vineri, 11 decembrie 2015

Restabilirea vederii după metoda lui Norbekov. Datorită lui mii de oameni au scăpat de ochelari pentru totdeauna!


Mirzakarim Norbekov este o persoană datorită căreia un mare număr de oameni din întreaga lume și-au putut restabili vederea și au scăpat de ochelari pentru totdeauna. Exercițiile elaborate de el oferă un rezultat extraordinar în procesul de tratare a miopiei, hipermetropiei și astigmatismului. Nu trebuie să vă așteptați, însă, la vindecarea unor boli precum cataracta, glaucomul, atrofia nervului optic și maculodistrofia, deși autorul acestei metode vrea să demonstreze eficacitatea sistemului său și în cazul acestor boli care afectează ireversibil organul vizual. Aplicând gimnastica pentru ochi după metoda lui Norbekov trebuie să mențineți o poziție corectă a mușchilor: umerii depărtați și spatele drept.

Exercițiul nr. 1

Țineți capul drept, fără a-l da pe spate. Ridicați ochii până în tavan, continuând în minte mișcarea lor până în poziția verticală, perpendiculară pe tavan.

Exercițiul nr. 2

Menținând poziția dreaptă a capului, uitați-vă în jos, continuând în minte mișcarea până ajungeți la gât.

Exercițiul nr. 3

Mișcați ochii spre stânga, ca și cum ați privi prin urechea stângă.

Mișcați ochii spre dreapta, ca și cum ați privi prin urechea dreaptă.


Exercițiul nr. 4 – „Fluturele”

Efectuând acest exercițiu atrageți o atenție deosebită menținerii capului în poziție fixă, mișcând circular numai ochii. Urmăriți ca mușchii ochilor să nu fie supra-încordați și încercați să obțineți o imagine cât mai largă.

Ordinea de mișcare a ochilor: colțul stânga jos – colțul dreapta sus – colțul dreapta jos – colțul stânga sus. După care repetați exercițiul în ordine inversă.

Apoi relaxați ochii și genele, clipiți ușor și repede.

Exercițiul nr. 5 – „Infinitul”

Recomandările pentru acest exercițiu sunt similare celor pentru „Fluture”. Mișcați ochii după o traiectorie de tipul cifrei 8 sau simbolului infinitului, cuprinzând o imagine cât mai mare. Mișcările trebuie să fie alternative: într-o direcție, apoi în cealaltă direcție. La sfârșitul exercițiul la fel trebuie să clipiți ușor și repede.

Exercițiul nr. 6

Acest exercițiu este pentru mușchii oblici ai ochilor și contribuie la dezvoltarea vederii laterale, fiind recomandat în cazurile de miopie.

Exercițiul trebuie făcut într-o ambianță liniștită, astfel încât nimic să nu distragă  atenția.


Îndreptați ochii spre vârful nasului. Puteți ține în față un deget pe care să-l urmăriți atent, apropiindu-l și îndepărtându-l de vârful nasului. După aceasta priviți relaxat înainte și încercați să identificați obiectele din jur, dar nu mișcați ochii!

Apoi efectuați alternativ următoarele mișcări:
Priviți spre vârful nasului, apoi direct înainte și în părți, fără să deplasați privirea.
Priviți spre partea de sus a nasului, apoi înainte și în părți. Priviți punctul dintre sprâncene, apoi iarăși înainte și în părți. Repetați acest exercițiu de 7-8 ori în fiecare direcție.

Urmăriți ca trecerea dintr-un punct în altul să fie lentă, alternând exercițiul cu clipiri dese.

Exercițiul nr. 7

Apropiați degetele arătătoare de vârful nasului și fixați privirea asupra lor. Apoi îndepărtați încet degetele în direcție orizontală: ochiul drept rămâne fixat pe degetul mânii drepte, ochiul stâng pe degetul celeilalte mâini. Nu încercați să despărțiți ochii, ci folosiți doar vederea laterală! Repetați acest exercițiu de câteva ori, fără să uitați să faceți și niște repausuri.

Exercițiul nr. 8 – „Cerul mare”

Menținând capul fixat, mișcați ochii în direcție circulară: închipuiți-vă că aveți în față un ceas mare de perete, apoi mișcați încet ochii după direcția acelor ceasului, după care mișcați-i în direcție inversă, oprindu-vă privirea la fiecare cifră imaginară.


Încercați să nu tăiați distanța: mișcarea trebuie să fie de forma cercului. Măriți dimensiunea ceasului de la un antrenament la altul. Repetați acest exercițiu ridicând fața spre cer cu ochii deschiși. După care puteți repeta cele două exerciții precedentele, dar cu ochii închiși. Această combinație asigură masajul cristalinului.

