vineri, 28 octombrie 2016

Despre puterea frecvenţelor sacre

Exista acum 7 note în octava centrală, note care cu timpul au fost modificate. Întrecut existau 6 note de bază (cu frecvenţă specifică pentru fiecare sunet) se foloseau încântecele Gregoriene, un gen muzical liturgic utilizat în cultul creştin catolic, în special într-un imn închinat Sf. Ioan Botezătorul.Studiul dr. Leonard G. Horowitz şi dr. Joseph Puleo vorbesc detaliat despre descoperirea şi puterea acestor frecvenţe sacre. Astfel, notele originale Solfeggio sunt:1. Ut - queant laxis2. Re - sonare fibris3. Mi - ra gestorum4. Fa - muli tuorum5. Sol - ve polluti6. La – biireatum Notele de azi, modificate:1. Do - queant laxis2. Re - sonare fibris3. Mi - ra gestorum4. Fa - muli tuorum5. Sol - ve polluti6. La – biireatum7. Si - Sancto IohannesIar frecvenţele pentru fiecare notă sunt:1. Ut = 396 Hz = 9 (Eliberează de sentimentul de frică şi vină)2. Re = 417 Hz = 3 (Dezleagă situaţii şi aduce schimbări în bine)3. Mi = 528 Hz = 6 (Transformă şi aduce miracole, Repară ADN-ul)4. Fa = 639 Hz = 9 (Ajută în relaţiile dintre oameni)5. Sol = 741 Hz = 3 (Trezeşte, amplifică intuiţia)6. La = 852 Hz = 6 (Restaurează ordinea spirituală) De observat inşiruirea numerelor „magice” 3, 6, 9, numere pe care se bazează întreaga muncă a d-lui Nikola Tesla. Verificaţi acest lucru! Aceste numere se bazează pe matematica „pierdută” al lui Pitagora, cel care spunea că există doar 9 cifre în Univers.1 începutul - 9 finalul. 10 este doar 1 şi 0 care ţine locul decimal. Deci ar veni 10 = 1 +0 = 1, 11 = 1 + 1 = 2 etc. Mai multe informaţii găsiţi şi în munca lui Marko Rodin.Ideea de baza este că notele muzicale de astăzi sunt un pic diferite, nu sunt înarmonie.
Muzica pe care o ascultăm astăzi se bazează pe frecvenţa de 440 Hz, aceasta în jurul anilor 1917 era 417 Hz. Frecvenţele originale au fiecare un corespondent înculori / culorile centrelor energetice din organism. Prin intonarea incantaţiilor bazate pe aceste frecvenţe (în trecut psalmii, imnurile, rugăciunile), spiritul omului se apropie mai mult de Dumnezeu.Frecvenţa de 440 Hz modifică mentalul, intelectul (degradează, creează anxietate) şi rupe legătura cu inima / intuiţia / spiritul care rezonează la o frecvenţă de 528 Hz.Ascultaţi muzică clasică compusă de Beethoven, Hyden, Mozart şi veţi fi surprinşi să observaţi cât este de relaxantă şi revigorantă. În prezent, toată cunoaşterea acestor frecvenţe este folosită împotriva noastră,pentru a ne face mai docili, robotici, rupţi de spiritual. Atât muzica (frecvenţele), cât şi alfabetul nostru este exact inversul alfabetelor sacre (din ebraică, sanscrită) după cum rezultă din unele calcule simple bazate pe coduri alfa numerice. Sunetele - limba vorbită -dacă este în forma ei sacra, dată de Dumnezeu, (ebraica spre exemplu) are putere creatoare. Inversată, aceasta distruge.
Leonard Horowitz - „Healing Codes”

