duminică, 2 august 2015

Femeia care la 63 de ani arata mai tanara cu cateva decenii. "Barbatii ma curteaza ca la 23 de ani". Care este secretul ei

O fosta dansatoare in Las Vegas impresioneaza cu silueta ei extroardinara. La 63 de ani, multi cred ca are putin peste 20 de ani, insa adevarata varsta ii socheaza pe multi.

Sian Lesley este o dansatoare din Welsh care acum traieste in Madeira, Portugalia. Are 63 de ani, dar poate fi confundata usor cu o femeie cu jumatate din varsta ei.

Femeia, casatorita de multi ani, spune ca inca primeste atentie din partea barbatilor, care o curteaza ca atunci cand avea 23 de ani.


Sian a declarata pentru Daily Mail ca se mentine in forma facand 30 de minute de sport zilnic, nu consuma alcool deloc in marea majoritate a timpului, dar este ajutata si de genele bune din familie.


"Beau putina apa calda cu lamaie dimineata, apoi mananc pasta de ovaz cu cocos si miere si o cafea mica, dupa ce termin exercitiile fizice. La pranz mananc o salata, iar seara iesim la restaurant, unde comanda ceva fresh si legume" a spus femeia pentru Daily Mail.

Pielea arata tanara, sustine ea, pentru ca foloseste creme hidratante cu factor de protectie 50.

Sian a avut o cariera de succes in Las Vegas, unde a lucrat ca dansatoare, in diverse localuri de lux. Femeia spune ca barbatii inca o curteaza si chiar recent a fost "agatata" de un barbat de 24 de ani. "Cand mi-a zis ce varsta are, eu i-am spus ca eu am 63 de ani. El mi-a zis 'nu conteaza, arati grozav'. Recunosc ca ma simt flatata".

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 1 August 2015

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...