În următorul filmuleț puteți vedea toate exercițiile descrise mai sus. 


Norbekov recomandă practicarea acestei gimnastici în trei etape: prima – exerciții cu ochii deschiși, a doua – exerciții cu ochii închiși, a treia – exerciții cu mintea.

Încercați această metodă pentru a scăpa de ochelari pentru totdeauna și veți obține rezultatul dorit cât de repede posibil!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

ENERGIA PUNCTULUI ZERO- ENERGIA LUI DUMNEZEU


Cu sigurantă că omenirea a mai făcut un pas, către o nouă energie veche de când lumea! În acest moment energia tahionică este una din multele energii divine care ne stau la dispozitie și ne ajută în procesul de înăltare al constiintei. Această energie este doar una din căile de acces spre Dumnezeu, și cum la Dumnezeu se ajunge doar cu inima… ea contribuie la ascensiunea noastră ca fiinte universale în acest moment important al istoriei umanitătii. 

Energia tahionică este foarte puternică însă extrem de blândă, ea nu bruschează fiinta umană printr-o pătrundere puternică, ci mai ales prin asimilarea sa la modul conștient. Energia în sine nu are nimic special. Ce o face să fie mai specială decât celelalte? Prin faptul că nu are o frecventă (vibratie) anume (ea este neutră), ea se situează deasupra celorlalte frecvente și vibratii energetice. Prin intermediul acestei energii Dumnezeu este prezent pretutindeni în Univers si Cosmos!

Ea reprezintă suflul lui Dumnezeu sau respirația lui Unul! Energia tahionică contine în sine toate tipurile de energie pe care le cunoastem în prezent si ca atare ea se adresează tuturor, în egală măsură atât celor mici cât si celor mari. Cei care au nevoie de ea la ora actuală sînt cei mari, oamenii maturi care au blocate în constiinta lor energii ale vietilor anterioare. Fără a fi întelese aceste blocaje si rolul lor, nu vom putea merge mai departe!

Ce o mai face specială? Marea ei capacitate de a debloca si a aduce la suprafată toate problemele noastre care se află ascunse în inconstient si subconstient. Reteaua energetică a Terrei este acum pătrunsă mai abundent de către această energie care ajută la vindecarea planetară. Stati un pic si chibzuiti! Energia tahionică are calitatea de a aduce performante nebănuite în corpul fizic, precum si în celelalte corpuri de natură energetică.

Ea ajută la descoperirea si dezvoltarea abilitătilor extrasenzoriale. Printr-o expunere repetată cu ajutorul unor dispozitive speciale care pot capta această energie, se poate obtine un rezultat benefic si constant atât în corpul fizic cât si în cele subtile. Ea reuseste să reconfigureze potrivit inteligentei sale întreaga tipologie si arhetipul originar implementat de Creator la începuturile de evolutie ale Pământului. Toate lanturile de ADN sînt reconfigurate si activate de această energie divină.

Este bine să ne folosim de energia tahionică, însă aceasta nu suplineste efortul si munca care trebuie depuse de fiecare dintre noi. Este bine să o luăm ca aliat în regenerarea si vindecarea sufletului si trupului nostru. Ne putem folosi de toate dispozitivele create în acest moment, în acest scop. Acestea sînt doar unelte, nimic mai mult!! Dacă nu vom lucra la noi nu se va întâmpla nimic formidabil, deci atentie! Tendinta noastră a oamenilor este de a lăsa pe altul sau altceva să lucreze în locul nostru, ori asta nu se face! Energia tahionică este un real ajutor, un suport esential în evolutia noastră constientă ca fiinte divine si umane pe acest pământ.

Ce poate face energia tahionică? Foarte multe si enumeram doar câteva actiuni ale acestei energii:

– ajută la regenerarea moleculelor, celulelor, tesuturilor corpului fizic

– ajută la regenerarea ADN-ului

– curătă și purifică la toate nivelele fiintei umane corpurile, chakrele, nadisurile, meridianele energetice – hrăneste, echilibrează, centrează si armonizează toată fiinta noastră

– creste gradul de imunitate al organismului fizic

– opreste si ameliorează degradarea creierului fizic – regenerează neuronii si sinapsele neuronale

– purifică sângele

-ajută la ridicarea constiintei, ceea ce reprezintă un real pas înainte pe calea evolutiei

Revista Cosmos

Pasind pe linia timpului-Tehnici de regenerare si reintinerire 1

                                               
Cu siguranta multi dintre d-voastra nu prea mai indraznesc sa creada ca mai pot intoarce timpul inapoi.Este o convingere bine inradacinata,care evident poate fi dublata si de argumente stiintifice.Unul dintre acestea se refera la telomeraza,altii vorbesc despre hormonul mortii care incepe sa se secrete dupa varsta de 20 de ani,si in acest fel apare degenerescenta.Evident ca sunt multe procese care converg catre aceasta decreptitudine.