YOGA REGENERATIVA
Daca v-as putea demonstra un mod de a arata efectiv cu 10 ani mai tineri, ati face-o? Sunt Tudor, instructor yoga, am absolvit Scoala Scandinavia Fitness si, din pasiune, practic yoga clasica de 14 ani. Am urmarit sa ma perfectionez continuu si astfel am dobandit cunostintele necesare unei practici superioare atat la nivel mental, cat si fizic. Am competente si in alte discipline legate de regenerare si amplificarea vitalitatii. Acestea vin in concordanta cu sistemul yoga si pot crea in felul acesta o sinergie care se va simti in scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sanatate, reintinerire, vitalitate,putere interioara si capacitate de a te reface rapid dupa un efort de orice natura. Veti avea surpriza sa constatati ca, prin practica consecventa, veti fi perceputi mai tineri decat varsta reala.
Va astept cu drag in fiecare sambata la ora 08:45 pentru o ora si jumatate de Yoga Regenerativa, la Centrul Shakti, str. Christofor Columb nr. 3, Bucuresti

telefon 0767948273

Cateva date despre druizi.-Ritualurile druidice


Druizii au fost conducatorii spirituali ai celtilor in calitate de preoti, legiuitori, vindecatori, astrologi, clarvazatori...
Druizii au diferit mult de contemporanii lor prin intelepciune, stare perfecta de sanatate, longevitate iesita mult din comun si printr-un bagaj extraordinar de cunostinte dintr-o multitudine de domenii.
In irlandeza veche druid insemna superintelept.
In cadrul triburilor celtice druizii au detinut aproape toate pozitiile importante, fara sa apara in prim plan in calitate de conducatori. Totusi conducatorii erau influentati in mod hotarator de druizi, fie in mod direct prin sfaturi, fie in mod insidios sub forma de profetii sau oracole.
Druizii aveau o pregatire atotcuprinzatoare si o „sete" continua de noi cunostinte.
Varstele "matusalemice" pe care le atingeau nu se pot explica numai prin vastele lor cunostinte terapeutice. Acestea erau folosite pentru toti membrii tribului, care nu ajungeau totusi la varste avansate. Longevitatea druizilor se datora practicilor de educatie si control a corpului, emotiilor si spiritului.
Desi celtii aveau un alfabet, druizii nu au lasat marturii scrise. Nu voiau sa stabileasca nimic in mod definitiv pentru a ramane mereu deschisi pentru cunostinte si experiente noi. Erau constienti de faptul ca oamenii au tendinta de a fetisiza gandurile fixate in scris.
Componenta esentiala a filozofiei druizilor se baza pe invatarea permanenta, dezvoltarea cunostintelor si cresterea continua a capacitatilor proprii.
Fiindu-le cunoscuta implicarea omului in cauzalitatile naturale, le era clar ca o afectare si o modificare a mediului lor ambiant determina si o modificare spirituala si emotionala a naturii umane. Ca urmare au evitat sa „agreseze" natura putand fi considerati din acest motiv, primii ecologisti cunoscuti pe Pamant.

Pe masura descifrarii secretelor naturii, au reusit sa inteleaga, tot mai mult, conexiunile din Univers. Ca urmare, pe parcursul secolelor interesul principal al druizilor s-a indreptat tot mai mult spre planurile inalte ale naturii vii, spre fortele vietii si ale spiritului in favoarea dezvoltarii individului.

Rezultatul acestor preocupari de secole s-a cristalizat in practicile sistemului pe care l-au elaborat, avand ca efecte evolutia corpurilor energetice subtile ale omului si implicit asigurarea sanatatii fiintei umane privita holistic.
Sesizand multiplele interdependente din natura si valorificand unele dintre ele in mod creativ, druizii pot fi considerati precursorii sinergeticii, stiinta moderna, cristalizata ca atare abia in secolul XX.

Druizii considerau ca exista stari, insusiri si calitati pe care nu le avem, dar care ar fi necesare pentru evolutia noastra si care ne sunt si accesibile.

Realizarea lor reprezinta „drumul" fiecaruia. A fi pe „drum" inseamna sanatate, abaterea de la „drum" inseamna boala.
In forma sa originara, stapanirea druizilor a apus deja de mai mult de un mileniu. Ei apar totusi si in zilele noastre in mitologia Irlandei, in legendele lor.

