sâmbătă, 10 mai 2014

Curs; Tehnici de amplificare a vitalitatii si optimizare a vietii


 Vitalitatea este baza sanatatii si a longevitatii,fundamentul imunitatii si al rezistentei.Dupa prima tinerete insa,vitalitatea trebuie cultivata si conservata pentru a putea furniza continuu tipul de protectie generat in mod obisnuit la varste fragede.Numai o vitalitate semnificativ crescuta va preveni problemele de sanatate.

 LA CE FOLOSESTE ACEST CURS ?

Acest curs, desi va fi simplu si frugal,va fi deosebit de eficient in amplificarea vitalitatii si consolidarii sanatatii.
Este un curs deosebit de accesibil oricarui adult,la un pret mai mult decat rezonabil.

In cadrul acestui curs vom parcurge cateva tehnici simple de amplificare a vitalitatii si chiar rezolvare a unor probleme mai simple de sanatate.

Ne putem folosi de exemplu, de un pahar simplu cu apa,pe care o vom bea pentru a elimina zaharul excesiv din organism.

Putem scapa de zilnic de cateva grame de grasime inutile de pe burta,cu ajutorul unui procedeu simplu de mentalizare si ale unor pase pe corp.

Cu ajutorul unei tehnici simple de vizualizare,va puteti afla pozitia sanatatii,tehnica prin care ne vom mentine mult mai usor sanatatea si prin care o vom putea accesa la vointa.

In afara faptului ca la acest curs veti invata despre o tehnica de amplificare a vitalitatii cu ajutorul cu unei culori de sustinere   vietii si a vitalitatii,la acest curs, veti avea sansa  in mod exceptional,sa o puteti si ancora in fiinta d-voastra.In felul acesta  veti putea beneficia de ea oricand doriti si intr-un mod extraordinar de simplu,pentru a deveni mai radiosi si plini de viata.

Vom vorbi despre respiratia celulara cu multiplele ei beneficii, si  o vom aplica in trei moduri.Prin respiratie propriu-zisa,prin relaxare si vizualizare sau doar prin vizualizare.

Unu simplu beneficiu ar fi acela ca se intra intr-o stare meditativa si echilibreaza frecventa de vibratie a celulelor corpului.

Meditatia Arhanghelilor

Ingerii transcend orice religie,orice filozofie,orice principiu.De fapt,Ingerii nu au nicio religie in intelesul nostru...existenta lor precede orice sistem religios ce a existat vreodata pe pamant...-Sf.Toma de Aquino

Nu cu mult timp in urma am auzit de la un prieten drag ca propriul lui fiu,a fost victima unui accident stupid.El a fost lovit in partea din spate a capului de o minge de golf.Recuperarea nu a mers bine,si un cheag de sange in creier a fost cauza presiunii  care l-ar fi putut paraliza pe intreaga viata.Baiatul a fost la terapie intensiva intr-o stare de semi-coma timp de zece zile.Si in continuare prognoza nu se anunta buna,iar o eventuala interventie chirurgicala iesea din discutie datorita riscului ridicat,de a produce leziuni cerebrale.In acest timp am primit un telefon din partea mamei lui.Aceasta mi-a cerut o practica meditativa/rugaciune, si eu i-am sugerat meditatia numita Meditatia Arhanghelilor.In ea,ne inconjuram pe noi insine sau pe cineva drag cu energia angelica in scopul vindecarii si protectiei.

La scurt timp dupa discutia noastra fiul ei a trebuit sa fie mentinut in coma medicala indusa,in speranta ca o sa ii se atenueze durerea si inflamatia.Prietenul meu a inceput rugaciunea/meditatia ghidata cu fiul ei in ciuda faptului ca el a fost in coma,Mintea sub-constienta poate absorbi orientarea meditativa,in plus sufletul nu doarme.Si intr-adevar,cand el a fost scos din coma,el a fost auzit repetand cuvintele din meditatie.


Din acel moment procedurile medicale au inceput sa dea roade.I s-a pus un sunt pentru a atrage fluidele cerebrale,si presiunea s-a stabilizat.Datorita medicinii moderne,baiatul este in viata si este bine.Cu toate acestea si Doctorii si Asistentele si-au dat seama ca este vorba de un miracol.Mama lui si tatal,cred si ei cu tarie,ca aici a fost interventia ingerilor.
 

 

Când noi apelam  îngerii pentru a fi cu noi, ne conectam la o resursă infinită de bunăvoință. Este ca și cum am fost conectați în miezul magnetic al pământului pentru a ne mentine centrati. Arhanghelii reprezintă pe Dumnezeu-centrul universului, ei ne pot hranii sufletul din resursele infinite.Impedimentele la conectarea cu această energie sunt doar îndoială și cinismul. Daca stim sa trecem de sentimentele de indoiala si facem aceasta meditatie, noi vom beneficia mai tot timpul de o prezenta angelica protectoare si vindecatoare.. 

CUM SE FOLOSESTE ACEST CURS ?

Intr-un mod extraordinar de simplu,cu putina vointa veti descoperi ca timpul incepe sa se scurga in favoarea d-voastra.Fiecare tehnica ,fiecare meditatie are frumusetea ei si va aduce nenumarate beneficii.Toate aceste tehnici sunt sinergice si cumulative,necesita putin timp,nu aveti nevoie de cunostinte fiziologice,si datorita amplificarii culorii vitalitatii care este portocaliu,cu timpul veti descoperi si alte efecte decat cele ale vitalitatii si sanatatii,cum ar fi bunaoara,o mai buna sociabilitate,libertate launtrica mai mare,deziinhibare,libidou,BUCURIE crescuta,intr-o fraza spus''POFTA DE VIATA''.

Bonus;Veti  primi o tehnica parapsihologica prin care veti deveni mai seducatori si plini de atractivitate fata de sexul opus.

Si toate acestea la un pret de doar 100 Roni

PS;Sunt interesat de asemenea in vederea gasirii unui colaboratoare pentru redactarea unor texte,mici traduceri,organizare curs.

La date biografice, nu am sa insir multimea de cursuri facute de-a lungul vietii.Pot sa spun ca posed suficiente cunostinte, pentru a face ca acest curs sa devina deosebit de eficient pentru d-voastra,si si ca o sa o sa-mi aduc tot aportul pentru a fi multumiti de investitia facuta in acest curs.

Durata cursului 3 ore,si se poate organiza oricand in functie de interesul d-voastra,numarul minim de participanti fiind de 5 persoane.

Contact;arhetipuri.masculine.gmail.com

Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...