   Lichiditatea energetica - elementul opus imbatranirii

Fizica moderna ne invata ca particolele atomice isi schimba mereu starea intre materie si energie.

Atunci cand particulele atomice ce alcatuiesc trupul sunt intr-o stare energetica vibrationala,in mod natural corpul are mai multe proprietati ale energiei.El devine mai fluid,mai adaptabil si mai deschis spre fluxurile libere ale energiilor si vibratiilor.Aceasta forta vitala hraneste si vitalizeaza celulele,permitand trupului sa evolueze si sa se repare.

Pe masura ce corpul nostru imbatraneste sau trece printr-o boala,atomii petrec din ce in ce mai mult timp in starea materiala,iar vibratiile trupului devin tot mai dense,mai joase.Miscarea atomilor incetineste,iar ei devin tot mai statici.

Daca atomii petrec cea mai mare parte a timpului in starea rigida a materiei,celulele isi pierd adaptabilitatea,se deterioreza trepta si imbatranesc.Pentru ca devin tot mai rigide,fluxurile de energie sunt mult ingradite.Cel mai important aspect este acela ca celulele nu mai pot sa,,citeasca'' si sa respecte tiparele functionalitatii lor.In consecinta,unul dintre secretele mentinerii tineretii este pastrarea atomilor in starea de vibratie inalta,pentru o perioada mare de timp.Datorita fluiditatii si flexibilitatii ce caracterizeaza starea energetica,putem spune ca atunci cand cei mai multi dintre atomi se afla intr-o stare energetica inalt vibratorie,celula ajunge intr-o stare de lichiditate energetica.Astfel,cu cat o celula este mai lichida energetic,magnetita sa functionand tot mai inalt vibratoriu,ea se poate adapta mai usor pentru a ajunge la o stare de sanatate sporita.Lichiditatea si vibratia energetica pune celulele in pozitia cea mai buna cu putinta de a se autovindeca.

Lichiditatea energetica are multe beneficii.Tiparele celulelor contin informatii despre frecventele/ vibratiile energetice.Pentru ca celulele ,,lichide'' au multe dintre prorietatile starii energetice inalte,ele pot intra mai usor in legatura cu frecventele energetice ale tiparelor originale ale astralului.Aceasta rezonanta le permite sa citeasca si sa urmeze mai usor schemele.Din acelasi motiv,celulele lichide pot acumula energie vitala din mediul inconjurator si din canalul de lumina si energii astrale.

Deoarece in stare lichida sau energetica,spatiul de vine mai flexibil celulele lichide pot comunica direct si cu alte celule fluide din corp.In acest fel,ele schimba mai usor informatii despre nutrienti,despre distribuirea energiei sau despre reparatiile necesare.

Zonele in care se gasesc celule lichide sunt mai relaxate,dar foarte dinamice.Ele sunt odihnite si consuma putina energie,dar sunt mereu pregatite sa actioneze la un nivel optim.Pe masura ce o parte tot mai mare a corpului si retelei energetice ajung la starea de fluidizare inalt vibratorie si de lichiditate energetica,persoana respectiva se va simti mai plina de viata,mai puternica si mai flexibila.

 Atunci cand Campul Energetic de Lumina devine toxic,in urma poluantilor din mediu si a celor emotionali,chacrele se infunda.Procesul este analog unui motor ale carui pistoane sunt blocate in mocirla.Chacrele se infunda cu reziduuri si incep sa se invarteasca alene,astfel incat nu mai avem energie si devenim usor iritabili sau deprimati.In cele din urma,ele se inchid,iar sistemul nostru imunitar cedeaza.Calitatea rezervelor de combustibil din Campul Energetic de Lumina ne influenteaza longevitatea.Atunci cand rezervele noastre de energie devin toxice,chacrele transporta aceste toxine inspre sistemul nervos central si ne imbolnavim sau chiar murim.Eficienta cu care ne inoim rezervele de energie determina cat de activi si de sanatosi ramanem.Calitatea rezervelor noastre de energie de Lumina influenteaza pana si felul in care imbatranim.Oamenii de stiinta care studiaza imbatranirea au descoperit ca ceasurile biologice din corp nu actioneaza dupa timpul liniar.Celulele noastre nu au un numar limitat de ani.