Riturile sistemului druid.
Druizii au definit la fiinta umana trei campuri energetice subtile: campul vital, campul emotional si campul mental si au elaborat rituri specifice pentru fiecare. Unele  dintre aceste rituri au rol de fortificare, altele de armonizare iar altele de contopire.
Riturile sistemului de gimnastici energetice elaborate de druizi sunt in aparenta doar exercitii fizice, ele sunt insa precedate si insotite de anumite ritualuri de unde si denumirea lor.
Dupa eficienta maxima la care conduc, riturile druide pot fi clasificate in:matinale, de miez de zi, serale, nocturne, dependente de anotimp, dependente defazele lunii.
La majoritatea, practicarea in alta perioada decat cea pentru care s-a dovedit ca au eficacitate maxima, conduce la diminuarea usoara a acestei eficacitati. La cateva, practicarea in alte perioade decat cele cu eficacitate maxima poate conduce la efecte total nedorite.

Factorii de amplificare folositi de druizi.
Pentru marirea eficientei riturilor pe care le-au elaborat, druizii au folosit factorii de amplificare mentionati in cele ce urmeaza.
Modelele energetice constau in anumite desene care se realizeaza pe sol, riturile urmand a fi executate in interiorul lor.
Druizii foloseau mai multe modele energetice cu efect de amplificare a eficientei riturilor. Unele simple, altele complexe rezultate din combinarea in anumite moduri a celor simple. Majoritatea modelelor energetice amplifica efectele doar a riturilor dintr-o anumita categorie (de fortificare, de armonizare sau de contopire).
Pentru activarea modelului energetic se folosesc anumiti rezonatori specifici, asezati in locuri bine determinate de pe model. Rezonatorii sunt elemente din natura, diferite dupa campul adresat si dupa categoria ritului sau riturilor care urmeaza a se practica in interiorul modelului respectiv.
Modelele energetice amplificatoare fac ca vibratiile energetice ale practicantului sa se armonizeze cu vibratiile elementelor din natura. Prin rezonanta cosmica rezultata in acest fel, efectul riturilor este amplificat. Ca urmare, practicantul isi constientizeaza apartenenta la univers intr-o masura mai accentuata.
Sunetele energetice contribuie, impreuna cu modelele energetice, la amplificarea efectelor riturilor. Druizii au descoperit trei sunete energetice principale, cate unul pentru fiecare dintre cele trei campuri energetice subtile.
Sunetele energetice actioneaza la trei nivele:
  • la nivelul material ele destind corpul si conduc la o relaxare

    profunda;
  • la nivel mental maresc concentratia;
  • la  nivelul   energiilor  subtile   ele   apeleaza   energii   cu  vibratii asemanatoare.
Pentru emiterea corecta a sunetelor energetice este necesara o pregatire speciala.
Pumnul druizilor este un alt factor hotarator in amplificarea efectelor riturilor constituind o componenta principala a unora dintre acestea.
Dupa constatarile noastre, in momentul in care se inchide pumnul druizilor aura practicantului incepe sa se amplifice. Este una dintre putinele modalitati care are acest efect rapid.
Este de mentionat ca format in dreptul fruntii, pumnul druizilor poate conduce la disparitia instatanee a durerilor de cap de anumite etiologii.
Este de observat ca la nici un alt sistem de gimnastici energetice pe care le-am cunoscut nu se folosesc factori de amplificare precum la cele din sistemul druizilor.
Pentru a conduce la rezultate concludente riturile druide trebuie sa fie practicate zilnic cel putin timp de 15 minute.
Pentru a se valorifica la maxim efectele riturilor, ele trebuie sa fie practicate in perioadele zilei in care s-a dovedit ca au cea mai mare eficienta. In acest scop, programul zilnic poate fi defalcat in trei etape, fiecare avand durata de cel putin cinci minute.
Programul secventelor de rituri trebuie sa fie individualizat, atat la nivelul fiecarei zile, cat si in cazul defalcarilor zilnice. In acest scop trebuie sa se tina seama, in principal, de urmatoarii factori:
  • necesitatea de a se aborda fiecare dintre cele trei campuri energetice
  • situatia   personala   (boli,   griji,   stres,   lipsa   de   capacitate   de concentrare, antecedente etc);
  • necesitatea de a dezvolta in mod armonios toate cele trei campuri, scopul principal al sistemului.
Pentru viitorii practicanti din tara noastra a sistemului de rituri elaborat de druizi, este importanta constatarea urmatoare. Spre deosebire de sistemele qi-gong si yoga provenind din zone geografice indepartate, sistemul de rituri druid a fost elaborat in zona noastra geografica. Celtii au traversat si actualul teritoriu al tarii noastre, retragandu-se treptat spre vestul Europei.

