joi, 27 august 2015

Cum sa devii o Diva

                                              

        Cum o fată simplă poate deveni frumoasa, fără chirurgie plastică sau petrecerea timpului în salonul de înfrumusețare.


Tantra oferă câteva principii uimitoare de a deveni mai atractive.


Secretul atractiei- Chakrele și Energia

Tantra împarte lumea in doua energii fundamentale, energia feminina si energia masculina.
Aceste energii au multe formele și manifestările diferite.
Practic energia feminină este receptiva, moale și se răcește în timp ce energia masculină este activ, ascuțit și cald.
Aceste energii unde numite în taoism Ying si Yang, în Tantra acestea sunt numite "Shiva" (masculin) și Shakti (feminin).
Energia feminină și energia masculină sunt filtrate și activate prin centrele speciale de energie, numite chakre.
Sistemul energetic uman are 7 centre principale, care reprezintă nivele de constiinta.

Ce este energia "Sexy"?

Când o energia feminina  predomina pe "chacra de bază" sau cel mai de jos centru, o femeie va radia o sexualitate animalica. Ea va apărea oamenilor ca având o vitalitate sexuala cruda,bazala care va activa impulsurile sexuale mai instinctive.
Daca o femeie are puternic activata energia feminină în al doilea centru , ea va apărea barbatului ca senzuala, seducatoare si sexy. Barbatii vor simți furnicături de excitare sexuală, atunci când ea zâmbește, se uita la ea sau o atinge.
Daca o femeie are puternic activata energia feminină în a treia chakra ea va apărea barbatilor  puternica, pasionala, interesanta, dinamica.
În a patra chakra o femeie va apărea barbatului ca fiind sensibila,vulnerabila.

În general, barbatul nu stie cum sa se raporteze la energia lui feminină în timp ce femeile nu stiu cum sa reaporteze la virilitatea lor interioara..
Femeile care au acumulare puternică de energie feminină vor apărea întotdeauna mai atractive pentru bărbați.
Femeile tantrice invata cum sa activeze chakrele lor și  acumulează energii feminine puternice. Acesta este motivul pentru care au un efect magnetic asupra bărbaților.
Puteți deveni mai atractiva pentru barbati.

Cum să fi o femeie mai atractiva?

Ai avut vreodată o noapte in care te-ai simtit foarte conectata la feminitatea ta,si te-ai simtit luminoasa ca o Zeita radianta?

Cum  au reactionat oamenii in acel moment? 
Cum te-ai simti daca ai putea fi așa ori de câte ori vrei?

Femeile care învăța "secretele energiei de Yoga tantrică pot activa energiile feminine și să devină foarte atractive pentru barbati ori de câte ori doresc.

Vorbim de un antrenament individual sau de mici grupe,din care puteti obtine urmatoarele beneficii.
  • Amplificarea senzualitatii si a fascinatiei feminine
  • Armonie venusiana si gratie     
  • Putere de seductie,chiar si atunci cand numai credeai ca ai aceasta capacitate
  • Atractivitate si feminitate sporita,persuasiune,capacitatea de fi sexy.
  • Cresterea stimei de sine
  • Curatarea subconstientului de credinte nefaste
  • Capacitate de autoprotectie fata de diverse agresiuni psihice sau fizice
  • Marirea rezistentei la efort.
  • Dezvoltarea curajului ,a stapanirii de sine si a vointei
  • Imbunatatirea capacitatii de concentrare si a memoriei
  • Capacitate de autotransfigurare
  • Imbunatatirea comunicarii cu subconstientul
  • Dezvoltarea intuitiei
  • Marirea vigilentei,care previne accidentele
  • Dezvoltarea unor perceptii extrasenzoriale
  • Reglarea digestiei
  • Imbunatatirea circulatiei limfatice si a celei sangvine,inclusiv a celei periferice
  • Fortificarea sistemului imunitar 
  • Eliminarea rapida a toxinelor
  • Contributie la asezarea corecta a vertebrelor coloanei vertebrale
  • Marirea moibiltatii corporale
  • Imbunatatirea conditiei fizice
  • Optimizarea greutatii corporale prin reglarea metabolismului si prin limitarea poftei de mancare fara a fi necesar vreun regim de slabire
  • Reglarea menstrelor
  • Marirea potentei sexuale si prelungirea vietii sexuale active
  • Vindecarea frigiditatii
  • Prevenirea artritei si a osteoporozei