In schimb,au un numar limitat de vieti,un numar limitat de dati in care se pot multiplica sau si isi pot face copii fidele.Sa spunem,de exemplu,ca celulele ficatului isi pot face o suta de copii,inainte de a incepe sa cedeze.Daca ai ingheta niste celule hepatice dupa patruzeci si noua de replicari,ele ar continua sa se divida de inca cinzeci su unu de ori.Chiar daca fiecare celula poate avea o suta de vieti,obiceiurile tale alimentare si stilul de viata vor avea mare influenta asupra calitatii vietii.Daca vei consuma cantitati mari de alcol,vei reduce durata de viata a ficatului.Tot atat de importanta pentru longevitate,ca si stilul de viata si dieta,este calitatea rezervelor din Campul Energetic de Lumina.Chiar daca nicio proba de laborator nu coreleaza rezervele campului luminos cu durata de viata a celulelor,samanii considera ca puritatea si calitatea acestor energii vitale este o determinanta a longevitatii.Atunci cand ne aflam intr-o stare de stres emotional sau fizc,ne irosim foarte repede rezervele de combutibil,care scad in mod periculos.Campul Energiei Luminoase,asemenea unei baterii,poate opera la capacitate maxima doar atunci cand devine capabil sa se regenereze.Cu totii cunoastem oameni care au imbatranit brusc,dupa un divort ori pierderea unei persoane dragi.

De cat de bine pastram si ne regeneram rezervele de Lumina,depind durata si calitatea vietii noastre.O chacra curata este capabila sa atraga energie naturala,pentru a umple rezervele din Campul Energiei Luminoase,pastrandu-ne sanatatea intr-o stare exceptionala.Procesul de Iluminare poate fi,de asemenea,folosit pentru a atinge superlongevitatea.Biologii compara cateodata procesul de imbatranire a celulelor,cu efectuarea unei fotocopii a unei fotocopii.La cea de-a 99-a fotocopie,imaginea incepe sa devina neclara.Cand ne apropiem de varsta de patruzeci de ani,pielea noastra incepe sa isi piarda elasticitatea,ridurile superficiale din jurul ochilor devin tot mai pronuntate si incep sa apara ridurile adanci.Ce bine ar fi daca am putea gasi imaginea originara,ca sa-i facem o copie!.Prin Procesul de Iluminare putem face o copie a primei imagini.Ne putem informa corpurile de la aceasta sursa originara,care informeaza tot ceea ce inseamna viata.Aceeasi sursa care informeaza copacii si Calea Lactee ne poate informa si pe noi,atunci cand practicam vindecarea prin intermediul Campului Energetic de Lumina.


Afirmaţie pentru întinerire
Dragă corp al meu, du-te la Matricea mea Originală Divină şi reprodu-o.

Kryon spune că trupurile noastre sunt obligate să se supună voinţei noastre

Insa in mai toate cazurile, la originea uzurii noastre premature sta insasi felul nostru de a gandi.
Pe baza cunostintelor acumulate,si poate chiar a exemplului propriu,voi initia un ciclu de sedinte de intinerire si regenerare.Sedinte in care veti primi diverse tehnici,informatii legate despre nutritie,hormoni,relaxare si regenerare,dar nu in ultimul despre modul de a ne raporta la noi insine atunci cand vedem cum se scurge timpul.

Toate acestea avand un grad sporit de accesibilitate,intrucat paradoxul este ca nu trebuie sa deveniti academician pentru a va regenera si reintineri.De altfel si reciproca este valabila.Spuneti-mi cati savanti sau academicieni ati observat care au intinerit,sau ca macar se mentin intr-o stare convenabila a trupului. 

Un mare intelept ar spune,ca scurgerea timpului poate fi oprita prin trairea timpului prezent.Destul de logic,dar noi nu avem inca acest nivel,si atunci sa urmarim macar sa ajustam prin diverse procedee chiar mai simple, inversarea timpului.

Uneori veti observa ca simpla curatare a subconstientului de traume si blocaje,va face posibil ca organismul sa aiba acces la o cantitate mai mare de energie,care va fi suficienta pentru unele procese de transformare in favoarea regenerarii si intineriri,si chiar o amplificare a unor potentialitati.

Pentru cei ''corecti'' ma refer aici la o anumita moralitate,vor exista tehnici de asimilare a unor elixire extraordinar de puternice chiar prin intermediul mintii,unul dintre ele cum ar fi,absortia SOMEI (nectarul divin,care e secretat chiar de propriul corp)

Legat de gandire veti primi cateva exemple despre cum sa va setati mintea,pentru a privi din alta perspectiva timpul.Unele lucruri vor parea de-a dreptul fantastice,altele vor parea cat se poate de plauzibile.Si intr-un caz si altul luati-le ca pe niste exercitii de imaginatie,pentru a o obisnui  sa gandeasca si altfel,cand ne referim la trecerea timpului.