Experimentari cu riturile druide.

Am experimentat riturile druide in diverse conditii, urmarind efectele la care conduc, mai ales la nivelul energiilor subtile.
Experimentarile au avut la baza urmatoarele situatii principale:
a)      modificarea configuratiei programului zilnic de practicare;
b)      practicarea riturilor fara folosirea factorilor de amplificare;
c)       practicarea riturilor folosind doar modelele energetice;
d)      practicarea riturilor folosind doar sunetele energetice;
e)        practicarea riturilor folosind toti factorii de amplificare;
f)       practicarea de durata a riturilor.

Observatie: pumnul druizilor a fost folosit in toate situatiile in care era parte componenta a ritului.
Efectele momentane precum si cele de durata determinate de practicarea riturilor druide au fost urmarite la nivelul energiilor subtile. Prin vizualizarea nemijlocita a acestora s-a constatat ca cele mai multe efecte se produc relativ rapid, in timpul executiei, dar pentru mentinerea si accentuarea lor in timp este necesara practicarea riturilor, zi de zi, un timp indelungat.
Rezumand, efectele practicarii riturilor druide asupra energiilor subtile umane sunt urmatoarele:
a)  armonizeaza structura aurei energetice (prin realizarea unor rapoarte rationale intre dimensiunile celor sase corpuri energetice subtile, prin inlaturarea blocajelor, a deficitelor, a surplusurilor, a pierderilor si a energiilor parazitare de frecventa joasa);
b)   armonizeaza functionarea turbionilor energetici din chakre (prin reglarea turatiei turbionilor, asigurandu-se si sensul normal de rotatie corespunzator unei stari de sanatate foarte buna);
c)  regleaza fluxurile din toate meridianele energetice (prin inlaturarea blocajelor, prin micsorarea fluxurilor prea intense si marirea celor prea slabe si pastrarea nemodificata a celor normale).
Aceste stari se instaleaza treptat pe parcursul executarii riturilor, dupa perioade de timp cu lungimi diferite de la practicant la practicant si depind de starea sa energetica initiala, de corectitudinea executarii si de alti factori greu cuantificabili. Oricum, s-au obtinut rezultate favorabile incurajatoare in toate cazurile.
In cadrul experimentarilor s-a confirmat eficienta factorilor de amplificare, mai ales a sunetelor energetice. S-a constatat ca prezinta importanta atat emisia corecta a sunetelor cat si intensitatea acestora.
In privinta modelelor energetice am constatat importanta mare pe care o are alegerea corecta a rezonatorilor. Folosirea unor rezonatori inadecvati tipului de rit practicat poate avea ca urmare nu o amplificare ci o diminuare sau chiar o anulare a efectelor favorabile.
Armonizarile si reglarile produse la nivelul energiilor subtile se concretizeaza prin efecte profilactice si terapeutice asupra spiritului, psihicului si corpului fizic.
In cele ce urmeaza se trec in revista unele dintre rezultatele constatate la mai multe persoane, care au practicat in anumite perioade de timp riturile druide:
  • anumite predispozitii spre imbolnaviri constatate prin diagnosticare bazata pe vizualizarea nemijlocita a aurei energetice, au disparut dupa cateva saptamani de practicare a unora dintre riturile druide (un caz de cancer la colon, unul de prostatita si trei de diabet) fara a se aplica vre-un alt tratament preventiv;
  • Starea de sanatate in ansamblu s-a imbunatatit vizibil;
  • s-a imbunatatit vizibil rezistenta la efort intelectual si rezistenta la efort fizic;
  • s-a imbunatatit metabolismul, lucru constatat prin modificarea in bine a consecintelor unui metabolism deficitar;
  • s-a normalizat circulatia sanguina, circulatia limfatica si tranzitul intestinal;
  • s-a dezvoltat vointa, perseverenta, curajul si stapanirea de sine;
  • s-a dezvoltat atentia, capacitatea de concentrare si memoria;
  • judecata a devenit mai ascutita si mai limpede;
  • s-a fortificat sistemul imunitar;
  • s-au imbunatatit perceptiile senzoriale;
  • s-a dezvoltat intuitia;
  • s-au extins limitele performantelor corporale;
  • s-a marit mobilitatea corporala;
  • a fost combatuta eficient tristetea si depresia fiind inlocuite de o buna dispozitie si de o stare de optimism;
  • au fost combatute insomniile si s-a ameliorat calitatea somnului;
  • aurele energetice afectate de influenta nefasta a unor campuri electromagnetice (cuptoare electrice industriale, calculatoare, antene de telefonie celulara, celulare, antene de televiziune e.t.c.) s-au regenerat partial sau integral in functie de durata practicarii riturilor;
  • s-au regenerat de asemenea aurele energetice afectate de lucratul in medii cu anumite substante chimice sau de tratamente cu anumite medicamente alopate (prednison si hidrocortizon);
  • s-au imbunatatit, intr-o oarecare masura, trasaturile de caracter.
Din constatarile prezentate in lucrare se poate trage concluzia ca unele dintre realizarile civilizatiilor stravechi se pot valorifica in mod eficient spre binele oamenilor, si in realitatea zbuciumata a secolului XXI.
BIBLIOGRAFIE
1.              Chadwick N. - „The Druids", Cardif, 1996
2.              Cunliffe B. „The Celtic World", McGraw - Hill, Maidenhead,1979
3.      Chadwick N, Dillon M. „The Celtic Realms", Weidenfeld and Nicolson, London, 1966