                  Nu intamplator toate perioadele din istoria omenirii in care femeia 
a fost tratata cu respect,implinindu-si adevarata ei menire de inspirare si sfatuitoare,au fost si cele mai infloritoare din punct de vedere al culturii,civilizatiei si prosperitatii.Din pacate insa de-a lungul timpului au existat si multe perioade de decadere si ignorare.Dogmele diferitelor societati pur si simplu au infranat manifestarea libera si fireasca a sexualitatii,considerand acest aspect al fiintei umane drept blasfemie si supunandu-le mai ales pe femei unor opresiuni sau ultragii,care le-au imbolnavit mintea si sufletul .Consider ca si in zilele noastre educatia sexuala este incompleta,pentru ca ii lipseste aspectul Yin,cel prin care sexualitatea devine o adevarata arta de cunoastere.Stiind cum să cultive energia feminină  femeile vor ajuta la echilibrarea relațiile lor și să aducă mai multă iubire și pasiune in viața lor. 


Uitandu-ma pe diverse pagini de pe facebook cu diverse cursuri,workshopuri pentru femei,mergand chiar eu la un eveniment destinat in prima faza femeilor,nu am putut sa nu remarc un fenomen.Si anume acela ca femeia este mai dornica de afirmare ca oricand,un lucru deosebit de bun,cu o mentiune.Aceasta se face tot intr-un stil masculin,practic femeia abordeaza din lipsa unui model feminin tot prototipul masculin.Ar parea hilar sa povestesc despre vremurile mult indepartate dar frumoase cand si barbatul si femeia credeau si aduceau ofrande Zeitelor.Suntem prea ''moderni'' insa avem acum mai mult ca oricand nevoie de acele povesti,acele traditii,desi am putea spune ca noi am depasit acel empirism, suntem cei ''evoluati sau tehnologici''.Nu imi doresc sa reanvii acele vremuri,nu sunt in masura doar eu,insa ceea ce pot face este sa reanvii cat de cat ,Zeita din fiecare femeie,care isi doreste acest lucru.


Sunt cateva practici elementare si simple care pot face din multe femei obisnuite ,femei deosebit de atragatoare si sexy,mai mult ,femei echilibrate care sa-si cunoasca esenta feminina ,sa si-o cultive,pentru a se simti implinita.Adeseori esenta feminina este asociata cu sexualitate,un lucru bun de altfel,insa inseamna chiar mult mai mult,implicand si factorul de constiinta,spiritualitate.E drept insa ca motorul a tot  ce as incerca sa enumar,tine tot de sexualitate.O buna ingrijire si gestionare a energiei sexuale,poate fi   rampa de lansare catre tot ceea ce ne dorim.De aceea sunt deosebit de importante exercitiile care includ revitalizarea si cultivarea esentei sexuale.Taoisti au o serie de denumiri pentru astfel de practici si pun un accent deosebit pe aceste exercitii de cultivare atat la femei cat si la barbati.Pe acest fundament vin dupa aceea ,multe alte practici de ordin spiritual,de dezvoltare personala,intrucat exista vitalitatea necesara,acea fiziologie inalta care iti poate permite sa-sti conduci''vehiculul'' pe orice drum doresti.



Nu am pretentia sa fiu unul dintre marii cunoscatori ai femeii,insa situatia a fost de asa natura,ca de-a lungul timpului,am vrut sa cunosc si multe aspecte legate de ''femeia de langa mine, noi''.De aceea am parcurs diverse surse din diferite curente.La momentul acesta am structurata o bunicica baza de data,menita sa ajute o femeie sa-si atinga potentialul.Imi dau seama ca suna prea pretios  ceea ce incerc sa fac ,si sa spun,dar imi asum.

Deci  detin o buna baze de date,ce poate permite multor femei sa se simta mai implinite pe multe planuri,atunci cand evident isi doresc lucrul acesta,de aceea m-am gandit ca ar fi frumos sa o pun si la dispozitia doritoarelor.