Totul a pornit...porneste din EVE MITOCONDRIALE apocrife...?la care s-a intervenit cu mutatii adecvate,,nivelului evolutiv,selectionari,reluari ale experimentelor genetice...Uneori,EI  au extras unele elemente din atmosfera planetei.Bunaoara ,cu mult timp in urma au extras xenonul din cateva straturi ale Geei...gaz/element responsabil cu longevitatea,scurtand viata oamenilor de la 10.000-20.000 ani,la 90-150 ani din care,activi cam 60-65 ani.Si iata ce am devenit!

Toate traditiile vechi afirma limpede ca odinioara...a fost un EV de AUR-perioada in care Geea -Terra a fost condusa de zei veniti din cer,apoi de fii lor-semizei,apoi de catre eroi,regi...fiecare domnind intre 36.000 si 18.000 ani(RAMA). Lista sumeriana prezinta 5 regi care au domnit peste 5 mari cetati.Iata un text fascinant;

      ,,Cand corabia regala a coborat din cer(deci astronava,cum am zice noi) corabia regala se afla in Eridu.In Eridu a devenit rege Abulim si a domnit 20.800.Alagar a domnit 36.000 mii ani''.Doi regi au domnit 56.800 mii de ani. Ce se mai poate comenta ?

Poetul Stredman spunea:''Nu pot sa inteleg de ce oamenii si-au fixat varsta de 70 de ani ca limita de viata! Cinci sute de ani abia ar fi destul! Primi 50 de ani calatoresti,apoi 50 de ani sa fii om de stiinta,apoi 50 de ani om politic si pe urma vanator,scriitor,poet,om de lume.Cine nu si-ar dori toate acestea ? Eu marturisesc ca dupa toate acestea as vrea sa fac o calatorie pe alte planete''.


Tehnicile si sedintele mele de altfel foarte ieftine si placute,se vor baza in principal pe vizualizare creativa,cromoterapie in principal cu culoare verde a regenerarii,dupa care curentul portocaliu ,sau curentul pranei si al vietii cum mai este denumit.Unele informatii legate de trasmutare.Emiterea unor frecvente binaurale,lucrul cu undele cerebrale,dinamizarea  fizica dar si mentala a unor puncte speciale de acupunctura si marmauri.Accesul de asemenea la unele informatii legate de plante si elixire capabile sa va regenereze fiinta si va amplifice considerabil tonusul si vitalitatea,in urma carora libidoul ,pofta de viata si sanatatea se vor imbunatati considerabil.Dar inainte de toate,sa nu uitam subiectul de la care am pornit,regenerarea  si reintinerirea.Ceea ce cu siguranta inseamna ca d-voastra veti suferi transformari pozitive asupra corpului si mintii,care cu  nu vor avea cum sa nu fie remarcate de cei din jur.

Multe tehnici vor incepe cu mai intai cu intarirea si consolidarea sanatatii.Ne vom gasi pozitia sanatatii pe cadranul unui ceas imaginar,fapt ce ne va permite ca oricand sa ne reactualizam sanatatea,prin imaginarea  orei optime gasite.

Vom face de asemenea o meditatie deosebit de frumoasa pentru sanatate,extrasa din procesul formal de gandire folosit de Mozart pentru a o compune.Desi continutul se refera la experientele launtrice,sanatate si vitalitate,structura acestei simfonii psihologice se inspira direct de la maestru.Toate acestea enumerate pe langa multe alte surprize.

Prin reglarea ''mintii la frecventa corecta,poti lua contact cu orice din Univers,iar subconstientul inregistreaza in memorie frecventa oricarui lucru cu care venim in contact prin simturi.Deci de ce nu ai putea lua legatura cu versiunile tale mai tinere dintr-un univers paralel,pentru a-ti aduce aceste amprentele energetice ale acestora in corp ?.Aceasta in sine,poate fi o tehnica.
Sunt deschis  pentru colaborari de diverse feluri,cum ar fi ; centrele terapeutice sau cele de tip SPA,de asemenea cu cabinete.

scris de;Exploratorulconstiintei.

Informatii de contact; tudor.cornel.iosub@gmail.com





























Crearea siluetei ideale prin tehnica de influentare a subconstientului

Tratamentul obezitatii depinde de o apreciere       corecta a faptului ca aceasta este o problema de nutritie si cauza ei este un aport ex...