marți, 29 decembrie 2015

Un articol extraordinar despre vindecare - Cat de usor iti poti pastra sanatatea cu ajutorul apei alcaline


INSCRIERE GRATUITA ONLINE SI ACHIZIONAREA CU 20% MAI IEFTINA A PRODUSELOR
https://www.coralorder.com/ro/registration/?REF_CODE=923878225561

                                                        APA ALCALINA    



Toti acesti acizi acizi sunt dãunãtori dar acizii sulfuric si fosforic sunt otrãvitori. Ei trebuie neutralizati de minerale alcaline. In absenta unei cantitãti suficiente de minerale alcaline în dietã, corpul nu are de ales si va fura calciul din oase, neutralizand acesti acizi, transformandu-i în sulfati, fosfati si urati. Asa apare în timp osteoporoza.

Una dintre marile probleme ale reziduurilor acide este cã îngroasã sângele si blocheazã capilarele. Din aceastã cauzã, multe persoane suferã de hipertensiune arterialã. In functie de locul în organism unde sunt stocate reziduurile acide, circulatia sângelui în acea zonã este slabã si este posibil ca un organ vital sã primeascã insuficient sânge, devenind disfunctional. Multe boli degenerative sunt rezultatul proastei circulatii. Un exemplu tipic este diabetul de tip 2, care este cauzat de acumulãrile acide din jurul pancreasului.

Celulele canceroase sunt acide, în timp ce celulele sãnãtoase sunt alcaline. Celulele normale nu pot supravietui în apropierea zonelor cu acumulãri de reziduuri acide. Anumite persoane au un material genetic care suferã mutatii pentru a supravietui în mediu acid. Asa se dezvoltã celulele canceroase. Atâta timp cât mediul rãmâne acid, cancerul va reapare dupã o operatie de extirpare a celulelor canceroase. Oncologistii cu experientã cresc alcalinitatea pacientilor, înainte de operatie. Reziduurile acide din interiorul vaselor de sânge sunt foarte periculoase, putând duce la înfundarea vaselor mici din zona creierului. Corpul va depozita aceste reziduuri de peretii vaselor de sânge, dar în cazul unor eforturi mari, când presiunea creste, aceste reziduuri se pot dezlipi si bloca vasele din zona creierului provocând accidente vasculare cerebrale.


Alcalinul neutralizeaza acidul 
Apa alcalinã neutralizeazã reziduurile acide din corpul omenesc si le lichefiazã pentru a fi eliminate prin transpiratie si urinã. Un exemplu care ne ajutã sã întelegem acest lucru este atunci când dorim sã spãlãm ceva murdãrit cu grãsime. Aceasta grãsime nu poate fi îndepãrtatã numai cu apã de la robinet. Avem nevoie de un sãpun pentru a lichefia grãsimea si a curãta. Grãsimea este acidã si sãpunul este alcalin.



„Coral-Mine®” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.
Cum actioneaza:
Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:• atingerea unui nivel optim al pH-ului; • reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac; • profilaxia osteoporozei, artritelor; • creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos; • reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv; • îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.


In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apã imediat dupã trezire în fiecare dimineatã. Mai mult, testele cercetãtorilor au demonstrat valoarea acestui obicei. Publicãm mai jos o descriere a folosirii apei. Pentru cei în vârstã si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apã alcalinã a fost considerat de succes de cãtre societãtile medicale japoneze si tratament sigur pentru urmãtoarele boli: Dureri de cap, dureri ale corpului, artrita, boli ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculozã, meningitã, boli ale ficatului si rinichilor, stãri de vomã, gastritã, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, bolile de ochi, cancer la organele genitale, dereglãri menstruale, boli ale urechilor, nasului si gâtului.

1. Dimineata, imediat dupã trezire, înainte de a vã spãla pe dinti, beti 250 ml apã alcalinã. Apa este bine sã fie cãldutã si în ea se va dizolva remediul alcalin prescris.
2. Spãlati-vã pe dinti dar nu mâncati si nu beti nimic 45 minute.
3. Dupa 45 minute puteti bea si mânca normal.
4. Dupã micul dejun, prânz sau cinã nu mâncati si nu beti nimic 2 ore. Metoda de mai sus va vindeca boli si vã veti putea bucura de o viatã sãnãtoasã.
Aceasta metodã de tratament nu are efecte adverse; dar la începutul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati mai mult pentru a elimina reziduurile acide. Dupã vindecare este si mai bine dacã o sã continuati acest tratament ca o activitate de rutinã în viata voastrã. Beti apã alcalinã si rãmâneti sãnãtosi si activi.





Pentru cei cãrora le place sã bea apã rece, aceste rânduri sunt pentru voi!
Aproape toate popoarele asiatice, începând de la cele mai aproape de europa si pânã în etremul orient beau apã caldã în timpul mesei si au obiceiul de a bea frecvent ceaiuri fierbinti. La polul opus, în America se beau foarte multe bãuturi cu gheatã sau lapte de la frigider. Este plãcut sã bei o bãuturã rece dupã masã. Dar...
Apa rece va solidifica mâncãrurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat. Untul, brânzeturile, cremele, mâncãrurile gãtite cu ulei, toate vor fi readuse la consistenta pe care o aveau când tocmai au fost scoase de la frigider.
Apa rece va încetini digestia. Chiar si produsele pe bazã de cereale îsi mãresc consistenta si se transformã într-o pastã lipicioasã. O parte se va absorbi, iar ceea ce va rãmâne, se va depune ca un strat de murdãrie pe intestine, ce va favoriza fermentatia acidã.Foarte curând rezerva de minerale alcaline va scãdea, vor apãrea inflamatii ale organelor si tesuturilor, vor creste depozitele acide în corp (grãsime, calculi in diferite organe, depuneri pe peretii vaselor sanguine).Cel mai indicat este sã consumati supã fierbinte sau apã caldã la masã sau imediat dupã masã. Intelegem acum de ce chinezii, indienii si japonezii beau la masã apã fierbinte. Poate este timpul sã adoptãm obiceiul lor de a bea apã fierbinte în timp ce mâncãm!!! Nimic de pierdut, totul de câstigat…Eu cred cã dacã multi din cei care citesc aceste rânduri le-ar aplica si le-ar trimite mai departe cunoscutilor lor, simptomele neplãcute care scad confortul general al vietii ar dispãrea, iar populatia ar fi mai sãnãtoasã si de ce nu, chiar mai fericit

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...