte simplu, iar rezultatele dr. Emoto sperăm să vă impulsioneze suficient pentru a recurge la aceste metode de purificare şi energizare a apei.

Metodă de purificare a apei cu ajutorul energiei alb-strălucitoare


Aşezaţi-vă pe un scaun, într-o cameră liniştită. Relaxaţi-vă corpul fizic, detaşaţi-vă de gânduri şi emoţii. În curând agitaţia mentală se va linişti şi veţi putea începe vizualizarea luminii alb-strălucitoare. Ea izvorăşte din centrul frunţii dumneavoastră şi vă cuprinde gradat întregul corp. Conştientizaţi sfera de lumină al cărei centru sunteţi, devenind din ce în ce mai radiantă. Direcţionaţi apoi această lumină alb-strălucitoare într-un flux continuu ce porneşte din mjlocul frunţii către apa pe care doriţi s-o purificaţi. Acest exerciţiu poate dura atât cât doriţi, începând cu un minim de 7 minute.


Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei,sau pur si simplu doar a unor clase de yoga cu accent pus pe asane si respiratii care pot amplifica potentialul uman.Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509


marți, 17 ianuarie 2012

Vitalitate-ATP

Un om de ştiinţă californian, dr. LEO BARANSKI, a fost de curând citat ca susţinând că ideea
distrugerii
unui obiect prin intensificarea frecventei sale de vibraţie poate fi comandată prin arme
-
satelit acordate la frecvenţele specifice ale betonului şi oţelului, care vor putea dezintegra oraşele.
Din punct de vedere biodinamic şi constructiv, dr. BARANSKI crede că experienţele în curs vor
duce chiar şi la dublarea timpului vieţii omului. Aceasta se va realiza, spune el, prin folosirea unor
frecvenţe rezonante identice care stimulează o zonă de un deget mărime care se află la capătul
(vârful) măduvei spinării. În acest punct este situat un organ cunoscut ca mitocondria medulară,
care produce o substanţă numită adenozină trifosfat (ATP pe scurt) care este răspândită în tot
corpul. Moleculele acestei substanţe au o abilitate specifică să absoarbă fotoni (globulele de
vitalitate despre care am discutat mai înainte) din soare şi să - i strângă în provizii necesare. Prin folosirea unor frecvente adecvate ale sunetului concentrate în acest punct, dr. BARANSKI crede că moleculele de ATP vor elibera o cantitate mai mare de energie liberă decât o fac acum. "Eliberarea controlată a energiei ATP - ului, prin bombardarea cu scurte cascade de vibraţii sonore, poate să însemne o incredibilă vigoare şi regenerare a minţii şi corpului pentru a veni în întâmpinarea perioadelor critice", spunea el.
Literatura tantrică conţine şi ea nenumărate pasaje care, într- o terminologie diferită vorbesc
despre fenomene aproape identice cu cele ale lui dr. BARANSKI.

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...