4.      Lengyel L.- „Das geheime Wissen der Kelten", Verlag Hermann Bauer, Freiburg, 1976

miercuri, 26 octombrie 2016

Care este cea mai eficienta detoxifiere in Medicina Traditionala Chineza?


TIENS Chitosan, capsule















137,32 lei

Forma de prezentare: flacon cu 100 capsule


Chitosan - antioxidant, anticancerigen, detoxifiant

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, destinat sustinerii bunei functionari a sistemului imunitar.
Chitosanul Tianshi (Tiens) este o fibra alimentara si joaca un rol important in digestie; pe langa facilitarea tranzitului alimentelor din stomac spre intestin, el ajuta la intarirea peretelui intestinal si accelereaza trecerea hranei prin intestine.
Chitosanul se extrage din carapacea crabilor rosii.
Compozitie: praf de chitosan 100%
Lumea stiintifica a denumit chitosanul al 6-lea element vital, dupa proteine, grasimi, hidrocarburi, minerale si vitamine. Japonezii il mai numesc si "cel mai nou element al longevitatii". 

  

Descoperirea stiintifica a chitosanului a adus o contributie uriasa la sanatatea omenirii.
Chitosanul este un element curativ unic. El este o celuloza naturala. Fibrele alimentare stimuleaza miscarea peristaltica, maresc volumul fecalelor si reduc timpul de eliminare a lor. De asemenea, chitosanul reduce presiunea creata asupra intestinelor, reduce riscul de asimilare si neutralizeaza compusii daunatori din alimente, combate constipatia, previne cancerul intestinal.
Profilaxia:
- imbatranirii si mai ales a imbatranirii precoce;
- sistemului imunitar;
- tuturor bolilor, prin detoxifiere continua;
- plagilor interne sau externe;
- cancerului si a bolilor autoimune.
S-a confirmat utilizarea chitosanului nu numai in domeniul alimentar, dar si in industrie, agricultura, zootehnie, piscicultura, vinificatie, cosmetica si materiale medicale.
Gradul de puritate al chitosanului de la Tianshi este de 85%.
Caracteristici importante:
1. Este asimilat de organism cu ajutorul enzimelor;
2. Se dizolva in solutii acide. Chitosanul Tianshi (Tiens) este format dintr-un grup de ioni incarcati cu sarcina pozitiva, structura sa moleculara este aminoalcalina si intra in reactie cu acidul gastric, transformandu-se in saruri;
3. Chitosanul are o foarte buna afinitate celulara, neexistand reactii de respingere din partea organismului;
4. Putere mare de absorbtie. Dupa dizolvare, chitosanul se transforma intr-o substanta gelatinoasa fiind un bun absorbant;
5. Chitosanul este un produs fara efecte secundare, nontoxic;
6. Actioneaza la nivelul intregului organism:
- inhiba eliminarea toxinelor de catre celulele canceroase;
- activeaza sistemul imunitar;
- regleaza Ph-ul in organism;
- inhiba metastaza celulelor canceroase;
- scade tensiunea arteriala;
- scade nivelul colesterolului din sange, reduce riscul aparitiei ficatului gras;
- reface si activeaza celulele hepatice, intareste functia de detoxifiere a ficatului, ajuta la vindecarea rapida a celulelor vatamate;
- restabileste microflora intestinala;