Incepand cu atractia,capacitatea de a fi sexy,sexualitatea,comunicarea,gasirea partenerului compatibil,vitalitatea,modul de raportare si intelegere a sexului opus,increderea in sine ca femeie,aceste aspecte le pot acoperi cu succes.

Asadar Cum sa devii o Diva,nu este o simpla afirmatie.Pentru acele femei care isi doresc sa treaca de banal ,si sa-si exploreze adevarata feminitate,vor avea acces la aceasta baza de la care sa porneasca,cu implicatii spectaculoase pe multe planuri.


"Era târziu, de obicei, ea a fost foarte conservatoare, manierata si rezonabila, dar astăzi a fost diferita, poate că a fost luna plină, nu ii este clar,insa ceea ce știa sigur este că ea nu a mai fost sub controlul obisnuit. Ea a simțit ceva diferit în interiorul ei. Cealaltă femeie, Zeita, necontrolata de inhibițiile sociale.Ea parca pulsa sub un ritm hipnotic,si o putere extraordinară curgea în ea. Ea îl privi; ochii ei transmiteu atât de multă putere,incat el a fost uimit. "

Fiecare femeie are două femei în interiorul ei. Femeia exterioara. Această femeie este condiționată de mecanismele sociale, modă și de apărare.

Există insa si o femeie interioară, femeia adevărată, puternica, dinamica, sexuală și neînfricata.

Multe femei îngroapa femeile interioare in temnita lor sub-conștientă si ele nici măcar nu sunt constiente de acest lucru.

Alte femei sunt surprinșe să simtă femeile lor interioare trezindu-se in unele momente rare,pe care nu le vor uita.

Femeia cea mai puternică și autentică știe cum să-și exprime femeia ei interioara ori de câte ori doreste.

Aceste femei au o prezenta aproape magică pentru oameni,si atunci când oamenii se uita la ochii lor sau  cand le urmaresc dansurile devin fascinati.


Shakti înseamnă putere.

Acesta este numele zeiței din mitologia indiană. Shakti are multe fețe, ea se poate manifesta ca Kali cea teribila, Tara de compasiune, Sundari grațiosa sau Durga curajosa.

Fiecare femeie are toate aceste înăuntru sau, sunteți intr-un flux mereu în schimbare a vieții și de vibrații, Ati observat ?!

Barbatii simt o mare placere si satisafactie cand vad o Zeita in fata.

Fiecare femeie are acest potențial, prin blocarea zeita lor interioare ele isi neaga darurile pe care le-ar putea darui oamenilor, si  isi inhiba potentialul de a trai inaltimile pentru care sunt destinate.


Veti lucra de asemenea cu barbatul vostru interior.
Veti descoperi in felul acesta o dimensiune speciala, acel Animus al sufletului d-voastra care va va raspunde cu o duiosie si o tandrete rar intalnite.Vom lucra un complex de Qi kung si veti primi metode antrenare specifice pentru a fi mereu in forma si a beneficia de un metabolism antrenat care va va regla silueta.Pentru timpurile noastre in care musai vreti sa fiti charismatice,aveti metode interesante.Una dintre ele este de a sti sa emiteti iubire, adeseori vindecatoare.Veti invata cum sa va protejati atat auric cat si fizic ,doar cu o singura tehnica,dar in plus cum sa transmiteti protectie si unei persoane dragi.Veti invata sa creeati o aura magnetica si acolo unde e nevoie sa aveti autoritate ,fara a  va afecta statutul feminin.Veti invata cum sa trasmiteti si atrageti partenerul compatibil,prin doua tehnici usoare,marindu-va extrem de mult sansele in felul acesta.Adica fie prin impresionarea subconstientului d-voastra,fie prin trasmiterea in eter a coordonatelor cautate la un partener.Oricare din metode va da roade,insa cumulul efectelor celor doua metode,va fi si mai spectaculos.Veti primi metode succinte de nutritie si antrenament aerobic.Veti invata sa combateti stresul la vointa,si sa fiti mai tot timpul relaxate si centrate.Si nu in ultimul rand pentru ca,dulcea d-voastra casa,este o extensie a personalitatii d-voastra,veti primi un ritual feng shui de purificare ,dar totodata si de implinire a unei dorinte.

