joi, 16 iunie 2016

Care este cea mai eficienta detoxifiere in Medicina Traditionala Chineza?

TIENS Chitosan, capsule















137,32 lei

Forma de prezentare: flacon cu 100 capsule


Chitosan - antioxidant, anticancerigen, detoxifiant

Supliment alimentar conceput in acord cu teoriile Medicinei Traditionale Chineze, destinat sustinerii bunei functionari a sistemului imunitar.
Chitosanul Tianshi (Tiens) este o fibra alimentara si joaca un rol important in digestie; pe langa facilitarea tranzitului alimentelor din stomac spre intestin, el ajuta la intarirea peretelui intestinal si accelereaza trecerea hranei prin intestine.
Chitosanul se extrage din carapacea crabilor rosii.
Compozitie: praf de chitosan 100%
Lumea stiintifica a denumit chitosanul al 6-lea element vital, dupa proteine, grasimi, hidrocarburi, minerale si vitamine. Japonezii il mai numesc si "cel mai nou element al longevitatii". 

 

Descoperirea stiintifica a chitosanului a adus o contributie uriasa la sanatatea omenirii.
Chitosanul este un element curativ unic. El este o celuloza naturala. Fibrele alimentare stimuleaza miscarea peristaltica, maresc volumul fecalelor si reduc timpul de eliminare a lor. De asemenea, chitosanul reduce presiunea creata asupra intestinelor, reduce riscul de asimilare si neutralizeaza compusii daunatori din alimente, combate constipatia, previne cancerul intestinal.
Profilaxia:
- imbatranirii si mai ales a imbatranirii precoce;
- sistemului imunitar;
- tuturor bolilor, prin detoxifiere continua;
- plagilor interne sau externe;
- cancerului si a bolilor autoimune.
S-a confirmat utilizarea chitosanului nu numai in domeniul alimentar, dar si in industrie, agricultura, zootehnie, piscicultura, vinificatie, cosmetica si materiale medicale.
Gradul de puritate al chitosanului de la Tianshi este de 85%.
Caracteristici importante:
1. Este asimilat de organism cu ajutorul enzimelor;
2. Se dizolva in solutii acide. Chitosanul Tianshi (Tiens) este format dintr-un grup de ioni incarcati cu sarcina pozitiva, structura sa moleculara este aminoalcalina si intra in reactie cu acidul gastric, transformandu-se in saruri;
3. Chitosanul are o foarte buna afinitate celulara, neexistand reactii de respingere din partea organismului;
4. Putere mare de absorbtie. Dupa dizolvare, chitosanul se transforma intr-o substanta gelatinoasa fiind un bun absorbant;
5. Chitosanul este un produs fara efecte secundare, nontoxic;
6. Actioneaza la nivelul intregului organism:
- inhiba eliminarea toxinelor de catre celulele canceroase;
- activeaza sistemul imunitar;
- regleaza Ph-ul in organism;
- inhiba metastaza celulelor canceroase;
- scade tensiunea arteriala;
- scade nivelul colesterolului din sange, reduce riscul aparitiei ficatului gras;
- reface si activeaza celulele hepatice, intareste functia de detoxifiere a ficatului, ajuta la vindecarea rapida a celulelor vatamate;
- restabileste microflora intestinala;
- micsoreaza posibilitatea de absorbtie si elimina sarurile metalelor grele (plumb, mercur si cadmiu) din organism, colorantii chimici, substantele chimice medicamentoase;
- chitosanul imbunatateste capacitatea de drenare a sistemului limfatic;
- imbunatateste microcirculatia sangvina la nivelul intregului sistem circulator, previne ateroscleroza, reduce spasmele vaselor sangvine.
Este indicat in:
- boli oncologice;
- diabet, inclusiv insulino-dependent;
- boli ale ficatului: ciroze, hepatite, steatoze;
- boli ale sistemului cardiovascular: ateroscleroza, infarct;
- obezitate si complicatiile ei;
- boli ale tractului digestiv: ulcer stomacal si duodenal, dizbacterioze, constipatii cronice;
- arsuri, rani, cancer de piele, psoriazis si alte traume ale tesutului cutanat;
- eliminarea efectelor secundare ale radio si chimioterapiei;
- eliminarea disfunctiilor provocate persoanelor care lucreaza timp indelungat in campuri electromagnetice, de exemplu la calculator.
Contraindicatii: chitosanul nu se foloseste impreuna cu celuloza dubla.
Mod de administrare:
Adulti:
- se administreaza 1-2 capsule de chitosan, de 1-2 ori pe zi, intre orele 5-7 dimineata, 13-15 si la 21-23, cu apa calduta.
- in intoxicatiile alimentare grave, 1 capsula de chitosan la fiecare 2 ore (pana la 6 capsule pe zi) timp de 3-4 zile;
- in cazul bolilor oncologice, pana la 8 capsule pe zi;
- in gastrite, ulcere stomacale, duodenale, continutul din capsula se dizolva in 150-200 ml de apa si se bea cu inghitituri mici;
- pentru slabire: 1-2 capsule de chitosan, de 3-4 ori pe zi, cu 20 minute inainte de masa. In acest context, se bea 1,5-2l de apa pe zi, obligatoriu.
Copii:
- de la 3 pana la 7 ani, in cazuri de intoxicatie, raceli: continutul din capsula se dizolva in apa si se da copilului cate o lingurita la fiecare 30-40 min, timp de 3 zile. I se va da sa bea 500 ml de apa pe zi;
- de la 7 la 12 ani, cate o capsula de chitosan, de 1-2 ori pe zi timp de 5-7 zile. Se beau minimum 500 ml de apa pe zi. Timp de minimum 2 ore de la administrarea chitosanului, nu se mananca si nu se vor da alte remedii, pentru ca vor fi eliminate.
In chirurgie: in arsuri, rani, ingrijirea tesuturilor dupa operatie: continutul a 2-4 capsule de chitosan se amesteca in 30-40 ml de apa curata si se aplica pe rana. Se poate aplica pe rana si direct, ca pulbere.
Chitosanul este de asemenea eficient in crizele hemoroidale, prin aplicare locala, dupa spalare cu ceai antilipemic.
In ginecologie: continutul capsulei se foloseste intravaginal, timp de 20-25 zile. Inainte de aplicare se spala vaginul cu ceai antilipemic.
In cosmetica: in tratamentul acneei, continutul a 2-3 capsule de chitosan se dizolva in 30-50 ml ceai antilipemic si se aplica pe fata, lasandu-se sa actioneze 10-15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.
Un tratament similar se poate aplica in scopul detoxifierii si regenerarii pielii, dupa care se aplica crema de fata. Se repeta timp de 3 zile sau/si periodic, dupa caz.
informati comenzi;Tel 0767948273 -Tudor

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...