- micsoreaza posibilitatea de absorbtie si elimina sarurile metalelor grele (plumb, mercur si cadmiu) din organism, colorantii chimici, substantele chimice medicamentoase;
- chitosanul imbunatateste capacitatea de drenare a sistemului limfatic;
- imbunatateste microcirculatia sangvina la nivelul intregului sistem circulator, previne ateroscleroza, reduce spasmele vaselor sangvine.
Este indicat in:
- boli oncologice;
- diabet, inclusiv insulino-dependent;
- boli ale ficatului: ciroze, hepatite, steatoze;
- boli ale sistemului cardiovascular: ateroscleroza, infarct;
- obezitate si complicatiile ei;
- boli ale tractului digestiv: ulcer stomacal si duodenal, dizbacterioze, constipatii cronice;
- arsuri, rani, cancer de piele, psoriazis si alte traume ale tesutului cutanat;
- eliminarea efectelor secundare ale radio si chimioterapiei;
- eliminarea disfunctiilor provocate persoanelor care lucreaza timp indelungat in campuri electromagnetice, de exemplu la calculator.
Contraindicatii: chitosanul nu se foloseste impreuna cu celuloza dubla.
Mod de administrare:
Adulti:
- se administreaza 1-2 capsule de chitosan, de 1-2 ori pe zi, intre orele 5-7 dimineata, 13-15 si la 21-23, cu apa calduta.
- in intoxicatiile alimentare grave, 1 capsula de chitosan la fiecare 2 ore (pana la 6 capsule pe zi) timp de 3-4 zile;
- in cazul bolilor oncologice, pana la 8 capsule pe zi;
- in gastrite, ulcere stomacale, duodenale, continutul din capsula se dizolva in 150-200 ml de apa si se bea cu inghitituri mici;
- pentru slabire: 1-2 capsule de chitosan, de 3-4 ori pe zi, cu 20 minute inainte de masa. In acest context, se bea 1,5-2l de apa pe zi, obligatoriu.
Copii:
- de la 3 pana la 7 ani, in cazuri de intoxicatie, raceli: continutul din capsula se dizolva in apa si se da copilului cate o lingurita la fiecare 30-40 min, timp de 3 zile. I se va da sa bea 500 ml de apa pe zi;
- de la 7 la 12 ani, cate o capsula de chitosan, de 1-2 ori pe zi timp de 5-7 zile. Se beau minimum 500 ml de apa pe zi. Timp de minimum 2 ore de la administrarea chitosanului, nu se mananca si nu se vor da alte remedii, pentru ca vor fi eliminate.
In chirurgie: in arsuri, rani, ingrijirea tesuturilor dupa operatie: continutul a 2-4 capsule de chitosan se amesteca in 30-40 ml de apa curata si se aplica pe rana. Se poate aplica pe rana si direct, ca pulbere.
Chitosanul este de asemenea eficient in crizele hemoroidale, prin aplicare locala, dupa spalare cu ceai antilipemic.
In ginecologie: continutul capsulei se foloseste intravaginal, timp de 20-25 zile. Inainte de aplicare se spala vaginul cu ceai antilipemic.
In cosmetica: in tratamentul acneei, continutul a 2-3 capsule de chitosan se dizolva in 30-50 ml ceai antilipemic si se aplica pe fata, lasandu-se sa actioneze 10-15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.
Un tratament similar se poate aplica in scopul detoxifierii si regenerarii pielii, dupa care se aplica crema de fata. Se repeta timp de 3 zile sau/si periodic, dupa caz.
informati comenzi;Tel 0767948273 -Tudor

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...