vineri, 8 iulie 2016

Centrare in HARA


HARA este centrul energiei vitale, sursa principala a energiei. În Zen, misticii Japonezi în simplitatea și spontaneitatea lor se conectau direct la Hara, centrul ființei, unde se găsește beatitudinea și pacea interioară. Și Samuraii, care erau luptătorii cei mai temuți din lume, erau centrați în Hara, iar acesta era secretul abilității lor în luptă, de aceea reușeau să folosească maximul energiei lor.

Omul care nu este stabilit in HARA,este cel mai usor de manipulat,cel mai egotic,si neintregit.A fI centrat in HARA echivaleaza cu o mica iluminare,iar frica de orice fel, se disipeaza ca un fum.

Pentru cine ofer aceasta meditatie ?

Pentru Toate persoanele care doresc….

Să experimenteze dimensiunea ființei. 
Să atingă o sursă de energie incredibilă și inepuizabilă. 
Să aibă acces la secretele meditației și ale conştiinţei. 
Să trăiască având mai multă prezenţă şi centrare.

Timp de o luna, o data pe saptamana, beneficiati de aceasta extraordinara meditatie, pe care o vom si ancora pe numele d-voastra. Si mai concis spus: ori de cate ori va veti pronunta numele sau vi-l veti auzi, veti beneficia de aceste efecte remarcabile ale centrarii in HARA...Cu timpul acest lucru devenind a doua natura a d-voastra.

Costul unei astfel de meditatii fiind de 100 Euro.

Tudor Cornel Iosub
-Consultant hipnotist -(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)

reabilitolog-psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...