Toate aceste tehnici sunt cumulul a multor cursuri si materiale pe tema,studiate de-a lungul anilor de dezvoltare personala,Tantra,Sexualitate sacra,Qi kung,nutritie,sport.
  
Daca ar fi sa vorbim de o singura tehnica din toate acestea cum ar fi PROGRAMAREA RESURSELOR,si din acest moment puteti spune ca sunteti o fiinta intregita.Aceasta tehnica extraordinara,tine de activarea speciala a subconstientului,obtinerea parolei  subconstientului,care odata aflata va va permite sa cereti pana la 5 resurse pentru un eveniment determinant intr-o zi,Sa zicem ca aveti de dat un interviu.Aveti nevoie de resurse ca;Mentalitate de invingatoare,charisma,putere de convingere,talentul de ''a te vinde'',energie.Sau poate vrei sa impresionezi la o intalnire.Poti cere subconstientului.Charisma,feminitate,putere de seductie,incredere in sine,etc.Nu stiu daca puteti intrezari,doar valoarea unei astfel de tehnici ?


Exista patru manifestari de baza ale energiei feminine,patru stari ale femeii-amanta,desfranata,copila si gospodina.

-Da, desfranata reprezinta o tendinta a timpului modern.Aceasta este o femeie de succes,multumita de propria persoana,care isi poate atinge scopurile.
  Desfranata atrage barbatul,dar acesta se va casatori numai cu copila.
-Iar copila se transforma in gospodina,iar de la gopsodina barbatul pleaca in continuare in cautarea amantei.
-Da, se intampla asta daca femeia inceteaza de a fi desfranata ,amanta,gospodina si copila in acelasi timp.Dar daca in ea se regasesc toate acestea,ce rost mai are pentru un barbat sa mai caute alta femeie?
  Din pacate femeile, uita de aceasta cu timpul.

Femeile care sunt inzestrate nativ cu o energie sexuala mare,au un factor de atractie extrem de puternic,am putea spune ca sunt irezistibile,mai mult pot sa atraga in sfera lor barbati puternici din punct de vedere financiar(vorbim aici de magnati) si nu numai.Celelalte trebuie sa lucreze ani de zile pentru a ajunge la aceasta energie colosala,exista insa unele scurtaturi,care pot fi de un ajutor extraordinar in astfel de situatii.
 Trebuie retinut de asemenea ca femeile care au avut copii,stresuri,dar mai ales multi parteneri,au cedat multa energie,si continua sa cedeze energie partenerilor chiar si dupa ce nu mai au contact cu acestia,daca nu invata sa taie subtil legaturile..Dupa varsta de 35 de ani,majoritatea femeilor pierd o buna parte din energie,respectiv se pierde si o parte din atractivitatea sexuala.Aceste lucruri se pot corecta si imbunatati acolo unde exista aceasta cunoastere.

Exista plante care cultivate in casa,pot aduce o buna armonie si fidelizare a cuplului,iar purtate pe corp sub forma unui plasture,pot purifica mult emotiile si blocajele atunci cand simtiti ca nu va puteti deschide spre iubire,poate din cauza unei traume,despartiri dureroase.

 Iata si o scurta informare a calitatilor unei Shackti,acea femeie arhetipala cum ar denumio traditia hindusa.Calitătile ei sunt:vitalitate, senzualitate, umor, stare de dăruire, capacitate de a iubi, altruism, capacitate de a se dărui pe sine,intuitie spirituală, rafinament, inteligentă, discernământ, armonie, raportarea la Absolut.

Despre plata acestui curs,sau mai bine zis consilieri care ar putea dura o luna,in functie de programul fiecareia.

Totul costa doar 1000 de Euro,tot acest pachet superofertant cu toate aceste beneficii.

In plus sunt convins ca vreti ca aceste lucruri sa fie facute sub discretie maxima,din diverse motive,respect asadar aceasta decizie.
Inf contact. 0767948273 Tudor

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...